Teater- & Karnevalsmasker

Med hjälp av en karneval- eller teater-mask kan man enkelt dölja sitt ansikte och om man vill, förbli helt anonym eller gestalta en helt annan person. Man har sedan en väldigt lång tid tillbaka täck över sitt ansikte och burit olika typer av teater- och maskeradmasker, speciellt inför olika karnevaler, fester och maskerader, och än idag är karneval- och teater-masker fortfarande ett super populärt maskerad, Halloween och fest tillbehör för både tjejer och killar i alla åldrar.

Förklädd med en snygg maskeradmask och en dold identitet kan du bli festens mest gåtfulla gäst. Alla på hela festen kommer garanterat att undra vem det egentligen är som gömmer sig bakom den där masken. Här har vi på Partyhallen samlat ihop en större mängd karneval- och teater-masker i flera olika stilar, former och utföranden, som passar alldeles utmärkt för dig som vill dölja ditt sanna jag.

Med en läcker ögonmask, en läskig pestdoktor mask, en venetiansk mask eller kanske med en heltäckande ansiktsmask förvandlas du enkelt till precis vem du vill inför den stora festen, maskeraden eller Halloween. Så se till att göra dig riktigt fin, mystisk eller kanske lite läskig inför maskeraden, Halloween eller festen med en passande karneval- eller teater-mask!

+ Visa mer