Frost Kalas

Let it go, LET IT GOOOOO! Vilken förälder har inte hört den här sången på repeat ifrån sina barns munnar. Så var för inte ha ett kalastema i form av Frost? Personligen är "Do you wanna build a snowman" min favorit, eller som den heter på svenska "Vill du inte ut och leka". Många vuxna må ha tröttnat på denna film och dessa sånger vid det här laget. Men barn har en tendens att älska saker på ett sätt som är otroligt vackert, precis som systrarna i Frost älskar varandra. Så för ditt barns skull har vi samlat alla Frost kalastillbehör du någonsin kan behöva!

Anna, Elsa och Olof har nästlat sig in i våra hjärtan, genom ren och skär repetition. Men i grunden har sagan ett bra budskap. Lita inte på någon du bara känt under en kort tid, var stolt över den du är och det är inget fel med att vara lite annorlunda. För att du ska ha det bästa Frost kalaset du kan tänka dig har vi laddat upp med Frozen kalastillbehör som tallrikar, muggar, inbjudningskort, ballonger, maskeraddräkter och mycket mycket mer. För att du ska få det bästa Frozen kalaset EVER!

Disneys Frost har verkligen slagit igenom sedan filmen släpptes, här hittar du alla tänkbara Frost produkter för att skapa det perfekta Frost kalaset, även om det inte riktigt kommit någon snö ännu. Ett tips för att få in lite mer effekt är våran Snöspray och snöflingor konfetti/blå vit.

+ Visa mer

Aktiviteter