Jake och Piraterna Kalas

Samla ihop alla dina vänner, nu är det dags för ett fartfyllt Jake och Piraterna kalas! Följ med Jake, Izzy, Dudde och papegojan Gojan på nya spännande äventyr på det trogna skeppet Skutan. Hissa seglet och skicka iväg kalas inbjudningarna, här i Partyhallens alldeles egna Jake och Piraterna kategori kan du hitta och införskaffa dig alla kalas tillbehör du kan tänkas behöva för ett lyckat Jake och Piraterna kalas.

Höj kalasstämningen till max med festliga Jake och Piraterna kalas dekorationer. Pynta ditt hem till ett riktigt härligt kalas med massor av snygga och coola Jake och Piraterna kalas dekorationer. Välj mellan olika Jake och Piraterna banderoller, vimplar, girlanger och ballonger i flera olika färger och varianter.

Baka och bjud alla dina små gäster på ett smaskigt Jake och Piraterna kalas fika, med godsaker som tårtor, cupcakes och kakor. Matcha dukningens muggar, tallrikar och servetter och skapa en riktigt snygg kalas dukning i festligt Jake och Piraterna tema.

Bjud in alla dina pirat vänner på ett riktigt kalas-äventyr, och anordna ett äventyr med en super spännande skattjakt i riktigt härligt Jake och Piraterna tema. Men se upp för Kapten Krok och hans klumpiga piratrövare Herr Smee så de inte hinner ta skatten innan er!

+ Visa mer