Paw Patrol Kalas

Såsom många andra populära TV-serier och filmer så har nu även den välkända serien Paw Patrol blivit allt mer vanlig att använda som kalastema. Vårt hundglada utbud erbjuder dig allt nödvändigt inför anordnandet av ett Paw Patrol kalas tema och dessutom en massa extra tillbehör som exempelvis Paw Patrol tårtbilder för skapandet av en stämningsfull och delikat Paw Patrol tårta.

Att ha ett Paw Patrol kalas blir nästan lika roligt som att ge sig ut på ett spännande äventyr med Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Skye och Zuma! Alla valpar är inspirerade av riktiga jobb, såsom Brandman, Polis och Byggjobbare. Hundansikten kan lätt bli skapade med hjälp av Snazzaro ansiktsfärg. Lekar som att hitta godis i sand med en grävskopa och att släcka låtsasbränder (orangea servetter man klipper upp i remsor) med vattenpistoler kan vara bra idéer när ett Paw Patrol kalas är i full gång. Alla saker nämnda ovan går att handla hos oss, förutom grävskopan och sanden.

Välj bland vårt stora utbud av tillbehör till ett barnkalas med Paw Patrol tema, allt från Paw Patrol ballonger, servetter, kalastutor till Paw Patrol väggdekorationer och mycket mer. Planera fram ett storslaget Paw Patrol kalas med Ryder och det skickliga hundgänget närvarande och gör födelsedagsbarnet obeskrivligt glad!

+ Visa mer