Påskpynt

Det är många idag som inte riktigt vet varför vi firar påsk från första början. Men det verkar ha fallit i skymundan för att dela ut påskägg och påskpynta. Från början handlade påsken om att fira Jesus uppståndelse, men ärligt talat så är det nog mycket roligare att hitta den rätta påskägg dekorationen och skapa den ultimata påsk inredningen.

Att hitta den rätta påskdekorationen till ditt påskpynt kan vara svårt, men vi har samlat ihop allting vi kunde tänka oss associerat till påsk, påskägg, tallrikar i fina mjuka pastellfärger och massor av andra dekorationer som passar till påsk. Vi har även lite mer annorlunda påskpynt, som ballonger och konfetti! Färgerna som kopplas till påsken är oftast glada och uppiggande och har en känsla av vår.

Om du inte har något specifikt du vill påskpynta med har vi tallrikar, muggar, dukar och liknande i påskiga färger som kommer att göra din påskfest till det ultimata påskfirandet. Alla dina gäster kommer att bli imponerade och påsken kommer att bli en total succé. Även om påskris och påskfjädrar är riktigt fina, så kan påskdekorationer komma i många olika former och färger. Vi stoltserar med att ha ett stort sortiment av många olika former av påskpynt.

+ Visa mer