Barutrustning

Har du drömmar om att ha en hemma-bar med all barutrustning och alla bartillbehör man kan tänka sig eller är du bara sugen på att ha en lite mer extravagant tillställning med finare drinkar eller en bartender som serverar dina gäster så kan den här kategorin vara precis det du letat efter. Vi har samlat allt från minikylar till ishinkar och är redo för alla dina behov.

Det är många saker som man förbiser när det görs drinkar, det behövs ofta många olika tillbehör för att göra den perfekta drinken, saker som en muddler för att krossa myntan och diverse olika andra saker, en shaker för att skaka ihop ingredienserna och droppkorkar till flaskorna för att man inte ska hälla för mycket alkohol på en gång. Vi har till och med iskrossar för de drinkar som kräver krossad is.

Kanske är du bara ute efter någonstans att förvara din champagne eller ditt vin och då har vi både vinställ och champagnehinkar, till och med tillbringare och karaffer som du kan servera diverse drycker i. Ska du skapa något som behöver en gräddig finish så har vi även gräddsifoner som lätt skapar den där snygga virveln av grädde ovanpå. I vilket fall som helst så kommer du vara redo för både fest och alla möjliga andra tillställningar.

+ Visa mer

Underkategorier till Barutrustning (4 st):