Baby Shower Ballonger

När det lilla flickan eller pojken är på väg är det vanligt att bjuda in sina nära och kära på en festlig baby shower. På en baby shower ska den blivande mamman få goda råd, bebis presenter och det är även vanligt att avslöja bebisens kön på denna tillställning. Och självklart kräver denna storartade fest passande ballonger!

I den här baby shower ballonger kategorin kan du hitta och välja ut dem perfekta ballongerna inför just din baby shower. Bläddra bland flera varierande baby shower ballonger, till exempel "It's a Boy" eller "It's a Girl" ballonger, bebis bokstavs-ballonger, konfettiballonger, "Boy or Girl?" ballonger med mera. Alla baby shower ballongerna är i super snygga färger och olika utföranden, och självklart även de klassiska färgerna rosa och blått.

Om du planerat av avslöja bebisens kön på din baby shower, så har vi även super spännande gender reveal ballonger. Dessa gener reveal ballonger är ogenomskinliga ballonger med rosa eller blå konfetti inuti. Låt spänningen och förväntningarna stiga till max, innan du sticker hål på ballongen för att avslöja konfettins färg och låter dina gäster få veta könet i ett härligt konfetti-regn!

Att det är ett litet barn på väg är självklart något att fira, så se till att göra det riktigt fint inför din baby shower med super snygga baby shower ballonger.

+ Visa mer