Hattar

Med vårt alltid växande utbud av hattar, är det nästan omöjligt för dig att inte hitta just det du behöver till din maskerad eller temafest, vare sig det är en svart hög hatt, häxhatt eller en cowboyhatt. Kanske är du bara ute efter en rolig hatt eller keps eller så kanske du behöver partyhattar! Vi har det mesta du kan tänka dig.

Kanske är du bara ut efter en solhatt eller en stråhatt, för att känna dig somrig och fräsch på beachen, är planen dock att ta sig längre ut på havet kanske du behöver en sjömanshatt eller en pirathatt istället! Ska du utpressa och plundra folk på land kan det vara en idé att skaffa en vit eller någon annan cool färg på en gangster eller maffia hatt, fedora hattar kan också fungera som detta, men det är mer troligt att du börjar kalla tjejer för "M'lady" och springer runt med en ros i munnen.

Bli inte förvirrad av alla olika namn vi har på våra hattar, höghattar heter även cylinderhattar och ett annat namn för plommonstop är kubb! Så glöm inte att göra lite research om du behöver en hatt till något speciellt. Här hittar du helt enkelt maskerad- och kalashattar för varje tillfälle!

+ Visa mer