Dator- & TV-spel Dräkter

Att ha en favorit när det gäller spelkaraktärer är ganska vanligt, men att skapa en cosplay kostym kan ta flera månader och det kan vara rätt krångligt. Då är den här dator- & tv-spel dräkter kategorin perfekt för att hitta det du behöver inför alla sorters nördiga evenemang eller fester! Många av våra dräkter kommer i olika varianter med varierande detaljer, vissa lite enklare och andra mer avancerade och detaljerade.

Vare sig din favorit är Pikachu eller Mario från Super Mario så kommer du troligtvis hitta något spännande i den här kategorin som passar just dig. Det finns otroligt många olika spel och riktigt många karaktärer som går att klä ut sig till, så det är mest bara din fantasi som stoppar dig när det gäller att välja exakt vad du vill vara. Det kan vara riktigt roligt att ha en Dator- & Tv-spels maskerad och att välja dräkter kan vara ett helt eget äventyr.

Så fundera lite på vad det är du vill återskapa från ditt favorit spel och börja leta efter den perfekta outfiten för just dig. Eller, så kan du helt crazy och mixa och matcha flera olika spel till en enda outfit. Vad du än bestämmer dig för att vara så kommer festen att bli bättre bara genom att du är där och har följt temat.

+ Visa mer