Hudfärg

Har du den där perfekta maskerad eller Halloween utklädnaden, men det fortfarande är något som inte känns helt och hållet fulländat? Med hjälp av några snygga hudfärger i olika färger och nyanser kan du enkelt fullända och få till den ultimata sminkningen till utklädnaden med bara några enkla penseldrag!

Här i vår hudfärg kategori har vi samlat ihop en del hel olika ansikts- och kroppsfärger i regnbågens alla färger, för både vuxna och barn. Välj mellan en del rad olika glittriga, matta, skimriga, pastell, neon eller UV kropps- och ansiktsfärger, som passar utmärkt till flera olika maskerad, Halloween och fest sminkningar. Med dessa hudfärger, UV- och glittersmink samt ansikts- och kroppsfärger kan du enkelt skapa en rad olika sminkningar med en läskig, snygg eller en rolig look inför maskerader, Halloween eller fester.

I vårt stora ansikts- och kroppsfärgs sortiment kan du även hitta super häftiga hudfärger i flera olika färger som reagerar på UV-belysning, i flera olika fäger och nyanser, och även glittriga och matta. Med dessa hudfärger kan du lätt som en plätt bli både snyggast och coolast på hela festen. Lys upp hela dansgolvet och bli festens alldeles egna discokula med en super cool sminkning i häftiga UV-färger!

+ Visa mer