Glowsticks

Ta festen till en helt galen nivå med glowsticks. Våra glowsticks, eller som de även kallas för ljusstavar eller självlysande pinnar finns i flera olika varianter. Neonsticksen ger ifrån sig ett starkt ljus och lyser i många timmar efter att de aktiverats. Du kanske drömmer om att ha en mini star wars inspirerad ljusstavsfight med din bästa vän eller vill lägga till det där lilla extra till din outfit.

Vad väntar du på? Köp ett gäng självlysande armband, lysstavar och andra självlysande produkter och låt festen börja. Några tips är att köpa mini glowsticks och fästa vid kanter på klänningen med lite tyg och sytråd. Vill du gå all out kör du på självlysande kaninöron, glasögon, en drös med självlysande armband, glowstick ringar och glowstick örhängen. Kanske kan du gå runt och kasta med en glowstick boll också! Nu är hela du självlysande! Lysande var du ju redan från början.

Alla olika lysstavar aktiveras på samma sätt genom att enkelt böja, knäcka eller klämma på de självlysande prylarna. Var dock försiktig med att inte knäcka dem för hårt så att de läcker. Det kan vara lite riskabelt att ha glow sticks i munnen (även om det är kul) så var försiktig!

+ Visa mer