Rymdkalas

Är det dags för ett spännande rymdkalas med astronauter och utomjordningar? Här kan du hitta och införskaffa dig alla kalastillbehör och kalasdekorationer som du behöver inför ett minnesrikt kalas långt bort i rymden. Med hjälp av alla snygga rymd dekorationer och tillbehör kan du förvandla ditt hem till en häftig rymdraket som är redo för uppskjutning till en annan galax. För ett fulländat barnkalas med rymdtema krävs snygga rymdiga dekorationer, häng upp coola rymd girlanger med stjärnor, planeter, och ufon på väggarna eller i taket och duka fram en super snygg kalasdukning med matchande rymdmotiv. Bjud alla sötsugna astronauter och utomjordingar på Alien cupcakes och planet kakor på snygga rymd tallrikar och låt dem släcka törsten med god rymd-dricka.

Klä ut dig till en super modig rymdhjälte som bekämpar alla galaxens skurkar och brott eller kanske till en läskig utomjordning med coola superkrafter. Anordna en spännande maskerad-tävling och låt alla gäster utse rymdkalasets bästa kostym med rymdtema, bästa astronaut och bästa utomjordings utklädnaden.

Bjud in alla rymd älskare du känner till ett riktigt roligt rymdkalas och förbered dem för ett nervkittlande rymdäventyr fyllt med aliens, okända planeter och läskiga rymd-skurkar.

Kliv ombord på din alldeles egna rymdfarkost och förbered för uppskjutning!

+ Visa mer