Studentnallar

Efter många års studerande är det äntligen dags för den stora dagen alla har väntat på. Självklart skall det delas ut mängder av studentnallar vid utspringet till studenten. Dessa härliga och gosiga studentnallar som hängs runt halsen är en stor del av studenten och en viktig och uppskattad gåva. Vi har även Sverigeband som gör det enkelt att fästa de många olika studentdjuren vi har i vårt sortiment, då vissa av dom kommer utan band.

Ingen student bör vara utan en studentnalle, så se till att fylla på rejält med studentnallar att hänga runt halsen på studenten vid mottagandet. Men vi har inte bara nallar, vi har alla möjliga studentdjur, allt från giraffer till ugglor och elefanter. De här student gosedjuren är riktigt söta och dom kommer se riktigt fina ut runt din hals som ett litet halsband.

Kalla dom vad du vill, student nallebjörn, student mjukisdjur eller studentnallar, i vilket fall som helst så är dessa plyschdjur riktigt passande till studenten och kommer att glädja vem som än mottager detta som en studentpresenter eller köper sin egen nalle. Vi hoppas att din student blir minnesvärd med hjälp av våra produkter och att du behåller dom som ett minne en lång tid framöver.

+ Visa mer