Bartillbehör

Att ha en egen bar kan ju vara drömmen för vissa. Men var hittar man alla dom bartillbehören man alltid ser på film eller i tv-serier? Jo, hos oss! Fast kanske är det inte en bar du vill ha, utan en enorm plunta till din festprisse till brorsa eller en minikyl så att flickvännen lätt kan dricka läsk när hon spöar folk i tv-spel. Kanske en snapspipa till farsan. Vare sig det ska vara en present eller ett fest tillbehör så kan du hitta det just här.

Här har vi samlat det mesta som skulle kunna passa i en perfekt liten hemmabar, bartillbehör som spegeltavlor, shotglas och fishbowls. Din egen fantasi är det enda som stoppar dig att skapa den mest fantastiska festen när du letar i den här kategorin (möjligtvis även din plånbok). Men kanske vill du bara bli expert på att blanda drinkar eller imponera på kompisarna, då har vi både shakers och iskrossar som gör vemsomhelst till en cool bartender.

Du kan helt enkelt hitta alla bartillbehör för den perfekta festen i den här kategorin, vi har samlat allt man kan tänka sig under en och samma plats, för att ditt jobb som festfixare ska bli lite lättare.

+ Visa mer

Underkategorier till Bartillbehör (4 st):