1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen

Fylletornet Drinkspel

(7 omdömen)
Betyg: 5 av 5
149 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 1321
Dra igång förfesten med en omgång Fylletornet! Fylletornet är ett helkul drick-spel där spelarna ska försiktigt plocka bort träklossar från ett högt torn och utföra roliga utmaningar. Om någon får tornet att rasa måste hon eller han dricka upp sin dryck och hoppas på bättre tur nästa gång. Många skratt, goda drycker och riktigt minnesvärda kvällar kan utlovas med detta festspel nära till hands under festen!

Fylletornet Drinkspel omfattar ett festspel för vuxna som består av 4 shotglas och 60 st träklossar med olika utmaningar på. Börja spelet genom att stapla alla träklossar i ett högt torn och dela ut glasen med valfri dryck till varje spelare. Spelet går ut på att försiktigt plocka bort träklossarna från tornet utan att tornet rasar eller att enstaka klossar ramlar ner. Lyckas du plocka bort en kloss ska du utföra utmaningen som står på klossen och därefter lägga tillbaks den högt upp på tornet. Om en kloss eller hela tornet rasar måste spelaren dricka upp sin dryck. Spelaren som sist lyckas ta en kloss utan att tornet rasar vinner spelet.

Info om Fylletornet Drinkspel:
- Underhållande festspel för vuxna.
- Antal Spelare: 2-4 personser.
- Material: Trä.

Fylletornet Drinkspel Innehåller:
- 60 x Träklossar.
- 4 x Glas (4 cl).
- Spelregler.
4.7142857142857 7

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Ett roligt Spel men man kan inte fylla glasen 😳 för då hinner man bara med ett Spel 🤪 Ja ja det e ju ett ”Fylletorn”

Betyg:5av 5

Inte lika stort som vanligt jenga men helt klart kul spel till förfesten!

Betyg:5av 5

Super roligt spel!

Jättekul spel och snabb leverans! Men önskar att spelet kommit med en bra låda att lägga klossarna och glasen i efteråt. Man kan ha den i det man fick det i men det krävs att man staplar tornet exemplariskt.

Ett roligt spel att plocka fram när man umgås med vänner, går lika bra med vatten i glasen

Sjukt kul spel. Kul att ta fram på fest

Andra köpte också