Djurdräkter

Släpp lös djuret inom dig och gör en häftig entré på maskeraden som en riktigt otäck varulv eller som en söt liten humla på jakt efter nektar.

Här i Partyhallens alldeles egna djurpark kan du finna djurdräkter av många olika djurarter och olika typer av maskeraddräkter. Här hittar du helkropps-dräkter med luva eller mask, carry me-dräkter, dräkter för två personer och mycket mer, så du kommer garanterat hitta något som du gillar. I Partyhallens djur sortiment finns djurdräkter för både barn och vuxna, så hela familjen har chansen att förvandlas till häftiga djur! Klä ut dig till ditt favorit djur eller varför inte till det djuret som skrämmer dig mest av allt?

En djurdräkt kan vara mycket användbar vid många tillfällen, bara din fantasi sätter stopp för när en djurdräkt kan tänkas passande. Många olika djurdräkter lämpar sig utmärkt som outfit inför Halloween fester, olika maskerader eller när du bara vill känna dig lite mindre som en människa för en stund. Klä ut dig tillsammans med några av dina vänner och kom till festen som en hel bondgård eller varför inte som ett exotiskt zoo.

Förvandlas till ditt favorit djur på bara ett ögonblick med någon av våra riktigt snygga djurdräkter.

+ Visa mer