1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34
Rudolf Dräkt Maskot Deluxe

Rudolf Dräkt Maskot Deluxe

995 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

One Size
Längd Upp till 190 cm
Bröst -
Midja -

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 9755

En gång i tiden för länge sedan före dinosaurierna sägs det att gigantiska jättar härjade på jordens yta!

Partyhallen har på senaste tid gjort ett sällsynt fynd på en väldigt stor, röd näsa. Vi har följt diverse spår som lett oss hela vägen in i Nordpolens center där vi till sist hittat en frusen varelse av något slags! Efter att ha släpat den hela vägen tillbaka till laboratoriumet har vi med hjälp av de genetiska koderna R-U-D-O-L-F kunnat återskapa en mycket glad och entusiastisk ren som konstant ropar efter någon som heter jultomten, skumt.

Rudolf Dräkt Maskot Deluxe inkluderar en brun helkroppsoverall i skönt, följsamt tyg med vit mage och en svans baktill. Det ingår dessutom ett par bruna fastsatta handskar med en dold öppning för att vid somliga tillfällen kunna ta ut händerna.

Det sista som medföljer är ett gigantiskt, uppstoppat renhuvud och matchande bruna skoöverdrag som dras över befintliga skor med vita resårband. Renhuvudet har utskurna hål för ögonen med svart tunt nät som du ser igenom.


One size (vuxenstorlek).

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också

Liknande produkter