Inbjudningskort

Det finns nästan alltid något att fira och varför inte bjuda in dina nära och kära till ett riktigt festligt kalas? Se till att anordna årets mest lyckade och roligaste kalas, börja med att skicka iväg härliga inbjudningskort till alla dina gäster. Här har Partyhallen samlat ihop flera olika inbjudningskort i en kategori, för att just du ska kunna skicka iväg en perfekt kalas inbjudan. I Inbjudningskort kategorin kan du bläddra igenom och hitta inbjudningskort i många olika utföranden, färger, mönster och motiv som passar riktigt bra till barnkalas, baby shower och andra typer av kalas och fester.

Har du planer på ett roligt tema kalas? Då kan du även passa på att hinta dina gäster om ditt kalas tema med din kalas-inbjudan. Här kan du garanterat hitta ett inbjudningskort som passar just ditt tema kalas. Välj mellan inbjudningskort med olika superhjältar, pirater, enhörningar, olika barnprogram, Disney karaktärer m.m.

När du väl valt ut de perfekta inbjudningskorten, kan du skriva ner all kalas info i korten, exempelvis vad eller vem som firas, tid och plast. Sen är det bara att vänta på att de ska trilla ner i dina vänner brevlådor!

Att skicka iväg roliga och härliga inbjudningskort inför ett kalas är ett utmärkt sätt att bjuda in dina gäster, och med rätt inbjudningskort kan du skapa en riktig spänning och förväntan hos dina vänner.

+ Visa mer