Påsk utklädnad

Att klä ut sig till påskkärring på påsken har varit en tradition i hundratals år, idag är det mycket mer populärt att ha mer olika påsk utklädnader på påsken, ibland till och med att ha påskmaskerad på sin påskfest. Dom olika sakerna man kan vara på påsken idag är nästan ändlösa, allt från påskkycklingar, påskharar och diverse andra påsk dräkter och outfits. Det kan vara riktigt kul att klä ut sig till olika saker på påsken då man oftast går runt till alla grannarna och ber om godis, nästan som Halloween, fast mindre läskigt.

Men påsken och påsk utklädnad slutar ju självklart inte vid bara påskkläder eller liknande, utan det finns många andra delar, som till exempel påsksmink, för de viktiga påskkärrings fräknarna och rosiga kinderna. Hos oss hittar du alla dom här sakerna, men även en massa tillbehör som kycklingfötter, gummikycklingar, kaninmasker och kaninöron diadem eller öron av andra slag! Med dessa tillbehör kan du skapa den ultimata kycklingdräkten eller kanindräkten!

Vill du vara lite annorlunda i påsk har vi även påsk utklädnader som häxoutfits och mycket annat som kan kopplas till just påskfirandet. Ditt påskfirande kommer att bli det ultimata om du tillåter oss att hjälpa dig med alla viktiga detaljer som krävs för att fixa den grymmaste påsk maskeraddräkten. Glad påsk och lycka till!

+ Visa mer