Snazaroo Ansiktsfärg

49 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 8960


Snazaroo ansiktsfärg har blivit en favorit världen över, och det är ingen överraskning för oss som redan har pillat med den färgglada smeten. En härlig vattenbaserad ansiktsfärg som du eller ditt barn kan experimentera med inför Halloween och andra maskeradglada högtider. Skapa din alldeles egna karaktär med en bakgrundshistoria som gör succé på festen. En blå utomjording från en annan dimension? Ja, varför inte!

Den smarta ansiktsfärgen är dermatologiskt testad och därmed skonsam mot även den känsligaste huden. Varmt vatten och tvål är allt som krävs för att bli av färgen, borta är dagarna där hårt gnuggande fick jobbet gjort.

Snazaroo Ansiktsfärg är en högkvalitativ, vattenbaserad ansiktsfärg som är naturlig och därmed fri från giftiga ämnen. Ansiktsfärgen räcker till flera ansikten, och den kan även blandas med vatten för ytterligare användning.

Levereras i en kaka bestående av 18 ml ansiktsfärg.

Finns att välja mellan i flera olika färger.

Fakta om Snazaroo ansiktsfärg:
- De olika färgerna kan blandas tillsammans för nyanser efter eget tycke.

- Vattenbaserad, färgen kan alltså användas utan tillsatt vatten, men om du vill att färgen ska räcka längre så kan den blandas med vatten som tunnar ut lagret av färg.

- Dermatologiskt testad och kan användas omkring ögon och mun (trots detta rekommenderar vi att du först använder färgen på ett litet område för att se om huden blir irriterad).

- Färgen torkar efter en stund (även om du blandar med vatten), men vi kan inte garantera att den inte färgar av sig på kläder och annat dylikt.Se fler Snazaroo målningar här >>

Så tyckte andra om produkten

3 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:Skrivet av  Sara Evelina Norman  - 2017-10-17

Täcker jättebra och är lätt att applicera och ta bort.

Skrivet av  vera kämpe  - 2017-10-30

Fyllig färg , täcker bra

Skrivet av  Rebeca Kettunen  - 2017-03-10

En färg med fin blå kulör och täckande.


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter