1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Snazaroo Ansiktsfärg (Silver)

Betyg: 5 av 5
(14 omdömen)
49 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 8960
Snazaroo ansiktsfärg har blivit en favorit världen över, och det är ingen överraskning för oss som redan har pillat med den färgglada smeten. En härlig vattenbaserad ansiktsfärg som du eller ditt barn kan experimentera med inför Halloween och andra maskeradglada högtider. Skapa din alldeles egna karaktär med en bakgrundshistoria som gör succé på festen. En blå utomjording från en annan dimension? Ja, varför inte!

Den smarta ansiktsfärgen är dermatologiskt testad och därmed skonsam mot även den känsligaste huden. Varmt vatten och tvål är allt som krävs för att bli av färgen, borta är dagarna där hårt gnuggande fick jobbet gjort.

Snazaroo Ansiktsfärg är en högkvalitativ, vattenbaserad ansiktsfärg som är naturlig och därmed fri från giftiga ämnen. Ansiktsfärgen räcker till flera ansikten, och den kan även blandas med vatten för ytterligare användning.

Levereras i en kaka bestående av 18 ml ansiktsfärg.

Finns att välja mellan i flera olika färger.

Fakta om Snazaroo ansiktsfärg:
- De olika färgerna kan blandas tillsammans för nyanser efter eget tycke.

- Vattenbaserad, färgen kan alltså användas utan tillsatt vatten, men om du vill att färgen ska räcka längre så kan den blandas med vatten som tunnar ut lagret av färg.

- Dermatologiskt testad och kan användas omkring ögon och mun (trots detta rekommenderar vi att du först använder färgen på ett litet område för att se om huden blir irriterad).

- Färgen torkar efter en stund (även om du blandar med vatten), men vi kan inte garantera att den inte färgar av sig på kläder och annat dylikt.Se fler Snazaroo målningar här >>

Tillbehör

5 14

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0
Betyg:5av 5

Perfekt färg, lätt att applicera och tvätta av.

Betyg:5av 5

Riktigt bra färg, kan behövas två lager för att det ska bli riktigt vitt men den gör det den ska

Betyg:5av 5

Täckte bra!👍

Betyg:5av 5

Bra och täckande! Kliar inte och lätt att ta bort!

Betyg:5av 5

Snazaroo är helt klart bäst och den fungerade till precis det jag ville åstadkomma!

Betyg:5av 5

Funkar super! Fukta penseln innan du applicerar färgen då går det mycket smidigare, låt torka och sen ha på en gång till för rejäl täckning 👌

Betyg:5av 5

Riktigt bra färg. Ingen stelhet i ansiktet. Lite avfärgning. En burk räcker till väldigt mycket trots 18 ml. Jag kunde färglägga hela ansiktet och huvidet samt hals och burken ser oanvänd ut.

Betyg:5av 5

Mycket bra! Täcker mycket och får en jämn färg.

Betyg:5av 5

Täcker jättebra och är lätt att applicera och ta bort.

Betyg:5av 5

Superbra ansiktsfärg, lätt att torka av med vatten, satt bra när den torkat, superkänsligt för regn dock😝 men är jättenöjd med produkten👍🏼

Betyg:5av 5

Fyllig färg , täcker bra

Betyg:5av 5

Mörkare än vad jag skulle kalla "sky blue", mer åt "royal blue"

Betyg:5av 5

En färg med fin blå kulör och täckande.

Betyg:5av 5

Mkt bra färg

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också