1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
Ballongtak Kit Chrome Silver

Ballongtak Kit Chrome Silver

(5 omdömen)
Betyg: 5 av 5
139 kr
Leverans inom: 1-2 dagar
Art: 25713
Är du på jakt efter en riktigt fin ballong-dekoration som enkelt snyggar till din fest så är detta ballongtak kit det solklara valet för dig! Ett festligt kit med silvriga och transparenta latexballonger samt matchande tillbehör som garanterat får din fest att se riktigt inbjudande ut. Helt klart det ultimata ballong kitet för alla som vill dekorera på ett snabbt, enkelt och riktigt proffsigt sätt!

Ballongtak Kit Chrome Silver omfattar 30 stycken latexballonger, ballongsnöre, matchande ballongkonfetti samt glue dots. Blås upp ballongerna med helium och låt dem sväva uppe i taket eller blås upp dem med luft och fäst dem med glue dots.

Info om Ballongtak Kit Chrome Silver:
- Kit med ballonger och tillbehör.
- Instruktioner medföljer.

Ballongtak Kit Chrome Silver Innehåller:
- 30 x Chrome silvriga och transparenta latexballonger (33 cm).
- Silvrigt ballongsnöre (60 meter).
- Ballongkonfetti (15 gram).
- Glue dots.

Tillbehör

5 5

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg: 5 av 5
Betyg:5av 5

Blev så fint, smidigt med ett kit där allt ingår. Ballongtejpen räcker till fler än 30 ballonger. Tejpen sitter mycket bra, lätt att sätta upp. 🎈

Betyg:5av 5

Bästa kittet som jag beställt tidigare. Ballongerna håller bra och kanon med snören och duttar så man enkelt kan fästa ballongerna i taket, på väggen och i varann för att skapa den kreation man vill. Snörena är supersnygga och rejäla.

Betyg:5av 5

Jätte stora och fina

Väldigt nöjd, bra pris för allt det som man fick med. Blev jättefint att sätta i taket på nyårsafton! Blir att beställa fler gånger inför födelsedagar

Det var nog mitt bästa köp jag gjprt hitils, vad är bättre än att ha hittat en ballongkit med tre färger/nyanser asså wooow.

Andra köpte också