Helium På Tub

5.0 4
379 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 13479


Helium är ett enkelt och roligt tillbehör som förvandlar kalaset, bröllopet och andra festliga evenemang till något otroligt enastående. Ballonggas helium har använts i flera år, och vid redan första användning kommer du inse allt det roliga som du har gått miste om i ditt liv!

Med vårt lättanvända helium på tub får du snabbt till en stor mängd svävande ballonger som ger tillställningen en upplivad stämning. Ta del av den underhållande världen med en alldeles egen heliumtub som vi garanterar inte kommer bli din sista. Vår helium tank kommer i två olika storlekar för att passa dig som behöver mindre eller mer helium gas, se nedan för en mer detaljerad beskrivning.

Helium på Tub omfattar en heliumbehållare fylld med ballonggas helium som kombineras med ballonger vilket får de att sväva. Det medföljer ett praktiskt munstycke som används för att enkelt fylla ballongerna.

Sifferballonger har en svävtid på cirka 7 dagar som fyllda med helium, och normalstora latexballonger cirka 6 timmar. Latexballonger kan kompletteras med vår produkt Ultra Hi-Float Till Ballonger för upp till 25 gånger längre svävtid.

Helium på Tub Stor fyller ca 50 latexballonger, eller 6 stora sifferballonger (102cm).

Helium på Tub Liten fyller ca 30 latexballonger, eller 4 stora sifferballonger (102cm).

Hur använder jag heliumtuben?
1. Skruva fast det svarta munstycket noggrant vid munnen av helium tanken så att heliumet inte riskerar att sippra ut vid steg 2.
2. Skruva några varv på den gröna ventilen för hand tills det inte längre går. (Heliumgasen kommer ej ut förens steg 4 är utförd).
3. Trä på en valfri ballong ordentligt över det svarta munstycket.
4. Med ballongen på plats så behöver du endast vinkla munstycket (upp, ner eller åt sidan) för att helium ska komma ut. Var noga med att hålla tätt mellan ballong-halsen och munstycket för att helium inte ska läcka när du aktiverar flödet.
5. Skruva igen den gröna ventilen när du vill förvara heliumtuben.

Kompletta instruktioner medföljer.

Så tyckte andra om produkten

8 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:Skrivet av  Stina Sjöqvist  - 2018-09-09

Heliumballonger på 3-åringens kalas blev pricken över I 😀👍🏻 Hon blev helt överlycklig och alla andra födelsedagspresenter blev överflödiga

Skrivet av  Samira Kazic  - 2017-11-26

Oerhört snabb leverans! Beställde på eftermiddagen, hade varorna dagen efter på morgonen!

Skrivet av  Johan Hultborg  - 2017-11-07

En vara som stämde överens med beskrivningen på hemsidan. Kött att använda och räckte till den mängd ballonger som famns angivet.

Skrivet av  Sandrah Kulling  - 2017-11-04

Superbra och snabb leverans

Skrivet av  Jens Edström  - 2019-03-22

Bra och lätthanterlig

Skrivet av  Helin Uludag  - 2018-02-08

Så smidigt!

Skrivet av  Andreas Lindström  - 2017-11-14

Super bra och väldigt uppskattat på barnkalaset

Skrivet av  Othman Hmamal  - 2017-10-31

Bra kvalitet på produkten som mötte min förväntning !


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter