1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Tomtenisse Dräkt Maskot

Tomtenisse Dräkt Maskot

499 kr

 Tillverkarens ungefärliga storlekar:

One Size
Längd Upp till 190 cm

 Övrig fakta om produkten:

Material 100% polyester
Tvättråd Handtvätt och dropptorkning.
Storleksguide
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 12141
En del tomtenissar saknar den disciplin som krävs i Nordpolen och smyger sig varje natt fram till tomtens grötfyllda kylskåp, vilket i slutändan leder till ett utseende likt denna tomtenisse dräkt. Som ni ser så verkar gröt ha en motsatt effekt på tomtenissar, d.v.s. att gröten lägger till på huvudstorleken istället för att hamna i magen.

Tomtenisse Dräkt Maskot inkluderar en röd- och grönfärgad helkroppsoverall tillverkad av mjukt, följsamt tygmaterial likt en tomtenisse kostym. Dräkten har ett fastsatt svart bälte med gyllene spänne vid midjan, bjällror hängande från kragen samt ett par fastsydda skoöverdrag i form av tomtenisse skor undertill.

Det medföljer dessutom ett enormt tomtenisse huvud bärande på en tomtenisse luva med utstickande öron, en lång näsa, röda kinder samt brunfärgade ögonbryn. Tomtenisse huvudet kommer med ett par ögon täckta av tunt svart nät som du ser igenom.

One size (vuxenstorlek).

Omdömen

Betyg:0av 5
0
0

Produkten har inga omdömen

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också