Sök
  • 1-2 dagars leverans

  • Kundomdömen 4.7 / 5

  • 900.000+ nöjda kunder

  • 1-2 dagars lev.tid

  • Kundomdömen 4.7/5

Tomtedräkt Maskot Deluxe

Handla denna produkt Tomtedräkt Maskot Deluxe
pris 1495 kr
Tillgänglighet: Lagervara Leveranstid: 1-2 dagar
Art nr: 9754

Inte många vet om det men strax innan Apollo 11 skulle lyfta blev Neil Armstrong så pass illamående att man helt enkelt var tvungna att kalla in jultomten som ersättare p.g.a hans bekantskap i luften.

Allt går självklart väl och jultomten landar på månen utan problem men när han precis ska ta sitt första steg, snubblar farbror tomte vid trappnedgången och slår i astronauthjälmen vilket resulterar i ett gigantiskt hål! Han försöker snabbt täppa igen hålet med sina händer men det är försent, trycket i rymden tredubblar huvudet på vår kära tomtefar!

Tomtedräkt Maskot Deluxe inkluderar en röd helkroppsoverall i skönt, följsamt tyg med vita detaljer och ett svart justerbart bälte. Det medföljer dessutom ett par vita fastsatta handskar med en dold öppning för att vid somliga tillfällen kunna ta ut händerna.
Ingår gör även ett gigantiskt tomtehuvud bärande på en tomteluva samt två matchande svarta skoöverdrag som fästs över befintliga skor med vita resårband. Tomtehuvudet har utskurna hål för ögonen med tunt svart nät som du ser igenom.

One size (vuxenstorlek).

Hitta liknande prylar

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också

Butiksomdömen

Läs våra omdömen på Google. Vi får ofta höra att vi har snabba leveranser och shyssta villkor.
Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss.

  • Google Prisjakt Betyg: 4.8 Stjärnor
    4.8 / 5