1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1501 - 1600

Skrivet av  Carina  - 2020-05-03

Snabb leverans

Skrivet av  Patrick  - 2020-05-02

Snabbt och effektivt, till ett fördelaktigt pris!

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-02

Varorna kom snabbt i bra förpackning

Skrivet av  Annika  - 2020-05-02

Så snabb o bra service.

Skrivet av  Lilja  - 2020-05-02

snabb leveran och billiga briser men ändå kvalitet på varorna 😎

Skrivet av  Diana  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra inslaget smidigt paket 👍🏻

Skrivet av  Angelica  - 2020-05-02

Jag fick mitt paket i tid. Är jätte nöjd med min beställning 👍😊

Skrivet av  Tanja  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra packat, jag är mycket nöjd

Skrivet av  Sara  - 2020-05-02

Paketet var packat bra och var jätte nöjd att den kom till dörren.

Skrivet av  Emma  - 2020-05-02

Varorna kom i tid och var väl paketerade

Skrivet av  Veronika  - 2020-05-01

Otroligt snabb leverans!!!!! Varorna i paketet var så väl paketerade/emballerade!!!!! Så Fantastiskt Bra Service!!!!!

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-01

Allt var perfekt

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Örjan  - 2020-05-01

Snabbaste leveransen, perfekt paketerat. Toppresultat på allt.

Skrivet av  Malin  - 2020-05-01

Snabb frakt!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-05-01

Jag är så nöjd, inte sista gången jag beställer här

Skrivet av  Eivor  - 2020-05-01

Kom väldigt fort

Skrivet av  Filip  - 2020-05-01

Snabb leverans, billigt och trovärdigt

Skrivet av  Helena  - 2020-04-29

Snabb leverans

Skrivet av  Emilia  - 2020-04-29

Snabb leverans och väl förpackat!

Skrivet av  Martin  - 2020-04-29

Superservice

Skrivet av  Muemen  - 2020-04-28

Bästa service som alltid!!

Skrivet av  Anna-Karin  - 2020-04-28

Lätt att beställa och fantastiskt snabb leverans. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Kim  - 2020-04-28

Bra. Leverasen gick snabbt till rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Tony  - 2020-04-28

Snabb leverans och perfekt packat

Skrivet av  ELIN  - 2020-04-28

Allt var kanonbra!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2020-04-27

Snabb leverans av de beställda varorna.:-)

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-27

Paketet kom snabbare än väntat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-27

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2020-04-27

Gick jättesnabbt och smidigt att beställa och varorna kom efter bara någon dag!

Skrivet av  Maria  - 2020-04-26

Jag är verkligen jättenöjd med Partyhallen. Så roliga festartiklar och så jättesnabb leverans.

Skrivet av  Lovisa  - 2020-04-26

Varan kom i tid och det gick superfort alltihop! Och bra packat!

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Snabb leverans och många bra produkter på hemsidan.

Skrivet av  Linda  - 2020-04-26

Butik och order, bra. Leverans gick på 1 dag efter beställning.

Skrivet av  Christer  - 2020-04-26

Otroligt snabb leverans. Enkel beställning och bra betalningsmöjligheter

Skrivet av  Ann-Sofie  - 2020-04-26

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-26

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-26

Kan inte vara annat än nöjd. Produkterna var bra packat, leveransen var supersnabb.

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Sjukt bra leverans. Supersnabb.

Skrivet av  ingela  - 2020-04-25

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Alexander  - 2020-04-25

Snabb leverans, väl paketerat och korrekt innehåll. Sjukt viktigt när man beställer till en festtillställning och inte har tid att åka runt.

Skrivet av  Mohamed  - 2020-04-25

Billigaste i marknad, mycket snabb leverans och jag menar det. När jag mailade kundtjänsten fick jag svar på direkten och leverans dagen efter med posten ända hem.

Skrivet av  Adam  - 2020-04-25

Fick beställningen på mindre än 24h, mycket nöjd.

Skrivet av  Niina  - 2020-04-24

Perfekt butik med allt till festen,från baby till 100 års kalas. Tack!

Skrivet av  Lina  - 2020-04-24

Fick paketet otroligt snabbt fastän jag bor högst upp i Sverige! Det var väl packeterat! Super nöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-04-24

Snabbt och lätt Rekommenderas.

Skrivet av  Mia  - 2020-04-24

Smidigt att beställa men framförallt mycket snabb leverans!

Skrivet av  Marie  - 2020-04-24

Snabb leverans

Skrivet av  Katri  - 2020-04-24

Fem stjärnor! Otroligt snabb leverans, bra paketerat. Alla produkter hade hög kvalitet till ett bra pris. Har två barn i lågstadiet som jag ska ordna kalas för och är mycket nöjd med kalasartiklarna. Kommer definitivt att handla på partyhallen igen inför framtida kalas.

Skrivet av  Anna  - 2020-04-24

Supet snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-22

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Ulf  - 2020-04-22

Varorna kom i tid , bra info under tiden jag väntade på paketet. Väl emballerat.

Skrivet av  Kent  - 2020-04-22

Bra priser, snabbt och enkelt.

Skrivet av  Cassandra  - 2020-04-22

Hela köpet gick kanon!

Skrivet av  Anna-Maria  - 2020-04-22

Bra och snabb service!!

Skrivet av  Sandra  - 2020-04-21

Så snabb leverans!

Skrivet av  Adam  - 2020-04-21

Snabb leverans

Skrivet av  Andreé  - 2020-04-21

Kom snabbare än förväntat och bra paketerat!

Skrivet av  Renée  - 2020-04-21

Beställde fredag, Kunde hämta ut det på måndag förmiddag

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-04-20

Paketet kom dagen efter, jättebra service! Nöjd 😃

Skrivet av  Karolina  - 2020-04-19

Snabb leverans.

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-19

Toppen! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Berit  - 2020-04-19

Bra och snabb service en eloge!!

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-19

Varan kom jättesnabbt som lovat. Fint packat.

Skrivet av  Caroline  - 2020-04-19

Supersnabb leverans! Kommer definitivt handla igen när det är kalasdags!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-19

Snabbleverans

Skrivet av  Lena  - 2020-04-18

Kom jättefort, bra packeterad

Skrivet av  Annette  - 2020-04-18

Snabb leverans och enkelt att beställa

Skrivet av  Ove  - 2020-04-16

Snabbt och bra packat!!!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Lars  - 2020-04-14

Orimligt snabb hantering! 😂 bra information om processen.

Skrivet av  Maria  - 2020-04-14

Snabb leverans och bra priser.

Skrivet av  Simon  - 2020-04-14

Allt kom i tid, perfekt packat!

Skrivet av  Elin  - 2020-04-14

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-13

Snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställningen 💪🏻 Bra paketerat😀

Skrivet av  Mats  - 2020-04-13

Ni får 12 stjärnor av 10! Vilken OTROLIGT BRA SERVICE! 😀 Jag beställde skärtorsdag eftermiddag och ni levererar på långfredag!! Otroligt imponerande 👍😀☀️🌷

Skrivet av  Mathilda  - 2020-04-13

Varorna kom i tid! Varorna var packade perfekt och jag kunde inte önskat mig bättre service ☺️

Skrivet av  Anna  - 2020-04-12

Snabb leverans och fint packat. Kontakt med kundtjänst vid retur, via mail, inte så snabb.

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-12

Mycket bra service!!!!!!!!!!

Skrivet av  Emelie  - 2020-04-12

Snabbt frakt! Beställde sent onsdagskväll , räknade inte med att hinna få hem det innan påskhelgen. Men pling så fanns paketet hos ombudet redan torsdag! Gissa om jag hade glada barn 🐥🤩

Skrivet av  Rosita  - 2020-04-12

Leveransen kom snabbt

Skrivet av  Jehona  - 2020-04-12

Fick varorna dagen efter👍🏼

Skrivet av  Malin  - 2020-04-12

Jättesnabb leverans. Bra paketerat och varor i felfritt skick!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-11

Snabb leverans och inget krångel. Kanon!

Skrivet av  Karl-Gerhard  - 2020-04-11

Fungerat precis som lovat.

Skrivet av  Markus  - 2020-04-11

Väldigt bra frakttid, endast två dagar.

Skrivet av  Marita  - 2020-04-11

Supersnabb leverans Superbra paketerat Jag är supernöjd och jag kommer definitivt beställa från er igen.

Skrivet av  Lars  - 2020-04-11

Snabb leverans, även i dessa coronatider

Skrivet av  Camilla  - 2020-04-11

Varorna kom jättesnabbt som utlovat, påsken räddad. Vi är jättenöjda!!🐣😀

Skrivet av  Sanela  - 2020-04-11

Bra leverans gick snabbt och enkelt och kom i tid fast det var påsktider :)

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-10

Allt var kanonbra 👍

Skrivet av  Irene  - 2020-04-10

Super nöjd , kort & snabb leverans tid. Varorna vi beställt var som på bild. .

Skrivet av  Johnny  - 2020-04-10

Bra paketerat. Allt till belåtenhet

Skrivet av  Frida  - 2020-04-10

Snabb leverans

Skrivet av  Senad  - 2020-04-10

Jättebra packat

Skrivet av  Örjan  - 2020-04-09

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-04-09

Skrivet av  Pernilla  - 2020-04-08

Jättebra!

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-08