1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1501 - 1600

Skrivet av  Petra  - 2020-01-21

Jättesmidigt. Snabbt och enkelt👍😊

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Så smidigt att kunna beställa och hämta upp 2h senare ska verkligen handla här igen!

Skrivet av  Nygårds  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt i en bra låda.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-20

Supersnabb leverans utanför dörren! Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Anneli  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt och beställningen var enkel att genomföra. Kommer att använda Partyhallen vid fler tillfällen!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-20

Otroligt snabb leverans vilket är positivt.

Skrivet av  Gerd  - 2020-01-20

Jättefort att få mitt paket. Bra packat!

Skrivet av  Kerstin  - 2020-01-20

Varorna kom efter 1 dygn, sååå imponerad över den snabba frakten

Skrivet av  Lis-Marie  - 2020-01-20

Jättesnabb leverans! Toppen eftersom jag var sent ute. Bra att veta till en annan gång.

Skrivet av  Nathalie  - 2020-01-20

Snabbt, enkelt, trevligt bemötande.

Skrivet av  Åsa  - 2020-01-19

Snabb leverans! Jättenöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-01-19

Toppen! Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-01-19

Allt var väldigt bra. Det gick fort o få varorna.

Skrivet av  Annika  - 2020-01-19

Bra packat nöjd med produkten

Skrivet av  Marlene  - 2020-01-19

Snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-01-19

Ni har många motiv att välja på så vi kommer absolut att beställa från er igen! Snabb leverans direkt hem i brevlådan!

Skrivet av  Minna  - 2020-01-19

Leverans tiden är super snabb! Bra sida att söka produkter. Mycket olika produkter. Bra pris.

Skrivet av  Jennie  - 2020-01-18

Snabb leverans och svarade snabbt på mail:)

Skrivet av  Daniella  - 2020-01-18

Fick dom 2 dagar efter beställning. kanon bra

Skrivet av  Thomas  - 2020-01-18

Snabb leverans dagen efter beställning. Väl packeterat. Mycket nöjd.

Skrivet av  Jenny  - 2020-01-18

Jag fick varan inom utsatt leverans tid. Kartongen var lite trasig men den funkar utmärkt ändå.

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-18

Fick paketet på en dag vilket aldrig har hänt förut, beställde runt 16-tiden på tisdagen och sen var den helt plötsligt på mitt ombud klockan 11 nästa dag.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-01-18

Snabb leverans, vilket är toppen. Välpackat, kommer definitivt handla mer hos partyhallen, bra material och bra priser.

Skrivet av  Jessica  - 2020-01-18

Snabb leverans och fina produkter! Sonen blev supernöjd!

Skrivet av  Lisa  - 2020-01-18

Grymt bra!! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Ulrika  - 2020-01-18

Snabb leverans. Dock dåligt paketerat då ett av äggen var trasigt.

Skrivet av  Helena  - 2020-01-18

Från beställning till leverans; allt gick smidigt och bra! Välpaketerat, fick varor som motsvarade förväntningarna och en smidig hemsida. Tack :)

Skrivet av  Linda  - 2020-01-17

Supersnabb leverans👍👍👍 fina grejer!

Skrivet av  Ingrid  - 2020-01-17

Otroligt snabb feedback och leverans. Helt nöjd!

Skrivet av  Karolin  - 2020-01-17

Mycket snabb leverans! Kom redan dagen efter beställning.

Skrivet av  Lilian  - 2020-01-17

Varorna kom snabbt. Paketet var packat platt iom att tårtkartongerna levereras platta. Ingen kontakt med kundtjänst behövdes.

Skrivet av  Therese  - 2020-01-17

Snabb leverans och smidigt!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-17

Bra butik och snabb leverans 🚚

Skrivet av  Simon  - 2020-01-17

Jättesnabb leverans!!

Skrivet av  Kyoo-Ok  - 2020-01-17

Snabbleverans

Skrivet av  Olivia  - 2020-01-17

Gick snabbt att få hem

Skrivet av  Sadiya  - 2020-01-17

Fick varorna imon 2 dagar 👍. Jätte nöjd med hela mitt köp. Fint packat.

Skrivet av  Monica  - 2020-01-16

Kom i tid, bra förpackad.

Skrivet av  Lena  - 2020-01-16

Väldigt snabb leverans, väl förpackat.

Skrivet av  Hanin  - 2020-01-16

Varorna kom i tid och paketen var perfekt packat!

Skrivet av  Mikael  - 2020-01-16

Jättebra och supersnabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2020-01-15

Bra leverans

Skrivet av  Johan  - 2020-01-15

Varorna kom fort, smidigt packat i vadderat brev! Inte överdrivet stor låda eller liknande!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-14

Fick varorna efter bara tre dagar! Supernöjd med mitt köp!

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-14

Bra att det levererades så snabbt

Skrivet av  Andreas  - 2020-01-14

Som vanligt supersmidigt! Alltid topp!

Skrivet av  Sonja  - 2020-01-14

Paketet kom snabbt

Skrivet av  Pisinee  - 2020-01-14

Fick produkten ganska snabbt. Paketeringen var helt ok, fick lite bucklor på vägen. Men det är lite förväntad.

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-01-14

Hämtade mina varor på plats i Huddinge. Bekvämt o bra.

Skrivet av  Linnéa  - 2020-01-14

Extremt snabb leverans. Kom redan nästa dag! extremt bra produkter för att bra pris! kommer definitivt beställa igen!

Skrivet av  Karin  - 2020-01-14

Enkelt att beställa och betala + snabb leverans ! Blir säkert fler köp framöver.

Skrivet av  Maria  - 2020-01-14

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-14

Snabb leverans

Skrivet av  Agnieszka  - 2020-01-13

Jag fick varan i tid. Super snabb leverans. Nalle var packat i en kartong. Det bara faktura att betala kvar. Super nöjd.

Skrivet av  Tina  - 2020-01-13

Mycket nöjd med leverens

Skrivet av  Jonas  - 2020-01-13

Varor kom som avtalat 2 dagar efter beställning!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-13

Allt kom i tid och var perfekt!

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-01-13

Snabb leverans.

Skrivet av  Melisa  - 2020-01-13

Snabb leverans ! Fint packad !

Skrivet av  Yvonne  - 2020-01-13

Kom dagen efter jag beställt👍

Skrivet av  Nolita  - 2020-01-13

Det gick jätte snabbt!

Skrivet av  Inger  - 2020-01-13

Mycket snabb leverans - som utlovat!!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-13

Supertrevligt bemötande när jag hämtade på lagret!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-13

Supernöjd med alla produkter och det gick hur snabbt som helst att få mitt paket. Jag kommer garanterat handla av er igen!

Skrivet av  Zanna  - 2020-01-12

Varorna kom väldigt fort och bra förpackade, förvånansvärt fort! Tacksam!

Skrivet av  anders  - 2020-01-12

Bra packad

Skrivet av  Hans  - 2020-01-12

Snabb leverans jättebra att hitta vad jag sökte

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-12

Snabb och bra leverans.. bra förpackade. Mkt nöjd. Kommer absolut att handla av er igen inför kommande barnbarnkalas..😃

Skrivet av  Mariam  - 2020-01-12

Kom i tid, 2 dagar tog de för att dom kom

Skrivet av  Linda  - 2020-01-12

Varorna kom snabbt efter beställning och var bra paketerade. Nöjd i helhet.

Skrivet av  Siv  - 2020-01-12

Varorna kom dag två och var packade omsorgsfullt i kartong som kunde levereras i brevlådan. Är mycket nöjd!

Skrivet av  Sofia  - 2020-01-11

Smidigt och snabb leverans!

Skrivet av  Simone  - 2020-01-11

Leveransen gick mycket snabbare än jag trodde och varan var välinpackad.

Skrivet av  Anette  - 2020-01-11

Väl packat, fick bra information om hela sändnings schemat från det var packat till leverans jätte nöjd återkommande kund

Skrivet av  Maria  - 2020-01-11

Varorna kom efter två dagar trots röda dagar runt jul och nyår. Bra paketerat och bra priser. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Paula  - 2020-01-11

Snabb leverans, fint paketerat och bra priser :)

Skrivet av  Jennie  - 2020-01-06

Varorna kom snabbt. Ett dygn till Gotland.

Skrivet av  Maria  - 2020-01-06

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Lejla  - 2020-01-05

Toppen. Snabb leverans. Kundtjänst var snabba på att svara och bra produkter som motsvarade mina förväntningar.

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-03

Snabbt och smidigt trots beställning mitt bland alla julhelgdagar.

Skrivet av  Carina  - 2019-12-28

Allt är till full belåtenhet. Mvh Carina Gott Nytt År! 🍾🍹🎉

Skrivet av  Johan  - 2019-12-27

Funkade bra, snabb leverans

Skrivet av  Bodil  - 2019-12-27

Jag fick det i tid och var bra packat

Skrivet av  Helena  - 2019-12-26

Snabb leverans trots juletid. Mkt nöjd

Skrivet av  Mia  - 2019-12-25

Varorna kom snabbt och i tid

Skrivet av  ellen  - 2019-12-24

Leverans dagen efter beställning

Skrivet av  Åsa  - 2019-12-20

Sakerna kom snabbt och smidigt 🌟⭐️🌟

Skrivet av  Andreas  - 2019-12-19

Allt gick smidigt, snabb leverans och bra kommunikation från er sida.

Skrivet av  Stig  - 2019-12-19

Väldigt imponerad över leveranssnabbheten upplevde att jag precis hade beställt när jag fick avisering att paketet kommit.

Skrivet av  Felicia  - 2019-12-18

Supersnabb leverans! Bra packat.

Skrivet av  Monica  - 2019-12-11

Varan kom dagen efter jag beställt den. Helt fantastiskt.

Skrivet av  Jenny  - 2019-12-11

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  amanda  - 2019-12-11

Jag fick varan på rimlig tid. Paketet var litet och bra packat. Jag har inte tagit kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Elisabet  - 2019-12-10

Paketet kom bra packat o efter 2 dgr. Det var toppen.

Skrivet av  Catrin  - 2019-12-10

Paketet var framme på utlämningstället dagen efter jag beställde. Extremt snabbt och smidigt.

Skrivet av  Erika  - 2019-12-09

Snabb leverans, packproffs och allt helt- klockrent helt enkelt jag är supernöjd!

Skrivet av  Eva  - 2019-11-29

Blixtsnabb leverans! Allt var så smidigt och tydligt. Lätthanterad !

Skrivet av  Helena  - 2019-11-28

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mikael  - 2019-11-26

Skrivet av  Stefan  - 2019-11-26

Se ovan. Allt otroligt bra! Kunde inte ha varit bättre vill jag absolut säga.