Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 501 - 600

Skrivet av  Miia Rauta  - 2016-10-21

Snabb leverans

Skrivet av  Wilma Olsson Jerström  - 2016-10-16

Snabb leverans och funkade bra på hemsidan att beställa 👍🏻

Skrivet av  Tomas Joelsson  - 2016-10-16

Mycket snabb leverans. Paketet var ordentligt packat. Kontakt med kundtjänst behövdes ej. Kommer definitivt att handla hos er igen.

Skrivet av  Radia Örtenblad  - 2016-10-15

Lätt att hitta det jag sökte i butiken. Varorna kom snabbt, mycket smidigt från beställning till leverans.

Skrivet av  Helena Andersson  - 2016-10-15

Extremt snabb leverans och bra packat :) 🖒🖒

Skrivet av  Malin Josefine Eliasson  - 2016-10-15

Snabb leverans och bra produkter

Skrivet av  Angelica Norrgården  - 2016-10-15

Biligt å bra å snabb lev!!

Skrivet av  Gabrielle Andersen Sandström  - 2016-10-15

Paketet var färdigt på typ en timme! Snabbt verkligen. Så bra med lageravhämtning ocksä

Skrivet av  Amanda Aaröe  - 2016-10-15

Super snabb leverans

Skrivet av  Ulla Stina Holmberg  - 2016-10-14

Det fungerade alldeles utmärkt.

Skrivet av  Tommie Höglund Gran  - 2016-10-14

Besökte hämtlagret. Tog någon minut innan de öppnade efter att ha tryckt på ringklockan men det var trevligt bemötande.

Skrivet av  Joachim Jensen  - 2016-10-14

Det gick snabbt och enkelt , toppen.👍👍😀

Skrivet av  Gunilla Edenberg  - 2016-10-14

Allt ok från beställning till leverans. Produkten motsvarade förväntningarna!

Skrivet av  Anette Pettersson-Gull  - 2016-10-13

Allt var jättesmidigt och gick snabbt att få paketet.

Skrivet av  Annika Ermebrant!  - 2016-10-13

Riktigt nöjd, bra service, snabb leverans ! Bra läskiga grejer!

Skrivet av  Annika Ermebrant  - 2016-10-13

Så bra service, snabb leverans och en lycklig kund!

Skrivet av  Maria Gustavsson  - 2016-10-13

Väldigt snabb leverans, stort +

Skrivet av  Annika  - 2016-10-11

Jag kommer alltid att handla mina saker här ! Så bra service och bemötande ! Tack

Skrivet av  Hampus Nyberg  - 2016-10-10

Det var klockrent att kunna beställa online och sen kunna hämta redan efter en timme. Fortsätt så det kommer göra många kunder glada!

Skrivet av  Sofhie Hagstedt Smedman  - 2016-10-10

Fick varorna fantastiskt snabbt, och allt var som det skulle. Riktigt nöjd! Roligt att ni har så mycket som matchar, perfekt att man kan beställa allt i ett tema :)

Skrivet av  Linnéa Regnell  - 2016-10-10

Jättesnabb leverans, bra när man är aldrig är ute i god tid haha

Skrivet av  Lena Rydberg  - 2016-10-10

Var MYCKET imponerad av leveranstiden. Kom dagen efter till vår brevlåda.

Skrivet av  Ingela Claesson  - 2016-10-10

MYCKET bra; snabb leverans, det gillar jag!

Skrivet av  Linnéa Regnell  - 2016-10-09

Jättesnabb leverans, bra när man är aldrig är ute i god tid haha

Skrivet av  Åse Ahlstrand  - 2016-10-09

Otroligt snabb leverans!! Fick min beställning dagen efter att jag beställt!

Skrivet av  Malena Eriksson  - 2016-10-09

Så imponerad av den utlovade snabba leveransen! Nöjd med allt jag köpt! Toppen!👍

Skrivet av  Monica Holmström  - 2016-10-08

Gick snabbt och smidigt att få varorna

Skrivet av  Therése Tönnhed  - 2016-10-08

Finns bra grejer till bra priser. Snabb leverans

Skrivet av  Magdalena Starcevic Renholm  - 2016-10-08

Varorna kom snabbt. Meduss satt tyvärr löst i sin kartong. Borde suttit fast på nåt sätt.

Skrivet av  Julia Anita Backlund  - 2016-10-07

Jag beställde på internet hade varan dagen efter.Varan var i kartong ,TOPPEN kan inte bli bättre.

Skrivet av  Jennie Göransson  - 2016-10-07

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Angelika Melicka Susaeg Lindblad  - 2016-10-07

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Åsa Högstedt  - 2016-10-07

Peruken kom snabbt!

Skrivet av  Maria Fedili  - 2016-10-07

Yes i tid som ni har lovat och allting var perfekt

Skrivet av  ANNA-KARIN SANDBERG  - 2016-10-06

Snabb leverans och såååååå fina saker;), tack snälla

Skrivet av  Jennie Göransson  - 2016-10-06

Snabb leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Annika  - 2016-10-05

jag är super nöjd !!!!

Skrivet av  Teopoula Zickbauer  - 2016-10-03

Bra, snabb leverans. Hade varit trevligt med en animerad bild även på den Ljudgående häxan

Skrivet av  Tony Månsson  - 2016-10-03

Snabb leverans

Skrivet av  Camilla Alexandra Andersson  - 2016-10-02

Fina varor och grymt snabb leverans då jag hade kort varsel och panikhandlade sista detaljer inför barnens dop.

Skrivet av  Charlotta Tibbling  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Charlotta Tibbling  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Eva Nilsson  - 2016-10-01

Mycket snabb leverans. Bra förpackning.

Skrivet av  Johanna Casimiro  - 2016-10-01

Jättebra butik! Snabb leverans

Skrivet av  Malou Bergman Stahl  - 2016-09-01

Så nöjd med super snabb leverans, dagen efter låg det i brevlådan! Fick ju panik när jag insåg att det bara var 3 dagar till den "stora dagen".

Skrivet av  Kate Lindblad  - 2016-06-10

Varan kom snabbt och på utlovad tid. Bra packat.

Skrivet av  Ann Forsberg  - 2016-06-10

Beställde varorna sent torsdag kväll, på måndag eftermiddag hämtade jag paketen. Bra förpackat (det var ju inget ömtåligt heller). Smidigt sätt att skaffa det där lilla extra som man ofta kommer på lite sent inför festen. Bra grejor till bra priser. Kommer rekommendera Partyhallen framöver och framför allt kommer vi anlita er igen inför nästa temafest.

Skrivet av  Filip Mefretidis  - 2016-06-10

Skrivet av  Ingrid Nordgren  - 2016-06-08

Varorna kom i tid Jättebra packat Kundtjänst trevliga o informativa

Skrivet av  Agata Sandebäck  - 2016-06-07

Snabb leverans.

Skrivet av  Rebecca Ek  - 2016-06-07

Mycket snabb leverans, bra packat, bara positivt från ni sida.

Skrivet av  Berivan Selevany  - 2016-06-07

Ja jag var mycket nöjd

Skrivet av  Monica Heino  - 2016-06-07

det gick snabbt och lätt att handla.

Skrivet av  Benny Svensson  - 2016-06-05

Skrivet av  Hanna Nilsson  - 2016-06-05

Jag är mycket nöjd med mina varor, de var fint och väl packade när de kom hem till mig. Det gick väldigt fort med leveransen, varorna var hemma innan jag hann blinka. Mycket lätt och enkel butik med varierande produkter. Så 5 av 5 stjärnor får ni utav av mig! :D

Skrivet av  Andreas Bengtsson  - 2016-06-05

Grym leveranstid, bra förpackat utan fraktskador

Skrivet av  Tara Zohrevand  - 2016-06-05

Funkade helt felfritt.

Skrivet av  Jerry Magnusson  - 2016-06-04

Helt perfekt mycket snabb leverans som utlovat . Jerry

Skrivet av  Jessica Christina Jerringe  - 2016-06-03

Skrivet av  Bengt-Erik Ottosson  - 2016-06-03

Har aldrig fått en sådan snabb leverans, all heder till er.

Skrivet av  Annelie Magnusson Löfström  - 2016-06-02

Snabb leverans och finare saker än jag trodde

Skrivet av  Eva Olsson  - 2016-06-02

Ja, allt var toppenbra!

Skrivet av  Maarit Yrjönheikki  - 2016-06-02

Skrivet av  Johanna Arvidsson  - 2016-06-02

Har ej använt sakerna än, kommer användas på kalas i juni, men servicen var grym, beställde fel saker och de skickade ut direkt en retursedel lapp så jag kunde skicka tillbaka. Första paketet kom efter ca 3-4 dagar det andra kom efter 1 dag! 😊 kommer handla fler gånger där!

Skrivet av  Linda Hallström  - 2016-06-02

Så nöjd man kan bli för tusan!

Skrivet av  Bo Sverre Skjenneberg  - 2016-05-31

topp intryck! Trevliga folk, god service

Skrivet av  Erja Juntunen  - 2016-05-31

Bra med snabb leverans och lätt att beställa på nätet. Bra att paketet kommer hem i brevlådan!

Skrivet av  Amanda Aalto  - 2016-05-30

Enkelt att handla och mycket snabb leverans!!

Skrivet av  Cecilia Åhlberg  - 2016-05-30

Snabb leverans

Skrivet av  Niklas Valfridsson  - 2016-05-30

Mycket snabb leverans och mkt bra packat.

Skrivet av  Louise Berglund  - 2016-05-30

snabbt!!

Skrivet av  Susanna Murberg  - 2016-05-29

Snabb leverans av produkter som uppfyllde mina förväntningar.

Skrivet av  Maria Klaesson  - 2016-05-29

Skrivet av  Jan Rönn  - 2016-05-29

Skrivet av  Matilda Thorslund  - 2016-05-29

Skrivet av  Denise Barwén Trollvik  - 2016-05-29

Hämtade upp mina grejor från deras shop och det gick snabbt och bra. Trevlig kille som gav mig mina grejor.

Skrivet av  Carina Andersson  - 2016-05-29

Enkelt att beställa och snabb leverans vilket är viktigt för mig.

Skrivet av  Gabriella Fannkvist  - 2016-05-29

Skrivet av  Sofie Stööp  - 2016-05-29

Paketet var rejält och varorna ordentligt packade. Leveransen tog normal lång tid att få. Hemsidan är full av roliga saker.

Skrivet av  Jennie Johansson  - 2016-05-28

Supersnabb leverans, väl packat och bra pris

Skrivet av  Jan Rönn  - 2016-05-27

Finns inget att klaga på snabb leverans

Skrivet av  Angela Fohlin  - 2016-05-27

Skrivet av  Kristin Asmundsson  - 2016-05-27

Bra service och bemötande, alla varor höll hög kvalitet till ett bra pris. Beställning och betalning funkade felfritt - jag handlar gärna av er igen!

Skrivet av  Jaana Eliasson  - 2016-05-27

Varorna kom snabbt och allt var ok

Skrivet av  Jessica Westman  - 2016-05-27

Vi hämtade varorna på lagret samma dag vi beställde. Väldigt lätt och smidigt

Skrivet av  Philip Truong  - 2016-05-26

Älskar verkligen leveranstiden. Riktigt snabbt å bra!

Skrivet av  Johanna Broberg  - 2016-05-26

Grymt snabb leverans. Rekommenderas

Skrivet av  Gunnar Erik Granberg  - 2016-05-26

Skrivet av  Karim Achek  - 2016-05-26

Perfekt.

Skrivet av  Carl Stefan Terelius  - 2016-05-26

Väldigt tillmötesgående personal. Enkelt. Mycket prisvärda produkter!!!

Skrivet av  Katarina Falk  - 2016-05-25

Snabb leverans. Bra packat.Beställde via internet, var hur bra som helst.Tack

Skrivet av  Roger Halvarsson  - 2016-05-25

Fantastisk service, mycket trevligt bemötande och snabb leverans, vad mer kan man önska? Återkommer garanterat som kund!

Skrivet av  Clas Lindstål  - 2016-05-24

Mycket bra, mycket nöjd

Skrivet av  Lars-Håkan Jönsson  - 2016-05-24

Skrivet av  Erja Juntunen  - 2016-05-24

Varorna kom fort och det finns mycket att välja på! Ska snart beställa mer!

Skrivet av  Anna Jönsson  - 2016-05-23

Lätt hemsida snabb leverans

Skrivet av  Linda Lundqvist Överhem  - 2016-05-23

Mycket bra. Bra och lätt hemsida. Mycket snabb leverans trots att jag bor i Norrbotten.

Skrivet av  Daniel Bengt Rune Holm  - 2016-05-23

Skrivet av  Mikaela Christina Bjurling  - 2016-05-23

Snabb leverans, paketet kom dagen efter beställningen.

Skrivet av  Lorena Menares Palma  - 2016-05-23

Pålitligt