Kundomdömen

914 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 501 - 600

Skrivet av  Monica Holmström  - 2016-10-08

Gick snabbt och smidigt att få varorna

Skrivet av  Therése Tönnhed  - 2016-10-08

Finns bra grejer till bra priser. Snabb leverans

Skrivet av  Magdalena Starcevic Renholm  - 2016-10-08

Varorna kom snabbt. Meduss satt tyvärr löst i sin kartong. Borde suttit fast på nåt sätt.

Skrivet av  Julia Anita Backlund  - 2016-10-07

Jag beställde på internet hade varan dagen efter.Varan var i kartong ,TOPPEN kan inte bli bättre.

Skrivet av  Jennie Göransson  - 2016-10-07

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Angelika Melicka Susaeg Lindblad  - 2016-10-07

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Åsa Högstedt  - 2016-10-07

Peruken kom snabbt!

Skrivet av  Maria Fedili  - 2016-10-07

Yes i tid som ni har lovat och allting var perfekt

Skrivet av  ANNA-KARIN SANDBERG  - 2016-10-06

Snabb leverans och såååååå fina saker;), tack snälla

Skrivet av  Jennie Göransson  - 2016-10-06

Snabb leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Annika  - 2016-10-05

jag är super nöjd !!!!

Skrivet av  Teopoula Zickbauer  - 2016-10-03

Bra, snabb leverans. Hade varit trevligt med en animerad bild även på den Ljudgående häxan

Skrivet av  Tony Månsson  - 2016-10-03

Snabb leverans

Skrivet av  Camilla Alexandra Andersson  - 2016-10-02

Fina varor och grymt snabb leverans då jag hade kort varsel och panikhandlade sista detaljer inför barnens dop.

Skrivet av  Charlotta Tibbling  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Charlotta Tibbling  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Eva Nilsson  - 2016-10-01

Mycket snabb leverans. Bra förpackning.

Skrivet av  Johanna Casimiro  - 2016-10-01

Jättebra butik! Snabb leverans

Skrivet av  Malou Bergman Stahl  - 2016-09-01

Så nöjd med super snabb leverans, dagen efter låg det i brevlådan! Fick ju panik när jag insåg att det bara var 3 dagar till den "stora dagen".

Skrivet av  Kate Lindblad  - 2016-06-10

Varan kom snabbt och på utlovad tid. Bra packat.

Skrivet av  Ann Forsberg  - 2016-06-10

Beställde varorna sent torsdag kväll, på måndag eftermiddag hämtade jag paketen. Bra förpackat (det var ju inget ömtåligt heller). Smidigt sätt att skaffa det där lilla extra som man ofta kommer på lite sent inför festen. Bra grejor till bra priser. Kommer rekommendera Partyhallen framöver och framför allt kommer vi anlita er igen inför nästa temafest.

Skrivet av  Filip Mefretidis  - 2016-06-10

Skrivet av  Ingrid Nordgren  - 2016-06-08

Varorna kom i tid Jättebra packat Kundtjänst trevliga o informativa

Skrivet av  Agata Sandebäck  - 2016-06-07

Snabb leverans.

Skrivet av  Rebecca Ek  - 2016-06-07

Mycket snabb leverans, bra packat, bara positivt från ni sida.

Skrivet av  Berivan Selevany  - 2016-06-07

Ja jag var mycket nöjd

Skrivet av  Monica Heino  - 2016-06-07

det gick snabbt och lätt att handla.

Skrivet av  Benny Svensson  - 2016-06-05

Skrivet av  Hanna Nilsson  - 2016-06-05

Jag är mycket nöjd med mina varor, de var fint och väl packade när de kom hem till mig. Det gick väldigt fort med leveransen, varorna var hemma innan jag hann blinka. Mycket lätt och enkel butik med varierande produkter. Så 5 av 5 stjärnor får ni utav av mig! :D

Skrivet av  Andreas Bengtsson  - 2016-06-05

Grym leveranstid, bra förpackat utan fraktskador

Skrivet av  Tara Zohrevand  - 2016-06-05

Funkade helt felfritt.

Skrivet av  Jerry Magnusson  - 2016-06-04

Helt perfekt mycket snabb leverans som utlovat . Jerry

Skrivet av  Jessica Christina Jerringe  - 2016-06-03

Skrivet av  Bengt-Erik Ottosson  - 2016-06-03

Har aldrig fått en sådan snabb leverans, all heder till er.

Skrivet av  Annelie Magnusson Löfström  - 2016-06-02

Snabb leverans och finare saker än jag trodde

Skrivet av  Eva Olsson  - 2016-06-02

Ja, allt var toppenbra!

Skrivet av  Maarit Yrjönheikki  - 2016-06-02

Skrivet av  Johanna Arvidsson  - 2016-06-02

Har ej använt sakerna än, kommer användas på kalas i juni, men servicen var grym, beställde fel saker och de skickade ut direkt en retursedel lapp så jag kunde skicka tillbaka. Första paketet kom efter ca 3-4 dagar det andra kom efter 1 dag! 😊 kommer handla fler gånger där!

Skrivet av  Linda Hallström  - 2016-06-02

Så nöjd man kan bli för tusan!

Skrivet av  Bo Sverre Skjenneberg  - 2016-05-31

topp intryck! Trevliga folk, god service

Skrivet av  Erja Juntunen  - 2016-05-31

Bra med snabb leverans och lätt att beställa på nätet. Bra att paketet kommer hem i brevlådan!

Skrivet av  Amanda Aalto  - 2016-05-30

Enkelt att handla och mycket snabb leverans!!

Skrivet av  Cecilia Åhlberg  - 2016-05-30

Snabb leverans

Skrivet av  Niklas Valfridsson  - 2016-05-30

Mycket snabb leverans och mkt bra packat.

Skrivet av  Louise Berglund  - 2016-05-30

snabbt!!

Skrivet av  Susanna Murberg  - 2016-05-29

Snabb leverans av produkter som uppfyllde mina förväntningar.

Skrivet av  Maria Klaesson  - 2016-05-29

Skrivet av  Jan Rönn  - 2016-05-29

Skrivet av  Matilda Thorslund  - 2016-05-29

Skrivet av  Denise Barwén Trollvik  - 2016-05-29

Hämtade upp mina grejor från deras shop och det gick snabbt och bra. Trevlig kille som gav mig mina grejor.

Skrivet av  Carina Andersson  - 2016-05-29

Enkelt att beställa och snabb leverans vilket är viktigt för mig.

Skrivet av  Gabriella Fannkvist  - 2016-05-29

Skrivet av  Sofie Stööp  - 2016-05-29

Paketet var rejält och varorna ordentligt packade. Leveransen tog normal lång tid att få. Hemsidan är full av roliga saker.

Skrivet av  Jennie Johansson  - 2016-05-28

Supersnabb leverans, väl packat och bra pris

Skrivet av  Jan Rönn  - 2016-05-27

Finns inget att klaga på snabb leverans

Skrivet av  Angela Fohlin  - 2016-05-27

Skrivet av  Kristin Asmundsson  - 2016-05-27

Bra service och bemötande, alla varor höll hög kvalitet till ett bra pris. Beställning och betalning funkade felfritt - jag handlar gärna av er igen!

Skrivet av  Jaana Eliasson  - 2016-05-27

Varorna kom snabbt och allt var ok

Skrivet av  Jessica Westman  - 2016-05-27

Vi hämtade varorna på lagret samma dag vi beställde. Väldigt lätt och smidigt

Skrivet av  Philip Truong  - 2016-05-26

Älskar verkligen leveranstiden. Riktigt snabbt å bra!

Skrivet av  Johanna Broberg  - 2016-05-26

Grymt snabb leverans. Rekommenderas

Skrivet av  Gunnar Erik Granberg  - 2016-05-26

Skrivet av  Karim Achek  - 2016-05-26

Perfekt.

Skrivet av  Carl Stefan Terelius  - 2016-05-26

Väldigt tillmötesgående personal. Enkelt. Mycket prisvärda produkter!!!

Skrivet av  Katarina Falk  - 2016-05-25

Snabb leverans. Bra packat.Beställde via internet, var hur bra som helst.Tack

Skrivet av  Roger Halvarsson  - 2016-05-25

Fantastisk service, mycket trevligt bemötande och snabb leverans, vad mer kan man önska? Återkommer garanterat som kund!

Skrivet av  Clas Lindstål  - 2016-05-24

Mycket bra, mycket nöjd

Skrivet av  Lars-Håkan Jönsson  - 2016-05-24

Skrivet av  Erja Juntunen  - 2016-05-24

Varorna kom fort och det finns mycket att välja på! Ska snart beställa mer!

Skrivet av  Anna Jönsson  - 2016-05-23

Lätt hemsida snabb leverans

Skrivet av  Linda Lundqvist Överhem  - 2016-05-23

Mycket bra. Bra och lätt hemsida. Mycket snabb leverans trots att jag bor i Norrbotten.

Skrivet av  Daniel Bengt Rune Holm  - 2016-05-23

Skrivet av  Mikaela Christina Bjurling  - 2016-05-23

Snabb leverans, paketet kom dagen efter beställningen.

Skrivet av  Lorena Menares Palma  - 2016-05-23

Pålitligt

Skrivet av  Eva Marie Elisabeth Husén  - 2016-05-23

Det var en otroligt snabb leverans så jag blev förvånad imponerande

Skrivet av  Anna Lundberg  - 2016-05-23

Snabb leverans och smidigt.

Skrivet av  Amar Kalssina  - 2016-05-22

Allt var jätte bra. Kommer säkert handla fler gånger hos er 😊

Skrivet av  Anne Ståhl  - 2016-05-22

Så billigt och enkelt!!

Skrivet av  Matilda Sik  - 2016-05-22

Fick varan dagen efter beställning riktigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Karin Söderberg  - 2016-05-22

Jättebra! Bara jätte bra! Snabb leverans, välpacka!

Skrivet av  Gabriella Cedervall  - 2016-05-21

Jag är riktigt nöjd över den snabba leveransen, endast två dagar innan jag fick grejerna. Tack vare er kommer min examensfest bli lyckad. Kommer garanterat beställa av er nästan gång jag ska ha fest.

Skrivet av  Marie Eriksson  - 2016-05-21

Snabb leverans, bra packat och dottern är så glad. 😊

Skrivet av  Hernan José Mendoza Galiano  - 2016-05-21

Hatten var ihop knölad i en kartong där den inte fick plats

Skrivet av  Mari Åslund  - 2016-05-21

Var ett bra urval i butiken. Det var bra paketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Cecilia Nevelius  - 2016-05-21

Skrivet av  Ingela Vergara Concha  - 2016-05-21

Jätte snabb leverans .. Nästan för snabb! +++++

Skrivet av  Aylin Westerlund  - 2016-05-20

Varorna kom inom 24 timmar.

Skrivet av  Olivia Ekelund  - 2016-05-20

Snabb och smidig leverans!!

Skrivet av  Kristina Wieslander  - 2016-05-20

Skrivet av  Carina Eriksson  - 2016-05-20

Nöjd med produkterna i allmänhet, snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Emma Lindström  - 2016-05-20

Snabb frakt vilket uppskattas. Paketerat bra i kartong.

Skrivet av  Ulrika Silvereden  - 2016-05-20

Snabb leverans, bra kvalitet

Skrivet av  Yvonne Greppi  - 2016-05-19

Mycket bra sevice.

Skrivet av  Katarina Bjädefors  - 2016-05-19

Skrivet av  Ann-Charlotte Ahti  - 2016-05-19

👍

Skrivet av  Jennie Briggler  - 2016-05-18

Mycket bra. Alla varor va med o i perfekt skick. Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd.

Skrivet av  Gabriella Vallander  - 2016-05-17

Fick mitt paket otroligt fort och smidigt. Inget att klaga på!

Skrivet av  Cristin Johansson  - 2016-05-17

Snabb leverans. allt gick bra.

Skrivet av  Monika Tengbro  - 2016-05-16

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Petra Nilsson  - 2016-05-16