1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 501 - 600

Skrivet av  Jehona  - 2020-04-12

Fick varorna dagen efter👍🏼

Skrivet av  Malin  - 2020-04-12

Jättesnabb leverans. Bra paketerat och varor i felfritt skick!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-11

Snabb leverans och inget krångel. Kanon!

Skrivet av  Karl-Gerhard  - 2020-04-11

Fungerat precis som lovat.

Skrivet av  Markus  - 2020-04-11

Väldigt bra frakttid, endast två dagar.

Skrivet av  Marita  - 2020-04-11

Supersnabb leverans Superbra paketerat Jag är supernöjd och jag kommer definitivt beställa från er igen.

Skrivet av  Lars  - 2020-04-11

Snabb leverans, även i dessa coronatider

Skrivet av  Camilla  - 2020-04-11

Varorna kom jättesnabbt som utlovat, påsken räddad. Vi är jättenöjda!!🐣😀

Skrivet av  Sanela  - 2020-04-11

Bra leverans gick snabbt och enkelt och kom i tid fast det var påsktider :)

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-10

Allt var kanonbra 👍

Skrivet av  Irene  - 2020-04-10

Super nöjd , kort & snabb leverans tid. Varorna vi beställt var som på bild. .

Skrivet av  Johnny  - 2020-04-10

Bra paketerat. Allt till belåtenhet

Skrivet av  Frida  - 2020-04-10

Snabb leverans

Skrivet av  Senad  - 2020-04-10

Jättebra packat

Skrivet av  Örjan  - 2020-04-09

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-04-09

Skrivet av  Pernilla  - 2020-04-08

Jättebra!

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-08

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-07

Snabb frakt! Super!

Skrivet av  Jessika  - 2020-04-07

Snabb leverans direkt i min brevlåda

Skrivet av  Emil  - 2020-04-07

Väldigt nöjd med allt! Framförallt leveranstiden, gick väldigt fort att få det jag beställt.

Skrivet av  Johanna  - 2020-04-07

Som vanligt var hela köpet superfint hanterat. Leveransen kom till dörren efter två arbetsdagar och allting var mycket fint packat. Känns bättre att handla online än i butik nu i dessa coronatider, men helt ärligt hade jag handlat här i vilket fall som helst, för de bevisar sig gång på gång. Ofta är produkterna tom finare i verkligheten än på bilderna (inte tvärt om som i andra butiker). Dessutom är kvalitén bättre så man kan återanvända varor i större utsträckning! Stort plus!

Skrivet av  Henrik  - 2020-04-06

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-06

Det gick väldigt fort att få varorna, lätta att hitta på hemsidan och bra kvalité för pengarna

Skrivet av  Åsa  - 2020-04-06

snabb hantering, fin produkt.

Skrivet av  Lisette  - 2020-04-06

Snabb frakt och jättebra packat!

Skrivet av  Mirja  - 2020-04-06

Snabb leverans, super nöjd.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-04-06

Bra leveranstid och prisvärda varor

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-06

Bättre än bäst! Beställde en dräkt som jag ångrade, ringde och en väldigt trevlig kille makulerade ordern direkt. Jag beställde en ny, den kom dagen efter. Väl packat och jag kan inte berömma detta förfarandet mer än med massor av guldstjärnor!

Skrivet av  Inga-Lill  - 2020-04-06

Jättenöjd med sakerna och servicen, fick varorna väldigt snabbt. Är väldigt nöjd 👍

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-06

Mycket bra service och snabb leverans .

Skrivet av  Anne-Marie  - 2020-04-06

Enkelt att beställa o välja betalsätt. Fantastiskt snabb leverans 2dgr. Inga skador o MYCKET väl packat‼️ Kan rekommenderas. Återkommer gärna.

Skrivet av  Pia  - 2020-04-05

Allt fungerade utmärkt.

Skrivet av  Christel  - 2020-04-05

Leveransen gick mycke snabbt! Ett par dagar bara. Paketet var bra pakat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-04-05

Bra utbud, snabb leverans, tip top.

Skrivet av  Leif  - 2020-04-05

Allt perfekt!! Överraskande snabb o bra leverans😀

Skrivet av  Marie  - 2020-04-05

Snabb leverans. Produkten väl paketerad.

Skrivet av  Emelie  - 2020-04-05

Paket kom fort och packat väldigt bra!

Skrivet av  Erik  - 2020-04-05

Köpet fungerade mycket bra och snabbt.

Skrivet av  Christel  - 2020-04-04

Leveransen gick mycke snabbt! Ett par dagar bara. Paketet var bra pakat.

Skrivet av  Sofia  - 2020-04-04

Snabb leverans, precis som utlovat.

Skrivet av  Eva-Britt  - 2020-04-04

Lätt och snabbt att beställa, bra paketerat och varorna kom efter 1! dag. Nytt rekord :-)

Skrivet av  Alma  - 2020-04-04

De kom I tid, helt och fint

Skrivet av  Stina  - 2020-04-04

Varorna kom i tid. Paketet var bra. Jag är nöjd

Skrivet av  Inger  - 2020-04-04

Snabb leverans. Bra packat 👍

Skrivet av  Annika  - 2020-04-04

Snabb leverans! Skulle absolut handla hos Partyhallen igen!

Skrivet av  Veronica  - 2020-04-04

Smidigt sätt att köpa roligt godis till påskäggen. Snabb leverans.

Skrivet av  Lotta  - 2020-04-03

Supersnabb leverans, hade paketet dagen efter jag beställde!

Skrivet av  Mimoza  - 2020-04-03

Super nöjd. Det gick väldigt snabbt

Skrivet av  Linnéa  - 2020-04-03

Supersnabb leverans och jättebra förpackat!

Skrivet av  Pernilla  - 2020-04-03

Allt var superbra

Skrivet av  Erika  - 2020-04-03

Jättesnabb leverans! Helt perfekt 👌

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-03

Jättelätt att beställa, snabb leverans till dörren, bra hjälp vid kundtjänst då jag la till fel ballongsiffra.

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-03

Gick snabbt från beställningen!

Skrivet av  Kristina  - 2020-04-03

Smidigt och snabbt,tack!

Skrivet av  Jimmy  - 2020-04-03

Kom snabbt bra packat så bara massa plus kommer beställa igen

Skrivet av  Johanna  - 2020-04-03

Bra och snabb leverans!

Skrivet av  Viviann  - 2020-04-03

Snabb leverans. Paketet väl inpacketarat och skyddat. Supernöjd!

Skrivet av  Helene  - 2020-04-03

Väldigt nöjd med det jag köpte.

Skrivet av  Berit  - 2020-04-03

Varan kom snabbt. Paketet var bra packat i en liten kartong!

Skrivet av  Ingmari  - 2020-04-02

Kom i tid och bra paketerat

Skrivet av  Marie  - 2020-04-01

Allt till belåtenhet. Snabb leverans

Skrivet av  Minna  - 2020-04-01

Varor kom snabbt.Bra kvalite

Skrivet av  Tina  - 2020-03-31

Väldigt snabb leverans, bra förpackat.

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-31

Varor kommer alltid i tid Paketerat väl Har aldrig behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Sandra  - 2020-03-31

Jag fick mina varor väldigt fort

Skrivet av  Henrik  - 2020-03-31

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Elsy  - 2020-03-30

Jag är jättenöjd med produkterna jag köpte. Blev glatt överraskad över den snabba leveransen. Tack från mig.

Skrivet av  Christina  - 2020-03-30

Varorna kom i tid. De var bra paketerade. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Kristin  - 2020-03-30

Paketet kom jättesnabbt. Allt flöt smidigt. Inget som krånglade.

Skrivet av  Kajsa  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Petra  - 2020-03-30

Mycket bra och snabb leverans 👍

Skrivet av  Sandra  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra utbud , det tackar vi för

Skrivet av  Katarina  - 2020-03-30

Kom i tid och det var bra packat:)

Skrivet av  Anneli  - 2020-03-30

Super snabb leverans! Sååå bra

Skrivet av  Carla  - 2020-03-30

Bra packat och snabb leverans. Tog 2 dagar.

Skrivet av  Anton  - 2020-03-29

Allt va bra. 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-29

Otroligt snabb leverans, beställde rätt sent men kunde hämta ut paketet dagen efter. Bra paketerat!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-29

Supersmidigt köp och snabb leverans

Skrivet av  Helena  - 2020-03-29

Jag är imponerad. Beställde sent söndag kväll och tisdag eftermiddag låg paketet i brevlådan. Kanon. Bra emballerat, tårtbilden helt intakt. Kommer självklart att beställa mer från Partyhallen. Bara positiva erfarenheter.

Skrivet av  Päivi  - 2020-03-29

Supersnabb leverans verkligen, mycket trevligt bemötande i kundtjänsten!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-29

Fick varor snabbare än vad jag hade förväntat mig då det kom redan dagen efter .

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-29

Leveransen gick väldigt fort. Mycket nöjd

Skrivet av  Siv  - 2020-03-28

Fick varorna i tid. packeteringen var bra.

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kom fram snabbt

Skrivet av  Mona  - 2020-03-28

Snabbt och bra! Inget att klaga på.

Skrivet av  Eva-Lott  - 2020-03-28

Väldigt snabbt och smidigt. Perfekt!!

Skrivet av  Anette  - 2020-03-28

Jag fick varorna i tid o allt fungera bra.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-28

Vart så imponerad av hur fort det gick att få hem paketet. Tror det är den snabbaste hanteringen och till mitt postombud jag har varit med om och det älskar jag. Tackar så mycket :)

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kul och lite annorlunda utbud. Väldigt snabb leverans och bra förpackat. Har bara positivt att säga om den här beställningen.

Skrivet av  Jan  - 2020-03-28

Allt var till största belåtenhet!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-27

Jättesnabb leverans, bra pris, inget som helst att klaga på.

Skrivet av  Anita  - 2020-03-27

Allt fungerade perfekt!😊

Skrivet av  Sara  - 2020-03-27

Jag fick varan i tid, paketet var väl packat och helt när de ankom. Har inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Anna  - 2020-03-27

Inga problem! Kom i tid!

Skrivet av  Neta  - 2020-03-27

Super bra skickar varorna snabbt. ! Rekommenderas starkt !

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-03-26

Snabb leverans och bra beskrivning av produkterna.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-03-25

Snabb leverans och återkoppling (bekräftelse och sms om uthämtning)

Skrivet av  Ulla  - 2020-03-25

Suverän snabb leverans. Mycket nöjd

Skrivet av  Kjell  - 2020-03-24

Ja allt har funkat bra och snabbt