1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 501 - 600

Skrivet av  Johan  - 2016-11-02

Verkligen kanonpersonal! Kan varmt rekommenderas!

Skrivet av  Åsa  - 2016-11-01

Snabb leverans. Beställde fredag eftermiddag och fick paketet redan på måndagen. Bra mmailkontakt från företagets sida.

Skrivet av  Ann  - 2016-11-01

Snabb leverans 👍

Skrivet av  Madeleine  - 2016-10-31

Fick snabbt mina beställda varor!

Skrivet av  Ida  - 2016-10-31

Kom väldigt snabbt och allt var bra, ingenting sönder. Ordentligt packat!

Skrivet av  Maria  - 2016-10-31

Snabb lev, bra pris, bra packat etc. Hur bra som helst!

Skrivet av  Ali  - 2016-10-31

Grym hemsida, snabb leverans och ett stort PLUS att man kan hämta produkten direkt hos er i ert hämtlager. Handlar här framöver! :) / A

Skrivet av  Cecilia  - 2016-10-31

Super snabb och smidigt leverans! Jätte nöjd!!!

Skrivet av  Sanaz  - 2016-10-31

Super bra att man kan beställa och själv hämta ut sin order i Årsta! Perfekt när man ska på maskerad och är ute i sista minut! Beställde vid lunch, fick ett mejl inom en halvtimme och gick och hämtade min order direkt efter jobbet.

Skrivet av  Patricia  - 2016-10-31

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Isabell  - 2016-10-31

Jag fick varorna efter två dagar. Väldigt fin pakaterat och varorna inuti var hela o fina.

Skrivet av  Nathalie  - 2016-10-31

Fich de i tid och paketet var jättebra packat! Ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  David  - 2016-10-30

Tiptoppen. Supersnabb leverans!

Skrivet av  David  - 2016-10-30

Superbra service!!! Jag är imponerad.

Skrivet av  Lena  - 2016-10-30

1 dag allt ok

Skrivet av  Jana  - 2016-10-30

Super snabbt leverans. Jag är jätte nöjd.

Skrivet av  Felicia  - 2016-10-30

Supersnabb leverans, fick hem det i superbra skick

Skrivet av  Sussanna  - 2016-10-30

Allt var super bra! =) Snabbt o enkelt!

Skrivet av  Catrin  - 2016-10-30

Snabb och bra leverans!

Skrivet av  Pärham  - 2016-10-30

Snyggt att man kan hämta upp beställda produkter direkt som jag behövde göra! Enkelt att hitta, schysst personal.

Skrivet av  Emma  - 2016-10-30

Blev väldigt förvånad att jag fick leveranserna så snabbt som dagen efter! Riktigt bra! Paketet var packat bra. Kommer att beställa här hädanefter. :) kommer att dela med mig av bilderna sen på instagram

Skrivet av  Malin  - 2016-10-30

Paketet kom i tid, även fast det blev lite strul då jag råkade skriva fel på min mailadress. Men efter ett samtal med väldigt trevlig personal så kom paketet ändå i tid. Toppen personal!

Skrivet av  Frida  - 2016-10-30

Snabb leverans och rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Åsa  - 2016-10-30

Jättemycket varor att välja bland och supersnabb lev 👍👍👍👍

Skrivet av  Cecilia  - 2016-10-29

Snabbt och enkelt!

Skrivet av  Elisabeth  - 2016-10-29

Perfekt. Snabbt och pålitligt

Skrivet av  Robin  - 2016-10-29

Förvånad över att paketet kom så fort. Normalt sett brukar det ta längre tid eftersom paket först brukar åka till posten, och sen med posten till brevlådan. Posten brukar normalt sett inte vara SÅ snabba som de var nu. Mycket nöjd!! Paketet var väl paketerat och inget var trasikt.

Skrivet av  Vivin  - 2016-10-29

Otroligt snabb leverans 😊👍 all creeds för det. Helnöjd😊

Skrivet av  Nawzad  - 2016-10-29

Vi fick den i tid...bra

Skrivet av  Gina  - 2016-10-29

Snabb leverans, bra produkter och bra priser! Butiken får 10/10 från mig!

Skrivet av  Ravinder  - 2016-10-29

Ja kom väldigt snabb

Skrivet av  Alice  - 2016-10-29

Snabb leverans!! (Y)

Skrivet av  Rose-Marie  - 2016-10-29

Den är det bästa jag varit med om när jag har skickat efter saker, smidigt gick så fort att få hem, och att det kom hem till postlådan var ju det bästa. Supernöjd.

Skrivet av  Stid  - 2016-10-27

Snabb leverans

Skrivet av  Nicklas  - 2016-10-27

paketeringen var bra och leveransen gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Malin  - 2016-10-27

Partyhallen är snabb med leveransen och mycket bra produkter

Skrivet av  Marie  - 2016-10-26

Riktigt riktigt bra! Kommer handla här flera gånger. det var fint förpackat och kom i tid

Skrivet av  Nadja  - 2016-10-26

Det gick fort att få min order och det är bra kvalité på sakerna jag har beställt!

Skrivet av  Elise  - 2016-10-26

Varan kom väldigt fort vilket jag är supernöjd med och den var bra packad!

Skrivet av  Therese  - 2016-10-25

Är jätte nöjd att det kom så fort! Nu kan vi ha ett barnkalas i rätt tid :) Jätte nöjd med pris och leverans!

Skrivet av  Linda  - 2016-10-25

Jätte bra och snabb service. Kommer absolut beställa här igen

Skrivet av  Maria  - 2016-10-24

Snabb leverans, allt vart rätt och stämde med vad jag upplevt innan köp.

Skrivet av  Karolina  - 2016-10-24

Snabbt att hitta produkter på er hemsida. Hemsidan var för övrigt enkel och tydlig och med stort sortiment vilket är super. Blev också väldigt glad över att det jag beställde faktiskt fanns i lager. Det har hänt tidigare att jag beställt varor från andra sidor som jag sedan fått mail från där jag fått info om att varorna varit 2månader försenade innan de var åter i lager. Snabb leverans, bra pris & fint paketerat. Trevlig service! Rekomenderas varmt till andra. Kommer handla av er igen!

Skrivet av  David  - 2016-10-24

De var bra packat

Skrivet av  Mattias  - 2016-10-24

Supersnabb order. En av slipsarna var på, och batteriet lite svagt, men vi beställde några extra slipsar, och det går att byta batterier, så ingen fara på taket.

Skrivet av  Joanna  - 2016-10-24

Oerhört snabb och smidig leverans! Mycket nöjd!

Skrivet av  Ulrika  - 2016-10-24

Raketleverans!!! Beställda på em och hade paket att hämta nästa dag😊 Stort urval av produkter.

Skrivet av  Emelie  - 2016-10-24

De skickade varan samma dag och jag fick den dagen efter. Superbra!

Skrivet av  Matilda  - 2016-10-24

Det tog endast 1,5 dygn från att jag beställt dem tills jag hade paketet i brevlådan, riktigt bra!!

Skrivet av  Emma  - 2016-10-24

Snabb leverans enkel betalning. Lätt att hitta de man söker och bra priser! Bättre blir de inte! Tack ni räddade barnkalaset med den korta leveranstiden och toppen produkter!

Skrivet av  Janni  - 2016-10-23

Leverans dagen efter beställningen. Mycket bra packat!

Skrivet av  Louise  - 2016-10-22

Väldigt bra! Otroligt snabb leverans!!!! Kommer garanterat handla härifrån igen!

Skrivet av  Cecilia  - 2016-10-22

Smidigt och snabbt

Skrivet av  John  - 2016-10-22

Fick varorna samma lördag som vi beställde dem. Varorna stod färdigpackad på hämtlagret. Personalen var noga med att dräkten verkligen var rätt storlek. Bra för kund och Partyhallen att detta blir rätt från början.👍

Skrivet av  Charlotte  - 2016-10-21

Fick dagen efter jag beställde super bra

Skrivet av  Malin  - 2016-10-21

Mycket Snabb leverans!! Välpackat i låda! Kommer absolut beställa här igen!!

Skrivet av  Torill  - 2016-10-21

Otrolig rask leverans.Dagen efter beställning. Toppen bra.

Skrivet av  Elina  - 2016-10-21

Beställde natt till tisdag, onsdag förmiddag fanns det i lådan!!! Förpackat i en liten låda med massor av papper. Säkert, bra och fint. Kommer definitivt beställa igen :D

Skrivet av  Malin  - 2016-10-21

Allt var superbra! Mycket snabb leverans och varorna var bra packade. Kan verkligen rekommendera till mina vänner!

Skrivet av  Cecilia  - 2016-10-21

Fick varorna dagen efter beställning! Imponerande snabbt!

Skrivet av  Benny  - 2016-10-21

Fantastiskt bra och trevlig personal. Jag glömde gel blodet i beställningen,ringde upp kundtjänst och fick det fixat utan problem. Snabb leverans. All var bra packat. Rekommenderar alla att beställa från Partyhallen. 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Sofia  - 2016-10-21

Paketet kom fort. Nästan lite för fort! Fick sms på att: "jag har ett paket som är på väg till mig" och då väntade jag mig ett sms eller avi som skulle komma. Rätt var det var så låg den i min brevlåda utan att jag hade fått notis om det. Paketet kom fort och vart helt, inga skador på emballage och funkar perfekt.

Skrivet av  Miia  - 2016-10-21

Snabb leverans

Skrivet av  Wilma  - 2016-10-16

Snabb leverans och funkade bra på hemsidan att beställa 👍🏻

Skrivet av  Tomas  - 2016-10-16

Mycket snabb leverans. Paketet var ordentligt packat. Kontakt med kundtjänst behövdes ej. Kommer definitivt att handla hos er igen.

Skrivet av  Radia  - 2016-10-15

Lätt att hitta det jag sökte i butiken. Varorna kom snabbt, mycket smidigt från beställning till leverans.

Skrivet av  Helena  - 2016-10-15

Extremt snabb leverans och bra packat :) 🖒🖒

Skrivet av  Malin  - 2016-10-15

Snabb leverans och bra produkter

Skrivet av  Angelica  - 2016-10-15

Biligt å bra å snabb lev!!

Skrivet av  Gabrielle  - 2016-10-15

Paketet var färdigt på typ en timme! Snabbt verkligen. Så bra med lageravhämtning ocksä

Skrivet av  Amanda  - 2016-10-15

Super snabb leverans

Skrivet av  Ulla  - 2016-10-14

Det fungerade alldeles utmärkt.

Skrivet av  Tommie  - 2016-10-14

Besökte hämtlagret. Tog någon minut innan de öppnade efter att ha tryckt på ringklockan men det var trevligt bemötande.

Skrivet av  Joachim  - 2016-10-14

Det gick snabbt och enkelt , toppen.👍👍😀

Skrivet av  Gunilla  - 2016-10-14

Allt ok från beställning till leverans. Produkten motsvarade förväntningarna!

Skrivet av  Anette  - 2016-10-13

Allt var jättesmidigt och gick snabbt att få paketet.

Skrivet av  Annika  - 2016-10-13

Riktigt nöjd, bra service, snabb leverans ! Bra läskiga grejer!

Skrivet av  Annika  - 2016-10-13

Så bra service, snabb leverans och en lycklig kund!

Skrivet av  Maria  - 2016-10-13

Väldigt snabb leverans, stort +

Skrivet av  Annika  - 2016-10-11

Jag kommer alltid att handla mina saker här ! Så bra service och bemötande ! Tack

Skrivet av  Hampus  - 2016-10-10

Det var klockrent att kunna beställa online och sen kunna hämta redan efter en timme. Fortsätt så det kommer göra många kunder glada!

Skrivet av  Sofhie  - 2016-10-10

Fick varorna fantastiskt snabbt, och allt var som det skulle. Riktigt nöjd! Roligt att ni har så mycket som matchar, perfekt att man kan beställa allt i ett tema :)

Skrivet av  Linnéa  - 2016-10-10

Jättesnabb leverans, bra när man är aldrig är ute i god tid haha

Skrivet av  Lena  - 2016-10-10

Var MYCKET imponerad av leveranstiden. Kom dagen efter till vår brevlåda.

Skrivet av  Ingela  - 2016-10-10

MYCKET bra; snabb leverans, det gillar jag!

Skrivet av  Linnéa  - 2016-10-09

Jättesnabb leverans, bra när man är aldrig är ute i god tid haha

Skrivet av  Åse  - 2016-10-09

Otroligt snabb leverans!! Fick min beställning dagen efter att jag beställt!

Skrivet av  Malena  - 2016-10-09

Så imponerad av den utlovade snabba leveransen! Nöjd med allt jag köpt! Toppen!👍

Skrivet av  Monica  - 2016-10-08

Gick snabbt och smidigt att få varorna

Skrivet av  Therése  - 2016-10-08

Finns bra grejer till bra priser. Snabb leverans

Skrivet av  Magdalena  - 2016-10-08

Varorna kom snabbt. Meduss satt tyvärr löst i sin kartong. Borde suttit fast på nåt sätt.

Skrivet av  Julia  - 2016-10-07

Jag beställde på internet hade varan dagen efter.Varan var i kartong ,TOPPEN kan inte bli bättre.

Skrivet av  Jennie  - 2016-10-07

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Angelika  - 2016-10-07

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Åsa  - 2016-10-07

Peruken kom snabbt!

Skrivet av  Maria  - 2016-10-07

Yes i tid som ni har lovat och allting var perfekt

Skrivet av  ANNA-KARIN  - 2016-10-06

Snabb leverans och såååååå fina saker;), tack snälla

Skrivet av  Jennie  - 2016-10-06

Snabb leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Annika  - 2016-10-05

jag är super nöjd !!!!

Skrivet av  Teopoula  - 2016-10-03

Bra, snabb leverans. Hade varit trevligt med en animerad bild även på den Ljudgående häxan