1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 501 - 600

Skrivet av  Astrid  - 2021-03-14

Snabb leverans och bra priser!

Skrivet av  Yasir  - 2021-03-14

Gick super snabbt

Skrivet av  Arne  - 2021-03-13

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2021-03-13

Bra kvalité och snabb leverans

Skrivet av  Elin  - 2021-03-13

Varorna kom 2 dagar efter beställning och allt var intakt. Bra!

Skrivet av  Martin  - 2021-03-13

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Ulla  - 2021-03-13

Paketet kom på två dagar. Så det var bra

Skrivet av  Rune  - 2021-03-13

Bra pris samt snabb leverans. Många ++++++

Skrivet av  Angelica  - 2021-03-13

Snabb leverans, bra packat

Skrivet av  Josefine  - 2021-03-13

Snabb leverans! Bra produkter! Nöjd med köpet!

Skrivet av  Heléne  - 2021-03-13

Paketet kom i utlovad tid. 👍

Skrivet av  Mona  - 2021-03-13

Kom perfekt i tid!

Skrivet av  Miriam  - 2021-03-13

Snabb leverans & helt okej priser!

Skrivet av  Jenni  - 2021-03-12

Smidig och snabb betalning och leverans. Fick hem allt på bara 2 dagar! Jättenöjd!

Skrivet av  Petra  - 2021-03-12

Snabb leverans!!

Skrivet av  Martin  - 2021-03-12

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Lennart  - 2021-03-12

Allting var bra snabb leverans jätte nöjd

Skrivet av  Kerstin  - 2021-03-12

Snabb leverans allt fint packat. Bra att ni använder Klarna. Tack för god service!

Skrivet av  Krister  - 2021-03-11

Allt kom i tid. Bra emballage.

Skrivet av  Ann  - 2021-03-09

Otrolig snabb leverans och bra förpackat. Mycket nöjd. 👌

Skrivet av  Barbro  - 2021-03-09

Bra. Varorna fint packade och kom snabbt

Skrivet av  sofia  - 2021-03-08

Paketet kom fort och var mycket bra paketerat! Supernöjd.

Skrivet av  anna  - 2021-03-08

fick varorna väldigt snabbt, var bra packat. kan inte bli mer nöjd. kommer handla hos partyhallen igen

Skrivet av  Michael  - 2021-03-07

Snabb leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Camilla  - 2021-03-07

Verkligen supernöjd, enkelt att beställa och snabb leverans. Toppenbra , kommer absolut beställa igen.

Skrivet av  Monica  - 2021-03-07

Mycket snabb leverans Bra packat

Skrivet av  Sofie  - 2021-03-07

Väldigt bra priser och rekordsnabb frakt. Mycket nöjd.

Skrivet av  Åsa  - 2021-03-06

Snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2021-03-06

I helhet nöjd med både leveransen och produkterna.

Skrivet av  Glenn  - 2021-03-06

Sjukt snabbt hanterat och skickat. Under 2 dagar så låg paketet i lådan.

Skrivet av  Katarina  - 2021-03-06

Supernöjd. Snabb leverans och produkterna var som förväntat!

Skrivet av  Malin  - 2021-03-06

Bra packat. Sjuk snabb leverans.

Skrivet av  Marica  - 2021-03-06

Snabbt och enkelt, kan inte bli nöjdare

Skrivet av  Catarina  - 2021-03-05

Bra packat.

Skrivet av  Camilla  - 2021-03-05

Snabb leverens

Skrivet av  Marica  - 2021-03-05

Snabbt och enkelt, kan inte bli nöjdare

Skrivet av  Catarina  - 2021-03-05

Jag fick paketet i tid. Det var bra packat.

Skrivet av  Emil  - 2021-03-05

Snabb leverans och partyhallen såg till att allt i paketet va säkrat!

Skrivet av  Yasir  - 2021-03-03

Gick super snabbt

Skrivet av  Frida  - 2021-03-01

Paketet kom mycket snabbt, och var bra packat.

Skrivet av  Eva  - 2021-03-01

Snabb leverans.

Skrivet av  Helena  - 2021-02-25

Snabb leverans! Superbra

Skrivet av  Hanna  - 2021-02-25

Snabb leverans, väl inpackade varor. Är väldigt nöjd

Skrivet av  Putte  - 2021-02-25

snabb leverans och bra förpackat

Skrivet av  Gustav  - 2021-02-25

Snabbt skickat. Uselt med så hög fraktkostnad att det inte ens lönar sig att skicka tillbaka det.

Skrivet av  Anna  - 2021-02-25

Snabb leverans, bra paketerat. Inget att klaga på! Jag är supernöjd!

Skrivet av  Mariana  - 2021-02-23

Jätte snabb leverans kom på 2 dagar

Skrivet av  Carina  - 2021-02-23

Snabb leverans, hann bara trycka på skicka så låg den på uthämtnings stället. Kan varmt rekommendera era varor o att man har varan på ett par dagar ☺️

Skrivet av  Charlotte  - 2021-02-22

Kom snabbare än förväntat. Paketet välspäckat. Nöjd helt enkelt.

Skrivet av  Jessica  - 2021-02-22

Smidigt att beställa och snabb leverans!

Skrivet av  Yasir  - 2021-02-22

Gick super snabbt

Skrivet av  Margareta  - 2021-02-22

Verkligen snabbt, inget att klaga på.

Skrivet av  Halina  - 2021-02-22

Mycket missnöjd! Beställde 16 februari och har inte fått de än. Det står att leveransen är 1 till 2 dagar. Min dotter hade födelsedag 19 februari och jag blev tvungen att avbryta den planerade festen för att vi inte fick grejerna. Hon blev mycket ledsen.

Skrivet av  Ellinor  - 2021-02-21

Extremt snabb leverans och toppen på alla sätt! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Yrsa  - 2021-02-21

Snabb leverans.

Skrivet av  Inger  - 2021-02-21

Snabb leverans, enkelt att beställa

Skrivet av  Therese  - 2021-02-20

Fint packat. Snabb leverans. Jätte nöjd.

Skrivet av  Gabrielle  - 2021-02-20

Lever upp till förväntningarna och väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Yvonne  - 2021-02-19

Wow det gick ofattbart snabbt!! imponerad! Beställde på morgonen ena dagen, och hämtade ut på Willys dagen efter!! Effektivt!

Skrivet av  Mattias  - 2021-02-19

Perfekt packat, kom fram väldigt snabbt är väldigt nöjd med produkterna.

Skrivet av  Thea  - 2021-02-19

Rekommenderar starkt partyhallen!

Skrivet av  Yasir  - 2021-02-18

Gick super snabbt

Skrivet av  Anna  - 2021-02-18

Hade varorna dagen efter, supersnabbt som vanligt. Har under flera år köpt ballonger, Halloweengrejer mm till kalas och partyn samt all marsipan och sockerpasta till figurtårtor från partyhallen, det är bra kvalitet, otroligt snabba leveranser och de få gånger jag haft problem har det varit snabba lösningar och trevligt bemötande. Stort tack, kommer fortsätta handla hos er och kan varmt rekommendera er//Anna

Skrivet av  Christina  - 2021-02-18

Snabb leverans!

Skrivet av  Haris  - 2021-02-18

Bra leverans tid,fin packat.

Skrivet av  Catrin  - 2021-02-18

Snabbt och enkelt - inget att klaga på

Skrivet av  Linda  - 2021-02-18

Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Iris  - 2021-02-17

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Linda  - 2021-02-17

Mina varor kom dagen efter jag beställt dom, väl packade

Skrivet av  Daniel  - 2021-02-17

Snabbaste leveranstiden, helt klart 100% perfekt 👍🏼

Skrivet av  Madelene  - 2021-02-17

Sakerna kom väldigt fort! Bra packat. Bra priser.

Skrivet av  Desirée  - 2021-02-17

Är mycket nöjd med min beställning. Snabbt, smidigt och enkelt!

Skrivet av  Marita  - 2021-02-17

Varorna kom i tid De var väl paketerade

Skrivet av  Amanda  - 2021-02-17

Fick packet dagen efter men där var ett stort hål i lådan.

Skrivet av  Martin  - 2021-02-17

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Charles  - 2021-02-17

Lätt att få information om produkten. Enkelt och smidigt att handla. Mycket snabb leverans av ordern.

Skrivet av  Lena  - 2021-02-16

Supersnabb leverans😊

Skrivet av  Carl  - 2021-02-16

Snabb leverans och bra service

Skrivet av  Tomas  - 2021-02-16

Väldigt gott intryck av detta företag. Fick ordern väldigt snabbt. Välpaketerat och bra skydd på artiklarna. Mycket bra.

Skrivet av  Cecilia  - 2021-02-16

Varorna kom dagen efter beställning. Så nöjd!

Skrivet av  Tove  - 2021-02-16

Gick väldigt snabbt att få! Superbra!

Skrivet av  Christina  - 2021-02-15

Bra packat, snabb leverans, toppennöjd

Skrivet av  Anneth  - 2021-02-15

Allt kom i tid, har gjort det varje gång jag beställt från er. Kunde inte vara mer nöjd!

Skrivet av  Josefine  - 2021-02-15

Bra produkter och bra priser! Snabb leverans! Kommer garanterat att handla där igen!

Skrivet av  Tommy  - 2021-02-15

Enkelt att beställa, och snabb leverans.

Skrivet av  Noor  - 2021-02-15

Supersnabb leverans och väl packade.

Skrivet av  Lena  - 2021-02-15

Kom i tid o var fint paketerat

Skrivet av  Kerstin  - 2021-02-14

Väldigt snabb leverans på 3 dagar.

Skrivet av  Ruan  - 2021-02-14

Fick dem i god tid. Paketet var packat bra!

Skrivet av  Siv-Britt  - 2021-02-14

Snabb leverans. Väl paketerade.

Skrivet av  Terese  - 2021-02-14

Varorna kom snabbt, bara bra.

Skrivet av  Sabina  - 2021-02-14

Framgick 1-2 dagars leveranstid vid beställning. Kom efter 5 dagar.. Paketet packat bra utifrån varorna storlek.

Skrivet av  GunBritt  - 2021-02-13

Supersnabb leverans bra packat👍

Skrivet av  Cornelia  - 2021-02-12

Fick varorna jättefort. Fint packade i en lite låda.

Skrivet av  Madelene  - 2021-02-12

Snabb leverans och bra packat inga problem

Skrivet av  Jeanette  - 2021-02-12

Paketet kom snabbt och smidigt bra packat

Skrivet av  Kristina  - 2021-02-12

Snabbt levererade. Riktigt rejält packat!

Skrivet av  Mohamed  - 2021-02-12

Bra service snabbt leverans på tre dagar

Skrivet av  Janni  - 2021-02-12

Väldigt snabb leverans! Tydlig info om var och när vi får det.

Skrivet av  Nesrin  - 2021-02-12

Super bra! Rekommenderar starkt