Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 801 - 900

Skrivet av  Mikael Nilsson  - 2016-03-18

Skrivet av  Anna Almroth Lund  - 2016-03-18

Fick varorna i god tid och det var bra förpackat.

Skrivet av  Linda Theander  - 2016-03-18

Skrivet av  Gun Andersson  - 2016-03-18

Det var supersmidigt. Jättebra grejor och varorna kom jättesnabbt. Helnöjd.

Skrivet av  Fredrik Norborg  - 2016-03-18

Inga problem och snabb leverans.

Skrivet av  Margareta Johannesson  - 2016-03-17

Fann varan jag sökte hos er. Snabb leverans ,perfekt att få beställningen direkt i brevlådan. Bra packeterad. Så smidigt!

Skrivet av  Isabella Seger  - 2016-03-15

Allt fungerade bra! Snabb leverans! Bra produkter!

Skrivet av  Samira Mamadova  - 2016-03-14

Fick den i tid! Den var perfekt packat

Skrivet av  Cecilia Fredriksson  - 2016-03-14

Skrivet av  Åsa Lindgren  - 2016-03-13

Mycket snabb leverans snabbaste paket som jag någonsin sett ☺ stort plus för det. Negativa var att paketet var lämnat utanför dörren jag trodde att man skulle få sms och hämta ut den kändes pinsamt att ingen var hemma för att ta i mot paketet ☺ men summa summarum så i överlag är jag super nöjd hade bara en önskan att det funnits lite mer star wars godis eller sovenier annars mitt poäng till er 10 av 10 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Skrivet av  Nastasja Glan  - 2016-03-12

Supersnabb leverans! Eloge till kundtjänst, snabba mailsvar och toppen service!

Skrivet av  Josefin Johansson  - 2016-03-12

Extrem snabb leverans, tog inte ens 24h 👏🏼

Skrivet av  Alida Ange Uwitonze  - 2016-03-12

Snyggt och säkert

Skrivet av  Stefan Lindell  - 2016-03-11

har tittat runt på nätet och fastnade för er kan bara säga att varan kom i tid trodde att det skulle ta längre tid kred till er. paketet låg i ett plastskydd och sedan i ett större papperspaket inget att klaga på. kommer troligtvis att besöka er sida igen när det gäller maskerad dräkter och annat mvh. stefan lindell

Skrivet av  Maria Nordin  - 2016-03-11

Dom kom på en ggn.

Skrivet av  Ann Margareta Thunberg  - 2016-03-11

Jättebra service. Det fanns bara två i lager och när jag sa jag behövde 6 så fixade kundtjänst en annan leverantör och varorna kom fram jättesnabbt.

Skrivet av  Johanna Erika Granath  - 2016-03-10

Bra saker och snabbt gick det! Vi är jättenöjda!!!

Skrivet av  Johan Höjman  - 2016-03-10

Skrivet av  Tina Rosenfeldt-Nielsen  - 2016-03-08

Super snabb leverans

Skrivet av  Caroline Fridell  - 2016-03-08

Super snabb leverans allt kom på en gång och bra kvalitet på allt. Dessutom bra priser väldigt nöjd och kommer varmt rekommendera Partyhallen

Skrivet av  Ricard Lavin  - 2016-03-08

Tack så jätte mycket för eran grymma service och hjälpsamhet. Kunde inte bli bemött på ett bättre sätt. Jag spelar i ett band som heter The Soulband.com och har rekommenderat er för hela bandet då detta är en del av våran scenklädsel. Så tack så jätte mycket Med vänlig hälsning, Ricard Lavin

Skrivet av  Anna Siponen  - 2016-03-08

Skrivet av  Emma Katarina Samnegård  - 2016-03-07

Snabb leverans!

Skrivet av  Birgitte Stjärne  - 2016-03-07

Snabb leverans, tog inte ens en timme innan ordern var klar för avhämtning. Perfekt för oss som är ute i sista stund!

Skrivet av  Anette Olsson  - 2016-03-07

Snabb leverans, beställde i fredags kväll och låg i brevlådan idag måndag. Bra paketerat

Skrivet av  Yiu Kong Ho  - 2016-03-07

Snabb leverans och enkel betalning

Skrivet av  Emma Karlsson  - 2016-03-07

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Cecilia Andersson  - 2016-03-07

Supersnabb leverans. Toppen:)

Skrivet av  Marlene Gevriye  - 2016-03-07

snabb leverans.

Skrivet av  Emelie Olsson  - 2016-03-07

Fick allt i tid och är super nöjd med allt!

Skrivet av  Veronica Hammarlund  - 2016-03-06

Bra paketerat, snabb leverans. Bara bra!

Skrivet av  Therese Ousbäck  - 2016-03-06

Skrivet av  Elina Olsson  - 2016-03-06

Skrivet av  Sara Lennartsson  - 2016-03-05

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Jenny Johansson  - 2016-03-05

Plus för snabb leverans!

Skrivet av  Ann Ewa Springfors  - 2016-03-05

Avhämtning i Farsta. Blev mycket bra bemött av killarna.

Skrivet av  Katarina Linderoth  - 2016-03-05

Snabbt, enkelt och bra service.

Skrivet av  Shara Sardar Hama Rashid  - 2016-03-04

Bra och snabbleverans!

Skrivet av  Britta Svensson  - 2016-03-04

Lätt att beställa på er hemsida. Enkelt att hitta. Väl paketerade. Och så snabba ni var! Bra med sms information om leveransen. Allt perfekt. Lycka till i fortsättning. Rese och festkommittén i Hortlax Manskör Gm Britta Svensson

Skrivet av  Karin Hagström  - 2016-03-03

Skrivet av  Marie Edling  - 2016-03-03

Supersnabb leverans!!!

Skrivet av  Christl Danielsson  - 2016-03-03

Skrivet av  Samuel Falck  - 2016-03-03

Skrivet av  Jan Fredrik Jönsson  - 2016-03-03

Skrivet av  Sören Lundström  - 2016-03-03

Snabb leverans.

Skrivet av  Johan Granath  - 2016-03-02

Oerhört smidig orderprocess, där vi valde upphämtning.

Skrivet av  Ingela Sandström  - 2016-03-02

Produkterna kommer i tid och var bra paketerade

Skrivet av  Gisela Zandén  - 2016-03-01

Skrivet av  Marian Barbara Buzas  - 2016-02-29

Skrivet av  Amra Adzemovic  - 2016-02-29

Grym leverans tid!! Är otroligt nöjd :)

Skrivet av  Agnes Linderholm  - 2016-02-28

Leveranstiden var jättekort vilket var väldigt bra med tanke på att vi var sent ute med vår beställning. Leveransen och betalningen gick mycket smidigt! Paketet var intakt precis som varorna inuti. Väldigt nöjd!

Skrivet av  Jill Mårtensson  - 2016-02-28

Mycket snabb leverans. Jag är supernöjd med allt, kommer att handla här fler gånger. 😊

Skrivet av  Andreas Wöhry  - 2016-02-27

Snabb leverans

Skrivet av  Cathrin Marianne Blom  - 2016-02-27

Hemsidan är enkel och smidig. Varorna kom hem väldigt snabbt och i super kvalité ! Precis såhär ska det vara när man shoppar online !!

Skrivet av  Therese Söderlund  - 2016-02-27

Supersnabb leverans och bra bemötande i kundtjänst

Skrivet av  Ingvor Fredsdotter  - 2016-02-26

Mkt snabb orderbekräftelse, snabb leverans och bra packat, Fick paketet redan dagen efter beställningen.

Skrivet av  Hanna Nyman  - 2016-02-26

Super snabb leverans!

Skrivet av  Kerstin Finnman  - 2016-02-26

Bra och snabb leverans. Inga problem överhuvudtaget.

Skrivet av  Napapon Lantz  - 2016-02-26

Skrivet av  Maria Melin  - 2016-02-25

Snabb leverans, väl paketerat.

Skrivet av  Nicodemus Assefa  - 2016-02-25

Bästa leveransen det tog bara två dagar!!

Skrivet av  Helén Kindgren  - 2016-02-25

Skrivet av  Johanna Westman  - 2016-02-25

Jättebra leverans, snabb och effektiv. Bra pris på frakten också! Jättenöjd!

Skrivet av  Elisabeth Kling  - 2016-02-24

Bra service och trevlig personal

Skrivet av  Hanna Miriam Smolowicz Holmberg  - 2016-02-24

Snabbt och smidigt. Oblatet var dock lite knakat i kanterna vi leverans. Fanns inte tid att kontakta kundtjänst ang detta då vi var sent ute med beställning o bara var nöjda med att få bolaget i tid för kalaset.

Skrivet av  Ingela Margareta Andersson  - 2016-02-24

Skrivet av  Margareta Wiming  - 2016-02-23

Snabbt levererat, information på vägen för leverans. Bra förpackat med fint emballage. Har inte behövt kontakt med kundtjänst, hemsidan är sjävinstruerande.

Skrivet av  Johanna Larsson  - 2016-02-23

Jajamän! Bra och snabb leverans! :-)

Skrivet av  Malin Börjesson  - 2016-02-22

Super snabb & bra service, väl packat

Skrivet av  Nils Strömberg  - 2016-02-22

Lätt att beställa, bra paketerat, snabb leverans

Skrivet av  Helena Sundström  - 2016-02-22

Skrivet av  Jenny Annika Jönsson  - 2016-02-22

Snabb leverans, fick mina saker dagen efter jag beställt

Skrivet av  Carina Linder  - 2016-02-21

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Michelle Silander  - 2016-02-20

Skrivet av  Magnus Södergren  - 2016-02-20

Varorna kom i tid som utlovat. Paketet var tillräckligt litet för att levereras i brevlådan (bra)! Paketeringen var proffesionellt gjord och godset klarade sig trots att det var ganska ömtåligt.

Skrivet av  Emmeline Lindvall  - 2016-02-20

varorna kom jätte snabbt och är super nöjd med allt :)

Skrivet av  Solveig Nyström  - 2016-02-20

Jag är förvånad att det gick så snabbt och kan varmt rekommendera flera till att beställa av er.

Skrivet av  Andreas Brattin  - 2016-02-19

Det var bra allt förutom produkten

Skrivet av  Outi Alajarva  - 2016-02-19

Mycket bra packad. Otroligt snabb leverans. Mycket nöjd !!

Skrivet av  Agnieszka Pennholm  - 2016-02-19

Leveransen gick fort !

Skrivet av  Karin Persson  - 2016-02-19

Snabb leverans bra packat

Skrivet av  Klara Hallin  - 2016-02-19

Jag blev lite nervös över om ni skulle kunna hålla leveranstiden ni lovat eftersom jag själv var lite sent ute med att beställa men det var ju inga problem alls, tack för det! Det ena av paketens förpackningar var sönder, men det gjorde inte så mycket eftersom det slets upp med en gång i alla fall. Jag drar av en liten stjärna för det. Hade det funnits bara en halv att dra bort så hade ni fått det.

Skrivet av  Monica Vedin Nilsson  - 2016-02-19

Jättenöjda. Snabb leverans och bra produkter

Skrivet av  Jenny Appelblom  - 2016-02-19

Riktigt smidigt. Jag valde att åka och hämta paketet eftersom jag var ute i sista minuten. Gick jättefort att få besked att varorna var klara för att hämtas. Trevlig personal vid uthämtning som även la till en gratis accessoar som passade till övrig maskerad utstyrsel.

Skrivet av  Madeleine Rönnqvist  - 2016-02-19

Det var lätt att beställa online och paketet var klart för hämtning samma dag. Jag hämtade det i Farsta dagen efter och det gick väldigt smidigt.

Skrivet av  Anneli Lundin  - 2016-02-19

Skrivet av  Jenny Johansson  - 2016-02-19

Jätte snabb leverans och lätthanterlig hemsida.

Skrivet av  Matilda Lennartsson  - 2016-02-19

Skrivet av  Sven Lindh  - 2016-02-19

Skrivet av  Annette Wallin  - 2016-02-19

Mycket bra och snabb hantering, lovar gott om jag någon gång behöver service i större omfattning.

Skrivet av  Karin Brunberg  - 2016-02-19

Utmärkt service

Skrivet av  Therese Ljungberg  - 2016-02-19

Ja fick dom i tid, paketet va bra!!!

Skrivet av  Maria Papadopoulou  - 2016-02-19

Kannonbra leverans

Skrivet av  Fanny Johansson  - 2016-02-19

Skrivet av  Tina Lahti  - 2016-02-19

Snabbt p smidigt.

Skrivet av  Viktor Elofsson  - 2016-02-19

Skrivet av  Gunvor Blomqvist  - 2016-02-18

Jag är jättenöjd med er. Supersnabb lebemans vilken är toppen Ger er 5 stjärnig

Skrivet av  Anna Friberg  - 2016-02-18

Fick varorna supersnabbt, noga packat paket och jag är jättenöjd med partyhallen som hade sakerna jag behövde till bästa pris!

Skrivet av  Razmig Zolomyan  - 2016-02-18

Skrivet av  Anna Strand Krantz  - 2016-02-18

Smidigt och snabbt