1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 801 - 900

Skrivet av  Alexandra  - 2020-06-02

Superbra kontakt med kundtjänst, snabb leverans.

Skrivet av  Annelie  - 2020-06-02

Lätt att handla och supersnabb leverans.

Skrivet av  Sonia  - 2020-06-02

Bra köp och snabb leverans. Rekommenderas verkligen.

Skrivet av  Evelina  - 2020-06-02

Snabb Och trevlig kundtjänst

Skrivet av  Veronica  - 2020-06-02

Snabb leverans. Bra packat och bra grejor! Kommer handla här igen!

Skrivet av  Veronica  - 2020-06-02

Snabb leverans. Bra packat och bra grejor! Kommer handla här igen!

Skrivet av  Anca-Adriana  - 2020-06-02

Snabb leverans!

Skrivet av  Karin  - 2020-06-02

Smidigt att beställa. Snabb leverans.

Skrivet av  Camilla  - 2020-06-01

Allt var toppen!

Skrivet av  Björn  - 2020-06-01

Varorna kom väldigt fort, bra förpackat, allt var helt både i paketet och själva paketet. Kontakten med kundtjänst var utmärkt. Ni hörde snabbt av er med en lösning på min fråga. Faktiskt är jag överraskad över att -allt- fungerade så väldigt bra. Stort TACK. :)

Skrivet av  Maria  - 2020-06-01

Grymt snabb leverans

Skrivet av  Angelika  - 2020-06-01

Varorna kom i tid . Bra packat.

Skrivet av  Maria  - 2020-06-01

Jag tycker ni är fantastiska på att leverera bra varor väldigt snabbt

Skrivet av  Patric  - 2020-06-01

Snabbt skickat

Skrivet av  Cecilia  - 2020-06-01

Alltid snabb och bra service!!!

Skrivet av  Sara  - 2020-06-01

Smidigt och riktigt bra leveranstid.

Skrivet av  Ruza  - 2020-05-31

Lätt att beställa. Mycket fina saker att välja mellan och jag är jättenöjd. Bra service och snabb leverans. Vad mer kan man begära 😃

Skrivet av  Anna  - 2020-05-31

Snabb leverans kom på 1 dag

Skrivet av  Ulf  - 2020-05-31

Fick det jag beställt utan krångel.

Skrivet av  Camilla  - 2020-05-31

Allt fungerade perfekt, supersnabb leverans.

Skrivet av  Camilla  - 2020-05-31

Snabb leverans och allt som jag beställde var med i paketet.

Skrivet av  Elnaz  - 2020-05-31

Paketet kom fram fort, det var packat ordentligt!

Skrivet av  Sofia  - 2020-05-31

Bra utbud och snabb leverans!

Skrivet av  Britt-Marie  - 2020-05-31

Allt var perfekt. Bra packat och snabb leverans! Tack!

Skrivet av  Gunilla  - 2020-05-31

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Isabel  - 2020-05-31

Jag är supernöjd med beställningen. Leverans var smidigt och snabbt. Tack!

Skrivet av  Marie  - 2020-05-31

Helt perfekt! Snabb och smidig leverans!

Skrivet av  Ann-Louise  - 2020-05-30

Paketet kom i tid, det var väl packat o inga skador.

Skrivet av  Jens  - 2020-05-30

Snabb leverans

Skrivet av  Janet  - 2020-05-30

Varorna kom i tid

Skrivet av  Rose-Marie  - 2020-05-30

Varorna kom efter ett par dagar, kan inte vara mer nöjd.

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-05-30

Snabb leverans bra paketerat.

Skrivet av  Katarina  - 2020-05-30

Otroligt snabb leverans, kom dagen efter jag beställde, direkt i brevlådan!! Mycket nöjd!

Skrivet av  maria  - 2020-05-30

Bra info på hemsidan och supersnabbleverans

Skrivet av  Jenny  - 2020-05-29

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Inki  - 2020-05-29

Varorna kom snabbt. Kartongen skyddade varorna bra. Jag är nöjd!

Skrivet av  Parisa  - 2020-05-29

Jättebra och snabb service! Fick mina varor snabbt och i fint skick!

Skrivet av  Tommy  - 2020-05-29

Allt var bra, service, packning och snabb leverans.

Skrivet av  Annelie  - 2020-05-28

Enkelt att beställa och snabb leverans. Är nöjd!

Skrivet av  Zeziljah  - 2020-05-28

Butiken har mycket stort och bra sortiment, billiga priser och snabb leverans. Toppbetyg!

Skrivet av  Jenni  - 2020-05-28

Snabb leverans, bra paketerat. Överlag mycket fina produkter. Jag är väldigt nöjd med Partyhallen och skulle absolut rekommendera att handla från dem!

Skrivet av  Maria  - 2020-05-28

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Zeziljah  - 2020-05-28

Butiken har mycket stort och bra sortiment, billiga priser och snabb leverans. Toppbetyg!

Skrivet av  Marie  - 2020-05-27

Bra sortiment, och snabb leverans (y) Mycket bra packat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-05-27

Snabb leverans, kul saker. Kommer handla mer

Skrivet av  Marie  - 2020-05-27

Snabb leverans och bra info

Skrivet av  Sven-Erik  - 2020-05-27

Snabbt och enkelt att handla hos er. Exemplarisk internetleverantör.

Skrivet av  Ingalill  - 2020-05-27

Jättenöjd med leverans o förpackning.

Skrivet av  Åsa  - 2020-05-27

Bra packat & snabb leverans, rekommenderas.

Skrivet av  Marie  - 2020-05-26

Snabb leverans

Skrivet av  Janet  - 2020-05-26

Varorna kom i tid

Skrivet av  Jenny  - 2020-05-26

Bra packat och kom väldigt snabbt. Toppen med klarna betalning som alternativ. Jätte nöjd!

Skrivet av  Claes  - 2020-05-26

Allt har fungerat så jäkla bra, bra produkt, snabb leverans, mycket bra hemsida och bra priser. Har redan rekommenderat er till alla mina vänner

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabb frakt, bra priser på produkterna, bra kvalitet!

Skrivet av  Media  - 2020-05-26

Allting var såå perfekt, underbar kundtjänst. Fick hjälp direkt. Väldig nöjd och kommer självklart fortsätta beställa mina varor från partyhallen.

Skrivet av  Ulla  - 2020-05-26

Allt var perfekt. Eftersom jag inte får gå ut i affärer nu i coronatider så var det bra att kunna beställa så här. Kom i tid, bra förpackning. Jag är MYCKET nöjd. Tack.

Skrivet av  Linda  - 2020-05-26

Varorna kom snabbt och var bra packat. Ingen kontakt med kundtjänst. Helnöjd 👍

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabb frakt, bra priser på produkterna, bra kvalitet!

Skrivet av  Gert  - 2020-05-26

Varorna kom jätte snabbt, väl paketerat, och det var lätt att beställa,

Skrivet av  Zackariyah  - 2020-05-26

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabbt, enkelt och bra paketerat.

Skrivet av  Marielle  - 2020-05-25

Snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2020-05-25

Snabb leverans! Supernöjd😃👍

Skrivet av  Viveca  - 2020-05-25

Snabbt o smidigt hanterat o levererat

Skrivet av  Ann-Cathrin  - 2020-05-25

Snabb leverans, och paketet kom i min brevlåda,väl packat i vadderat kuvert.

Skrivet av  amanda  - 2020-05-25

snabb leverans och fick dom till och med direkt i brevlådan! tummen upp!

Skrivet av  Pia  - 2020-05-25

Snabbt och bra

Skrivet av  Camilla  - 2020-05-24

Enkelt att beställa och snabb leverans! Supernöjd!

Skrivet av  Sofia  - 2020-05-24

Bra utbud och snabb leverans!

Skrivet av  Khadija  - 2020-05-24

Allt var perfekt, nöjd.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-24

Snabb och säker leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-24

Snabb och säker leverans.

Skrivet av  Anne-Marie  - 2020-05-24

Supersnabb leverans, fantastiskt!!

Skrivet av  Annicka  - 2020-05-24

Allt är till belåtenhet. Kom snabbt

Skrivet av  Albin  - 2020-05-24

Varorna kom hur snabbt som helst, tog bara 1 dag så hade jag den hemma 😍

Skrivet av  Sabina  - 2020-05-24

Jag fick allt i tid och det var smidigt packat!

Skrivet av  Monica  - 2020-05-24

Allt fungerade bra. Leveransen var snabb. Faktureringen lättbegriplig. Högt betyg!

Skrivet av  Poul  - 2020-05-24

kanon snabb leverans bra prylar

Skrivet av  Monica  - 2020-05-23

Varorna kom snabbt, ordentligt packade och hög klass på allt jag beställde, kan varmt rekommendera partyhallen!!

Skrivet av  Ruth  - 2020-05-23

Fantastiskt snabbt och bra - ni höll eran löfte med 1-2dagar leveranstid 👍 och detta trots all strul under rådande omständigheter med Corona- 👍

Skrivet av  Suzanne  - 2020-05-23

Snabb leverans, bra paketerat.

Skrivet av  Leonora  - 2020-05-23

Fick varorna snabbt och förväntade mig ett stort paket för jag beställde mycket men ni packade smart då paketet inte va gigantiskt. Va i kontakt med kundtjänst för råkade beställa fel heliumtub, tack vare en snabb och hjälpsam kundtjänst gick det att fixa!

Skrivet av  Gary  - 2020-05-22

Allt gick fort och smidigt.

Skrivet av  Alice  - 2020-05-22

Varorna kom i tid och var bra paketerade!

Skrivet av  Irama  - 2020-05-22

I definitely got the goods on time and the packaging was great, can't wait to order more stuff from Party Hallen..

Skrivet av  Lena  - 2020-05-22

Snabbt å smidigt

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-20

Snabb leverans, bra paketerat Kontakten med kundtjänst var mkt bra

Skrivet av  Loritzia  - 2020-05-20

Ni har alltid bästa servis. Är alltid super nöjd.

Skrivet av  Kristina  - 2020-05-19

Supersnabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  maria  - 2020-05-19

Snabbt och enkelt. Fick det som lovades!

Skrivet av  Ann-Kristin  - 2020-05-19

Fantastiskt smidigt. Oerhört snabb leverans. Helnöjd.

Skrivet av  Pernilla  - 2020-05-19

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-19

Snabb leverans, bra priser, bra paketerat!

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-19

Snabb leverans, bra priser, bra paketerat!

Skrivet av  Hilde  - 2020-05-19

Smidigt. Snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-19

Snabb leverans som utlovat. Bra packat

Skrivet av  Margareta  - 2020-05-18

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Helene  - 2020-05-18

Smidigt och snabbt köp, är jättenöjd

Skrivet av  Ingela  - 2020-05-18

Snabb frakt, beställde ena dagen och fick grejorna dagen efter! Väldigt positivt...

Skrivet av  Eva  - 2020-05-18

Fick varorna mycket snabbt inom utlovad tid