1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 801 - 900

Skrivet av  Lilian  - 2020-01-17

Varorna kom snabbt. Paketet var packat platt iom att tårtkartongerna levereras platta. Ingen kontakt med kundtjänst behövdes.

Skrivet av  Therese  - 2020-01-17

Snabb leverans och smidigt!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-17

Bra butik och snabb leverans 🚚

Skrivet av  Simon  - 2020-01-17

Jättesnabb leverans!!

Skrivet av  Kyoo-Ok  - 2020-01-17

Snabbleverans

Skrivet av  Olivia  - 2020-01-17

Gick snabbt att få hem

Skrivet av  Sadiya  - 2020-01-17

Fick varorna imon 2 dagar 👍. Jätte nöjd med hela mitt köp. Fint packat.

Skrivet av  Monica  - 2020-01-16

Kom i tid, bra förpackad.

Skrivet av  Lena  - 2020-01-16

Väldigt snabb leverans, väl förpackat.

Skrivet av  Hanin  - 2020-01-16

Varorna kom i tid och paketen var perfekt packat!

Skrivet av  Mikael  - 2020-01-16

Jättebra och supersnabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2020-01-15

Bra leverans

Skrivet av  Johan  - 2020-01-15

Varorna kom fort, smidigt packat i vadderat brev! Inte överdrivet stor låda eller liknande!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-14

Fick varorna efter bara tre dagar! Supernöjd med mitt köp!

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-14

Bra att det levererades så snabbt

Skrivet av  Andreas  - 2020-01-14

Som vanligt supersmidigt! Alltid topp!

Skrivet av  Sonja  - 2020-01-14

Paketet kom snabbt

Skrivet av  Pisinee  - 2020-01-14

Fick produkten ganska snabbt. Paketeringen var helt ok, fick lite bucklor på vägen. Men det är lite förväntad.

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-01-14

Hämtade mina varor på plats i Huddinge. Bekvämt o bra.

Skrivet av  Linnéa  - 2020-01-14

Extremt snabb leverans. Kom redan nästa dag! extremt bra produkter för att bra pris! kommer definitivt beställa igen!

Skrivet av  Karin  - 2020-01-14

Enkelt att beställa och betala + snabb leverans ! Blir säkert fler köp framöver.

Skrivet av  Maria  - 2020-01-14

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-14

Snabb leverans

Skrivet av  Agnieszka  - 2020-01-13

Jag fick varan i tid. Super snabb leverans. Nalle var packat i en kartong. Det bara faktura att betala kvar. Super nöjd.

Skrivet av  Tina  - 2020-01-13

Mycket nöjd med leverens

Skrivet av  Jonas  - 2020-01-13

Varor kom som avtalat 2 dagar efter beställning!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-13

Allt kom i tid och var perfekt!

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-01-13

Snabb leverans.

Skrivet av  Melisa  - 2020-01-13

Snabb leverans ! Fint packad !

Skrivet av  Yvonne  - 2020-01-13

Kom dagen efter jag beställt👍

Skrivet av  Nolita  - 2020-01-13

Det gick jätte snabbt!

Skrivet av  Inger  - 2020-01-13

Mycket snabb leverans - som utlovat!!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-13

Supertrevligt bemötande när jag hämtade på lagret!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-13

Supernöjd med alla produkter och det gick hur snabbt som helst att få mitt paket. Jag kommer garanterat handla av er igen!

Skrivet av  Zanna  - 2020-01-12

Varorna kom väldigt fort och bra förpackade, förvånansvärt fort! Tacksam!

Skrivet av  anders  - 2020-01-12

Bra packad

Skrivet av  Hans  - 2020-01-12

Snabb leverans jättebra att hitta vad jag sökte

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-12

Snabb och bra leverans.. bra förpackade. Mkt nöjd. Kommer absolut att handla av er igen inför kommande barnbarnkalas..😃

Skrivet av  Mariam  - 2020-01-12

Kom i tid, 2 dagar tog de för att dom kom

Skrivet av  Linda  - 2020-01-12

Varorna kom snabbt efter beställning och var bra paketerade. Nöjd i helhet.

Skrivet av  Siv  - 2020-01-12

Varorna kom dag två och var packade omsorgsfullt i kartong som kunde levereras i brevlådan. Är mycket nöjd!

Skrivet av  Sofia  - 2020-01-11

Smidigt och snabb leverans!

Skrivet av  Simone  - 2020-01-11

Leveransen gick mycket snabbare än jag trodde och varan var välinpackad.

Skrivet av  Anette  - 2020-01-11

Väl packat, fick bra information om hela sändnings schemat från det var packat till leverans jätte nöjd återkommande kund

Skrivet av  Maria  - 2020-01-11

Varorna kom efter två dagar trots röda dagar runt jul och nyår. Bra paketerat och bra priser. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Paula  - 2020-01-11

Snabb leverans, fint paketerat och bra priser :)

Skrivet av  Jennie  - 2020-01-06

Varorna kom snabbt. Ett dygn till Gotland.

Skrivet av  Maria  - 2020-01-06

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Lejla  - 2020-01-05

Toppen. Snabb leverans. Kundtjänst var snabba på att svara och bra produkter som motsvarade mina förväntningar.

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-03

Snabbt och smidigt trots beställning mitt bland alla julhelgdagar.

Skrivet av  Carina  - 2019-12-28

Allt är till full belåtenhet. Mvh Carina Gott Nytt År! 🍾🍹🎉

Skrivet av  Johan  - 2019-12-27

Funkade bra, snabb leverans

Skrivet av  Bodil  - 2019-12-27

Jag fick det i tid och var bra packat

Skrivet av  Helena  - 2019-12-26

Snabb leverans trots juletid. Mkt nöjd

Skrivet av  Mia  - 2019-12-25

Varorna kom snabbt och i tid

Skrivet av  ellen  - 2019-12-24

Leverans dagen efter beställning

Skrivet av  Åsa  - 2019-12-20

Sakerna kom snabbt och smidigt 🌟⭐️🌟

Skrivet av  Andreas  - 2019-12-19

Allt gick smidigt, snabb leverans och bra kommunikation från er sida.

Skrivet av  Stig  - 2019-12-19

Väldigt imponerad över leveranssnabbheten upplevde att jag precis hade beställt när jag fick avisering att paketet kommit.

Skrivet av  Felicia  - 2019-12-18

Supersnabb leverans! Bra packat.

Skrivet av  Monica  - 2019-12-11

Varan kom dagen efter jag beställt den. Helt fantastiskt.

Skrivet av  Jenny  - 2019-12-11

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  amanda  - 2019-12-11

Jag fick varan på rimlig tid. Paketet var litet och bra packat. Jag har inte tagit kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Elisabet  - 2019-12-10

Paketet kom bra packat o efter 2 dgr. Det var toppen.

Skrivet av  Catrin  - 2019-12-10

Paketet var framme på utlämningstället dagen efter jag beställde. Extremt snabbt och smidigt.

Skrivet av  Erika  - 2019-12-09

Snabb leverans, packproffs och allt helt- klockrent helt enkelt jag är supernöjd!

Skrivet av  Eva  - 2019-11-29

Blixtsnabb leverans! Allt var så smidigt och tydligt. Lätthanterad !

Skrivet av  Helena  - 2019-11-28

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mikael  - 2019-11-26

Skrivet av  Stefan  - 2019-11-26

Se ovan. Allt otroligt bra! Kunde inte ha varit bättre vill jag absolut säga.

Skrivet av  Nathalie  - 2019-11-26

Skrivet av  Dan  - 2019-11-26

Skrivet av  michaela  - 2019-11-26

Snabb leverans!!!

Skrivet av  Sofie  - 2019-11-26

Snabb leverans...

Skrivet av  Janerik  - 2019-11-26

Absolut bra !!

Skrivet av  Cecilia  - 2019-11-26

Snabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Carl  - 2019-11-26

Snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2019-11-26

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Alessandra  - 2019-11-25

Varorna kom snabbt, beställde tisdag kväll och de kom torsdag samma vecka. Bra paketerat! Kommer att beställa hos er igen!

Skrivet av  Stefan  - 2019-11-25

Fick varorna jätte fort inom 20 timmar kallar jag express service 😃 allt var fint packat och helt vid ankomsten

Skrivet av  Karin  - 2019-11-25

Varorna kom i tid och det var verkligen inte lång väntetid. Jag är nöjd med mina köp.

Skrivet av  Ramize  - 2019-11-25

Snabb leverans

Skrivet av  Peter-Robin  - 2019-11-25

Allt bara bra. Förutom att en ballong var sönder.

Skrivet av  Malin  - 2019-11-25

Snabb leverans, mycket bra, men tråkigt att produkten och beskrivningen är missvisande. Väldigt dåligt.

Skrivet av  Linda  - 2019-11-25

Bra kundtjänst som svarade direkt och löste allt smidigt till kundens bästa!

Skrivet av  pernilla  - 2019-11-25

Paketet kom dagen efter jag beställt, otroligt bra och snabba leveranser!

Skrivet av  Elin  - 2019-11-25

Jättesnabb leverans! Jättenöjd med allt förutom en av varorna som jag tyckte var dålig kvalité på.

Skrivet av  Ann  - 2019-11-25

I will recommend the store a 100%. Very fast delivery and nice in packaging😊. I love the way they treat me as their customer and really satisfied👍🏽😊

Skrivet av  Sandra  - 2019-11-25

Superbra allting, snabb leverans och den som packade mitt paket hade gulligt nog tagit en utav varje färg på sakerna jag beställde då man inte kunde välja färg själv. Det däremot är lite synd men i mitt fall blev det perfekt ändå😃

Skrivet av  Jenny  - 2019-11-25

Snabb leverans

Skrivet av  Ingela  - 2019-11-25

Allt gick utan problem och dessutom väldigt snabbt

Skrivet av  Marie  - 2019-11-25

Snabb leverans, superbra!

Skrivet av  Katrin  - 2019-11-25

Snabb leverans och paketet välpackat! Kommer definitivt beställa fler gånger.

Skrivet av  Majvor  - 2019-11-25

Allt från köpets början till leverans i min postlåda funkade jättebra👍

Skrivet av  Therese  - 2019-11-25

Det gick jättesnabbt! Jag har inte använt lyktorna än.

Skrivet av  Mia  - 2019-11-25

Snabbt levererat och fint packet.

Skrivet av  Annelie  - 2019-11-25

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Jennie  - 2019-11-25

Varorna fick jag i tid, och paketet var väldigt bra packat. Är så nöjd med alla produkter!

Skrivet av  Jessica  - 2019-11-24

Mycket bra, inget att anmärka på.

Skrivet av  Birgit  - 2019-11-24

Supersnabb leverans