1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 801 - 900

Skrivet av  Christina  - 2020-10-21

Bra paketerad vara och väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Bojan  - 2020-10-21

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Bojan  - 2020-10-21

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Caroline  - 2020-10-21

Varorna kom snabbt enligt utlovat. Mycket väl inpackat!

Skrivet av  Camilla  - 2020-10-21

Mycket snabb leverans Inget krångel, super

Skrivet av  Pamela  - 2020-10-21

Bra leveranstid. Jättenöjd med varorna!

Skrivet av  Ann-Carin  - 2020-10-21

Snabba leveranser och väl emballerat paket.

Skrivet av  Tina  - 2020-10-20

Snabb leverans och varorna var väl paketerade.

Skrivet av  Karin  - 2020-10-20

Bra snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-20

Imponerad av hur snabbt vi fick våra beställda varor, tog endast en dag.

Skrivet av  Lena  - 2020-10-19

Snabb leverans

Skrivet av  Tina  - 2020-10-19

Snabb leverans och varorna var väl paketerade.

Skrivet av  Linnea  - 2020-10-19

Snabb leverans! Enkelt att beställa, allt kom som det skulle och inga problem på vägen.

Skrivet av  Jessika  - 2020-10-18

Snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Annika  - 2020-10-18

Informationen om leverans brast, jag fick mejla kundtjänst och fråga om leverans/avhämtning. Väl på plats kom vi inte in, vi kom i tid men grinden var stängd. Ringde enligt anvisning- fick felmeddelande i örat. Ringde ett mobilnummer avsett för leveranser, personen som svarade poängterade att det var fel nummer men skulle skicka någon till grinden. Ingen kom men vi smet in efter en annan bil som kom in. Väl vid butiken var bemötandet hyfsat otrevligt - eller snarare obefintligt. Har även hämtat grejer hos en konkurrent där upplevelsen var så mycket bättre så det är möjligt!

Skrivet av  Virginia  - 2020-10-18

Snabb leverans, bra inpackat och bra kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Mikaela  - 2020-10-18

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Karin  - 2020-10-18

Snabb leverans! Supernöjd!

Skrivet av  Susanne  - 2020-10-17

Snabb leverans, väl emballerat.

Skrivet av  Gisela  - 2020-10-17

Lätt att beställa, snabb leverans.

Skrivet av  sandra  - 2020-10-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Margit  - 2020-10-17

Enkel sida, lätt att hitta, många bra produkter. Paketet var ordentligt paketerat, leveransen var mycket snabb! Tummen upp!!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-10-17

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Moa  - 2020-10-16

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Therese  - 2020-10-16

Bra paketerat fick varor under utsatt tid

Skrivet av  Jessica  - 2020-10-16

Jag är jättenöjd med allt Varorna kom fort som dem skulle Allt var bra packat

Skrivet av  Emily  - 2020-10-16

Paketet kom fort, snabb leverans och bra packat med papper inuti så att inte varorona kunde skramla runt.

Skrivet av  Richard  - 2020-10-15

Mkt snabbt och smidigt!

Skrivet av  Elsa  - 2020-10-15

Paket kom på mindre än 24 timmar. Superbra leverans och varorna var i superskick. Rekommenderar partyhallen starkt.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-15

Jättesnabb leverans, och bra kvalité. Mycket nöjd.

Skrivet av  Marie  - 2020-10-15

Bra priser och snabb leverans. Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Anders  - 2020-10-15

Bra hemsida, snabb orderhantering och snabb leverans.

Skrivet av  Marie  - 2020-10-15

Snabb leverans👍

Skrivet av  Anna  - 2020-10-15

Beställde på kvällen och tog inte mer än 1 1/2 dag så var paketet redo att hämtas ut hos ombud. Toppensnabb leverans och fina varor!

Skrivet av  Camilla  - 2020-10-14

Supersnabb leverans fick varorna dagen efter jag beställde. Bra priser, roligt utbud. Jag är jätte nöjd med min beställning.

Skrivet av  Linda  - 2020-10-14

Snabb leverans och bra butik med bra urval

Skrivet av  Annelie  - 2020-10-14

Jättesnabb leverans!! Beställde 15:58 och redan dagen efter hade de kommit till postombud! Bra packat, inga konstigheter.

Skrivet av  Åsa  - 2020-10-14

Kom andra dagen så jätte snabb leverans.

Skrivet av  Jesper  - 2020-10-14

Fick paketet inom 24h så är mer än nöjd efter att ha beställt från er!

Skrivet av  Nina  - 2020-10-14

Väldigt snabba leveranser vilket uppskattas! Priserna är bra i jämförelse med andra liknande butiker. Nöjd kund!

Skrivet av  Ulrika  - 2020-10-13

Snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Fick varor snabbt och bra paketerat. Allt toppen

Skrivet av  Birgitta  - 2020-10-13

Supersnabb leverans! 👍 Vilket var tur eftersom jag var ute i sista minuten.

Skrivet av  monica  - 2020-10-13

Snabb och bra service!

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Snabb leverans, lätt att navigera på webbsidan.

Skrivet av  Dennis  - 2020-10-13

Mycket bra och snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Pia  - 2020-10-12

Bra leveranstid och trevlig personal vid kontakt

Skrivet av  Susann  - 2020-10-12

Snabb leverans och smidigt köp👍

Skrivet av  Lydia  - 2020-10-12

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2020-10-12

Super snabbt, kan inte bli bättre!

Skrivet av  Anita  - 2020-10-12

Bra packat!

Skrivet av  Alice  - 2020-10-12

Bra service, prisvärda varor och snabb leverans!

Skrivet av  Marlen  - 2020-10-12

Snabb leverans & bra paketerat

Skrivet av  David  - 2020-10-12

Varorna kom i tid och på utsatt tid.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-10-12

Jag fick varorna efter 48h vilket är ett stort plus! Varorna var bra packade. Inget att klaga på :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-12

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Maria  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättebra packat 👌🏻

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-11

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Martina  - 2020-10-11

Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra packat paket.

Skrivet av  Linnea  - 2020-10-11

Väldig snabb leverans. Paketet var bra packat.

Skrivet av  Helena  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättenöjd.

Skrivet av  jessica  - 2020-10-10

Snabb leverans

Skrivet av  Monica  - 2020-10-10

Snabb leverans, packat bra. Nöjd.

Skrivet av  Wynn  - 2020-10-10

Snabb leverans :-)

Skrivet av  Helena  - 2020-10-09

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Göran  - 2020-10-09

Snabb leverans

Skrivet av  Mimmi  - 2020-10-09

Otroligt snabb leverans, fint och ordentligt paketerat!

Skrivet av  Sheila  - 2020-10-08

Lätt att leta efter det jag sökte efter. Allt fanns i lager och det levererades snabbt!! Enkelt att hämta ut. Väl paketerat!

Skrivet av  Monica  - 2020-10-08

Fick min beställning supersnabbt, allt bra packat.

Skrivet av  Anna  - 2020-10-08

Snabb och smidig leverans förpackat så de gick in i brevlådan.

Skrivet av  Adela  - 2020-10-08

Jag fick varorna jätte snabbt och det var bra paketerat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-10-08

Paketet och innehållet var helt & fick mina varor i tid till kalaset!

Skrivet av  Jennifer  - 2020-10-08

Nöjda med leveransen och produkterna motsvarade våra förväntningar. Bra priser jämfört med andra butiker på nätet.

Skrivet av  Frida  - 2020-10-07

Gick snabbt att få hem varorna, toppen!

Skrivet av  Teresia  - 2020-10-07

Snabb leverans. Bra kundtjänst. Rekommenderas

Skrivet av  Maria  - 2020-10-07

Varan kom supersnabbt och hela köpet var lätt och smidigt.

Skrivet av  Saga  - 2020-10-07

Snabb leverans, fick paketet efter två dagar!

Skrivet av  Indir  - 2020-10-07

Supersmidig och snabb leverans. Paketet som var snyggt förpackat landade i brevlådan efter två dagar.

Skrivet av  Layal  - 2020-10-06

Väldigt Snabb leverans. Lätt att handla. Bra och prisvärda produkter. Kommer definitivt att handla fler gånger.

Skrivet av  Saga  - 2020-10-06

Snabb leverans, fick paketet efter två dagar!

Skrivet av  Janicke  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans och paketet var bra och tryggt packat. 👍

Skrivet av  Marcela  - 2020-10-06

Jättesnabb leverans. Beställde varorna på fm och fick de hem redan nästa dag

Skrivet av  Anna  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Wilma  - 2020-10-06

Jättesnabb leverans och fina varor till väldigt bra priser, i jämförelse med andra företag som säljer liknande produkter men tar mer betalt. Rekommenderar starkt partyhallen!

Skrivet av  Anna  - 2020-10-06

Gick supersmidigt och snabbt! Tack!

Skrivet av  Louise  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans, endast 2 dagar. Levererades i bra skick, inget som var sönder eller tillplattat.

Skrivet av  Hanna  - 2020-10-06

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-06

Snabb och smidig leverans. Bra priser och roligt utbud!

Skrivet av  Elin  - 2020-10-05

Väldigt snabb leverans och varorna var som förväntat 😍

Skrivet av  Antigona  - 2020-10-05

Galet snabb leverans!! Trodde det skulle ta max 3 dagar men dagen efter att jag beställde fick jag min vara 😍😍

Skrivet av  Emma  - 2020-10-05

Snabb leverans. Behövde komplettera med en pryl och kundtjänst svarade och löste det utan problem.

Skrivet av  Karin  - 2020-10-05

Allt precis som förväntat och fantastisk snabb leverans.

Skrivet av  nina  - 2020-10-05

Allt jättebra! Super snabb leverans, har handlat hos er tidigare och är imponerad att varorna kommer på dag 1 eller2 efter beställning !Tack!

Skrivet av  Eva  - 2020-10-05

Snabb leverans, snyggt packat, pga hög kvalitativ leverans har jag inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Sofi  - 2020-10-05

Supersnabb och smidig leverans

Skrivet av  Anel  - 2020-10-05

Imponerande snabb leverans, beställde i sista sekunden men kom dan efter Toopen

Skrivet av  Doris  - 2020-10-05

Varorna kom jättefort, allt var bra packat

Skrivet av  Maria  - 2020-10-05

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Helena  - 2020-10-04

Snabb leverans och bra att man kan spåra paketet.

Skrivet av  Monika  - 2020-10-04

Varan var väldigt bra packad. Levreades snabbt t.o.m en dag tidigare än jag trodde.