1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 801 - 900

Skrivet av  Madelene  - 2016-04-10

Snabb leverans. I mitt paket var diademet till kläderna trasigt, men god och snabb service och ett nytt skickades mig direkt.

Skrivet av  Thomas  - 2016-04-10

Skrivet av  Hanna  - 2016-04-10

Snabbt enkelt prisvärt o kul Bättre förpackat än när vi beställde i januari, då var oblatet trasigt vid leverans. Nu både fasthäftat, bubbelplast och kartong, då var det bara kartong.

Skrivet av  Emelie  - 2016-04-09

Jätte snabb leverans👍🏻 fick paketet dagen efter jag beställde de!😊 har inte använt några av produkterna men allt såg bra ut!

Skrivet av  Isabelle  - 2016-04-09

Allt kom i tid och var helt. Jättebra service!

Skrivet av  Ulrika  - 2016-04-09

En av varorna som jag beställde fanns inte i lager. Som plåster på såret ringde en person upp och erbjöd mig fri frakt på beställningen, 10% rabatt på köpet samt en gåva! Detta är vad jag kallar service. Eftersom jag kunde vänta med leveransen i några dagar så fick de tag på varan och skickade den veckan efter. Jag är mycket nöjd!

Skrivet av  Charlotte  - 2016-04-08

Snabb leverans

Skrivet av  Annika  - 2016-04-07

Snabb leverans! Hade varorna i brevlådan redan dagen efter beställning! Toppenbra!

Skrivet av  Andreas  - 2016-04-07

Mycket snabb leveranstid så jag är inget annat än nöjd.

Skrivet av  Thilda  - 2016-04-07

Fick varorna på 2 dagar, så nöjd med leveransen. Kommer beställa fler gånger!

Skrivet av  Jenny  - 2016-04-07

Skrivet av  Madelen  - 2016-04-06

Skrivet av  Suzan  - 2016-04-06

Jag älskade servicen! Varorna kom i tid och de glädje mig. :) Lycka till och fortsätt så!

Skrivet av  Lisette  - 2016-04-05

Skrivet av  Kholoud  - 2016-04-04

Jag fick min vara i tid och det var jätte bra .Tack👍🏼👍🏼👍🏼

Skrivet av  Britt-Marie  - 2016-04-04

Varan kom väldigt snabbt direkt i brevlådan. Bra förpackat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Helena  - 2016-04-04

Jag uppskattar snabbheten på leveransen (jag beställde och hämtade upp min samma dag) och trevligt bemötande.

Skrivet av  Jenny  - 2016-04-04

Jag har ännu inte testat produkten ännu men leveransen var supersnabb - med posten dagen efter beställning lades. So far so good!

Skrivet av  Sara  - 2016-04-03

Jag har inte provat produkten ännu, men blev väldigt glatt överraskad över den snabba frakten. Beställde 20.00 på en onsdag, fick varan i brevlådan 17.00 på fredagen.

Skrivet av  Henrik  - 2016-04-03

Supersnabb leverans. Perfekt.

Skrivet av  Mats  - 2016-04-02

Hej, har redan skrivit en recension. Varorna kom blixtsnabbt och allt funkade perfekt :-)

Skrivet av  Vera  - 2016-04-02

Helt ok. inget att klaga på

Skrivet av  Maria  - 2016-04-02

Skrivet av  Marléne  - 2016-04-02

Varorna kom fort och beställningen gick smidigt på hemsidan. Supernöjd!

Skrivet av  Marie  - 2016-04-02

Super snabb leverans och bra priser

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2016-04-02

Bra. Snabb leverans.

Skrivet av  Varsha  - 2016-04-02

Skrivet av  Hanna  - 2016-04-01

Skrivet av  Viktoria  - 2016-04-01

Varorna kom väldigt snabbt, fint packat!

Skrivet av  Pernilla  - 2016-04-01

Skrivet av  Ann-Christine  - 2016-04-01

Bra packat!

Skrivet av  Emma  - 2016-03-29

Skrivet av  Petra  - 2016-03-28

Skrivet av  Thérése  - 2016-03-28

Skrivet av  Ann-Christine  - 2016-03-28

Skrivet av  Jesper  - 2016-03-28

Klockrent. Underbart att man kan hemta upp sakerna själv snabbt💖

Skrivet av  Camilla  - 2016-03-28

Jättebra!

Skrivet av  Amelia  - 2016-03-27

Varorna kom snabbt och i tid

Skrivet av  Katarina  - 2016-03-27

Skrivet av  Johan  - 2016-03-26

Snabb leverans.

Skrivet av  Monika  - 2016-03-25

Skrivet av  Sara  - 2016-03-25

Allt var bra.

Skrivet av  Liahne  - 2016-03-25

Mycket bra leveranstid, snabb! Allt gick smidigt med köpet och butiker hade även ett bra utbud. Sidan skulle kunna se snyggare ut, då utseende spelar roll framförallt på hemsidor.

Skrivet av  Christa  - 2016-03-24

Skrivet av  Amanda  - 2016-03-24

Snabb leverans och jättebra packat :)

Skrivet av  Eva  - 2016-03-23

Precis som utlovat var det snabb leverans. Paket låg i brevlådan vilket var skönt så att jag slapp åka och hämta ut paketet.

Skrivet av  Anna  - 2016-03-22

Varorna kom snabbt och var ordentligt packade. Dessutom fick vi guldballonger och en ballongpump i present :) Mycket uppskattat!!

Skrivet av  Ann-Christine  - 2016-03-21

Skrivet av  Robert  - 2016-03-21

Skrivet av  Asrin  - 2016-03-21

Beställde på en fredag fick dem måndag morgon. Bra produkter och oerhört snabb leverans :D

Skrivet av  Linda  - 2016-03-21

Snabb hantering!

Skrivet av  Åsa  - 2016-03-20

Bra med snabb leverans,proffsigt.

Skrivet av  Malin  - 2016-03-20

Paketet var perfekt packat, det levererandes snabbt och jag är väldig nöjd.

Skrivet av  Åke  - 2016-03-20

Snabb leverans och mycket trevlig personal

Skrivet av  Tommy  - 2016-03-20

Skrivet av  Margareta  - 2016-03-19

Skrivet av  Monica  - 2016-03-19

Snabb leverans, beställde varan på onsdag eftermiddag och fick den på fredagen. Väl paketerad.

Skrivet av  Charlotta  - 2016-03-19

Superbra, extremt snabb leverans. Bra kvalitet på sakerna!!

Skrivet av  Ida  - 2016-03-19

Snabb leverans, tur för mig som var ute i sista minuten.

Skrivet av  Caroline  - 2016-03-19

Allt var bra. Kom inom utsatt tid o bra paketerat.

Skrivet av  Jenny  - 2016-03-19

Snabb leverans och fint packat så partyhallen får utan tvekan högsta betyg!

Skrivet av  David  - 2016-03-18

Smidigt! Snabb leverans! :)

Skrivet av  Mikael  - 2016-03-18

Skrivet av  Anna  - 2016-03-18

Fick varorna i god tid och det var bra förpackat.

Skrivet av  Linda  - 2016-03-18

Skrivet av  Gun  - 2016-03-18

Det var supersmidigt. Jättebra grejor och varorna kom jättesnabbt. Helnöjd.

Skrivet av  Fredrik  - 2016-03-18

Inga problem och snabb leverans.

Skrivet av  Margareta  - 2016-03-17

Fann varan jag sökte hos er. Snabb leverans ,perfekt att få beställningen direkt i brevlådan. Bra packeterad. Så smidigt!

Skrivet av  Isabella  - 2016-03-15

Allt fungerade bra! Snabb leverans! Bra produkter!

Skrivet av  Samira  - 2016-03-14

Fick den i tid! Den var perfekt packat

Skrivet av  Cecilia  - 2016-03-14

Skrivet av  Åsa  - 2016-03-13

Mycket snabb leverans snabbaste paket som jag någonsin sett ☺ stort plus för det. Negativa var att paketet var lämnat utanför dörren jag trodde att man skulle få sms och hämta ut den kändes pinsamt att ingen var hemma för att ta i mot paketet ☺ men summa summarum så i överlag är jag super nöjd hade bara en önskan att det funnits lite mer star wars godis eller sovenier annars mitt poäng till er 10 av 10 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Skrivet av  Nastasja  - 2016-03-12

Supersnabb leverans! Eloge till kundtjänst, snabba mailsvar och toppen service!

Skrivet av  Josefin  - 2016-03-12

Extrem snabb leverans, tog inte ens 24h 👏🏼

Skrivet av  Alida  - 2016-03-12

Snyggt och säkert

Skrivet av  Stefan  - 2016-03-11

har tittat runt på nätet och fastnade för er kan bara säga att varan kom i tid trodde att det skulle ta längre tid kred till er. paketet låg i ett plastskydd och sedan i ett större papperspaket inget att klaga på. kommer troligtvis att besöka er sida igen när det gäller maskerad dräkter och annat mvh. stefan lindell

Skrivet av  Maria  - 2016-03-11

Dom kom på en ggn.

Skrivet av  Ann  - 2016-03-11

Jättebra service. Det fanns bara två i lager och när jag sa jag behövde 6 så fixade kundtjänst en annan leverantör och varorna kom fram jättesnabbt.

Skrivet av  Johanna  - 2016-03-10

Bra saker och snabbt gick det! Vi är jättenöjda!!!

Skrivet av  Johan  - 2016-03-10

Skrivet av  Tina  - 2016-03-08

Super snabb leverans

Skrivet av  Caroline  - 2016-03-08

Super snabb leverans allt kom på en gång och bra kvalitet på allt. Dessutom bra priser väldigt nöjd och kommer varmt rekommendera Partyhallen

Skrivet av  Ricard  - 2016-03-08

Tack så jätte mycket för eran grymma service och hjälpsamhet. Kunde inte bli bemött på ett bättre sätt. Jag spelar i ett band som heter The Soulband.com och har rekommenderat er för hela bandet då detta är en del av våran scenklädsel. Så tack så jätte mycket Med vänlig hälsning, Ricard Lavin

Skrivet av  Anna  - 2016-03-08

Skrivet av  Emma  - 2016-03-07

Snabb leverans!

Skrivet av  Birgitte  - 2016-03-07

Snabb leverans, tog inte ens en timme innan ordern var klar för avhämtning. Perfekt för oss som är ute i sista stund!

Skrivet av  Anette  - 2016-03-07

Snabb leverans, beställde i fredags kväll och låg i brevlådan idag måndag. Bra paketerat

Skrivet av  Yiu  - 2016-03-07

Snabb leverans och enkel betalning

Skrivet av  Emma  - 2016-03-07

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Cecilia  - 2016-03-07

Supersnabb leverans. Toppen:)

Skrivet av  Marlene  - 2016-03-07

snabb leverans.

Skrivet av  Emelie  - 2016-03-07

Fick allt i tid och är super nöjd med allt!

Skrivet av  Veronica  - 2016-03-06

Bra paketerat, snabb leverans. Bara bra!

Skrivet av  Therese  - 2016-03-06

Skrivet av  Elina  - 2016-03-06

Skrivet av  Sara  - 2016-03-05

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Jenny  - 2016-03-05

Plus för snabb leverans!

Skrivet av  Ann  - 2016-03-05

Avhämtning i Farsta. Blev mycket bra bemött av killarna.

Skrivet av  Katarina  - 2016-03-05

Snabbt, enkelt och bra service.

Skrivet av  Shara  - 2016-03-04

Bra och snabbleverans!