1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 901 - 1000

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-19

Valde snabb frakt, det fungerade perfekt! Mycket nöjd med allting.

Skrivet av  Elin  - 2020-11-19

Jättenöjd! Snabb leverans, bra förpackat!

Skrivet av  Christer  - 2020-11-18

Snabb leverans

Skrivet av  Anneli  - 2020-11-18

Varorna kom snabbt trots att det var precis innan halloween. De var ordentligt förpackade. Är mycket nöjd.

Skrivet av  Elin  - 2020-11-18

Varorna kom snabbt. Lätt och smidig betalning.

Skrivet av  Lena  - 2020-11-17

Supersnabb leverans

Skrivet av  Johanna  - 2020-11-17

Snabb leverans och schysst förpackat!

Skrivet av  Sara  - 2020-11-17

Allt gick jättelätt och smidigt, snabb frakt!

Skrivet av  Viktoria  - 2020-11-17

Jag är OTROLIGT nöjd! Varorna kom redan nästa dag och allting låg tryggt och säkert i förpackningen. Skulle verkligen rekommendera!

Skrivet av  Michael  - 2020-11-17

Väldigt snabb leverans

Skrivet av  Annika  - 2020-11-17

Snabb leverans och bra produkter.

Skrivet av  Anna  - 2020-11-15

Varan levererades snabbt och var väl emballerat.

Skrivet av  Andreas  - 2020-11-15

Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-11-15

Snabb leverans! Bra betalningsalternativ. Tydlig och bra hemsida med stort sortiment. Rekommenderas.

Skrivet av  Linn  - 2020-11-15

Enkelt att beställa och snabb leverans, mycket nöjd !

Skrivet av  Roy  - 2020-11-14

Smidigt, inget problem. Snabb leverans.

Skrivet av  Angelica  - 2020-11-14

Bra packat, snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-11-13

Allt var perfekt . Snabb leverans , prisvärt

Skrivet av  Annica  - 2020-11-13

Varorna kom snabbt, bra paketerade

Skrivet av  Sabine  - 2020-11-13

Varan levererades i tid. Var väl förpackat.

Skrivet av  Olivia  - 2020-11-12

Hela butiken är så bra då jag älskar blandningen mellan festdekorationer till roliga prylar! Alla produkter kommer alltid i tid när jag beställt och det går alltid fort att få det. Så jag är 100% nöjd med allt verkligen

Skrivet av  Ewa  - 2020-11-12

Leveransen var klockren!

Skrivet av  Emma  - 2020-11-11

Bra förpackat och snabb leverans.

Skrivet av  Mikael  - 2020-11-11

Mycket nöjd! Snabb service och leverans

Skrivet av  Jonathan  - 2020-11-11

Snabb leverans!

Skrivet av  Natalie  - 2020-11-11

Allt funkade fint! Smidigt att shoppa och betala. Leveransen kom snabbt och smärtfritt hela vägen fram :) Kommer komma igen till er!

Skrivet av  Jonna  - 2020-11-11

Snabb leverans, bra förpackat och grym kundtjänst! Kommer absolut beställa från er igen.

Skrivet av  Simon  - 2020-11-11

Jag fick varorna i tid och de var fint packat

Skrivet av  Johan  - 2020-11-11

All kontakt, beställning, frågor med mera har skötts på ett ypperligt sätt. Trevligt och professionellt bemötande och tydliga svar och info.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-11-11

Jätte snabb leverans, trevlig och bra kundtjänst.

Skrivet av  Carina  - 2020-11-10

Snabb leverans, kom på 2 dagar.

Skrivet av  Therese  - 2020-11-09

Snabb och smidig leverans, bra paketerat.

Skrivet av  Sara  - 2020-11-09

toppen bra leveranstid o bra med klarna

Skrivet av  Olivia  - 2020-11-09

Fint packat, kom snabbt, billigt och bra! Kommer beställa igen.

Skrivet av  Martin  - 2020-11-08

Lång leverans tid. Stod 1-3 dagar..... men den kom efter 7 dagar och då var redan tillfället när jag skulle haft denna över :(

Skrivet av  Joakim  - 2020-11-07

Snabb leverans.

Skrivet av  Sanna  - 2020-11-07

Bra priser, lätt att handla och snabb leverans!

Skrivet av  Erika  - 2020-11-07

Varorna var bra packade och snabb leverans.

Skrivet av  Sandy  - 2020-11-06

Snabb och bra leverans! Mycket nöjd med beställningen!

Skrivet av  Jenny  - 2020-11-06

Snabb leverans, bra support från kundtjänst, men se upp för returkostnader.

Skrivet av  Martina  - 2020-11-06

Snabb leverans!

Skrivet av  Margareta  - 2020-11-06

Snabbt, enkelt och perfetk!

Skrivet av  Leyla  - 2020-11-05

Snabb leverans, allt var intakt och bra kvalite!

Skrivet av  Therese  - 2020-11-05

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Nadia  - 2020-11-04

Paketet kom fram väldigt fort, trots högt tryck pga. Halloween.

Skrivet av  Danielle  - 2020-11-04

Snabb leverans !

Skrivet av  Sandra  - 2020-11-04

Kom i tid och var bra packat

Skrivet av  Zelmira  - 2020-11-03

Snabb leverans. Jätte nöjd.

Skrivet av  Jeanette  - 2020-11-03

Varorna var väl förpackade och kom enligt utlovad tid vilket var viktigt då jag beställt varor till ett kalas. Toppen med leveransalternativet Early Bird också!

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-03

Paketet kom i tid,snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2020-11-03

Snabb leverans. Enkel betalning. Bild på produkt motsvarade verkligheten.

Skrivet av  Ville  - 2020-11-03

Oklanderliga, en dags leverans och snabb betalning etc. Mycket bra.

Skrivet av  Oliver  - 2020-11-03

Snabb leverans och smidig betalning genom Klarna!

Skrivet av  Luis  - 2020-11-02

Snabba leveranser och bra saker till bra priser

Skrivet av  Ruth  - 2020-11-02

Mkt snabb leverans! Toppen! Ok paketerat. Lätt att beställa

Skrivet av  Ritva  - 2020-11-02

Snabb leverans och allt var packat bra

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-02

Otroligt snabb å smärtfri leverans. Fem stjärnor! 🤩🤩🤩🤩🤩

Skrivet av  Petra  - 2020-11-02

Toppen! Paketet kom snabbt

Skrivet av  Petra  - 2020-11-02

Varorna kom jättesnabbt och i bra förpackning

Skrivet av  Anna-Maria  - 2020-11-02

Fem stjärnor av fem möjliga 👌🏼

Skrivet av  Lars-Martin  - 2020-11-02

Supersnabb leverans och bra paketerat :) Rekommenderas starkt

Skrivet av  Lukas  - 2020-11-02

Väldigt bra service, jag fick paketet snabbt c:

Skrivet av  Ilias  - 2020-11-02

Är väldigt nöjd! Leverensen kommer riktigt snabbt och allt var packat fint.

Skrivet av  Tamadher  - 2020-11-02

Snabb leverans och snabba på att besvara mail. Inte mitt första köp och absolut inte det sista.

Skrivet av  Camilla  - 2020-11-02

Snabb leverans! Bra förpackad!

Skrivet av  Emelie  - 2020-11-01

Kundtjänst var snabb och löste mitt problem fort, fick varorna på 1.5 dag. 10/10!

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-01

Varan kom jättesnabbt och hem i postlådan, mycket bra!

Skrivet av  Linda  - 2020-11-01

Jättebra service och varan kom i tid och var fint paketerad, hel och komplett!

Skrivet av  Sonja  - 2020-11-01

Varorna kom till trappen, helt fantastiskt. Paketet var ordentligt packat. Samlade intrycket för butiken är att det finns mycket att välja på till olika åldrar/tillfällen och till humana priser. Kommer förmodligen att handla någon mer gång!

Skrivet av  Marie  - 2020-11-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-11-01

Snabb leverans & väldigt bra paketerat. Sjukt nöjd och handlar oftast från partyhallen pga deras snabba leverans och bra grejer dom säljer på sidan:)

Skrivet av  Anna  - 2020-11-01

Varan levererades snabbt och var väl emballerat.

Skrivet av  Johanna  - 2020-11-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Klaudia  - 2020-11-01

Väldigt välpackat

Skrivet av  jannice  - 2020-11-01

Varorna kom i tid smidigt och bra allting

Skrivet av  Sofia  - 2020-11-01

Jättesnabb leverans. Superbra!!

Skrivet av  Gun-Britt  - 2020-10-31

Tog drygt 1 vecka annars ok.

Skrivet av  Anna  - 2020-10-31

Allt kom i tid och var väl packat. Väldigt fina grejer!

Skrivet av  Katarina  - 2020-10-31

Snabb leverans. Varorna kom dagen efter jag beställt

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-10-31

Fick varorna väldigt snabbt och i tid. Paketet var packat jättebra👍👍

Skrivet av  Teresa  - 2020-10-31

Snabb leverans!

Skrivet av  Roger  - 2020-10-31

Sjukt smidigt!

Skrivet av  Charlotta  - 2020-10-30

Snabb service

Skrivet av  Ebba  - 2020-10-30

Helnöjd med allt, smidigt att beställa, betala och jättefina grejer!!

Skrivet av  Andreas  - 2020-10-30

Bra produkter och snabb leverans.

Skrivet av  Ulrika  - 2020-10-30

Super nöjd!! Jättesnabb leverans !!

Skrivet av  Sandro  - 2020-10-30

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Elsa  - 2020-10-30

Jag blev jättenöjd, snabb leverans och enkelt betalning system.

Skrivet av  Jessica  - 2020-10-30

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Elsie  - 2020-10-30

Varorna kom snabbt och välpackat.

Skrivet av  Wilda  - 2020-10-29

Varorna kom i bra, utlovad tid och bra förpackat. Mkt smidig beställning och leverans!

Skrivet av  Fanny  - 2020-10-29

Snabb leverans!

Skrivet av  Malin  - 2020-10-29

Snabb och bra service, jag handlar enbart här pga det!

Skrivet av  Veronica  - 2020-10-29

Allt var perfekt. Leveranstid och paketet. Varorna var över belåtenhet. Jag älskar grejerna. Ska bli sjukt kul på 80-talsfesten med detta på mig. 😆

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-28

Lätt att betala och det bästa är de tydliga uppdateringarna om beställningen och snabba leveranserna! Varor lever upp till förväntningar.

Skrivet av  Therese  - 2020-10-28

Väldigt snabbt och smidigt och välpaketerat!

Skrivet av  Maureen  - 2020-10-28

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Anette  - 2020-10-28

Enkelt och smidigt. Snabb leverans.

Skrivet av  Sandra  - 2020-10-28

Super bra service och jättesnabbt leverans. Väldigt imponerad. Här kommer jag beställa fler gånger.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-10-28

Varorna kom i tid. Det var bra packat och helhetsintrycket är mycket bra!