1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 901 - 1000

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-08-21

Snabb leverans, väl paketerat

Skrivet av  Ana  - 2020-08-20

Skrivet av  Maria  - 2020-08-19

Mycket bra och snabb leverans!

Skrivet av  Karin  - 2020-08-19

Snabbleverans och välpackade varor. Nöjd!

Skrivet av  Zekiye  - 2020-08-19

Mitt paket kom jätte snabbt... vi var jätte nöjd med dom båda tack partyhallen🌸

Skrivet av  Angelica  - 2020-08-19

Otrolig snabb leverans!

Skrivet av  Sarah  - 2020-08-18

Skrivet av  Lena  - 2020-08-18

Snabb leverans som utlovat

Skrivet av  Emelie  - 2020-08-18

Skrivet av  mona  - 2020-08-18

Varan km väligt snabbt och var ordentlig packat

Skrivet av  Sara  - 2020-08-18

Skrivet av  Claes  - 2020-08-18

Snabb service och avhämtat på lagret.

Skrivet av  Kalyani  - 2020-08-18

Hämtningen gick jätte bra en trevlig kille

Skrivet av  Sara  - 2020-08-18

Skrivet av  Yannick  - 2020-08-18

Fick paketet dagen efter jag beställde, super nöjd.

Skrivet av  Sherie  - 2020-08-18

Alltid snabb leverans! Utmärkt!

Skrivet av  Lena  - 2020-08-18

Varorna kom snabbt och bra. Inte orkat ringa kundtjänst ännu!

Skrivet av  Yasmin  - 2020-08-18

Snabb leverans

Skrivet av  Julia  - 2020-08-17

Kanonbra service! Fick ordern efter mindre än 24 timmar.

Skrivet av  Linn  - 2020-08-17

Mycket bra, gick smidigt och väldigt snabbt att få leveransen.

Skrivet av  Gizela  - 2020-08-17

Paketet kom dagen efter o det va bra förpackat.

Skrivet av  Git  - 2020-08-17

Som alltid mycket snabb leverans & bra packat.

Skrivet av  Angelica  - 2020-08-16

Snabb leverans!

Skrivet av  Ingela  - 2020-08-16

Bra! Varorna kom dagen efter jag beställt som utlovat!

Skrivet av  Sofia  - 2020-08-15

Snabb leverans, bra packat!

Skrivet av  Rauni  - 2020-08-15

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Stefan  - 2020-08-15

Super, bra pris och snabb leverans

Skrivet av  Filiz  - 2020-08-15

Snabb o bra leverans

Skrivet av  Christine  - 2020-08-14

Supersnabb leverans och bra produkter! Helnöjd!

Skrivet av  Karin  - 2020-08-14

Smidigt att beställa och man fick varorna snabbt.

Skrivet av  Patrick  - 2020-08-14

Bara +++++. snabb leverans. Bra service, enkel betalning, billigt.

Skrivet av  Caroline  - 2020-08-14

Mycket snabb leverans. Perfekt!

Skrivet av  Marina  - 2020-08-09

Varor kom i tid👍Bra packat👍

Skrivet av  Caroline  - 2020-08-09

Jag fick vara i bra tid tidigare än jag trodde. De var väl packat samt som det var lätt och smidigt hemsida.

Skrivet av  LINA  - 2020-08-08

Bästa butiken med snabb leverans eller upphämtning! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Lillemor  - 2020-08-07

Stor eloge för snabb och smidig leverans, leveranstiden var över förväntan, kommer säkert igen med nya beställningar.

Skrivet av  Annelie  - 2020-08-07

Lätt att beställa och supersnabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-08-06

Superbra webbsida, enkelt att navigera och klicka hem det man önskar handla. Snabb leverans!

Skrivet av  Fatemeh  - 2020-08-06

Perfekt! Snabb och smidig och enkelt. Jag brukar beställa hos Partyhallen och alltid nöjd! Tack!👍🏻

Skrivet av  Markus  - 2020-08-03

Väl paketerat och kom dagen efter beställning

Skrivet av  Sofi  - 2020-08-03

Supersnabb leverans!!

Skrivet av  Helena  - 2020-08-02

Supersnabb leverans! Jättebra paketerat! Enkelt att beställa på hemsidan och inga krångligheter, enkelt att förstå varje steg. Supernöjd överlag! 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Therese  - 2020-08-01

Jag fick varorna snabbt.

Skrivet av  Gunnel  - 2020-07-30

Varorna kom fortare än fortast, toppen, och var väl packade så någon kundtjänst behöver jag inte kontakta. Har handlat ett par ggr på Partyhallen och kommer absolut att göra det igen. Jätte kul grejor också. ***** Gunnel

Skrivet av  Andreas  - 2020-07-28

Tidsmässigt som utlovat. Kunde vart lite mer "emballage " invändigt. Över lag nöjd 👍👍👍

Skrivet av  Kristina  - 2020-07-27

Helt klart okey, trodde att jag skulle få vänta länge, men inte snabbt och redigt packat inget sönder. Har redan berättat om butiken för vänner. Återkommer flera gånger.

Skrivet av  Jessica  - 2020-07-25

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Rigmor  - 2020-07-25

Snabb leverans och mycket bra service.

Skrivet av  Per  - 2020-07-25

Snabb leverans och prisvärt.

Skrivet av  Carolina  - 2020-07-25

Paket kom super snabbt är super nöjd.

Skrivet av  Louise  - 2020-07-24

Mycket snabb leverans, fick paketet dagen efter jag beställde

Skrivet av  Mikaela  - 2020-07-21

Bra kvalité på varorna och snabb leverans!

Skrivet av  Peder  - 2020-07-21

Snabb leverans

Skrivet av  Christina  - 2020-07-18

Supersnabb leverans och väl packad.

Skrivet av  Gabriella  - 2020-07-18

Supersnabb leverans och bra paketerat. Kommer definitivt handla här igen!

Skrivet av  Eva  - 2020-07-18

Snabb leverans o bra packat.

Skrivet av  Sara  - 2020-07-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Catrin  - 2020-07-16

Snabb leverans, allt jag beställde kom i samma paket och jag är jätte nöjd 🤩

Skrivet av  Carina  - 2020-07-16

Paketet fanns att hämta på utlämningsställe dagen efter!! Fint paketerat i hård kartong. Supernöjd 🥳

Skrivet av  Alexandra  - 2020-07-16

Lika bra som vanligt. Ingen överträffar partyhallen när det kommer till service!

Skrivet av  Peter  - 2020-07-16

Snabb leverans.

Skrivet av  Ilaria  - 2020-07-15

Varorna kom i tid, allt har funkat jättebra

Skrivet av  Sofie  - 2020-07-15

Snabb och smidig leverans.

Skrivet av  Nolita  - 2020-07-14

Snabb leverans

Skrivet av  Anders  - 2020-07-14

Snabb frakt. 1 dag🙂

Skrivet av  Patrik  - 2020-07-14

Vi är mkt imponerade över hur snabbt vi fick leveransen. Mkt snygg hantering! :O)

Skrivet av  Sofia  - 2020-07-14

Blev chockad över den snabba leveransen! Supernöjd kund! Och rekomenderar redan alla jag känner att beställa ifrån er😃

Skrivet av  emelie  - 2020-07-13

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Anna  - 2020-07-13

Perfekt timing! Bra packat! Helnöjd!

Skrivet av  Patrik  - 2020-07-13

Varorna kom snabbare än väntat och var riktigt bra packat

Skrivet av  Syrén  - 2020-07-13

Lätt att beställa bra pris och snabb leverans. Rekomenderas

Skrivet av  Irene  - 2020-07-13

Supersnabb leverans! Bra packat!

Skrivet av  Sandra  - 2020-07-12

Fantastiskt!!! Beställde och fick min leverans dagen efter. Här kommer handlas fler gånger! :))

Skrivet av  David  - 2020-07-12

Mycket bra. Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2020-07-12

Snabbt å smidigt.

Skrivet av  Siv  - 2020-07-11

Snabb leverans oxh förnuftigt emballage!

Skrivet av  Julia  - 2020-07-11

Fantastisk kvalitet på allt på er sida!!! Jag är såååå nöjd! + snabb leverans och otroligt bra förpackat!!!

Skrivet av  Emma  - 2020-07-11

Supersnabb leverans, jättenöjd!

Skrivet av  Karin  - 2020-07-11

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Zemira  - 2020-07-11

Snabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Carl  - 2020-07-11

Suverän service och supersnabb leverans.

Skrivet av  Jonas  - 2020-07-11

Paketet kom jättesnabbt fram och var mycket bra packat! 😀

Skrivet av  simone  - 2020-07-11

Jättesnabb leverans som vanligt, rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Isabella  - 2020-07-11

Väldigt snabb och smidig leverans! Mycket nöjd!!

Skrivet av  Nadia  - 2020-07-10

Gick fort och smidigt fick varorna inom en dag.

Skrivet av  Ana  - 2020-07-10

Snabbt leverans. Nöjd

Skrivet av  Eva  - 2020-07-10

Extremt snabb leverans. Perfekt.

Skrivet av  Åsa  - 2020-07-10

Mycket bra! Varorna kom tidigare än tänkt.

Skrivet av  Sara  - 2020-07-10

Supersnabb leverans, precis vad jag behövde!

Skrivet av  Marianne  - 2020-07-10

Snabbt o mycket bra.

Skrivet av  Peter  - 2020-07-10

Snabb leverans.

Skrivet av  Tina  - 2020-07-10

Snabb leverans. Välpaketerat!

Skrivet av  Agnetha  - 2020-07-10

Varan kom snabbt och var bra packad.

Skrivet av  Robert  - 2020-07-10

Mycket bra paketerat. Även snabb leverans.

Skrivet av  Magnus  - 2020-07-10

Absolut en butik jag kommer att handla av fler gånger. Snabb leverans och allt stämde med produktbeskrivningarna. Paketet var väl emballerat. Helheten gav ett stort förtroende för butiken.

Skrivet av  Karin  - 2020-07-09

Fick varorna snabbt. Bra paketerat och smidigt att få i brevlådan.

Skrivet av  Angelika  - 2020-07-08

Mycket snabb leverans och bra packat! Kommet att göra fler beställningar! Topp betyg

Skrivet av  Moa  - 2020-07-07

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  Lennart  - 2020-07-07

Som sagt imponerad av snabbhet o allt annat

Skrivet av  Peter  - 2020-07-07

Kom väldigt snabbt, väl packad.