1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 901 - 1000

Skrivet av  Sandra  - 2019-11-24

Supersnabb leverans, super nöjd

Skrivet av  Britt-Inger  - 2019-11-24

Utan anmärkning !

Skrivet av  Elisabeth  - 2019-11-24

Det gick jättebra med leverans

Skrivet av  Karin  - 2019-11-24

Snabb leverans välspäckat. Smidig och snabb affär.👍🏻

Skrivet av  Nils  - 2019-11-24

Bekräftelse på mejl, sms när varan fanns för utlämning, ok packat, snabb leveranstid. Nöjd!

Skrivet av  Nils  - 2019-11-24

Bekräftelse på mejl, sms när varan fanns för utlämning, ok packat, snabb leveranstid. Nöjd!

Skrivet av  Linda  - 2019-11-24

Kom snabbt efter beställning och var packat bra i en kartong.

Skrivet av  Marita  - 2019-11-24

Varorna är bra och snabb leverans 👌🏻

Skrivet av  Sara  - 2019-11-24

Varorna kom snabbt och smidigt, bra packat

Skrivet av  Jane  - 2019-11-24

Snabb leverans. Bra kontakt med kundtjänst. Bra packat.

Skrivet av  Pernilla  - 2019-11-23

Varorna motsvarade förväntningarna och var ordentligt förpackade. Snabb leverans, paketet kom inom ett par dagar. Partyhallen får toppenbetyg av oss.

Skrivet av  Marika  - 2019-11-23

Mycket snabbt och enkelt! Inga problem alls.

Skrivet av  Marie  - 2019-11-23

Snabb leverans. Bra packad.

Skrivet av  susanne  - 2019-11-23

Mycket bra! Allt kom på tid.

Skrivet av  Annika  - 2019-11-23

De kom i tid, bra packade

Skrivet av  marie  - 2019-11-23

Kom snabbt som utlovat

Skrivet av  Lisbeth  - 2019-11-23

Den kom i går grevens tid jätte söt och fin ska på baby sower i morron söndag tack

Skrivet av  Cecilia  - 2019-11-23

Skrivet av  Rita  - 2019-11-23

Mycket snabb leverans och bra förpackat, jag är helnöjd.

Skrivet av  Louise  - 2019-11-23

Snabb lev jättebra varor allt var toppen 👍

Skrivet av  Heidi  - 2019-11-23

Super snabb leverans! Tack!

Skrivet av  Wanna  - 2019-11-23

Snabb leverans. Inget att klaga.

Skrivet av  Majeed  - 2019-11-22

Ja

Skrivet av  Alva  - 2019-11-22

Paketet var väl packat och även de ömtåliga varorna jag beställde som jag befarade eventuellt skulle vara trasiga vid leverans var mycket fina när de levererades och leveranstiden finns det ingenting att klaga över! Skulle definitivt beställa från partyhallen igen!

Skrivet av  Sanna  - 2019-11-22

Fick varorna snabbt, bra packat. Ska jag klaga på något så är det den här sidan som jag. Jag har inte provat allt än. Svårt att bedöma innan. Ni borde ha en knapp (ej recensera denna produkt) eller något liknande. Det ska kännas pålitligt att vi kunder kan lita på varandras stjärnor/omdömen.

Skrivet av  Juhopekka  - 2019-11-22

Skrivet av  Johanna  - 2019-11-22

Väldigt snabb leverans! Bra paketerat!

Skrivet av  Johanna  - 2019-11-22

Snabb leverans

Skrivet av  Ingemo  - 2019-11-22

Verkligen snabb leverans, bra hemsida

Skrivet av  ANN-BRITT  - 2019-11-22

Snabb leverans , väl emballerat , enkel beställning o betalning.

Skrivet av  Eva  - 2019-11-22

Snälla rara, varför måste så "små" varor skickas i stora och klumpiga kartonger? Det blir krångligt när man ska hämta på posten och känns bara så himla onödigt! Utöver detta så är servicen super bra!

Skrivet av  Axel  - 2019-11-22

Snabb leverans

Skrivet av  Birgitta  - 2019-11-22

snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Emilia  - 2019-11-22

Snabb leverans!

Skrivet av  Linda  - 2019-11-21

Paketet kom i tid och det var bra packat.

Skrivet av  Veronica  - 2019-11-21

Snabb leverans & välpaketerad. Alltid lika nöjd med köp från partyhallen!

Skrivet av  Carina  - 2019-11-21

Levererades jättesnabbt! Så bra service!

Skrivet av  Maria  - 2019-11-21

Varan kom redan dagen efter, bra packat, jättenöjd med mitt köp 👌💁‍♀️

Skrivet av  Kim  - 2019-11-21

Snabb leverans 👍🏼

Skrivet av  Sofia  - 2019-11-21

Världens snabbaste leverans!

Skrivet av  Victoria  - 2019-11-20

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Axel  - 2019-11-20

Fick det i tid, om inte innan till och med. Är sjukt nöjd

Skrivet av  Agneta  - 2019-11-18

Snabb leverans, bra förpackade. Är mycket nöjd.

Skrivet av  Jessica  - 2019-11-18

Lätt att orientera sig på hemsidan, tydliga förklaringar, allt kom i tid och var bra förpackat.

Skrivet av  Hanna  - 2019-11-16

Snabbare leverans har jag ALDRIG varit med om. Inte ens med express. Är hur nöjd som helst

Skrivet av  Roger  - 2019-11-04

Mycket snabb hantering och professionellt bemötande! Mycket nöjd!

Skrivet av  Pamela  - 2019-11-03

Det gick ooootroligt snabbt!! Beställde vid lunch och dom kom dagen efter. Fantastiskt!! Litet och smidigt paket, helt lagom. Inget onödigt stort paket, BRA!!!

Skrivet av  Medina  - 2019-11-03

Snabb leverans och inga konstigheter. Kom i perfekt lagom stor förpackning till allt jag hade beställt.

Skrivet av  Hanna-Josefine  - 2019-11-02

Snabbt, enkelt och bra kommunikation med support

Skrivet av  Dunia  - 2019-10-25

Grymt service

Skrivet av  Alice  - 2019-10-25

Som jag skrev ovan, allt gick väldigt smidigt. Trodde att det skulle ta minst 3-4 dagar, men fick paketet dagen efter. Tusen tack!

Skrivet av  Camilla  - 2019-10-24

Varorna kom snabbt och var precis som jag vill ha dem :)💥💥💥

Skrivet av  Emma  - 2019-10-24

Otroligt snabbt leverans och bra kvalitet och pris. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Moa  - 2019-10-21

Jättesnabb leverans, efter en dag var paketet framme vilket uppskattas då jag beställde min vara i sista minuten

Skrivet av  Annette  - 2019-10-14

Måste säga att jag har nog aldrig fått en sådan bra service som hos er, massor av guldstjärnor till er. Tack !!!!

Skrivet av  Mattias  - 2019-10-14

Mkt snabb leverans, vilket premieras för fest med kort varsel.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Super snabb leverans.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Varorna kom i tid ordentligt förpackade. Har inget negativt att säga om detta.

Skrivet av  Sandra  - 2019-10-14

Fick det dagen efter beställning. 👍🏻

Skrivet av  Anna  - 2019-10-14

Leverans hrlt ok!

Skrivet av  Carina  - 2019-10-12

Jag är jättenöjd, fick varorna snabbt, så jag har inte provat dem än.

Skrivet av  Elinor  - 2019-10-09

Jättebra!! Jag fick paketet i tid och varorna var väl paketerade. Tack så mycket Partyhallen, inte sista gången jag beställer grejer från er!! ❤️

Skrivet av  Linda  - 2019-10-08

Andra gånger jag beställer härifrån! Snabb leverans och mycket prisvärda produkter!

Skrivet av  Lina  - 2019-10-08

Beställde på fredagen och hade paketen på lördagen, mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Roger  - 2019-10-06

Mycket snabb och välpaketerad leverans helt i enlighet med vad som utlovats.

Skrivet av  Joacim  - 2019-10-05

Seriös och bra butik med mycket snabb leverans.

Skrivet av  Philippa  - 2019-10-05

Produkterna kom på utlovat datum.

Skrivet av  Filip  - 2019-10-04

Japp de kom i tid, väldigt bra service, kommer handla här fler gånger!

Skrivet av  Manuel  - 2019-10-04

Bra pris supersnabb leverans och enkel betalning.

Skrivet av  Jenny  - 2019-10-04

Snabb leverans och den bästa servicen jag någonsin fått! Köpte för stor kostym och nästa dag skickades rätt strl, inga problem och supertrevlig mailkommunikation!

Skrivet av  Torbjörn  - 2019-10-03

Enkelt smidigt lätt att beställa på hemsidan och fort gick det.

Skrivet av  Irene  - 2019-09-30

Paketet kom i tid. Inget att klaga på. Kommer att beställa härifrån fler gånger.

Skrivet av  Victoria  - 2019-09-24

Super snabb leverans, bra bemötande när jag ville byta klänningen. Väldigt tillmötesgående. Kommer handla här fler gånger. Fem stjärnor av fem.

Skrivet av  Karin  - 2019-09-24

Snabb leverans, bra packkartong

Skrivet av  Bitte  - 2019-09-24

Jag fick varorna sjukt fort - beställde vid lunch på fredagen och hade sms om att paket fanns att hämta på lördageftermiddagen. Bra jobbat!

Skrivet av  Susanne  - 2019-09-23

Snabb leverans, prisvärda produkter samt tydlig hemsida, som gör det enkelt att handla!

Skrivet av  Henrik  - 2019-09-23

Sjukt imponerad av er supersnabba leverans! Och kvalitet på sakerna. Kommer definitivt handla av er igen. Tack!

Skrivet av  Anita  - 2019-09-15

Snabb och bra leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Ola  - 2019-09-15

Väldigt gott bemötande och snabb service i kundtjänst! Snabb leverans.

Skrivet av  Niklas  - 2019-09-15

Tog en 1 dag att få paketet

Skrivet av  Pernilla  - 2019-09-14

Varorna kom snabbt till oss och var fint pakiterat

Skrivet av  Edvard  - 2019-09-14

Mycket bra hemsida som var intuitiv och lätt överskådlig. Supersnabb leverans i ett ändamålsenligt paket.

Skrivet av  Christina  - 2019-09-10

Mycket nöjd! Snabb leverans!

Skrivet av  Jennie  - 2019-09-09

Fick varorna i tid. Mycket snabb leverans, precis vad jag behövde när jag var ute i sista minuten. Stort plus!!!

Skrivet av  Shkendi  - 2019-09-09

Partyhallen har gjort möjligheten med deras service och snabba leverans temakalas för mina barn. Genom ert utbud och produkter i världsklass med bra priser har gjort så att våra kalas har sett ut som världsklass med extremt glada och nöjda födelsedagsbarn. 😊 Jag har inget annat att säga än att jag är tacksam för att partyhallen finns. 🙏🤗 Tack!

Skrivet av  Jacqueline  - 2019-09-02

Fantastiskt! Tog 1,5 dag så hade jag varorna! Fint förpackade. Har inte behövt kontakta kundtjänst!

Skrivet av  Jennifer  - 2019-09-02

Jag vill verkligen ge stor berömmelse till personalen! Så himla bra service! Plus att varorna kom blixtsnabbt! Bra jobbat! Med vänlig hälsning, Jennifer

Skrivet av  Josie-Ann  - 2019-09-01

Jag blev super glatt överraskad över hur snabbt det gick att få varorna! Kundservice medarbetaren var även extremt trevlig rekommenderar starkt!

Skrivet av  Pär  - 2019-08-30

Hej, Jag har nu använt Partyhallen två gånger är väldigt nöjd. Mycket snabb leverans (1 dag), korrekt lagersaldo, bra produkter. /Magnus

Skrivet av  Claes  - 2019-08-21

Beställning gick smärtfritt och leverans kom på en gång. Inget mer man kan önska sig.

Skrivet av  Linnea  - 2019-08-20

Oerhört snabb leverans, stort plus när man ska ha varor till ett visst tillfälle och inte vill riskera stå utan dekoration.

Skrivet av  Sebastian  - 2019-08-19

Supernöjd med den snabba leveransen och paketet vad väldigt bra packat!

Skrivet av  Daniella  - 2019-08-19

Jag älskar eran webbshop! Fick varorna inom cirka 24 timmar, och älskar älskar hur ni paketerar era varor! Inga onödigt stora kartonger till varorna om de inte behövs! Allt låg packat tätt och perfekt! Love it!

Skrivet av  Teresia  - 2019-08-18

Lätt att hitta på sida, bra sortiment, en ordentlig paketering och supersnabb leverans. JAG ÄR SUPERNÖJD

Skrivet av  Emelin  - 2019-08-16

Grym butik med varierande produkter. Bästa servicen och riktigt bra mottagande och återkoppling. Kan defintivt rekommendera flera gånger om!

Skrivet av  Catrin  - 2019-08-05

Snabb leverans och allt var helt och rent!

Skrivet av  Viktor  - 2019-08-05

Väldigt bra service och väldigt snabb leverans

Skrivet av  Lena  - 2019-08-05

Helt imponerad då jag fick det snabbare än vad jag trodde

Skrivet av  Jennifer  - 2019-08-03

Riktigt snabb leverans! Beställde 15:30 och fick det innan 11:00 dagen efter (Göteborg). Väldigt nöjd för att hela köpet gick smidigt.

Skrivet av  Thomas  - 2019-08-02

Gick snabbt. Två dagar från att jag beställde. Packat bra, dock lite tilltryckt. Inget som inte gick att rätta till.