1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 901 - 1000

Skrivet av  Britta  - 2016-03-04

Lätt att beställa på er hemsida. Enkelt att hitta. Väl paketerade. Och så snabba ni var! Bra med sms information om leveransen. Allt perfekt. Lycka till i fortsättning. Rese och festkommittén i Hortlax Manskör Gm Britta Svensson

Skrivet av  Karin  - 2016-03-03

Skrivet av  Marie  - 2016-03-03

Supersnabb leverans!!!

Skrivet av  Christl  - 2016-03-03

Skrivet av  Samuel  - 2016-03-03

Skrivet av  Jan  - 2016-03-03

Skrivet av  Sören  - 2016-03-03

Snabb leverans.

Skrivet av  Johan  - 2016-03-02

Oerhört smidig orderprocess, där vi valde upphämtning.

Skrivet av  Ingela  - 2016-03-02

Produkterna kommer i tid och var bra paketerade

Skrivet av  Gisela  - 2016-03-01

Skrivet av  Marian  - 2016-02-29

Skrivet av  Amra  - 2016-02-29

Grym leverans tid!! Är otroligt nöjd :)

Skrivet av  Agnes  - 2016-02-28

Leveranstiden var jättekort vilket var väldigt bra med tanke på att vi var sent ute med vår beställning. Leveransen och betalningen gick mycket smidigt! Paketet var intakt precis som varorna inuti. Väldigt nöjd!

Skrivet av  Jill  - 2016-02-28

Mycket snabb leverans. Jag är supernöjd med allt, kommer att handla här fler gånger. 😊

Skrivet av  Andreas  - 2016-02-27

Snabb leverans

Skrivet av  Cathrin  - 2016-02-27

Hemsidan är enkel och smidig. Varorna kom hem väldigt snabbt och i super kvalité ! Precis såhär ska det vara när man shoppar online !!

Skrivet av  Therese  - 2016-02-27

Supersnabb leverans och bra bemötande i kundtjänst

Skrivet av  Ingvor  - 2016-02-26

Mkt snabb orderbekräftelse, snabb leverans och bra packat, Fick paketet redan dagen efter beställningen.

Skrivet av  Hanna  - 2016-02-26

Super snabb leverans!

Skrivet av  Kerstin  - 2016-02-26

Bra och snabb leverans. Inga problem överhuvudtaget.

Skrivet av  Napapon  - 2016-02-26

Skrivet av  Maria  - 2016-02-25

Snabb leverans, väl paketerat.

Skrivet av  Nicodemus  - 2016-02-25

Bästa leveransen det tog bara två dagar!!

Skrivet av  Helén  - 2016-02-25

Skrivet av  Johanna  - 2016-02-25

Jättebra leverans, snabb och effektiv. Bra pris på frakten också! Jättenöjd!

Skrivet av  Elisabeth  - 2016-02-24

Bra service och trevlig personal

Skrivet av  Hanna  - 2016-02-24

Snabbt och smidigt. Oblatet var dock lite knakat i kanterna vi leverans. Fanns inte tid att kontakta kundtjänst ang detta då vi var sent ute med beställning o bara var nöjda med att få bolaget i tid för kalaset.

Skrivet av  Ingela  - 2016-02-24

Skrivet av  Margareta  - 2016-02-23

Snabbt levererat, information på vägen för leverans. Bra förpackat med fint emballage. Har inte behövt kontakt med kundtjänst, hemsidan är sjävinstruerande.

Skrivet av  Johanna  - 2016-02-23

Jajamän! Bra och snabb leverans! :-)

Skrivet av  Malin  - 2016-02-22

Super snabb & bra service, väl packat

Skrivet av  Nils  - 2016-02-22

Lätt att beställa, bra paketerat, snabb leverans

Skrivet av  Helena  - 2016-02-22

Skrivet av  Jenny  - 2016-02-22

Snabb leverans, fick mina saker dagen efter jag beställt

Skrivet av  Carina  - 2016-02-21

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Michelle  - 2016-02-20

Skrivet av  Magnus  - 2016-02-20

Varorna kom i tid som utlovat. Paketet var tillräckligt litet för att levereras i brevlådan (bra)! Paketeringen var proffesionellt gjord och godset klarade sig trots att det var ganska ömtåligt.

Skrivet av  Emmeline  - 2016-02-20

varorna kom jätte snabbt och är super nöjd med allt :)

Skrivet av  Solveig  - 2016-02-20

Jag är förvånad att det gick så snabbt och kan varmt rekommendera flera till att beställa av er.

Skrivet av  Andreas  - 2016-02-19

Det var bra allt förutom produkten

Skrivet av  Outi  - 2016-02-19

Mycket bra packad. Otroligt snabb leverans. Mycket nöjd !!

Skrivet av  Agnieszka  - 2016-02-19

Leveransen gick fort !

Skrivet av  Karin  - 2016-02-19

Snabb leverans bra packat

Skrivet av  Klara  - 2016-02-19

Jag blev lite nervös över om ni skulle kunna hålla leveranstiden ni lovat eftersom jag själv var lite sent ute med att beställa men det var ju inga problem alls, tack för det! Det ena av paketens förpackningar var sönder, men det gjorde inte så mycket eftersom det slets upp med en gång i alla fall. Jag drar av en liten stjärna för det. Hade det funnits bara en halv att dra bort så hade ni fått det.

Skrivet av  Monica  - 2016-02-19

Jättenöjda. Snabb leverans och bra produkter

Skrivet av  Jenny  - 2016-02-19

Riktigt smidigt. Jag valde att åka och hämta paketet eftersom jag var ute i sista minuten. Gick jättefort att få besked att varorna var klara för att hämtas. Trevlig personal vid uthämtning som även la till en gratis accessoar som passade till övrig maskerad utstyrsel.

Skrivet av  Madeleine  - 2016-02-19

Det var lätt att beställa online och paketet var klart för hämtning samma dag. Jag hämtade det i Farsta dagen efter och det gick väldigt smidigt.

Skrivet av  Anneli  - 2016-02-19

Skrivet av  Jenny  - 2016-02-19

Jätte snabb leverans och lätthanterlig hemsida.

Skrivet av  Matilda  - 2016-02-19

Skrivet av  Sven  - 2016-02-19

Skrivet av  Annette  - 2016-02-19

Mycket bra och snabb hantering, lovar gott om jag någon gång behöver service i större omfattning.

Skrivet av  Karin  - 2016-02-19

Utmärkt service

Skrivet av  Therese  - 2016-02-19

Ja fick dom i tid, paketet va bra!!!

Skrivet av  Maria  - 2016-02-19

Kannonbra leverans

Skrivet av  Fanny  - 2016-02-19

Skrivet av  Tina  - 2016-02-19

Snabbt p smidigt.

Skrivet av  Viktor  - 2016-02-19

Skrivet av  Gunvor  - 2016-02-18

Jag är jättenöjd med er. Supersnabb lebemans vilken är toppen Ger er 5 stjärnig

Skrivet av  Anna  - 2016-02-18

Fick varorna supersnabbt, noga packat paket och jag är jättenöjd med partyhallen som hade sakerna jag behövde till bästa pris!

Skrivet av  Razmig  - 2016-02-18

Skrivet av  Anna  - 2016-02-18

Smidigt och snabbt

Skrivet av  Maria  - 2016-02-18

Skrivet av  Karin  - 2016-02-18

Trevlig kundtjänst, varorna i tid, bara plus! :-)

Skrivet av  Laila  - 2016-02-18

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Cornelia  - 2016-02-18

Jag är jättenöjd! Väldigt snabb leverans och lätt att beställa. Jag har ännu inte använt sakerna de är till två kalas ett den 28 feb det andra 15 mars. Men produkterna såg fina ut!

Skrivet av  Christina  - 2016-02-18

Skrivet av  Karina  - 2016-02-18

Jättebra

Skrivet av  Gustav  - 2016-02-18

Supersnabb leverans! Väl förpackat. Allt var toppen!

Skrivet av  Karl-Axel  - 2016-02-18

Jättebra

Skrivet av  Kerstin  - 2016-02-18

Snabb leverans, bra förpackat.

Skrivet av  Nina  - 2016-02-18

Fick paketet snabbt så är supernöjd med frakttiden.

Skrivet av  Johan  - 2016-02-18

Skrivet av  Leif  - 2016-02-18

Skrivet av  Victoria  - 2016-02-18

Skrivet av  Emma  - 2016-02-18

Skrivet av  Kristina  - 2016-02-18

Fick varorna efter ett par dagar. Varan var bra paketerad. Har inte varit i kontakt ned kundtjänst. Jag kan rekommendera er till andra. Kommer att anlita er även i fortsättningen

Skrivet av  Malin  - 2016-02-18

Skrivet av  Nicole  - 2016-02-18

Skrivet av  Petra  - 2016-02-18

bra

Skrivet av  Liv  - 2016-02-18

Fick varorna i tid och bra service. Bra utbud!

Skrivet av  Christoffer  - 2016-02-18

ovanligt snabb leverans vilket jag tyckte var sjukt bra och ni svarade på mina frågor jätte snabbt så det finns inte något negativt att säga.

Skrivet av  Marina  - 2016-02-18

Fick hem varan väldigt snabbt och det var bra packat. 😃

Skrivet av  Satu  - 2016-02-18

Snabb leverans o varorna var packade väl. Kommer beställa från er fler ggr.

Skrivet av  Per  - 2016-02-18

Grejerna kom jättesnabbt och var bra packade.

Skrivet av  Emil  - 2016-02-18

Snabb leverans och stort utbud att välja på.

Skrivet av  Cecilia  - 2016-02-18

Allt var fint packat, kom i tid-snabb leverans och vi blev jättenöjda.

Skrivet av  Lilian  - 2016-02-18

snabb o bra service.

Skrivet av  Annika  - 2016-02-18

Skrivet av  Ann  - 2016-02-18

Skrivet av  Anna  - 2016-02-18

Snabb leverans, bra hemsida (lätt att hitta).

Skrivet av  Henriette  - 2016-02-18

kanon återkommer snart igen

Skrivet av  Ann  - 2016-02-18

Snabb leverans, var väl förpackat

Skrivet av  Emma  - 2016-02-18

Skrivet av  Robin  - 2016-02-17

Snabbt, billigt och smidigt!

Skrivet av  Supersnabb  - 2016-02-17

Skrivet av  Mimoza  - 2016-02-17

Allt var bra paketerat och det kom i bra skick.

Skrivet av  Robin  - 2016-02-17

Varorna kom snabbt precis som dom sa 5 stjärnor:)*****

Skrivet av  Angelica  - 2016-02-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Hanna  - 2016-02-17

Fick mitt paket jättefint!