1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1801 - 1900

Skrivet av  Karin  - 2019-03-02

Snabbaste leveransen jag vart med om, beställde 15.30 en tisdag och vid 13-tiden på onsdagen fick jag sms om att jag kunde hämta ut det jag köpt

Skrivet av  Sandra  - 2019-02-23

Snabbaste leverans jag varit med om! Super nöjd med alla produkter! Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Camilla  - 2019-02-23

Otroligt snabb leverans och varorna var precis vad jag förväntade mig.

Skrivet av  Caroline  - 2019-02-22

Fntastiskt bemötande! Jag fick ringa och ändra beställningen då jag råkade köpa för få, han i telefon ändrade och ordnade det enkelt och snabbt!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2019-02-20

Jättebra å snabb leverans!

Skrivet av  Carl-mikael  - 2019-02-19

Billiga produkter och trevlig personal men skulle uppskatta om det stod alla åldergränser på dom produkter som är tex 18 års gräns på

Skrivet av  Gunnel  - 2019-02-17

Snabb leverans o bra packat,väntar på räkningen nu.

Skrivet av  Linda  - 2019-02-17

Jättebra grejjer o snabb leverans! Blir och handla mer gånger av er!:)

Skrivet av  Annelie  - 2019-02-17

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Lisa  - 2019-02-17

Sjukt snabb leverans (dagen efter beställning)

Skrivet av  Carola  - 2019-02-17

Jättebra butik. Snabb leverans och säkert packade varor!

Skrivet av  Lisa  - 2019-02-17

Perfekt! Supersnabb leverans.

Skrivet av  Johanna  - 2019-02-16

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Sebastian  - 2019-02-16

Ordern var hur smidig som helst, leveransen tog en dag vilket är helt sjukt. Paketet var även bra packat. 10/10

Skrivet av  Jennifer  - 2019-02-03

Varorna kom på 1 dag, väldigt bra packat

Skrivet av  Muemen  - 2019-02-03

Superbra o snabb service

Skrivet av  Marja-Liisa  - 2019-02-03

Jättesnabbt leverans 😊

Skrivet av  Märta  - 2019-02-02

Supersnabb frakt, paketet väldigt bra och kompakt packat utan massa onödigt förpackning

Skrivet av  Jessica  - 2019-02-02

Snabb leverans. Lite tillknycklat paket.

Skrivet av  Elinor  - 2019-02-02

Super snabb leverans. Fick varorna på mindre än 23 timmar från det jag hade beställt. Allt var super bra packat. Kommer absolut o beställa igen👍🏼

Skrivet av  Hilde  - 2019-02-01

Snabb leverans och inget krångel!

Skrivet av  Jenny  - 2019-02-01

Gick snabbt och enkelt

Skrivet av  Erika  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt, väl förpackat

Skrivet av  Marwa  - 2019-02-01

snabb leveranstid, min dotter är jätte glad

Skrivet av  David  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt.Var bra packat i en liten låda

Skrivet av  rebecca  - 2019-02-01

Supersnabb leverans! Rekommenderas verkligen :)

Skrivet av  Victoria  - 2019-01-30

Jag fick paket i tid

Skrivet av  Katrin  - 2019-01-28

Smidigt att beställa och varorna kom hem snabbt, tog endast 2 dagar!

Skrivet av  Aija  - 2019-01-28

Lätt att hitta det jag sökte och vilken snabb leverans det var. Passade mig utmärkt eftersom jag var lite sent ute.

Skrivet av  Rebecca  - 2019-01-28

Jag fick mitt paket snabbt levererat, så bra!!

Skrivet av  Pernilla  - 2019-01-28

Varan kom i tid, snabb leverans.

Skrivet av  Sameer  - 2019-01-28

Otroligt snabbt leverans

Skrivet av  Viktor  - 2019-01-27

Min beställning kom dagen därpå vilket är så fint. Varorna var bra packade

Skrivet av  Annelie  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.

Skrivet av  Sofia  - 2019-01-15

Ja alltså beställde på fredagen och de kom pp måndag, gryymt!!!

Skrivet av  Alexandra  - 2019-01-14

Dessa saker beställdes sent, då vi insåg att det skulle bli fler gäster på kalaset än vi räknat med. Lätt panik, men två dagar senare kunde vi hämta ut paketet! Så bra!

Skrivet av  Gun  - 2019-01-14

Trevlig och lättorienterad sida. Ni har många fina prylar. Leveransen kom supersnabbt. Alla artiklarna var till belåtenhet och motsvarade förväntningarna. TACK!

Skrivet av  shahad  - 2019-01-14

Varan kom i tid det tog en dag bara. Den var bra skick och packat bra.

Skrivet av  Lisette  - 2019-01-07

Supersnabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Elsa  - 2019-01-07

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Zekiye  - 2019-01-07

Vi fik paketet nästa dag så snabb det var!!

Skrivet av  Maja  - 2019-01-07

Jättefina produkter och snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2019-01-07

Bra. HIttade lätt det jag sökte. Dräkten kom snabbt.

Skrivet av  Hanna  - 2019-01-06

Jag var ute lite i sista minuten med att beställa saker till min dotters kalas och jag fick ordern redan dagen efter! Fina saker och snabb leverans, att kalaset sedan blev lyckat gör det hela bara ännu bättre. :)

Skrivet av  Lena  - 2019-01-06

Varan var i perfekt skick och levererades enligt utlovat datum.

Skrivet av  Jonathan  - 2019-01-06

Extremt snabb leverans! Är helnöjd med min beställning :)

Skrivet av  Anna-Carin  - 2019-01-06

Snabb leverans, bra packat. Är helt nöjd med mina varor. Tack och god fortsättning det nya året🙂

Skrivet av  Jennifer  - 2019-01-06

Jättesnabba leveranser som alltid och man får alltid exakt det som man har beställt! Aldrig varit ett misstag

Skrivet av  Tobias  - 2019-01-06

Snabb leverans, fick den dagen efter beställning.

Skrivet av  Dragica  - 2019-01-06

Det gick väldigt fort, fick varorna dagen efter jag hade beställt

Skrivet av  Eva  - 2018-12-26

Mycket nöjd med allt och vilken snabb order det var nog det snabbaste jag varit med om. Väl inslaget absolut inget att klaga på.

Skrivet av  Petra  - 2018-12-26

Snabb leverans trots att det var helgdagar! Det kan man kalla bra service.

Skrivet av  Ulf  - 2018-12-25

Allt var topp 👍 Kan rekkomendera denna sajt för andra 😄🏃🏼‍♂️.

Skrivet av  Caroline  - 2018-12-17

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Karin  - 2018-12-17

Snabb leverans och bra packat. Allt har funkat bra!

Skrivet av  Fatima  - 2018-12-17

Supersnabb frakt, fick min order nästa dag!

Skrivet av  Anna-Klara  - 2018-12-17

Riktigt snabb leverans och är generellt nöjd över produkterna jag köpte. Kvällen blev en succe!

Skrivet av  jens  - 2018-12-17

fick grejerna på 1,5 dag. gick jätte fort.

Skrivet av  Johan  - 2018-12-16

Snabba leverans trots juletid

Skrivet av  fabian  - 2018-12-16

1 dag frakt

Skrivet av  Eva  - 2018-12-16

Bra snabbt enkelt med hela beställningen

Skrivet av  Christina  - 2018-11-25

Toppen! Blixtsnabb leverans 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Kim  - 2018-11-25

Supersnabb frakt! 👍

Skrivet av  Ida  - 2018-11-25

Extremt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag och dem var här på fredagen

Skrivet av  Axel  - 2018-11-25

Snabba på att plocka ihop och skicka

Skrivet av  Kristina  - 2018-11-25

Bra priser och supersnabb leverans.

Skrivet av  Karin  - 2018-11-25

Helt fantastiskt! Aldrig varit med om en så snabb leverans! Kommer definitivt handla hos er igen:)

Skrivet av  Aurora  - 2018-11-24

Det är första gången jag handlar från partyhallen och jag är SÅ nöjd! Jag kommer att rekommendera butiken till mina vänner! Bra utbud, fantastiskt snabb leverans och produkter av mycket god kvalitet, till ett mycket bra pris!

Skrivet av  Elin  - 2018-11-24

Supersnabb leverans och prylar till bra pris

Skrivet av  Aurora  - 2018-11-24

Mycket bra företag! Beställde ena dagen före 14, hade allt redan nästa dag! Allt håller mycket god kvalitet och det var omsorgsfullt packat! 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Jenny  - 2018-11-23

Mycket trevlig kommer säkert att beställa fler saker hos er. Det gick snabbt att få varorna.

Skrivet av  Bengt  - 2018-11-23

Varorna kom i tid och var bra förpackade i lämpligt förpackningsmaterial. tusen tack! Bengt nordblom

Skrivet av  Marie  - 2018-11-23

Verkligen positivt överraskad! Snabb leverans och hög kvalitet på kläderna!

Skrivet av  Josefine  - 2018-11-23

Jag fick varorna snabbare än jag någonsin kunnat förvänta, allt motsvarade mina förväntningar och jag kommer garanterat beställa mer vid nästa tårtbak och kalas!

Skrivet av  Markku  - 2018-11-12

Suveränt, snabb leverans och produktbeskrivning stämde.

Skrivet av  Madelaine  - 2018-11-11

Fick packutrymmen mycket snabbt och det var inget att klaga på! 👍👍👍

Skrivet av  Susanne  - 2018-11-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Christine  - 2018-11-11

Leverans både sabbt och smidigt 👏👏👏

Skrivet av  Ensari  - 2018-11-11

Leverans inom en dag och väldigt god service från personalen som hjälpte till vid en felbeställning. Oroligt nöjd!

Skrivet av  Malva  - 2018-11-10

Fick varorna supersnabbt och allt gick så smidigt!

Skrivet av  Elisabet  - 2018-11-10

Snabb leverans. Snabb kontakt via mail vid retur.

Skrivet av  Zsuzsanna  - 2018-11-02

Bra produkter och otroligt snabb leverans

Skrivet av  Klaes  - 2018-11-02

Snabb service. Bra och trevlig hemsida. Lätt att finna de man söker.

Skrivet av  Hanna  - 2018-11-02

Snabb leverans. Lite bättre grejer än väntat. Bra packat! Ingen kontakt med kundtjänst behövdes, nöjd!

Skrivet av  Karin  - 2018-11-02

Tumme upp - snabbt och effektivt!

Skrivet av  Madelen  - 2018-11-02

Fick mina varor supersnappt

Skrivet av  Celia  - 2018-11-02

Jättebra service och kontakt, allt fungerade jättebra och storleksbytet var väldigt smidigt och trevligt bemött.