1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1801 - 1900

Skrivet av  carina  - 2020-02-28

snabb o bra leverans

Skrivet av  Patrik  - 2020-02-28

Snabb leverans kom som utlovat.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-02-28

Bra, snabb leverans

Skrivet av  Ellika  - 2020-02-28

Bra hemsida med stort utbud för alla sorters kalas. Snabb och trygg leverans.

Skrivet av  Marja  - 2020-02-28

Fick varorna snabbt och allt var bra packat

Skrivet av  Vera  - 2020-02-25

Jag fick mina varor i tid.

Skrivet av  Daria  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans, bra packat och bra varor!

Skrivet av  Madelaine  - 2020-02-25

Paketet kom i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Jenny  - 2020-02-25

Snabb leverans

Skrivet av  Tina  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans och fina produkter

Skrivet av  Silvia  - 2020-02-25

Allt var bra. Och väldigt snabb leverans. Verkligen ett smidigt och bra köp. Tack!

Skrivet av  Petra  - 2020-02-24

Snabb o helt perfekt leverans

Skrivet av  Åsa  - 2020-02-24

Toppbetyg till support/ kundtjänst som utan problem löste min första felbeställning på maskeraddräkten. De har även varit jättesnabba på att svara vid mina tidigare mailförfrågningar. 5 stjärnor till butiken och kommer absolut handla härifrån igen!

Skrivet av  Ulrica  - 2020-02-24

Perfekt service, leverans och snabba svar!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-02-24

Perfekt! Snabb leverans!

Skrivet av  Christina  - 2020-02-23

Hämtade varorna och blev väldigt bra bemött och personen berättade också hur Helium flaskan fungerade och även väldigt tydliga svar på andra frågor jag hade.

Skrivet av  Amanda  - 2020-02-23

Ja allt var bra, varorna i bra skicka.

Skrivet av  Joakim  - 2020-02-23

Gick väldigt fort att få dräkten.

Skrivet av  Karin  - 2020-02-23

Fick varorna snabbt på några dagar allt väl inpackat. Supernöjd😁

Skrivet av  Annelie  - 2020-02-23

Väldigt snabb leverans, toppen!

Skrivet av  Tatjana  - 2020-02-23

Köpet smidigt och lätt. Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Ida  - 2020-02-23

Bra produkter, bra pris, bra leveranstid.

Skrivet av  Viola  - 2020-02-23

Paketet kom i tid, ett hörn var lite buckligt men annars var allt som det ska.

Skrivet av  Birgitta  - 2020-02-23

Allt gick väldigt snabbt och smidigt , beställde och leverans nästa dag , suveränt, bra paketerat , alla sakerna överens stämmde med bilderna , TACK

Skrivet av  Rolf  - 2020-02-23

Snabb leverans

Skrivet av  Ulrica  - 2020-02-23

Otroligt bra och snabb service🌟

Skrivet av  Amanda  - 2020-02-23

Supersnabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Martin  - 2020-02-21

Fick en snabb leverans och är jättenöjd med de varor jag beställt. Bra packat

Skrivet av  Ull-Britt  - 2020-02-21

Tack kommer att beställa fler gånger. Bra pris, fina produkter och snabb leverans.

Skrivet av  Christina  - 2020-02-21

Jag tycker ni är värda fler än 5 stjärnor! Snabb leverans och snabb återkoppling, sånt uppskattar jag och kommer handla hos hädanefter!

Skrivet av  Johnny  - 2020-02-21

Mycke bra

Skrivet av  Linda  - 2020-02-21

Jättesnabb leverans👍🏼

Skrivet av  Marsha  - 2020-02-21

Delivery was the fastest, most efficient I’ve ever experienced, and I order online often. Thank you.

Skrivet av  Patrik  - 2020-02-21

Enkelt att beställa plus snabb leverans.

Skrivet av  Veronica  - 2020-02-21

Mycket bra packat snabb leverans

Skrivet av  Göte  - 2020-02-21

Varorna kom tid och var väl förpackade.

Skrivet av  Lena  - 2020-02-21

Bra och snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Julia  - 2020-02-21

Är supernöjd! Beställde massa till vårat dop och blev så nöjd med färgen. Paketet var kom snabbt och det var bra packat! Inget att klaga på. Kontaktade kundtjänst för att returnera en vara, gick snabbt och smidigt att få svar!

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-21

Supersnabb leverans och allt var perfekt paketerat, vi kommer att återkomma.

Skrivet av  Maud  - 2020-02-20

Snabb leverans, lätt att beställa. Kan absolut tänka mig att beställa från Partyhallen fler gånger.

Skrivet av  Eva-Lisa  - 2020-02-19

Snabb leverns. Bra förpackat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-02-19

Snabb leverans, bra paketeterat. Bra priser. Kommer handla här fler gånger.

Skrivet av  Louise  - 2020-02-19

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2020-02-18

Snabb och bra leverans. Bra paketerad också.

Skrivet av  Linda  - 2020-02-18

Snabb leverans, bra packat, inga skador på förpackning eller innehåll.

Skrivet av  Malin  - 2020-02-18

Fick det super snabbt efter 2 dagar

Skrivet av  anna  - 2020-02-17

Supernöjd med allt

Skrivet av  fredrika  - 2020-02-17

Fick hem allting på bara en dag, hur snabbt som helst

Skrivet av  Gull-May  - 2020-02-17

Ja det kom fortare än jag väntat mig SUPER!!!! 😀

Skrivet av  Barbro  - 2020-02-17

Allt var helt perfekt

Skrivet av  Camilla  - 2020-02-17

Jag fick varorna dagen efter att jag lagt beställningen, så här har ni fått en ny "stammkund" när det gäller kalas dekorationer

Skrivet av  Karen  - 2020-02-17

Över förväntan! Beställde mina saker på eftermiddagen och hade dom redan dagen efter. Väldigt nöjd med allt!

Skrivet av  Solveig  - 2020-02-17

De va snabb leverans å mycket bra packat

Skrivet av  Sara  - 2020-02-16

Sjukt snabb leverans !!!!!!

Skrivet av  Caroline  - 2020-02-16

Mycket bra snabba svar o mycket snabb leverans

Skrivet av  Ulrika  - 2020-02-16

Ur snabb leverans

Skrivet av  Fredrik  - 2020-02-16

Bra packat snabb leverans

Skrivet av  Tony  - 2020-02-16

Snabb leverans

Skrivet av  Tommy  - 2020-02-16

Snabb leverans. BRA packat o bra information från kundtjänst.

Skrivet av  frida  - 2020-02-16

Bekräftelse-mailet kom efter 1 minut och med tanke på att beställningen gjordes på eftermiddagen blev jag otroligt förvånad och glad när paketet gick att hämta ut redan dagen efter! större utbud och billigare priser än de tidigare partybutikerna jag handlat ifrån! Kommer absolut rekommendera er vidare till alla partyprissar jag känner!

Skrivet av  Michael  - 2020-02-16

Snabb leverans och väl förpackat.

Skrivet av  Christina  - 2020-02-16

Snabb hantering. Hade varorna på ett par dagar.

Skrivet av  Mona  - 2020-02-16

Snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2020-02-16

Bra! Snabb leverans

Skrivet av  Sandra  - 2020-02-15

Supersnabb leverans. Redan dagen efter. Fantastiskt

Skrivet av  Marielle  - 2020-02-15

Fick varorna dagen efter att jag beställde så man kan inte vara mer än nöjd.

Skrivet av  Daniel  - 2020-02-15

Bad om snabb leverans och fick paketet dagen efter. Mycket bra och snabb service.

Skrivet av  Anders  - 2020-02-15

Varorna kom i tid och paketet verkade bra packat. Inte behövt ha något kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Nellie  - 2020-02-15

Supersnabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Maria  - 2020-02-15

Allt kom i tid

Skrivet av  Alexandra  - 2020-02-15

I received the products in 2 days. have been packed properly. Thanks

Skrivet av  Marie  - 2020-02-15

Mycket nöjd med snabb leverans, kommer absolut handla hos er igen.

Skrivet av  Abir  - 2020-02-14

Hej Varorna jag beställde är väldigt vackra Varorna du beställde är väldigt vackra Tack Mvh Abir Jag vill att du skickar en kopia av faktora

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2020-02-14

Snabb leverans , fick dagen efter beställningen.

Skrivet av  Jonas  - 2020-02-14

Riktigt snabb leverans!

Skrivet av  anna  - 2020-02-14

Gick väldigt smidigt att beställa och väldigt bra leverans

Skrivet av  Emelie  - 2020-02-14

Mycket bra

Skrivet av  Leila  - 2020-02-14

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Johanna  - 2020-02-14

Varorna kom i god tid. Snabb leverans. Paketet va packat i en stor kartong väl igensluten.

Skrivet av  Camilla  - 2020-02-14

Välpaketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Annika  - 2020-02-14

Varorna kom jättesnabbt! Bra packat. Överlag jättenöjd!

Skrivet av  Sabrina  - 2020-02-14

Super snabb leverans till mycket bra pris . Allting var fint packat och helt. Inte en skråma på kartongen.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-02-14

Allt var bra

Skrivet av  Linnéa  - 2020-02-12

Snabb leverans och mycket nöjd 👍👍

Skrivet av  Marie  - 2020-02-12

Otroligt snabb leverans, ordentligt packat och mycket bra pris!

Skrivet av  Lina  - 2020-02-12

Snabb leverans och inga konstigheter

Skrivet av  Maria  - 2020-02-11

Snabb leverans! Bra med så många recensioner från köpare! Lagom stort paket. Kommer handla igen!

Skrivet av  Sari  - 2020-02-11

Snabb leverans, skickades och kom inom utlovad tid. Bra och smidig kontakt med kundtjänst vid reklamation. Fick snabbt svar via mejl.

Skrivet av  Margareta  - 2020-02-11

Varorna kom snabbt. Allt var bra.

Skrivet av  AnnaLena  - 2020-02-11

Toppen. Snabb leverans. Bra packat!

Skrivet av  Marcus  - 2020-02-11

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Kristina  - 2020-02-11

Smidigt att hämta på plats

Skrivet av  Jenny  - 2020-02-11

Fick paketet i tid .

Skrivet av  Jennie  - 2020-02-10

Snabb leverans ! Bra packat!

Skrivet av  Andreas  - 2020-02-10

Leveransen var bland det snabbaste jag upplevt, paketet var väl inslaget, högsta betyg!

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-10

Varan kom 1-2 dagar efter beställning. Bra och ordentligt förpackat.

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-10

Varorna kom snabbt och var bra packade. Bra återkoppling om leveransen och information om att vi skulle höra av oss om det skulle dra ut på tiden (så att vi kunde lita på att allt kom fram till festen). Bra upplevelse, bra priser, Nöjda!

Skrivet av  Jonas  - 2020-02-10

Fick leverans inom 1 dygn, mycket bra!

Skrivet av  Per  - 2020-02-10

Snabb leverans och allt fungerade jättebra.

Skrivet av  Fanny  - 2020-02-09

Alltid lika nöjd med allt!!