1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1001 - 1100

Skrivet av  Lena  - 2020-10-27

Allt var hanterat super!

Skrivet av  Malin  - 2020-10-27

Paketet kom mycket snabbt precis som utlovat. Mycket nöjd med allt jag beställde.

Skrivet av  Eva  - 2020-10-27

Snabbt och bra ,mycket nöjd

Skrivet av  Kristina  - 2020-10-27

Bra pris frakt och leverans.

Skrivet av  Johanna  - 2020-10-27

Snabb och väl paketerad leverans!

Skrivet av  Frida  - 2020-10-27

Snabb leverans och bra hjälp från kundtjänst när jag behövde komplettera min order. Plus att allt kom samtidigt även fast jag beställde den extra varan när den första ordern redan var skickad.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-27

Fick allt väldigt fort, bra packat

Skrivet av  Jessica  - 2020-10-27

Varorna i tid och paketet bra packat. Stort utbud och bra priser. Supernöjd med Partyhallen!

Skrivet av  Hanna  - 2020-10-27

Det gick snabbt och smidigt att få allt.

Skrivet av  Nina  - 2020-10-27

Levererades med den vanliga postgången och det tog tyvärr några dagar extra för leveransen att komma fram. Kontakten med kundtjänst var ok.

Skrivet av  johanna  - 2020-10-27

Bra packat, snabb leverans!

Skrivet av  Rebecca  - 2020-10-26

Snabb leverans!

Skrivet av  Leila  - 2020-10-25

Kom snabbt, produkter enligt förväntan. Allt bra!

Skrivet av  Malin  - 2020-10-25

Varorna kom otroligt fort!

Skrivet av  Catrine  - 2020-10-25

Snabb leverans!

Skrivet av  Kimia  - 2020-10-25

Varorna kom i tid och var väl packade. Allt var helt och stämde väsentligen överens med beskrivningarna. Tack!

Skrivet av  Katalin  - 2020-10-25

Snabb leverans! Rekommenderar.

Skrivet av  Julia  - 2020-10-25

Snabb leverans och trevlig och snabb kundtjänst

Skrivet av  Annika  - 2020-10-24

Snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Anders  - 2020-10-24

Mycket snabb och bra leverans

Skrivet av  Petra  - 2020-10-23

Snabb leverans👍

Skrivet av  Saad  - 2020-10-22

Håller utlovad leveranstid. Bra förpackat! Inget krångel med faktura och betalning

Skrivet av  Johanna  - 2020-10-22

Väldigt nöjd ! Roliga produkter, bra priser & snabb leverans. Passande för alla åldrar samt teman. Kommer rekommendera denna sida och garanterat handla här igen.

Skrivet av  Rebecca  - 2020-10-22

Jag fick varorna i tid och paketet var helt och fint packat!

Skrivet av  Åsa  - 2020-10-22

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anette  - 2020-10-22

Håller utlovad leveranstid. Bra förpackat! Inget krångel med faktura och betalning

Skrivet av  Emma  - 2020-10-22

Fick varorna snabbt. Beställde på tisdagen och på torsdagen låg de i lådan 😊

Skrivet av  Elin  - 2020-10-21

Allt kom i tid och var välpackat!

Skrivet av  Christina  - 2020-10-21

Bra paketerad vara och väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Bojan  - 2020-10-21

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Bojan  - 2020-10-21

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Caroline  - 2020-10-21

Varorna kom snabbt enligt utlovat. Mycket väl inpackat!

Skrivet av  Camilla  - 2020-10-21

Mycket snabb leverans Inget krångel, super

Skrivet av  Pamela  - 2020-10-21

Bra leveranstid. Jättenöjd med varorna!

Skrivet av  Ann-Carin  - 2020-10-21

Snabba leveranser och väl emballerat paket.

Skrivet av  Tina  - 2020-10-20

Snabb leverans och varorna var väl paketerade.

Skrivet av  Karin  - 2020-10-20

Bra snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-20

Imponerad av hur snabbt vi fick våra beställda varor, tog endast en dag.

Skrivet av  Lena  - 2020-10-19

Snabb leverans

Skrivet av  Tina  - 2020-10-19

Snabb leverans och varorna var väl paketerade.

Skrivet av  Linnea  - 2020-10-19

Snabb leverans! Enkelt att beställa, allt kom som det skulle och inga problem på vägen.

Skrivet av  Jessika  - 2020-10-18

Snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Annika  - 2020-10-18

Informationen om leverans brast, jag fick mejla kundtjänst och fråga om leverans/avhämtning. Väl på plats kom vi inte in, vi kom i tid men grinden var stängd. Ringde enligt anvisning- fick felmeddelande i örat. Ringde ett mobilnummer avsett för leveranser, personen som svarade poängterade att det var fel nummer men skulle skicka någon till grinden. Ingen kom men vi smet in efter en annan bil som kom in. Väl vid butiken var bemötandet hyfsat otrevligt - eller snarare obefintligt. Har även hämtat grejer hos en konkurrent där upplevelsen var så mycket bättre så det är möjligt!

Skrivet av  Virginia  - 2020-10-18

Snabb leverans, bra inpackat och bra kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Mikaela  - 2020-10-18

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Karin  - 2020-10-18

Snabb leverans! Supernöjd!

Skrivet av  Susanne  - 2020-10-17

Snabb leverans, väl emballerat.

Skrivet av  Gisela  - 2020-10-17

Lätt att beställa, snabb leverans.

Skrivet av  sandra  - 2020-10-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Margit  - 2020-10-17

Enkel sida, lätt att hitta, många bra produkter. Paketet var ordentligt paketerat, leveransen var mycket snabb! Tummen upp!!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-10-17

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Moa  - 2020-10-16

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Therese  - 2020-10-16

Bra paketerat fick varor under utsatt tid

Skrivet av  Jessica  - 2020-10-16

Jag är jättenöjd med allt Varorna kom fort som dem skulle Allt var bra packat

Skrivet av  Emily  - 2020-10-16

Paketet kom fort, snabb leverans och bra packat med papper inuti så att inte varorona kunde skramla runt.

Skrivet av  Richard  - 2020-10-15

Mkt snabbt och smidigt!

Skrivet av  Elsa  - 2020-10-15

Paket kom på mindre än 24 timmar. Superbra leverans och varorna var i superskick. Rekommenderar partyhallen starkt.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-15

Jättesnabb leverans, och bra kvalité. Mycket nöjd.

Skrivet av  Marie  - 2020-10-15

Bra priser och snabb leverans. Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Anders  - 2020-10-15

Bra hemsida, snabb orderhantering och snabb leverans.

Skrivet av  Marie  - 2020-10-15

Snabb leverans👍

Skrivet av  Anna  - 2020-10-15

Beställde på kvällen och tog inte mer än 1 1/2 dag så var paketet redo att hämtas ut hos ombud. Toppensnabb leverans och fina varor!

Skrivet av  Camilla  - 2020-10-14

Supersnabb leverans fick varorna dagen efter jag beställde. Bra priser, roligt utbud. Jag är jätte nöjd med min beställning.

Skrivet av  Linda  - 2020-10-14

Snabb leverans och bra butik med bra urval

Skrivet av  Annelie  - 2020-10-14

Jättesnabb leverans!! Beställde 15:58 och redan dagen efter hade de kommit till postombud! Bra packat, inga konstigheter.

Skrivet av  Åsa  - 2020-10-14

Kom andra dagen så jätte snabb leverans.

Skrivet av  Jesper  - 2020-10-14

Fick paketet inom 24h så är mer än nöjd efter att ha beställt från er!

Skrivet av  Nina  - 2020-10-14

Väldigt snabba leveranser vilket uppskattas! Priserna är bra i jämförelse med andra liknande butiker. Nöjd kund!

Skrivet av  Ulrika  - 2020-10-13

Snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Fick varor snabbt och bra paketerat. Allt toppen

Skrivet av  Birgitta  - 2020-10-13

Supersnabb leverans! 👍 Vilket var tur eftersom jag var ute i sista minuten.

Skrivet av  monica  - 2020-10-13

Snabb och bra service!

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Snabb leverans, lätt att navigera på webbsidan.

Skrivet av  Dennis  - 2020-10-13

Mycket bra och snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Pia  - 2020-10-12

Bra leveranstid och trevlig personal vid kontakt

Skrivet av  Susann  - 2020-10-12

Snabb leverans och smidigt köp👍

Skrivet av  Lydia  - 2020-10-12

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2020-10-12

Super snabbt, kan inte bli bättre!

Skrivet av  Anita  - 2020-10-12

Bra packat!

Skrivet av  Alice  - 2020-10-12

Bra service, prisvärda varor och snabb leverans!

Skrivet av  Marlen  - 2020-10-12

Snabb leverans & bra paketerat

Skrivet av  David  - 2020-10-12

Varorna kom i tid och på utsatt tid.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-10-12

Jag fick varorna efter 48h vilket är ett stort plus! Varorna var bra packade. Inget att klaga på :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-12

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Maria  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättebra packat 👌🏻

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-11

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Martina  - 2020-10-11

Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra packat paket.

Skrivet av  Linnea  - 2020-10-11

Väldig snabb leverans. Paketet var bra packat.

Skrivet av  Helena  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättenöjd.

Skrivet av  jessica  - 2020-10-10

Snabb leverans

Skrivet av  Monica  - 2020-10-10

Snabb leverans, packat bra. Nöjd.

Skrivet av  Wynn  - 2020-10-10

Snabb leverans :-)

Skrivet av  Helena  - 2020-10-09

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Göran  - 2020-10-09

Snabb leverans

Skrivet av  Mimmi  - 2020-10-09

Otroligt snabb leverans, fint och ordentligt paketerat!

Skrivet av  Sheila  - 2020-10-08

Lätt att leta efter det jag sökte efter. Allt fanns i lager och det levererades snabbt!! Enkelt att hämta ut. Väl paketerat!

Skrivet av  Monica  - 2020-10-08

Fick min beställning supersnabbt, allt bra packat.

Skrivet av  Anna  - 2020-10-08

Snabb och smidig leverans förpackat så de gick in i brevlådan.

Skrivet av  Adela  - 2020-10-08

Jag fick varorna jätte snabbt och det var bra paketerat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-10-08

Paketet och innehållet var helt & fick mina varor i tid till kalaset!