1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1001 - 1100

Skrivet av  Emilia  - 2020-04-29

Snabb leverans och väl förpackat!

Skrivet av  Martin  - 2020-04-29

Superservice

Skrivet av  Muemen  - 2020-04-28

Bästa service som alltid!!

Skrivet av  Anna-Karin  - 2020-04-28

Lätt att beställa och fantastiskt snabb leverans. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Kim  - 2020-04-28

Bra. Leverasen gick snabbt till rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Tony  - 2020-04-28

Snabb leverans och perfekt packat

Skrivet av  ELIN  - 2020-04-28

Allt var kanonbra!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2020-04-27

Snabb leverans av de beställda varorna.:-)

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-27

Paketet kom snabbare än väntat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-27

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2020-04-27

Gick jättesnabbt och smidigt att beställa och varorna kom efter bara någon dag!

Skrivet av  Maria  - 2020-04-26

Jag är verkligen jättenöjd med Partyhallen. Så roliga festartiklar och så jättesnabb leverans.

Skrivet av  Lovisa  - 2020-04-26

Varan kom i tid och det gick superfort alltihop! Och bra packat!

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Snabb leverans och många bra produkter på hemsidan.

Skrivet av  Linda  - 2020-04-26

Butik och order, bra. Leverans gick på 1 dag efter beställning.

Skrivet av  Christer  - 2020-04-26

Otroligt snabb leverans. Enkel beställning och bra betalningsmöjligheter

Skrivet av  Ann-Sofie  - 2020-04-26

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-26

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-26

Kan inte vara annat än nöjd. Produkterna var bra packat, leveransen var supersnabb.

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Sjukt bra leverans. Supersnabb.

Skrivet av  ingela  - 2020-04-25

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Alexander  - 2020-04-25

Snabb leverans, väl paketerat och korrekt innehåll. Sjukt viktigt när man beställer till en festtillställning och inte har tid att åka runt.

Skrivet av  Mohamed  - 2020-04-25

Billigaste i marknad, mycket snabb leverans och jag menar det. När jag mailade kundtjänsten fick jag svar på direkten och leverans dagen efter med posten ända hem.

Skrivet av  Adam  - 2020-04-25

Fick beställningen på mindre än 24h, mycket nöjd.

Skrivet av  Niina  - 2020-04-24

Perfekt butik med allt till festen,från baby till 100 års kalas. Tack!

Skrivet av  Lina  - 2020-04-24

Fick paketet otroligt snabbt fastän jag bor högst upp i Sverige! Det var väl packeterat! Super nöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-04-24

Snabbt och lätt Rekommenderas.

Skrivet av  Mia  - 2020-04-24

Smidigt att beställa men framförallt mycket snabb leverans!

Skrivet av  Marie  - 2020-04-24

Snabb leverans

Skrivet av  Katri  - 2020-04-24

Fem stjärnor! Otroligt snabb leverans, bra paketerat. Alla produkter hade hög kvalitet till ett bra pris. Har två barn i lågstadiet som jag ska ordna kalas för och är mycket nöjd med kalasartiklarna. Kommer definitivt att handla på partyhallen igen inför framtida kalas.

Skrivet av  Anna  - 2020-04-24

Supet snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-22

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Ulf  - 2020-04-22

Varorna kom i tid , bra info under tiden jag väntade på paketet. Väl emballerat.

Skrivet av  Kent  - 2020-04-22

Bra priser, snabbt och enkelt.

Skrivet av  Cassandra  - 2020-04-22

Hela köpet gick kanon!

Skrivet av  Anna-Maria  - 2020-04-22

Bra och snabb service!!

Skrivet av  Sandra  - 2020-04-21

Så snabb leverans!

Skrivet av  Adam  - 2020-04-21

Snabb leverans

Skrivet av  Andreé  - 2020-04-21

Kom snabbare än förväntat och bra paketerat!

Skrivet av  Renée  - 2020-04-21

Beställde fredag, Kunde hämta ut det på måndag förmiddag

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-04-20

Paketet kom dagen efter, jättebra service! Nöjd 😃

Skrivet av  Karolina  - 2020-04-19

Snabb leverans.

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-19

Toppen! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Berit  - 2020-04-19

Bra och snabb service en eloge!!

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-19

Varan kom jättesnabbt som lovat. Fint packat.

Skrivet av  Caroline  - 2020-04-19

Supersnabb leverans! Kommer definitivt handla igen när det är kalasdags!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-19

Snabbleverans

Skrivet av  Lena  - 2020-04-18

Kom jättefort, bra packeterad

Skrivet av  Annette  - 2020-04-18

Snabb leverans och enkelt att beställa

Skrivet av  Ove  - 2020-04-16

Snabbt och bra packat!!!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Lars  - 2020-04-14

Orimligt snabb hantering! 😂 bra information om processen.

Skrivet av  Maria  - 2020-04-14

Snabb leverans och bra priser.

Skrivet av  Simon  - 2020-04-14

Allt kom i tid, perfekt packat!

Skrivet av  Elin  - 2020-04-14

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-13

Snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställningen 💪🏻 Bra paketerat😀

Skrivet av  Mats  - 2020-04-13

Ni får 12 stjärnor av 10! Vilken OTROLIGT BRA SERVICE! 😀 Jag beställde skärtorsdag eftermiddag och ni levererar på långfredag!! Otroligt imponerande 👍😀☀️🌷

Skrivet av  Mathilda  - 2020-04-13

Varorna kom i tid! Varorna var packade perfekt och jag kunde inte önskat mig bättre service ☺️

Skrivet av  Anna  - 2020-04-12

Snabb leverans och fint packat. Kontakt med kundtjänst vid retur, via mail, inte så snabb.

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-12

Mycket bra service!!!!!!!!!!

Skrivet av  Emelie  - 2020-04-12

Snabbt frakt! Beställde sent onsdagskväll , räknade inte med att hinna få hem det innan påskhelgen. Men pling så fanns paketet hos ombudet redan torsdag! Gissa om jag hade glada barn 🐥🤩

Skrivet av  Rosita  - 2020-04-12

Leveransen kom snabbt

Skrivet av  Jehona  - 2020-04-12

Fick varorna dagen efter👍🏼

Skrivet av  Malin  - 2020-04-12

Jättesnabb leverans. Bra paketerat och varor i felfritt skick!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-11

Snabb leverans och inget krångel. Kanon!

Skrivet av  Karl-Gerhard  - 2020-04-11

Fungerat precis som lovat.

Skrivet av  Markus  - 2020-04-11

Väldigt bra frakttid, endast två dagar.

Skrivet av  Marita  - 2020-04-11

Supersnabb leverans Superbra paketerat Jag är supernöjd och jag kommer definitivt beställa från er igen.

Skrivet av  Lars  - 2020-04-11

Snabb leverans, även i dessa coronatider

Skrivet av  Camilla  - 2020-04-11

Varorna kom jättesnabbt som utlovat, påsken räddad. Vi är jättenöjda!!🐣😀

Skrivet av  Sanela  - 2020-04-11

Bra leverans gick snabbt och enkelt och kom i tid fast det var påsktider :)

Skrivet av  Susanne  - 2020-04-10

Allt var kanonbra 👍

Skrivet av  Irene  - 2020-04-10

Super nöjd , kort & snabb leverans tid. Varorna vi beställt var som på bild. .

Skrivet av  Johnny  - 2020-04-10

Bra paketerat. Allt till belåtenhet

Skrivet av  Frida  - 2020-04-10

Snabb leverans

Skrivet av  Senad  - 2020-04-10

Jättebra packat

Skrivet av  Örjan  - 2020-04-09

Skrivet av  Marie-Louise  - 2020-04-09

Skrivet av  Pernilla  - 2020-04-08

Jättebra!

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-08

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-07

Snabb frakt! Super!

Skrivet av  Jessika  - 2020-04-07

Snabb leverans direkt i min brevlåda

Skrivet av  Emil  - 2020-04-07

Väldigt nöjd med allt! Framförallt leveranstiden, gick väldigt fort att få det jag beställt.

Skrivet av  Johanna  - 2020-04-07

Som vanligt var hela köpet superfint hanterat. Leveransen kom till dörren efter två arbetsdagar och allting var mycket fint packat. Känns bättre att handla online än i butik nu i dessa coronatider, men helt ärligt hade jag handlat här i vilket fall som helst, för de bevisar sig gång på gång. Ofta är produkterna tom finare i verkligheten än på bilderna (inte tvärt om som i andra butiker). Dessutom är kvalitén bättre så man kan återanvända varor i större utsträckning! Stort plus!

Skrivet av  Henrik  - 2020-04-06

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-06

Det gick väldigt fort att få varorna, lätta att hitta på hemsidan och bra kvalité för pengarna

Skrivet av  Åsa  - 2020-04-06

snabb hantering, fin produkt.

Skrivet av  Lisette  - 2020-04-06

Snabb frakt och jättebra packat!

Skrivet av  Mirja  - 2020-04-06

Snabb leverans, super nöjd.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-04-06

Bra leveranstid och prisvärda varor

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-06

Bättre än bäst! Beställde en dräkt som jag ångrade, ringde och en väldigt trevlig kille makulerade ordern direkt. Jag beställde en ny, den kom dagen efter. Väl packat och jag kan inte berömma detta förfarandet mer än med massor av guldstjärnor!

Skrivet av  Inga-Lill  - 2020-04-06

Jättenöjd med sakerna och servicen, fick varorna väldigt snabbt. Är väldigt nöjd 👍

Skrivet av  Ulrika  - 2020-04-06

Mycket bra service och snabb leverans .

Skrivet av  Anne-Marie  - 2020-04-06

Enkelt att beställa o välja betalsätt. Fantastiskt snabb leverans 2dgr. Inga skador o MYCKET väl packat‼️ Kan rekommenderas. Återkommer gärna.

Skrivet av  Pia  - 2020-04-05

Allt fungerade utmärkt.

Skrivet av  Christel  - 2020-04-05

Leveransen gick mycke snabbt! Ett par dagar bara. Paketet var bra pakat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-04-05

Bra utbud, snabb leverans, tip top.

Skrivet av  Leif  - 2020-04-05

Allt perfekt!! Överraskande snabb o bra leverans😀

Skrivet av  Marie  - 2020-04-05

Snabb leverans. Produkten väl paketerad.

Skrivet av  Emelie  - 2020-04-05

Paket kom fort och packat väldigt bra!