1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1401 - 1500

Skrivet av  Jenny  - 2020-07-03

Supersnabb leverans! Jättenöjd!

Skrivet av  Irene  - 2020-07-03

Varorna kom jättesnabbt. Väl packat .

Skrivet av  Yvonne  - 2020-07-03

Varorna kom inom tidsramen på ordern, förpackade väldigt bra.

Skrivet av  Angelica  - 2020-07-03

Super bra. Så nöjd 😊

Skrivet av  Jeanette  - 2020-07-03

Det gick väldigt snabbt. Trodde att jag skulle hämta paketet vid ett ombud men den kom rakt ner i lådan hemma. Sen är det oerhört smidigt att betala via Klarna.

Skrivet av  Karin  - 2020-07-03

Hur smidigt som helst

Skrivet av  Tamara  - 2020-07-03

Jag fick varorna väldigt fort vilket var perfekt då jag var sent ute för min sons 1 års kalas. Rekommenderas!!

Skrivet av  Liz  - 2020-07-03

Snabb leverans. Enkelt att beställa.

Skrivet av  Gabriella  - 2020-07-02

Riktigt snabb leverans!

Skrivet av  Angelika  - 2020-07-02

Mycket snabb leverans och bra packat! Kommet att göra fler beställningar! Topp betyg

Skrivet av  Christina  - 2020-07-02

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Ylva  - 2020-07-01

Snabb leverans och allt har varit fint packat! Även bra att man får mejl om man vill, när varan man önskar är åter i lager😀👌🏼

Skrivet av  Rawad  - 2020-07-01

Allt levererades i tid som utlovat!

Skrivet av  Maria  - 2020-06-29

Snabb smidig leverans!

Skrivet av  Annica  - 2020-06-29

Leveransen kom snabbt

Skrivet av  Kennet  - 2020-06-29

Allt fungerade perfekt.

Skrivet av  Zanna  - 2020-06-29

Leveransen av varorna är snabb! Och det är väl och säkert paketerat. Mycket bra!

Skrivet av  Tiina  - 2020-06-29

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Edvard  - 2020-06-29

Mycket snabb hantering av beställningen. Fick varan dagen efter beställningen!

Skrivet av  Jonna  - 2020-06-29

Supersnabb leverans, lätt att beställa. Rekommenderas!

Skrivet av  Elenor  - 2020-06-29

Snabb leverans bra produkter

Skrivet av  Alexsandra  - 2020-06-29

Varorna kom efter två arbetsdagar, vilket är riktigt bra leveranstid. Väldigt nöjd med kundtjänsten också!

Skrivet av  Carin  - 2020-06-29

Fantastiskt snabb leverans

Skrivet av  Caroline  - 2020-06-28

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Silva  - 2020-06-28

Supersnabb leverans och fina produkter

Skrivet av  Karoline  - 2020-06-28

Supernöjd med varor och supersnabb leverans

Skrivet av  Mirsada  - 2020-06-28

Fick varorna 1 dag efter beställningen, smidigt och bra!

Skrivet av  Joakim  - 2020-06-28

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-06-28

Varorna kommer otroligt fort och jag är väldigt nöjd.

Skrivet av  Eva  - 2020-06-28

Inga problem med paketeringen och jag fick paketet inom några dagar!👍

Skrivet av  Ingrid  - 2020-06-27

Snabb leverans och bra förpackat. Varorna var som beskrivningen. Bara positiva erfarenheter av partyhallen.

Skrivet av  Pia  - 2020-06-27

Snabbt, enkelt och bra förpackat.

Skrivet av  Tom-Patrick  - 2020-06-27

Jätte bra service! Rekommenderas absolut!

Skrivet av  Mathias  - 2020-06-27

Otroligt snabb frakt!

Skrivet av  Jenny  - 2020-06-27

Snabb leverans. Bra att man packat små varor i lagom stort paket så att det kommer direkt till brevlådan.

Skrivet av  Nathalie  - 2020-06-27

Himla snabb leverans fick den efter en dag endast. Fast att det stod på eran hemsida att i dessa tider kan leveranstiden ta längre tid. 👍🏻

Skrivet av  Anna-Karin  - 2020-06-26

Varorna kom dag nr 2 som utlovat! Fint packat!

Skrivet av  Kajsa  - 2020-06-26

Supersnabb leverans och allt enligt beskrivningarna, skall köpa alla partyprylar härifrån numera!

Skrivet av  Kajsa  - 2020-06-26

Supersnabb leverans och allt enligt beskrivningarna, skall köpa alla partyprylar härifrån numera!

Skrivet av  Therese  - 2020-06-26

Väldigt smidigt att beställa hos er och paketet kom i tid vilket uppskattas när man beställer på nätet!

Skrivet av  Linnea  - 2020-06-26

Snabb leverans och bra pris.

Skrivet av  Åsa  - 2020-06-26

Allt kom i tid och var perfekt packat

Skrivet av  Eva  - 2020-06-26

Allt gick supersmidigt!

Skrivet av  Angie  - 2020-06-25

5-stjärnig service

Skrivet av  Karoline  - 2020-06-25

Bra priser och fantastisk leveranstid

Skrivet av  Anna  - 2020-06-23

Allt bra, bra packat och snabb leverans!

Skrivet av  Valentina  - 2020-06-22

Kontakten med kundtjänsten har varit bra

Skrivet av  Susanne  - 2020-06-22

Varorna kom på två dagar o var väl förpackade!

Skrivet av  Gustav  - 2020-06-22

Extremt snabb leverans, väldigt bra kundservice med snabbt svar.

Skrivet av  Nadja  - 2020-06-22

Kundtjänst var mycket hjälpsam över telefon. Svarade direkt och löste problemet på sekunden utan frågor.

Skrivet av  Simone  - 2020-06-22

Leveransen var väldigt snabb och smidig.

Skrivet av  Björn  - 2020-06-22

Fantastiskt bra o snabb leverans

Skrivet av  Viveca  - 2020-06-22

Jätte snabb leverans, bra packat.

Skrivet av  Kent  - 2020-06-21

Snabbt och smidigt, bra packat. Har inte behövt kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Mia  - 2020-06-21

Paketet kom jättefort och paketet var väldigt bra

Skrivet av  Robert  - 2020-06-21

Bra och enkel hemsida, otroligt snabba leveranser!

Skrivet av  Robert  - 2020-06-21

Bra och enkel hemsida, otroligt snabba leveranser!

Skrivet av  Johan  - 2020-06-21

Varorna kom i tid och paketet var väl packat.

Skrivet av  Sophia  - 2020-06-21

Snabb och felfri leverans

Skrivet av  Sofia  - 2020-06-20

Snabb leverans, smidigt betalsätt, bra produkter. Mycket nöjd!!

Skrivet av  Micaela  - 2020-06-20

Paketet kom till brevlådan efter bara ett par dagar!

Skrivet av  Emma  - 2020-06-20

Över förväntan snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-06-20

Över förväntan snabb leverans!

Skrivet av  Marija  - 2020-06-20

Jag fick varorna i tid och det var inga problem! Jag är helnöjd!

Skrivet av  Petra  - 2020-06-20

Snabb leverans. Fint packat.

Skrivet av  May-Louise  - 2020-06-20

Allt gick bra. Varorna kom snabbt. Var bra förpackade. Jag är jättenöjd. Jag kommer förmodligen att beställa mer från er i framtiden. TACK

Skrivet av  Agnetha  - 2020-06-19

Snabb leverans och väl emballerat paket!

Skrivet av  Kathrin  - 2020-06-18

Snabb bekräftelse på order och snabb leverans!

Skrivet av  Margareta  - 2020-06-17

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-06-17

Snabb leverans, bra utbud och trevlig och hjälpsam personal. Mycket nöjd =)

Skrivet av  Carina  - 2020-06-16

Snabb leverans jag kommer att handla mer här

Skrivet av  Linda  - 2020-06-16

Varorna kom snabbt.

Skrivet av  Ida  - 2020-06-16

Bra och snabb leverans

Skrivet av  frida  - 2020-06-15

Toppenbra och snabb leverans

Skrivet av  Christian  - 2020-06-15

Mycket snabb leverans,fick varorna dagen efter beställningen. Mycket bra packet

Skrivet av  Christer  - 2020-06-15

Lätt att beställa, väldigt snabb leverans

Skrivet av  Ulla  - 2020-06-15

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Anna  - 2020-06-15

Snabbt och smidigt, paketet anlände efter bara två dagar.

Skrivet av  Jonas  - 2020-06-15

Jag fick mina varor snabbare än förväntat. Supersnabb service

Skrivet av  Ulf  - 2020-06-15

Bra snabb leverans

Skrivet av  Hannah  - 2020-06-15

Det här är andra gången jag beställer från er och fler kommer det att bli. Otroligt snabb leverans och allt är bra packat.

Skrivet av  Emma  - 2020-06-14

Snabb leverans och väldigt bra priser. Fina produkter som kommer höjda stämningen på partyt!

Skrivet av  Ann-Catrine  - 2020-06-14

Snabb leverans . Hållbart paketerat . Mycket nöjd

Skrivet av  Anders  - 2020-06-14

Är framförallt nöjd med den snabba leveranstiden. Paketet var i god kondition när jag hämtade ut det.

Skrivet av  Petra  - 2020-06-13

Snabb leverans Väl packat

Skrivet av  Ulf  - 2020-06-13

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-06-13

Varorna kom i tid hem i brevlådan. Välpackat!

Skrivet av  Yvonne  - 2020-06-12

Varorna kom i tid och var bra packeterat

Skrivet av  Andreas  - 2020-06-12

Snabb service, bra priser, helt klart värt att handla hos Partyhallen.

Skrivet av  Lena  - 2020-06-12

Snabb leverans samt bra packat. Så nöjd med allt.

Skrivet av  Sabina  - 2020-06-12

Lätt att navigera på hemsidan, mycket fina dekorationer. Väldigt lätt att göra beställningen och snabb leverans!

Skrivet av  Anna  - 2020-06-12

Snabb leverans

Skrivet av  Göran  - 2020-06-11

Bra pris och verkligen snabb leverans.

Skrivet av  Ann-cristin  - 2020-06-10

Snabb och smidig leverans👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Skrivet av  Ann  - 2020-06-10

Jag fick varorna snabbt, bra packat och lätt att handla. 10/10

Skrivet av  Heidi  - 2020-06-10

Snabb leverans och trevlig kundtjänst. Rekommenderas!

Skrivet av  Jenny  - 2020-06-10

Allt var perfekt 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Kristin  - 2020-06-09

Bra paketerat och snabb leverans 👍 Jag är jättenöjd

Skrivet av  Fatima  - 2020-06-09

Behövde aldrig kontakta kundtjänst då all information var tydlig. Mycket nöjd med hela köpet, bra bilder, konkurrenskraftiga priser, valmöjlighet vid beställning av betalning och leverans. Rekommenderas starkt!

Skrivet av  Anna  - 2020-06-09

En artikel var inte nedpackad vid upphämtning men stod på packlista. Som tur är kollade jag av innan jag åkte iväg. Hade varit snopet annars... Personalen dock hjälpsam (och ångerfull) när jag påpekade detta.