1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1401 - 1500

Skrivet av  Carina  - 2020-02-07

Snabb leverans, bra paketerat! Allt toppen!!👍🏻

Skrivet av  Jens  - 2020-02-07

Snabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Leif  - 2020-02-07

Perfekt 👌 allt var bra vilken personal

Skrivet av  Ingrid  - 2020-02-07

Alltid snabba leveranser och inga som helst problem . Leverantör mycket tillmötesgående. Uppskattas mycket

Skrivet av  Therese  - 2020-02-07

Lätt att beställa, bra paketerat och leveransen kom på utsatt dag👍

Skrivet av  Sofi  - 2020-02-07

Mycket bra!! Återkommer! 😀

Skrivet av  Anders  - 2020-02-07

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Inger  - 2020-02-07

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Monica  - 2020-02-07

De kom snabbt och välpaketerat.

Skrivet av  Pavlina  - 2020-02-07

Mycket bra kom i tid

Skrivet av  Ida  - 2020-02-04

Snabb leverans, bra packeterat.

Skrivet av  Anna  - 2020-02-04

Otroligt snabb leverans! Fem tummar upp!

Skrivet av  Pia  - 2020-02-04

Kanon, snabb leverans

Skrivet av  Pernilla  - 2020-02-04

Fantastiskt snabb leverans! Mycket nöjd med både produkter och leverans! 5 stjärnor blir det!

Skrivet av  Jimmy  - 2020-02-04

Snabb leverans som tidigare gånger jag beställt. Helt okej priser och inga konstigheter alls att beställa från er. Bra utbud med varor som passar till det mesta :)

Skrivet av  Tina  - 2020-02-04

Snabb problemfri leverans, varorna motsvarade förväntningarna. Bra priser.

Skrivet av  lilian  - 2020-02-03

Vilken service! Gjorde beställningen i panik då den ursprungliga ordern från ett annat ställe inte lyckades leverera i tid. Kunde hämta min "panikbeställning" i Flemingsberg bara någon timme efter ordern var lagd. De var mycket hjälpsamma. Rekommenderas verkligen och blir en återkommande kund 😊

Skrivet av  Hajara  - 2020-02-03

Rekommenderad partyhallen starkt

Skrivet av  Anders  - 2020-02-03

Snabb leverans, inga konstigheter, precis som det ska vara

Skrivet av  Per  - 2020-02-03

Lätt o handla, snabb leverans, bra packat i kartong.

Skrivet av  Annika  - 2020-02-03

Varorna kom ju redan dagen efter beställningen,så verkligen snabb leverans. Varorna var mycket bra packat.

Skrivet av  Anneli  - 2020-02-03

Snabb leverans.

Skrivet av  Peter  - 2020-02-03

Mycket nöjd!!!!! Beställde sent i torsdags och hade produkten redan på fredagen. Tack!!

Skrivet av  Jonna  - 2020-02-03

Fick vararona snabbt

Skrivet av  Emma  - 2020-02-03

Mina varor kom jättesnabbt. Och det var välpackat.

Skrivet av  Erica  - 2020-02-02

Jätte bra sida. Smidigt att beställa, snabb leverans och jätte fina saker och prisvärt

Skrivet av  isabell  - 2020-02-02

Jättesmidigt att beställa härifrån. Fick mitt paket levererat dagen efter och kundtjänsten var fläckfri!

Skrivet av  Anna  - 2020-02-02

Superbra att kunna hämta ut varorna i Huddinge!

Skrivet av  Resan  - 2020-02-02

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Anette  - 2020-02-01

Supernöjd! Varorna kom redan dagen efter.

Skrivet av  Anna  - 2020-02-01

fick paketet efter 2 dagar jag beställde den! bra service

Skrivet av  Gunnel  - 2020-02-01

Enkelt att beställa och varorna hade jag hemma efter två dagar. Perfekt o bra förpackat. 👋

Skrivet av  Alva  - 2020-02-01

Jättesnabb och bra leverans! Den kom dagen efter vilket var perfekt!

Skrivet av  Ann  - 2020-02-01

Leveransen var snabb. Ingen kontakt med kundtjänst (än)

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-01

Otroligt snabb leverans. Supernöjd!

Skrivet av  Aneta  - 2020-02-01

Super snabb leverans

Skrivet av  THOMAS  - 2020-01-31

Snabb leverans! Enkel beställning.

Skrivet av  maria  - 2020-01-31

Ja varorna kom snabbt och va väl packat 10 👍 till er ❤️❤️❤️❤️

Skrivet av  Muna  - 2020-01-31

Snabb leverans ❤️❤️❤️

Skrivet av  Ingmarie  - 2020-01-31

Lätt att beställa och leveransen kom omgående.

Skrivet av  Oluf  - 2020-01-31

Leveranstid o.k. Fint paketerad.

Skrivet av  Michele  - 2020-01-31

Fast delivery!

Skrivet av  Linda  - 2020-01-31

Jätte snabb leverans! Helt fantastiskt. Nöjd med mina varor som alltid när jag beställer från Partyhallen

Skrivet av  Robin  - 2020-01-31

Jättesnabb leverans och rejält emballerat. Uppdateringar kom på mailen som det skulle kring leveransdatum. Toppen +++++

Skrivet av  Roger  - 2020-01-31

Har aldrig haft några problem med Partyhallen :) Två tummar upp

Skrivet av  Emma  - 2020-01-31

Väldigt snabbt levererat! Tack!

Skrivet av  Maria  - 2020-01-30

Bra o snabb leverans

Skrivet av  Nadja  - 2020-01-30

Kanon bra grejer och snabb leverans! Super nöjd med allt jag har köpt här

Skrivet av  Thomas  - 2020-01-30

Mkt bra service vid upphämtningen i Huddinge. Ville lämna tillbaka en artikel och det löstes galant. Kan varmt rekommendera

Skrivet av  Marie-louise  - 2020-01-30

Bra . Allt gick smidigt.

Skrivet av  Matilda  - 2020-01-30

Supersnabb leverans och prisvärt i jämförelse med andra butiker med liknande sortiment!

Skrivet av  Evelina  - 2020-01-30

Snabb leverans som utlovat.

Skrivet av  Iafa  - 2020-01-29

Varan kom snabbt och i tid.

Skrivet av  Linda  - 2020-01-29

Imponerande snabb leverans

Skrivet av  Liisa  - 2020-01-29

Bra service! Kundtjänst gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte mig med mitt problem! Tack Liisa

Skrivet av  Peter  - 2020-01-29

Som sagt bra service o snabb leverans

Skrivet av  Britt  - 2020-01-29

Allt fungerade perfekt.

Skrivet av  Alexandra  - 2020-01-28

Snabb leverans !!!

Skrivet av  Maria  - 2020-01-28

Snabb leverans så här kommer det handlas inför fler kalas

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-28

Enkelt att beställa och snabb och felfri frakt samt att det gick smidigt med betalningen. Helt klart nöjd och beställer gärna fler gånger.👍👍👍

Skrivet av  Stina  - 2020-01-28

Jättebra och fin service

Skrivet av  Tove  - 2020-01-28

Snabb leverans, hämtade direkt hos leverantören (Elektronvägen), vilket var väldigt smidigt. JÄTTEtrevligt mottagande! hade med mig min dotter, hon fick klistermärke vilket var succé.

Skrivet av  Christian  - 2020-01-28

Smidigt köp på nätet med snabb leverans.

Skrivet av  Tobias  - 2020-01-28

Det gick snabbt och smidigt att hämta ut på lagret

Skrivet av  Rigmor  - 2020-01-28

Helt nöjd Återkommer när jag behöver något

Skrivet av  Anette  - 2020-01-28

Mycket snabb och bra leverans. Prisvärda produkter.

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2020-01-27

Allt fungerade bra

Skrivet av  Marie  - 2020-01-27

Mycket bra med snabb leverans

Skrivet av  Ingela  - 2020-01-27

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Krista  - 2020-01-27

Jag är jättenöjd med min order. Ni bekräftat den väldigt snabbt. Allt kom i tid och i perfekt skick! Partyhallen är bäst! Jag blir er kund för evigt. : )

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-27

Något längre leverans tid än jag väntat mig. Fick hämta ut på födelsedagens morgon...

Skrivet av  Kina  - 2020-01-27

Super snabb leverans 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Johan  - 2020-01-27

Kom dagen efter toppen

Skrivet av  Karolina  - 2020-01-27

Supersnabb leverans, beställde på onsdagen och fick hem det på fredag.

Skrivet av  Ewa  - 2020-01-27

Varan kom dagen därpå, helt suveränt!!!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-26

Paketet kom i tid och var väll packat!!

Skrivet av  Michaela  - 2020-01-26

Beställde på onsdagen, seeent på eftermiddagen, hade grejerna hemma på fredag vid lunch. :D Superbra! Lagom stor låda till sakerna och bra att det var inpackat i papper istället för plast :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-26

Fick varorna i tid och har jätte bra packat , bra service och bra hemsida

Skrivet av  Marjatta  - 2020-01-26

De kom nästa dag! Fantastiskt. Bra service...

Skrivet av  Britt  - 2020-01-26

FIck varan snabbt Kontaktade kundtjänst Snabbt svar o bra lösning Mycket positiv kontakt

Skrivet av  Charlotta  - 2020-01-26

Snabb leverans!

Skrivet av  Linda  - 2020-01-25

Snabb leverans o bra varor

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-25

Allt var bra. Snabb leverans och bra varor.

Skrivet av  Caroline  - 2020-01-25

Väldigt nöjd med köpet. Mycket snabb leverans

Skrivet av  Christina  - 2020-01-25

Otroligt snabb leverans, bra emballerad.

Skrivet av  Felicia  - 2020-01-25

Beställde kl 5 på tisdag morgon och hämtade paketet onsdag lunch, bra paketerat 😍😍

Skrivet av  Emma  - 2020-01-24

I tid, snabbare än väntat, inga yttre eller inre skador!

Skrivet av  Magnus  - 2020-01-24

Bra pris och snabb leverans!

Skrivet av  Carola  - 2020-01-24

Mycket nöjd. Snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Helen  - 2020-01-24

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  karolina  - 2020-01-24

Jätte bra saker o snabb leverans super nöjd .....

Skrivet av  Carina  - 2020-01-24

Snabbt levererat!!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-24

Snabb leverans bra packat bra urval.jag handlar gärna igen hos er.

Skrivet av  Bo  - 2020-01-23

Kom i utsatt tid. Perfekt packat.

Skrivet av  Malin  - 2020-01-22

Snabb leverans och bra pris. Hade skrivit fel telefonnummer så jag fick ingen avisering men fick snabb hjälp av kundtjänst.

Skrivet av  Maritha  - 2020-01-21

Varorna kom i tid och var väl förpackat. Är en mycket bra butik med många uppslag och prylar som passar till många teman och dylikt är mycket nöjd Tack.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-21

Snabb leverans och smidigt med sms information för att hämta paketet. Hade därefter kontakt med kundtjänst pga att jag gjort en felbeställning och de mötte mig i mina önskemål. Bra samlat intryck från beställning till leverans.

Skrivet av  Eva  - 2020-01-21

Tack för väldigt snabb och bra leverans. 👍🎈

Skrivet av  Annick  - 2020-01-21

Snabb leverans och bra paketering av produkterna

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Lätt att handla över nätet. Kom snabbt till brevlådan. Ingen onödigt stort paketering