1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1901 - 2000

Skrivet av  Jan  - 2020-03-28

Allt var till största belåtenhet!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-27

Jättesnabb leverans, bra pris, inget som helst att klaga på.

Skrivet av  Anita  - 2020-03-27

Allt fungerade perfekt!😊

Skrivet av  Sara  - 2020-03-27

Jag fick varan i tid, paketet var väl packat och helt när de ankom. Har inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Anna  - 2020-03-27

Inga problem! Kom i tid!

Skrivet av  Neta  - 2020-03-27

Super bra skickar varorna snabbt. ! Rekommenderas starkt !

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-03-26

Snabb leverans och bra beskrivning av produkterna.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-03-25

Snabb leverans och återkoppling (bekräftelse och sms om uthämtning)

Skrivet av  Ulla  - 2020-03-25

Suverän snabb leverans. Mycket nöjd

Skrivet av  Kjell  - 2020-03-24

Ja allt har funkat bra och snabbt

Skrivet av  Maria  - 2020-03-24

Fick leverensen mycket snabbt, toppen! Allt var helt och precis som det såg ut på bilderna på nätet.

Skrivet av  Eleonor  - 2020-03-23

Suveränt. Den snabbaste leveransen jag upplevt!

Skrivet av  Kalle  - 2020-03-23

Snabb leverans o billiga varor

Skrivet av  Barbro  - 2020-03-22

Rolig butik. Snabb leverans. Bra paketering. Jättenöjd.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-22

Bra packat och fick leveransen i tid, kan rekommendera att handla här :-)

Skrivet av  Fadia  - 2020-03-22

Supersnabb levererans! Kanonbra produkter, tack!

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-22

Otroligt snabb leverans, två dagars garantin höll dem! Kommer handla fler gånger 🙏

Skrivet av  Simon  - 2020-03-22

Snabb leverans, smidigt paketerat.

Skrivet av  niklas  - 2020-03-22

Varorna kom i tid och paketet var välpackat, så alla produkter va hela och fina när dom kom.

Skrivet av  Lena  - 2020-03-22

Har alltid varit nöjd. Snabba leveranser

Skrivet av  Lisbet  - 2020-03-22

Är supernöjd med allt. Snabb leverans, paketerat ordentligt i stadig låda.

Skrivet av  Paulina  - 2020-03-21

Supersnabb leverans, bra packat & snabba svar från kundtjänst om varorna innan jag lade beställningen!!

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-21

Partyhallen är bäst, bar kvalitet på produkterna, bra service och kund bemötande samt att ni har bra och stort urval.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-20

Levererades galet snabbt! Nöjd.

Skrivet av  Hasse  - 2020-03-20

Snabb leverans o bra packeterat👍

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-20

Snabb och bra leverans. Paket var helt.

Skrivet av  Susana  - 2020-03-18

Fick varorna i tid och väl packat.

Skrivet av  Annis  - 2020-03-18

Älskar denna butiken. Har handlat ett flertal gånger och återkommer med glädje. Sortimentet är fantastiskt. Bra priser, service och blixtsnabb leverans. Jag är supernöjd

Skrivet av  Kristina  - 2020-03-17

Jättenöjd med snabb och välpackad leverans! Rekommenderas!

Skrivet av  Ingegerd  - 2020-03-17

Tog lite lång tid för leverans men nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Nadia  - 2020-03-17

Väldigt bra kvalité! Och något som jag verkligen uppskattar är att de förpackas väldigt bra och snabb leverans! Beskrivning av produkten stämmer helt med varan man beställer, och tycker även det är bra priser på produkterna, värt pengarna på de man köper!

Skrivet av  Therese  - 2020-03-16

Jättebra och snabb leverans, supernöjd med butiken trots att färgen var helt värdelös och lyste inte det minsta. Dåligt köp men bra butik

Skrivet av  Maria  - 2020-03-16

Paketet kom i tid, snabb med leverans

Skrivet av  Ola  - 2020-03-16

Bra information och rekordsnabb leverans.

Skrivet av  Caroline  - 2020-03-16

Super snabbt leverans! Lär handla här igen

Skrivet av  Julia  - 2020-03-16

Extremt snabb leverans, inte ens 24h !

Skrivet av  Jennifer  - 2020-03-15

Kom i tid i oskadd förpackning

Skrivet av  Ebru  - 2020-03-15

Väldigt snabb leverans. Allting var så fint kommer definitivt beställa från partyhallen igen.

Skrivet av  Cajs-Marie  - 2020-03-15

Det var mkt snabb leverans, allt kom fint packat i en kartong.

Skrivet av  Elin  - 2020-03-15

Bra! Kom i tid

Skrivet av  Nalleh  - 2020-03-15

Enkelt att beställa och ännu enklare att hämta ut! Billigare än andra nätshoppar och så snygga saker :)

Skrivet av  Caroline  - 2020-03-15

Snabb leverans, fick den redan dagen efter.

Skrivet av  Maria  - 2020-03-14

Snabb leverans. Bra packat. Varorna till belåtenhet.

Skrivet av  Evelina  - 2020-03-14

Snabbt och smidigt, varorna var precis vad jag förväntade mig. Kanon

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-14

Fick mitt paket i tid. Fick bra information vart mitt paket kommer och information vart jag skulle hämta ut paketet.

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-14

Beställde patronerna vid lunchtid ena dagen och dagen efter låg paketet i brevlådan! Fantastisk service

Skrivet av  Tommy  - 2020-03-14

Bra ,snabb leverans kan inte bli bättre.

Skrivet av  Wilma  - 2020-03-14

Det var superbra allting! Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  asha  - 2020-03-13

Jag fick paketet i tid. Jag är mycket nöjd 😊 tack för servicen.

Skrivet av  Jane  - 2020-03-13

Allt perfekt. Snabbt och bra packat.

Skrivet av  Lars-magnus  - 2020-03-13

Bra intryck o snabb leverans bra paketerat

Skrivet av  Ema  - 2020-03-13

Allt kom i tid och i fint skick

Skrivet av  Malin  - 2020-03-13

Snabb leverans och bra paketerat! Nöjd kund!

Skrivet av  Lars  - 2020-03-13

Allt var bra packat och det kom i bra tid.

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-12

Det är alltid lätt och smidigt att handla hos er :)

Skrivet av  Ausra  - 2020-03-11

Vara var i tid. Bra packat.

Skrivet av  anngret  - 2020-03-11

Det gick fort toppen

Skrivet av  Amanda  - 2020-03-11

Pluspoäng för otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2020-03-11

Varorna kom på några dagar

Skrivet av  Ann  - 2020-03-10

Snabbt levererat, styckevis paketerat i stor kartong. Mycket nöjd!

Skrivet av  Cynthia  - 2020-03-09

Mycket bra! Snabb leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2020-03-09

Super snabb leverans...så betryggande när man har en deadline!

Skrivet av  Ibtissam  - 2020-03-09

Snabb leverans o super nöjd. Paketet var helt o jätte nöjd med allt. Tack kommer handla fler gånger💕

Skrivet av  Jeanette  - 2020-03-09

Fick varorna dagen efter beställning, snabbt smidigt och prisvärt!

Skrivet av  Håkan  - 2020-03-09

Supersnabbt. Mycket uppskattat.

Skrivet av  Emmalisa  - 2020-03-08

Snabb leverans

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Ja alltså jag är SÅÅÅ nöjd! Beställde en present till min storebror. Fruktansvärt snabb frakt och en söt liten lapp med en grattishälsning i paketet. Kan nog inte beskriva hur nöjd jag är!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-08

Snabb leverans och fina grejer. Hittade mycket till kalaset.

Skrivet av  Leif  - 2020-03-08

Fantastiskt snabb leverans ,bra packat.Super

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Fint packat,snabb leverans,mycket nöjd

Skrivet av  Henrik  - 2020-03-08

Bra förpackat

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-08

Varorna kom på två dagar! Perfekt!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Allt funkade bra!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-03-08

Jättebra! Allt kom fram snabbt och sakerna var superfina! 🤩

Skrivet av  Philip  - 2020-03-08

Snabbt och smidigt! Verkligen bra!

Skrivet av  Linda  - 2020-03-08

Bra hela vägen👍

Skrivet av  Ida  - 2020-03-08

Toppen! Varorna kom snabbt och var paketerade bra.

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-07

Mycket snabb leverans! Avgörande att det framgick innan också, stort plus.

Skrivet av  Mathilda  - 2020-03-07

Otroligt snabbt och effektivt. Ingenting att anmärka på.

Skrivet av  Philip  - 2020-03-07

Leveransen var snabb som det stod att den skulle vara och fick hem produkterna i min brevlåda. Produkterna var i bra skick!

Skrivet av  Edina  - 2020-03-07

Helt underbar! Mycket fin service, brett urval av produkter men bäst av allt snabb leverans!👌🏼🤗

Skrivet av  Anna  - 2020-03-07

Varorna kom snabbt, bra service 👍

Skrivet av  Sten  - 2020-03-06

Snabb leverans. Beställde ena dagen och fick leveransen dagen efter. Mycket imponerande!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-06

Det gick oerhört snabbt. Jag beställde en måndag och fick det på tisdagen! ✌👍

Skrivet av  Fanny  - 2020-03-06

Fick min order otroligt snabbt jag är nöjd

Skrivet av  Åselie  - 2020-03-06

Snabbt och bra!

Skrivet av  Terese  - 2020-03-06

Smidigt och lätt, fick grejerna 3dagar efter beställning!

Skrivet av  Yvonne  - 2020-03-06

Varorna kom snabbt och packningen var bra

Skrivet av  Linn  - 2020-03-06

Snabb leverans.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Blev så paff när paketet kom dagen efter ordern. Supersnabbt! Kommer att beställa fler gånger då det var så smidigt och lämpliga priser. Helnöjd är bara förnamnet. :D

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Varorna kom dagen efter beställningen så blev överraskad över hur fort det gick. Väl förpackat och inget fattades. Ser fram emot att köpa mer roliga kläder. :)

Skrivet av  Agneta  - 2020-03-03

Varorna kom inom utlovad tid. Paketet var omsorgsfullt packat.

Skrivet av  Timothy  - 2020-03-03

Gick snabbt och bra, inget strul

Skrivet av  Sylvia  - 2020-03-03

Bra packad och snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2020-03-02

Enkelt att handla och snabb leverans!!

Skrivet av  ulf  - 2020-03-02

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Lina  - 2020-03-02

Skrivet av  Ulrika  - 2020-03-02

Lätt att beställa, otroligt snabb leverans. Mycket nöjd👍