1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 701 - 800

Skrivet av  Anna  - 2020-02-01

fick paketet efter 2 dagar jag beställde den! bra service

Skrivet av  Gunnel  - 2020-02-01

Enkelt att beställa och varorna hade jag hemma efter två dagar. Perfekt o bra förpackat. 👋

Skrivet av  Alva  - 2020-02-01

Jättesnabb och bra leverans! Den kom dagen efter vilket var perfekt!

Skrivet av  Ann  - 2020-02-01

Leveransen var snabb. Ingen kontakt med kundtjänst (än)

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-01

Otroligt snabb leverans. Supernöjd!

Skrivet av  Aneta  - 2020-02-01

Super snabb leverans

Skrivet av  THOMAS  - 2020-01-31

Snabb leverans! Enkel beställning.

Skrivet av  maria  - 2020-01-31

Ja varorna kom snabbt och va väl packat 10 👍 till er ❤️❤️❤️❤️

Skrivet av  Muna  - 2020-01-31

Snabb leverans ❤️❤️❤️

Skrivet av  Ingmarie  - 2020-01-31

Lätt att beställa och leveransen kom omgående.

Skrivet av  Oluf  - 2020-01-31

Leveranstid o.k. Fint paketerad.

Skrivet av  Michele  - 2020-01-31

Fast delivery!

Skrivet av  Linda  - 2020-01-31

Jätte snabb leverans! Helt fantastiskt. Nöjd med mina varor som alltid när jag beställer från Partyhallen

Skrivet av  Robin  - 2020-01-31

Jättesnabb leverans och rejält emballerat. Uppdateringar kom på mailen som det skulle kring leveransdatum. Toppen +++++

Skrivet av  Roger  - 2020-01-31

Har aldrig haft några problem med Partyhallen :) Två tummar upp

Skrivet av  Emma  - 2020-01-31

Väldigt snabbt levererat! Tack!

Skrivet av  Maria  - 2020-01-30

Bra o snabb leverans

Skrivet av  Nadja  - 2020-01-30

Kanon bra grejer och snabb leverans! Super nöjd med allt jag har köpt här

Skrivet av  Thomas  - 2020-01-30

Mkt bra service vid upphämtningen i Huddinge. Ville lämna tillbaka en artikel och det löstes galant. Kan varmt rekommendera

Skrivet av  Marie-louise  - 2020-01-30

Bra . Allt gick smidigt.

Skrivet av  Matilda  - 2020-01-30

Supersnabb leverans och prisvärt i jämförelse med andra butiker med liknande sortiment!

Skrivet av  Evelina  - 2020-01-30

Snabb leverans som utlovat.

Skrivet av  Iafa  - 2020-01-29

Varan kom snabbt och i tid.

Skrivet av  Linda  - 2020-01-29

Imponerande snabb leverans

Skrivet av  Liisa  - 2020-01-29

Bra service! Kundtjänst gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte mig med mitt problem! Tack Liisa

Skrivet av  Peter  - 2020-01-29

Som sagt bra service o snabb leverans

Skrivet av  Britt  - 2020-01-29

Allt fungerade perfekt.

Skrivet av  Alexandra  - 2020-01-28

Snabb leverans !!!

Skrivet av  Maria  - 2020-01-28

Snabb leverans så här kommer det handlas inför fler kalas

Skrivet av  Camilla  - 2020-01-28

Enkelt att beställa och snabb och felfri frakt samt att det gick smidigt med betalningen. Helt klart nöjd och beställer gärna fler gånger.👍👍👍

Skrivet av  Stina  - 2020-01-28

Jättebra och fin service

Skrivet av  Tove  - 2020-01-28

Snabb leverans, hämtade direkt hos leverantören (Elektronvägen), vilket var väldigt smidigt. JÄTTEtrevligt mottagande! hade med mig min dotter, hon fick klistermärke vilket var succé.

Skrivet av  Christian  - 2020-01-28

Smidigt köp på nätet med snabb leverans.

Skrivet av  Tobias  - 2020-01-28

Det gick snabbt och smidigt att hämta ut på lagret

Skrivet av  Rigmor  - 2020-01-28

Helt nöjd Återkommer när jag behöver något

Skrivet av  Anette  - 2020-01-28

Mycket snabb och bra leverans. Prisvärda produkter.

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2020-01-27

Allt fungerade bra

Skrivet av  Marie  - 2020-01-27

Mycket bra med snabb leverans

Skrivet av  Ingela  - 2020-01-27

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Krista  - 2020-01-27

Jag är jättenöjd med min order. Ni bekräftat den väldigt snabbt. Allt kom i tid och i perfekt skick! Partyhallen är bäst! Jag blir er kund för evigt. : )

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-27

Något längre leverans tid än jag väntat mig. Fick hämta ut på födelsedagens morgon...

Skrivet av  Kina  - 2020-01-27

Super snabb leverans 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Johan  - 2020-01-27

Kom dagen efter toppen

Skrivet av  Karolina  - 2020-01-27

Supersnabb leverans, beställde på onsdagen och fick hem det på fredag.

Skrivet av  Ewa  - 2020-01-27

Varan kom dagen därpå, helt suveränt!!!

Skrivet av  Lina  - 2020-01-26

Paketet kom i tid och var väll packat!!

Skrivet av  Michaela  - 2020-01-26

Beställde på onsdagen, seeent på eftermiddagen, hade grejerna hemma på fredag vid lunch. :D Superbra! Lagom stor låda till sakerna och bra att det var inpackat i papper istället för plast :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-01-26

Fick varorna i tid och har jätte bra packat , bra service och bra hemsida

Skrivet av  Marjatta  - 2020-01-26

De kom nästa dag! Fantastiskt. Bra service...

Skrivet av  Britt  - 2020-01-26

FIck varan snabbt Kontaktade kundtjänst Snabbt svar o bra lösning Mycket positiv kontakt

Skrivet av  Charlotta  - 2020-01-26

Snabb leverans!

Skrivet av  Linda  - 2020-01-25

Snabb leverans o bra varor

Skrivet av  Hanna  - 2020-01-25

Allt var bra. Snabb leverans och bra varor.

Skrivet av  Caroline  - 2020-01-25

Väldigt nöjd med köpet. Mycket snabb leverans

Skrivet av  Christina  - 2020-01-25

Otroligt snabb leverans, bra emballerad.

Skrivet av  Felicia  - 2020-01-25

Beställde kl 5 på tisdag morgon och hämtade paketet onsdag lunch, bra paketerat 😍😍

Skrivet av  Emma  - 2020-01-24

I tid, snabbare än väntat, inga yttre eller inre skador!

Skrivet av  Magnus  - 2020-01-24

Bra pris och snabb leverans!

Skrivet av  Carola  - 2020-01-24

Mycket nöjd. Snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Helen  - 2020-01-24

Jättesnabb leverans!

Skrivet av  karolina  - 2020-01-24

Jätte bra saker o snabb leverans super nöjd .....

Skrivet av  Carina  - 2020-01-24

Snabbt levererat!!

Skrivet av  Helena  - 2020-01-24

Snabb leverans bra packat bra urval.jag handlar gärna igen hos er.

Skrivet av  Bo  - 2020-01-23

Kom i utsatt tid. Perfekt packat.

Skrivet av  Malin  - 2020-01-22

Snabb leverans och bra pris. Hade skrivit fel telefonnummer så jag fick ingen avisering men fick snabb hjälp av kundtjänst.

Skrivet av  Maritha  - 2020-01-21

Varorna kom i tid och var väl förpackat. Är en mycket bra butik med många uppslag och prylar som passar till många teman och dylikt är mycket nöjd Tack.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-21

Snabb leverans och smidigt med sms information för att hämta paketet. Hade därefter kontakt med kundtjänst pga att jag gjort en felbeställning och de mötte mig i mina önskemål. Bra samlat intryck från beställning till leverans.

Skrivet av  Eva  - 2020-01-21

Tack för väldigt snabb och bra leverans. 👍🎈

Skrivet av  Annick  - 2020-01-21

Snabb leverans och bra paketering av produkterna

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Lätt att handla över nätet. Kom snabbt till brevlådan. Ingen onödigt stort paketering

Skrivet av  Petra  - 2020-01-21

Jättesmidigt. Snabbt och enkelt👍😊

Skrivet av  Elizabeth  - 2020-01-21

Så smidigt att kunna beställa och hämta upp 2h senare ska verkligen handla här igen!

Skrivet av  Nygårds  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt i en bra låda.

Skrivet av  Marie  - 2020-01-20

Supersnabb leverans utanför dörren! Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Anneli  - 2020-01-20

Varorna kom snabbt och beställningen var enkel att genomföra. Kommer att använda Partyhallen vid fler tillfällen!

Skrivet av  Anna  - 2020-01-20

Otroligt snabb leverans vilket är positivt.

Skrivet av  Gerd  - 2020-01-20

Jättefort att få mitt paket. Bra packat!

Skrivet av  Kerstin  - 2020-01-20

Varorna kom efter 1 dygn, sååå imponerad över den snabba frakten

Skrivet av  Lis-Marie  - 2020-01-20

Jättesnabb leverans! Toppen eftersom jag var sent ute. Bra att veta till en annan gång.

Skrivet av  Nathalie  - 2020-01-20

Snabbt, enkelt, trevligt bemötande.

Skrivet av  Åsa  - 2020-01-19

Snabb leverans! Jättenöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-01-19

Toppen! Snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-01-19

Allt var väldigt bra. Det gick fort o få varorna.

Skrivet av  Annika  - 2020-01-19

Bra packat nöjd med produkten

Skrivet av  Marlene  - 2020-01-19

Snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2020-01-19

Ni har många motiv att välja på så vi kommer absolut att beställa från er igen! Snabb leverans direkt hem i brevlådan!

Skrivet av  Minna  - 2020-01-19

Leverans tiden är super snabb! Bra sida att söka produkter. Mycket olika produkter. Bra pris.

Skrivet av  Jennie  - 2020-01-18

Snabb leverans och svarade snabbt på mail:)

Skrivet av  Daniella  - 2020-01-18

Fick dom 2 dagar efter beställning. kanon bra

Skrivet av  Thomas  - 2020-01-18

Snabb leverans dagen efter beställning. Väl packeterat. Mycket nöjd.

Skrivet av  Jenny  - 2020-01-18

Jag fick varan inom utsatt leverans tid. Kartongen var lite trasig men den funkar utmärkt ändå.

Skrivet av  Gustav  - 2020-01-18

Fick paketet på en dag vilket aldrig har hänt förut, beställde runt 16-tiden på tisdagen och sen var den helt plötsligt på mitt ombud klockan 11 nästa dag.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-01-18

Snabb leverans, vilket är toppen. Välpackat, kommer definitivt handla mer hos partyhallen, bra material och bra priser.

Skrivet av  Jessica  - 2020-01-18

Snabb leverans och fina produkter! Sonen blev supernöjd!

Skrivet av  Lisa  - 2020-01-18

Grymt bra!! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Ulrika  - 2020-01-18

Snabb leverans. Dock dåligt paketerat då ett av äggen var trasigt.

Skrivet av  Helena  - 2020-01-18

Från beställning till leverans; allt gick smidigt och bra! Välpaketerat, fick varor som motsvarade förväntningarna och en smidig hemsida. Tack :)

Skrivet av  Linda  - 2020-01-17

Supersnabb leverans👍👍👍 fina grejer!

Skrivet av  Ingrid  - 2020-01-17

Otroligt snabb feedback och leverans. Helt nöjd!

Skrivet av  Karolin  - 2020-01-17

Mycket snabb leverans! Kom redan dagen efter beställning.