1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 701 - 800

Skrivet av  Ulrika  - 2016-05-12

Allt var jättebra. Supersnabb leverans.

Skrivet av  Ronald  - 2016-05-12

Ni är bäst grabben vart sjukt nöjd och vi med, kommer gärna och givetvis handla hos er. Allt var grymt packat och grejorna över förväntat snabb leverans !!! :)

Skrivet av  Kerstin  - 2016-05-12

Snabb leverans!

Skrivet av  Leif  - 2016-05-12

Skrivet av  Hampus  - 2016-05-12

Skrivet av  Daniella  - 2016-05-12

Jag fick varorna i tid, väldigt snabb leverans vilket jag är väldigt glad över då det behövdes brådskande snabbt! Bra med många färger och okej pris! Var slut i alla affärer så var väldigt glad över att ni hade den. Tack! Kan rekommendera er sajt och använda den igen vid behov!

Skrivet av  Carlos  - 2016-05-12

Skrivet av  Marie  - 2016-05-11

Jättenöjd med den korta leveranstiden!

Skrivet av  Eva  - 2016-05-10

Snabb leverans, bra paketerat. Skulle absolut handla här igen!

Skrivet av  Sana  - 2016-05-10

Skrivet av  Sara  - 2016-05-09

Mycket snabba mailsvar och toppen att kunna hämta varorna själv hos er.

Skrivet av  Elisabeth  - 2016-05-09

Varorna kom snabbt så det var jättebra .

Skrivet av  Jessica  - 2016-05-08

Snabb leverans.

Skrivet av  Anna  - 2016-05-08

Bra information, enkelt att beställa, snabb leverans.

Skrivet av  Susan  - 2016-05-07

Skrivet av  Okbamariam  - 2016-05-06

Det glädje mig att jag fick dem i god tid, fast jag beställde dem på kort tid.

Skrivet av  Nora  - 2016-05-06

Jag ska rekommendera till mina vänner den butiken! Jag var jätte nöjd med paketet!

Skrivet av  Kerstin  - 2016-05-06

Bra bemötande i telefon. Snabbt skickat ! Jag är jättenöjd :-) Massa kramar från mig !

Skrivet av  Yunia  - 2016-05-06

Jag fick allt hjälp jag behövde! Trevlig och hjälpsamma personal!

Skrivet av  Malin  - 2016-05-06

Snabb leverans, bra priser och varor som uppfyllde mina förväntningar. Bra och väl packat. Helnöjd!!

Skrivet av  Jenny  - 2016-05-06

Väldigt bra! Litet paket som levererades i brevlådan bara efter några dagar. Bra att man får mail när beställningen är hanterad så man vet att den är på väg. Jättebra med snabb leverans! Gick så fort att jag inte behövde kontakt kundtjänst! Kommer absolut beställa igen!

Skrivet av  Moa  - 2016-05-06

Skrivet av  Andreas  - 2016-05-05

Snabb leverans som vanligt, enkelt att navigera hemsidan och schysta priser! :)

Skrivet av  Carolina  - 2016-05-05

Varorna kom inom 24 timmar och var packat kanon bra

Skrivet av  Monica  - 2016-05-05

Det gick jättesnabbt att få varorna, perfekt! Varorna var bra packat.

Skrivet av  Malin  - 2016-05-05

Varorna kom snabbare än vad jag trodde dom skulle vara. Mycket nöjd!

Skrivet av  Ulrica  - 2016-05-05

Fick varorna ca 2-3 dagar efter att jag beställt. Paketet var packat väl.

Skrivet av  Martin  - 2016-05-03

Varan kom i tid. Mycket tidigare än jag trott, haha. Paketet var bra packat! Jag var aldrig i kontakt med kundtjänst, men antar att det bra (?)

Skrivet av  Annika  - 2016-05-03

Väl packat och fick paket i brevlådan dagen efter beställningen. Kunde inte gått snabbare👍

Skrivet av  Lisa  - 2016-05-03

Snabb leverans, inget krångel. Varorna var hela när dom kom fram. Super nöjd!

Skrivet av  Emelie  - 2016-05-02

Hade hämtning på mina varor och det funkade kanon! Smidigt snabbt bra service! Riktigt snabb plockning då jag kunde hämta mina saker efter bara någon timme! Kanon skulle verkligen rekommendera er vidare eller har redan gjort det faktiskt :)

Skrivet av  Mikael  - 2016-05-02

Smidig beställning, snabb leverans.

Skrivet av  Katarina  - 2016-05-02

Ja det fick jag. Den var bra inslagen när den kom.

Skrivet av  Veronica  - 2016-05-01

Supersnabb leverans!! Beställde efter 12 ich fick det hem i brevlådan dagen efter

Skrivet av  Zandra  - 2016-05-01

Rekordsnabbt leverans. Imponerande!!

Skrivet av  Adam  - 2016-05-01

Skrivet av  Sandra  - 2016-05-01

Mycket att välja på och ok frsktpris.

Skrivet av  Yunia  - 2016-05-01

Jätte bra sortiment och trevliga och hjälpsamma människor! Mycket nöjd! Kommer absolut att beställa här i framtiden! ;)

Skrivet av  Tiina  - 2016-04-30

Snabb leverans! Mycket nöjd!

Skrivet av  Petra  - 2016-04-30

Skrivet av  Naimy  - 2016-04-30

Lätt att beställa och leveransen var snabb.Trots att den var välpackad var tårtbanden jag beställde trasiga.

Skrivet av  Dilyara  - 2016-04-29

Skrivet av  Julia  - 2016-04-29

Skrivet av  Malin  - 2016-04-29

Jätte bra sortiment med snabb och enkel betalning och frakt! Kommer absolut att handla här i framtiden!

Skrivet av  Maria  - 2016-04-29

topp

Skrivet av  Amanda  - 2016-04-29

Skrivet av  Ann-Kristine  - 2016-04-28

Absolut snabb leverans och förpackningen helt ok. Har inte haft någon kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Sanna  - 2016-04-28

Snabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  Ulf  - 2016-04-28

Ja, Det var bra.

Skrivet av  Veronica  - 2016-04-28

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Ursula  - 2016-04-26

Jättebra service och snabb leverans. Allt var fint förpackat.

Skrivet av  Isak  - 2016-04-25

Allt gick väldigt smidigt

Skrivet av  Samuel  - 2016-04-25

Mycket bra! Rimligt pris och mycket snabb leverans! Helt OK fraktkostnad!

Skrivet av  Therese  - 2016-04-25

Skrivet av  Therese  - 2016-04-25

Extremt bra service då varorna kom hem dagen efter beställningen!!!

Skrivet av  Malin  - 2016-04-25

Är jätte nöjd med hur det gick att handla ifrån Partyhallen. Beställde sakerna på fredagen och de kom på tisdagen veckan som följde. Så frakten var snabb, sakerna var bra paketerade och inte skadade. Fakturan kom samma dag som jag beställde och var enkel att betala via klarna. Allt gick smidig och bra. Dessutom har de bra priser. Är jättenöjd och kommer definitivt att handla hos Partyhallen nästa gång jag behöver något till festen.

Skrivet av  Mira  - 2016-04-25

Skrivet av  Lena  - 2016-04-25

Allt fungerade jättebra ,, trevlig och hjälpsam kille på kundtjänst . Snabb leverans

Skrivet av  Helene  - 2016-04-25

Snabb leverans och för varan adekvat packning.

Skrivet av  Sara  - 2016-04-24

Hittade det jag behövde snabbt och enkelt. Snabb leverans och bra service. Varorna var bra förpackade, inget hade skadats under leveransen, även tårtobladen var hela . Helt nöjd. Kommer alltid att beställa från partyhallen.

Skrivet av  Hannah  - 2016-04-24

Superbra service, snabb leverans.

Skrivet av  Helena  - 2016-04-24

Varan kom fort fram. Välpaketerade!

Skrivet av  Anna  - 2016-04-24

Snabb leverans och bra packat 👍

Skrivet av  Madelene  - 2016-04-24

Skrivet av  Caroline  - 2016-04-24

Skrivet av  Monika  - 2016-04-24

Supersnabb leverans och mycket väl förpackat. Tyvärr blev paketet väldigt illa hanterat i postgången vilket resulterade i ett stort hål i kartongen och stora sprickor i båda bilderna. Fick mycket bra respons av kundtjänst som direkt makulerade ordern och såg till att jag får pengarna tillbaka. Som tur var så gick bilderna att använda ändå vilket resulterade i två goda tårtor och en lycklig treåring!

Skrivet av  Anna  - 2016-04-23

Supersnabb leverans, vilket uppskattas något otroligt! Även bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Johanna  - 2016-04-23

Toppen!

Skrivet av  Eleonor  - 2016-04-23

ni hade det jag var ute efter och leveransen var nog den snabbaste jag varit med om :)

Skrivet av  Susanna  - 2016-04-22

Snabb leverans!👍

Skrivet av  Anna  - 2016-04-22

Väldigt snabb leverans och bra kommunikation.

Skrivet av  Göran  - 2016-04-22

Varorna kom i tid som utlovat och det var välpaketerat i en mindre kartong. Kundtjänst kontakten var helt ok.

Skrivet av  Susanne  - 2016-04-21

Snabb leverans och bra webbsida

Skrivet av  Magnus  - 2016-04-21

Skrivet av  Sehribane  - 2016-04-21

Mycket bra. Får varorna i tid. En sak som inte e så bra tycker jag är att fakturan har så kort datum. Om det vore vid månad slut hade de varit väldig bra pga lönen är oftas då. Ibland vill man beställa men man hoppar över för fakturans datum e så kort o man får planera..

Skrivet av  Maria  - 2016-04-21

Snabb leverans och bra packat 😊

Skrivet av  Terese  - 2016-04-21

Toppenbra! Snabb leverans och bra förpackat!

Skrivet av  Veronica  - 2016-04-21

Låga priser, snabb leverans, bra packat och Klarna. Vi är super nöjda!

Skrivet av  Camilla  - 2016-04-19

Skrivet av  Amanda  - 2016-04-18

Skrivet av  Mia  - 2016-04-18

Lev tid bra, grejerna var hela så inget att klaga på.

Skrivet av  Freyja  - 2016-04-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Anna  - 2016-04-17

Väldigt Snabb leverans

Skrivet av  Maria  - 2016-04-17

Supersnabb leverans och bra grejjer

Skrivet av  Emma  - 2016-04-16

Skrivet av  Annie  - 2016-04-16

Fick varorna dagen efter jag beställde dem!

Skrivet av  Dafni  - 2016-04-15

Servicen super och varorna var bra paketreade.

Skrivet av  Rickard  - 2016-04-15

Skrivet av  Amanda  - 2016-04-14

Bra packat. Skickades snabbt!

Skrivet av  Mikael  - 2016-04-14

Skrivet av  Veronica  - 2016-04-14

Skrivet av  Matilda  - 2016-04-14

Blixtsnabb leverans

Skrivet av  Avin  - 2016-04-14

Snabb leverans!

Skrivet av  Babbis  - 2016-04-13

Bra priser, snabb leverans och bra service.

Skrivet av  Sofia  - 2016-04-13

Skrivet av  Susanne  - 2016-04-12

Skrivet av  Sara  - 2016-04-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jesper  - 2016-04-10

Skrivet av  Rebecca  - 2016-04-10

Fick orden dagen efter beställningen, väldigt nöjd med den snabba leveransen!

Skrivet av  Sanna  - 2016-04-10

De leverarades fort , inte provat sakerna än