1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 701 - 800

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Fick varor snabbt och bra paketerat. Allt toppen

Skrivet av  Birgitta  - 2020-10-13

Supersnabb leverans! 👍 Vilket var tur eftersom jag var ute i sista minuten.

Skrivet av  monica  - 2020-10-13

Snabb och bra service!

Skrivet av  Therese  - 2020-10-13

Snabb leverans, lätt att navigera på webbsidan.

Skrivet av  Dennis  - 2020-10-13

Mycket bra och snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Pia  - 2020-10-12

Bra leveranstid och trevlig personal vid kontakt

Skrivet av  Susann  - 2020-10-12

Snabb leverans och smidigt köp👍

Skrivet av  Lydia  - 2020-10-12

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2020-10-12

Super snabbt, kan inte bli bättre!

Skrivet av  Anita  - 2020-10-12

Bra packat!

Skrivet av  Alice  - 2020-10-12

Bra service, prisvärda varor och snabb leverans!

Skrivet av  Marlen  - 2020-10-12

Snabb leverans & bra paketerat

Skrivet av  David  - 2020-10-12

Varorna kom i tid och på utsatt tid.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-10-12

Jag fick varorna efter 48h vilket är ett stort plus! Varorna var bra packade. Inget att klaga på :)

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-12

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Maria  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättebra packat 👌🏻

Skrivet av  Pernilla  - 2020-10-11

Snabb leverans och bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Martina  - 2020-10-11

Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra packat paket.

Skrivet av  Linnea  - 2020-10-11

Väldig snabb leverans. Paketet var bra packat.

Skrivet av  Helena  - 2020-10-11

Snabb leverans, jättenöjd.

Skrivet av  jessica  - 2020-10-10

Snabb leverans

Skrivet av  Monica  - 2020-10-10

Snabb leverans, packat bra. Nöjd.

Skrivet av  Wynn  - 2020-10-10

Snabb leverans :-)

Skrivet av  Helena  - 2020-10-09

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Göran  - 2020-10-09

Snabb leverans

Skrivet av  Mimmi  - 2020-10-09

Otroligt snabb leverans, fint och ordentligt paketerat!

Skrivet av  Sheila  - 2020-10-08

Lätt att leta efter det jag sökte efter. Allt fanns i lager och det levererades snabbt!! Enkelt att hämta ut. Väl paketerat!

Skrivet av  Monica  - 2020-10-08

Fick min beställning supersnabbt, allt bra packat.

Skrivet av  Anna  - 2020-10-08

Snabb och smidig leverans förpackat så de gick in i brevlådan.

Skrivet av  Adela  - 2020-10-08

Jag fick varorna jätte snabbt och det var bra paketerat.

Skrivet av  Jenny  - 2020-10-08

Paketet och innehållet var helt & fick mina varor i tid till kalaset!

Skrivet av  Jennifer  - 2020-10-08

Nöjda med leveransen och produkterna motsvarade våra förväntningar. Bra priser jämfört med andra butiker på nätet.

Skrivet av  Frida  - 2020-10-07

Gick snabbt att få hem varorna, toppen!

Skrivet av  Teresia  - 2020-10-07

Snabb leverans. Bra kundtjänst. Rekommenderas

Skrivet av  Maria  - 2020-10-07

Varan kom supersnabbt och hela köpet var lätt och smidigt.

Skrivet av  Saga  - 2020-10-07

Snabb leverans, fick paketet efter två dagar!

Skrivet av  Indir  - 2020-10-07

Supersmidig och snabb leverans. Paketet som var snyggt förpackat landade i brevlådan efter två dagar.

Skrivet av  Layal  - 2020-10-06

Väldigt Snabb leverans. Lätt att handla. Bra och prisvärda produkter. Kommer definitivt att handla fler gånger.

Skrivet av  Saga  - 2020-10-06

Snabb leverans, fick paketet efter två dagar!

Skrivet av  Janicke  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans och paketet var bra och tryggt packat. 👍

Skrivet av  Marcela  - 2020-10-06

Jättesnabb leverans. Beställde varorna på fm och fick de hem redan nästa dag

Skrivet av  Anna  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Wilma  - 2020-10-06

Jättesnabb leverans och fina varor till väldigt bra priser, i jämförelse med andra företag som säljer liknande produkter men tar mer betalt. Rekommenderar starkt partyhallen!

Skrivet av  Anna  - 2020-10-06

Gick supersmidigt och snabbt! Tack!

Skrivet av  Louise  - 2020-10-06

Väldigt snabb leverans, endast 2 dagar. Levererades i bra skick, inget som var sönder eller tillplattat.

Skrivet av  Hanna  - 2020-10-06

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-10-06

Snabb och smidig leverans. Bra priser och roligt utbud!

Skrivet av  Elin  - 2020-10-05

Väldigt snabb leverans och varorna var som förväntat 😍

Skrivet av  Antigona  - 2020-10-05

Galet snabb leverans!! Trodde det skulle ta max 3 dagar men dagen efter att jag beställde fick jag min vara 😍😍

Skrivet av  Emma  - 2020-10-05

Snabb leverans. Behövde komplettera med en pryl och kundtjänst svarade och löste det utan problem.

Skrivet av  Karin  - 2020-10-05

Allt precis som förväntat och fantastisk snabb leverans.

Skrivet av  nina  - 2020-10-05

Allt jättebra! Super snabb leverans, har handlat hos er tidigare och är imponerad att varorna kommer på dag 1 eller2 efter beställning !Tack!

Skrivet av  Eva  - 2020-10-05

Snabb leverans, snyggt packat, pga hög kvalitativ leverans har jag inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Sofi  - 2020-10-05

Supersnabb och smidig leverans

Skrivet av  Anel  - 2020-10-05

Imponerande snabb leverans, beställde i sista sekunden men kom dan efter Toopen

Skrivet av  Doris  - 2020-10-05

Varorna kom jättefort, allt var bra packat

Skrivet av  Maria  - 2020-10-05

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Helena  - 2020-10-04

Snabb leverans och bra att man kan spåra paketet.

Skrivet av  Monika  - 2020-10-04

Varan var väldigt bra packad. Levreades snabbt t.o.m en dag tidigare än jag trodde.

Skrivet av  Marie  - 2020-10-04

Väldigt snabb leverans, beställde på söndag kväll och hade varor på tisdagen. Tummen upp även för kundtjänst, behövde hjälp med min order och har nog aldrig fått så snabb hjälp någonstans. Proffsigt!!

Skrivet av  Elin  - 2020-10-04

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Maria  - 2020-10-04

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Emelie  - 2020-10-04

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Lisa  - 2020-10-03

Snabb leverans, bra priser.

Skrivet av  Therese  - 2020-10-03

Snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Jonathan  - 2020-10-03

Mycket bra, snabb frakt!

Skrivet av  Pirjo  - 2020-10-02

Snabb leverans, fint packat!

Skrivet av  Tommy  - 2020-10-02

Bra packat, snabb leverans

Skrivet av  Emma  - 2020-10-02

Snabb leverans

Skrivet av  Susanne  - 2020-10-02

Snabb leverans och fint packat

Skrivet av  ÅSA  - 2020-10-02

Har aldrig varit med om så snabb leverans, rekommenderar er varmt. Beställde på söndag och hämtade tisdag Fm, otroligt. Återkommer igen!

Skrivet av  Michaela  - 2020-10-02

Smidigt och bra. Bäst av allt är att man kan betala via Klarna!

Skrivet av  Niloofar  - 2020-10-01

Smidigt köp och hjälpsam personal på kundtjänst!

Skrivet av  Nettis  - 2020-10-01

Snabb leverans och jättebra packat 😊

Skrivet av  Marina  - 2020-10-01

Snabb leverans vilket är toppen.Paketet var välpackat så inga skador kan uppkomma

Skrivet av  Sofie  - 2020-10-01

Paketet kom inom två dagar, och levererades till mitt uthämtningsställe.

Skrivet av  Patrick  - 2020-10-01

Fick helt underbart bemötande av butiken och dess personal via mail, fick problem med min beställning och kundservice löste detta direkt och jag hade nya varor leverade inom 25 timmar. 10 av 10 i betyg för detta företag 👍👍👍👍

Skrivet av  Sanna  - 2020-10-01

Mycket bra! Snabb leverans

Skrivet av  Felicia  - 2020-09-30

Mycket nöjd med beställningen! Det gick fort att få det jag beställt. Bra packat!

Skrivet av  Johanna  - 2020-09-30

Supersnabb leverans, varorna kom dagen efter att jag beställt⚡️

Skrivet av  Sofia  - 2020-09-30

Galet snabb leverans, aldrig varit med om liknande, riktigt bra jobbat och så mycket värt.

Skrivet av  Marit  - 2020-09-30

Supersnabb leverans och bra packat

Skrivet av  Carina  - 2020-09-29

Allt var till belåtenhet. Snabb leverans.

Skrivet av  Ronnie  - 2020-09-29

Fick varorna på en gång mer eller mindre. Beställde på fredagen, kom på måndagen.

Skrivet av  Gunilla  - 2020-09-29

Snabbaste levererans o bra emballage.

Skrivet av  Kalliopi  - 2020-09-29

Supernöjd med allt! Snabb leverans och fina produkter av god kvalitet, precis som sågs på webbsidan.

Skrivet av  Erik  - 2020-09-28

Smidigt att handla, riktigt bra packat och Snabb frakt.

Skrivet av  Josefin  - 2020-09-28

Mycket bra, varorna kom fram bara två dagar efter beställning, allt gick snabbt och smidigt. Kommer handla hos er igen.

Skrivet av  Julia  - 2020-09-28

Bra priser och supersnabb leverans!

Skrivet av  Patrik  - 2020-09-28

Snabb frakt och bra packat. Rekommenderas!

Skrivet av  Anna  - 2020-09-28

Paketet var bra packat, alla varorna var hela och fina. Bäst av allt var helt klart leveranstiden, jag hade paketet efter 1 dygn, helt sjukt. Tror det är rekord 👏

Skrivet av  Emelie  - 2020-09-28

Snabb leverans!

Skrivet av  Malou  - 2020-09-28

Mycket bra paketerat. Otroligt snabb leverans. Fick varan dagen efter jag beställt.

Skrivet av  Madelene  - 2020-09-27

Snabb och smidig leverans. Super nöjd! :)

Skrivet av  Ida  - 2020-09-27

Jättesnabb leverans! Bra packat!

Skrivet av  Sari  - 2020-09-27

Bra packat, framförallt snabb leverans!! Jättenöjd😍

Skrivet av  Magdalena  - 2020-09-27

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Soghra  - 2020-09-26

Snabb leverans väl paketerat. Tummen upp

Skrivet av  Jenny  - 2020-09-25

Mycket bra! Lätta att beställa och snabb leverans.

Skrivet av  Bengt  - 2020-09-23

Fantastiskt snabb leverans endast 2 dagar från beställning