1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 701 - 800

Skrivet av  Emil  - 2021-01-18

Snabb leverans fast det var precis innan jul.

Skrivet av  Johanna  - 2021-01-18

Allt fungerade toppenbra!

Skrivet av  Markus  - 2021-01-18

Enkelt att beställa, betala, och snabb leverans.

Skrivet av  Ann-Britt  - 2021-01-18

Leveransen, helt otrolig. Det tog 26 timmar...vi trodde inte våra ögon. Kom väl förpackat i en liten kartong.

Skrivet av  Lina  - 2021-01-18

Bra leverans och kort leveranstid!

Skrivet av  ulla-greta  - 2021-01-17

Varan kom jättesnabbt! Bra packad! Finns inget att anmärka på! 10 poäng av 10 möjliga! Mvh Ulla-greta

Skrivet av  Herman  - 2021-01-17

Varorna kom hur snabbt som helst, ok packning

Skrivet av  Anna  - 2021-01-17

Fick varor i tid och de var väl packade . Rekommenderar absolut att beställa från partyhallen. Kommer absolut att köpa fler presenter via er!

Skrivet av  Elina  - 2021-01-15

Jag är så nöjd med mitt köp! Extremt snabb leverans och jättefina produkter som var bra packade. Kommer definitivt handla på Partyhallen igen!

Skrivet av  Pernilla  - 2021-01-14

Bra varor, snabb och smidig beställning och leverans. Fick allt i tid, så nöjd.

Skrivet av  Ulla  - 2021-01-14

Superbra leveranstid och allt packat med omsorg Tack!

Skrivet av  Ingvar  - 2021-01-14

Kom i tid inga problem!

Skrivet av  Iqbal  - 2021-01-13

Allt var superbra faktiskt. Snabb leverans och hela köpet var enkelt och smidigt!

Skrivet av  Peter  - 2021-01-13

Mycket nöjd!

Skrivet av  Mats  - 2021-01-13

Snabb leverans. Inga problem.

Skrivet av  Kennet  - 2021-01-13

Varorna kom i tid och var bra förpackade

Skrivet av  Margit  - 2021-01-12

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Yasmine  - 2021-01-11

Snabb smidig leverans, bra förpackat och trevlig kundtjänst. Fina produkter, är helnöjd med köpet!

Skrivet av  Lena  - 2021-01-10

Paketet kom snabbt och var fint, inget att klaga på.

Skrivet av  Helena  - 2021-01-09

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Marie  - 2021-01-09

Jag fick varorna snabbt och dom var bra packade

Skrivet av  Eva  - 2021-01-08

Allt var hur bra som helst. Har inte behövt kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Josefine  - 2021-01-08

Snabb leverans och smidigt att beställa.

Skrivet av  Paula  - 2021-01-08

Snabb leverans och allt i bra skick!

Skrivet av  Paula  - 2021-01-08

Snabb leverans och allt i bra skick!

Skrivet av  Angelica  - 2021-01-08

Snabb leverans och bra packat 👍

Skrivet av  Mia  - 2021-01-08

Supersnabb leverans trots december, bra produkter och priser och vi kommer att köpa mer från sidan 🙌

Skrivet av  Birgitta  - 2021-01-07

Bra paketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Jessica  - 2021-01-07

Allt kom i lagom tid till paketinslagning samt var packat med omsorg - alltid nöjd med Partyhallen!!!

Skrivet av  Liselott  - 2021-01-07

Mycket snabb frakt o bra packat, väldigt nöjd med mina beställningar här! Rekommenderas!

Skrivet av  Michaela  - 2021-01-07

Snabb leverans och bra service

Skrivet av  Lola  - 2021-01-07

Varorna kom i tid. Bra förpackat och som sagt, snabbt levererat.

Skrivet av  Inger  - 2021-01-07

Smidigt att handla hos er och snabb leverans, trots nära inpå julen.

Skrivet av  Magnus  - 2021-01-07

Kanon. Riktigt snabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2021-01-07

Snabb leverans trots att det var kort om tid innan helgerna. Väldigt bra emballerat.

Skrivet av  Emma  - 2021-01-06

Leveransen gick jättesnabbt trots att det var innan jul!

Skrivet av  Johanna  - 2021-01-06

Snabb och smidig leverans!

Skrivet av  Johan  - 2021-01-06

kom i tid kanske t.om tidigare, väl packat ingen kontakt behövdes allt gick som ett löpband 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Maeli  - 2021-01-06

Snabb leverans och väl inpackad vid leverans.

Skrivet av  Ieva  - 2021-01-06

Mycket fina, bra och prisvärda produkter. Jätte snabb leverans! Tack!

Skrivet av  Felicia  - 2021-01-06

Bra leverans och bra packat

Skrivet av  Bo  - 2021-01-06

Snabb leverans. Bra packat. Allt till belåtenhet.

Skrivet av  Karin  - 2021-01-06

Vi fick vårat paket i tid, direkt i brevlådan.

Skrivet av  Karen  - 2021-01-05

Snabb leverans 📦 och kundtjänst som var väldigt trevliga och hade ett bra bemötande. Väl paketerat, väldigt nöjd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skrivet av  Sara  - 2021-01-05

Kom i god tid och välförpackat

Skrivet av  Birgitta  - 2021-01-05

Skrivet av  Seija  - 2021-01-05

Allt perfa!

Skrivet av  Arne  - 2021-01-05

Helt nöjd med köpet och leveransen och utseendet på det jag köpte /Arne

Skrivet av  Jakob  - 2021-01-04

Snabb leverans väldigt bra förpackade varor.

Skrivet av  Erik  - 2021-01-04

Paketet kom väldigt fort trots hetsen under juletid! Väl paketerad och helt när det kom fram

Skrivet av  Kate  - 2021-01-04

Supersnabb leverans, väl packat. Helt nöjd.

Skrivet av  Karin  - 2021-01-04

Snabb leverans, allt funkade som det ska.

Skrivet av  Jenny  - 2021-01-03

Snabb leverans, allt toppen!

Skrivet av  Tobias  - 2021-01-03

bra leveranstid och butik och det var bra packat. jag rekommenderar denna butik.

Skrivet av  Miriam  - 2021-01-03

Supersnabb leverans, väl packat till bra pris

Skrivet av  Tarik  - 2021-01-03

Köpet gick bra och snabb frakt!

Skrivet av  Åsa  - 2021-01-03

Varorna kom snabbt och de var väl inpackade. Mycket nöjd med servicen. Vet tyvärr inget om hur produkterna fungerade eftersom det var julklappar.

Skrivet av  Aina  - 2021-01-03

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Kajsa  - 2021-01-02

Inget att klaga på. Tog dock någon dag längre än utlovat.

Skrivet av  Karen  - 2021-01-01

Fick allt i tid, snabb leverans 📦

Skrivet av  Hanna  - 2021-01-01

Otroligt snabb leverans! 26 timmar efter lagd beställning hade jag hämtat ut paketet på Posten. Imponerande!

Skrivet av  Charlotte  - 2021-01-01

Paketet kom snabbt trots julrusch.

Skrivet av  Carolina  - 2021-01-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Börje  - 2021-01-01

Kom snabbt trots jultid och pandemi, bra packat

Skrivet av  Agneta  - 2021-01-01

Bra utbud och snabb leverans👍

Skrivet av  Carolina  - 2021-01-01

Snabb leverans!

Skrivet av  Sandra  - 2020-12-31

Snabb leverans. Bra bemötande från Kundtjänst. Toppen betyg! Vi handlar gärna här ifrån fler gånger

Skrivet av  Jenny  - 2020-12-31

Kul hemsida, snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Jörgen  - 2020-12-31

Snyggt förpackat och snabb leverans

Skrivet av  Maria  - 2020-12-30

Snabb leverans. Alla produkterna fanns med och allt var snyggt packat. Jag är jättenöjd och kommer beställa mer framöver.

Skrivet av  Gunilla  - 2020-12-30

Varan kom snabbt. Bra packat.

Skrivet av  Lena  - 2020-12-30

Varorna kom i tid och bra förpackat.

Skrivet av  Annika  - 2020-12-29

Supersnabb leverans och varan var utomordentligt bra paketerad. Så otroligt nöjd med både vara, leveranstid och paketering. Extra plus är att det är en bra, lätt hemsida och otroligt lätt att hitta det man söker.

Skrivet av  Mikael  - 2020-12-29

Välpackat o levererans i tid.

Skrivet av  Emelie  - 2020-12-26

Hur bra som helst! Jätte snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-12-24

Jag är mycket nöjd med den snabba leveransen och paketeringen.

Skrivet av  Peter  - 2020-12-23

mycket bra och snabb leverans

Skrivet av  Carina  - 2020-12-23

Snabb leverans bra service fint packat jag fick varorna i tid inget att klaga på

Skrivet av  Ulla  - 2020-12-23

Paketet kom snabbt och var bra paketerat.

Skrivet av  Ros-Mari  - 2020-12-23

Det kom otroligt snabbt och jag är så nöjd

Skrivet av  Sara  - 2020-12-22

Snabb leverans, väl förpackat.

Skrivet av  Helena  - 2020-12-21

Köpet av mina varor från Partyhallen gick supersmidigt och enkelt. Varorna kom fram snabbare än vad jag räknat med. Paketet var bra paketerat och enkelt att hämta. Inga konstigheter helt enkelt!

Skrivet av  Christina  - 2020-12-21

Dålig förpackning. Den var inte så bra försluten

Skrivet av  Karin  - 2020-12-21

Snabb leverans

Skrivet av  Monia  - 2020-12-20

Smidigt att beställa och att betala. Varan kom i tid och var bra packeterad.

Skrivet av  Jean  - 2020-12-20

Jag fick paketet snabbt. Och det var paketerat perfekt!

Skrivet av  Gretel  - 2020-12-20

Fick varorna snabbt.

Skrivet av  Tony  - 2020-12-20

Varan kom i tid. Bra packat.

Skrivet av  Marianne  - 2020-12-19

Bra packat, snabb leverans

Skrivet av  Bertil  - 2020-12-19

Leveransen kom i tid och det var inget fel på paketet.

Skrivet av  Susanne  - 2020-12-19

Allt snabbt och perfekt!

Skrivet av  Angelica  - 2020-12-19

Allt gick fort och bra leverans

Skrivet av  lena  - 2020-12-18

Bästa kundservicen, och så roliga saker till bra priser! Kommer definitivt att beställa mer saker :)

Skrivet av  Susanne  - 2020-12-18

Mycket nöjd. Snabb leverans och bra återkoppling om leverans etc

Skrivet av  Birgitta  - 2020-12-18

Snabb leverans

Skrivet av  Pernilla  - 2020-12-17

Allt har fungerat klockrent!

Skrivet av  Gunilla  - 2020-12-17

Snabb leverans. Kom hem i lådan.

Skrivet av  marita  - 2020-12-17

Jag fick varorna i tid och allt var bra

Skrivet av  Maria  - 2020-12-17

Varorna kom snabbt efter beställning och packningen var bra.

Skrivet av  Anna  - 2020-12-17

Jätte bra packat