Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 701 - 800

Skrivet av  Anna Nilsen  - 2016-04-24

Snabb leverans och bra packat 👍

Skrivet av  Madelene Sundvall Skogh  - 2016-04-24

Skrivet av  Caroline Johansson  - 2016-04-24

Skrivet av  Monika Liljekvist  - 2016-04-24

Supersnabb leverans och mycket väl förpackat. Tyvärr blev paketet väldigt illa hanterat i postgången vilket resulterade i ett stort hål i kartongen och stora sprickor i båda bilderna. Fick mycket bra respons av kundtjänst som direkt makulerade ordern och såg till att jag får pengarna tillbaka. Som tur var så gick bilderna att använda ändå vilket resulterade i två goda tårtor och en lycklig treåring!

Skrivet av  Anna Wiklund  - 2016-04-23

Supersnabb leverans, vilket uppskattas något otroligt! Även bra kvalitet på varorna!

Skrivet av  Johanna Arnell  - 2016-04-23

Toppen!

Skrivet av  Eleonor Karlsson  - 2016-04-23

ni hade det jag var ute efter och leveransen var nog den snabbaste jag varit med om :)

Skrivet av  Susanna Fernberg Modén  - 2016-04-22

Snabb leverans!👍

Skrivet av  Anna Vestman  - 2016-04-22

Väldigt snabb leverans och bra kommunikation.

Skrivet av  Göran Svensson  - 2016-04-22

Varorna kom i tid som utlovat och det var välpaketerat i en mindre kartong. Kundtjänst kontakten var helt ok.

Skrivet av  Susanne Ståhl  - 2016-04-21

Snabb leverans och bra webbsida

Skrivet av  Magnus Flodkvist  - 2016-04-21

Skrivet av  Sehribane Dibrani  - 2016-04-21

Mycket bra. Får varorna i tid. En sak som inte e så bra tycker jag är att fakturan har så kort datum. Om det vore vid månad slut hade de varit väldig bra pga lönen är oftas då. Ibland vill man beställa men man hoppar över för fakturans datum e så kort o man får planera..

Skrivet av  Maria Samuelsson  - 2016-04-21

Snabb leverans och bra packat 😊

Skrivet av  Terese Törngren  - 2016-04-21

Toppenbra! Snabb leverans och bra förpackat!

Skrivet av  Veronica Persson  - 2016-04-21

Låga priser, snabb leverans, bra packat och Klarna. Vi är super nöjda!

Skrivet av  Camilla Söderberg  - 2016-04-19

Skrivet av  Amanda Nylund  - 2016-04-18

Skrivet av  Mia Piejko  - 2016-04-18

Lev tid bra, grejerna var hela så inget att klaga på.

Skrivet av  Freyja Bäcklund  - 2016-04-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Anna Brander  - 2016-04-17

Väldigt Snabb leverans

Skrivet av  Maria Evaldsson  - 2016-04-17

Supersnabb leverans och bra grejjer

Skrivet av  Emma Olsson  - 2016-04-16

Skrivet av  Annie Geiverz  - 2016-04-16

Fick varorna dagen efter jag beställde dem!

Skrivet av  Dafni Magnusson  - 2016-04-15

Servicen super och varorna var bra paketreade.

Skrivet av  Rickard Hellgren  - 2016-04-15

Skrivet av  Amanda Norberg  - 2016-04-14

Bra packat. Skickades snabbt!

Skrivet av  Mikael Augustin  - 2016-04-14

Skrivet av  Veronica Sundbäck  - 2016-04-14

Skrivet av  Matilda Lundberg  - 2016-04-14

Blixtsnabb leverans

Skrivet av  Avin Baban  - 2016-04-14

Snabb leverans!

Skrivet av  Babbis Stavropoulos  - 2016-04-13

Bra priser, snabb leverans och bra service.

Skrivet av  Sofia Lindberg-Hjalmar  - 2016-04-13

Skrivet av  Susanne Fredriksson  - 2016-04-12

Skrivet av  Sara Lunneborg  - 2016-04-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jesper Mattsson Belokon  - 2016-04-10

Skrivet av  Rebecca Johansson  - 2016-04-10

Fick orden dagen efter beställningen, väldigt nöjd med den snabba leveransen!

Skrivet av  Sanna Holgersson  - 2016-04-10

De leverarades fort , inte provat sakerna än

Skrivet av  Madelene Eriksson  - 2016-04-10

Snabb leverans. I mitt paket var diademet till kläderna trasigt, men god och snabb service och ett nytt skickades mig direkt.

Skrivet av  Thomas Hargsten  - 2016-04-10

Skrivet av  Hanna Miriam Smolowicz Holmberg  - 2016-04-10

Snabbt enkelt prisvärt o kul Bättre förpackat än när vi beställde i januari, då var oblatet trasigt vid leverans. Nu både fasthäftat, bubbelplast och kartong, då var det bara kartong.

Skrivet av  Emelie Utterberg  - 2016-04-09

Jätte snabb leverans👍🏻 fick paketet dagen efter jag beställde de!😊 har inte använt några av produkterna men allt såg bra ut!

Skrivet av  Isabelle Norlén  - 2016-04-09

Allt kom i tid och var helt. Jättebra service!

Skrivet av  Ulrika Persson  - 2016-04-09

En av varorna som jag beställde fanns inte i lager. Som plåster på såret ringde en person upp och erbjöd mig fri frakt på beställningen, 10% rabatt på köpet samt en gåva! Detta är vad jag kallar service. Eftersom jag kunde vänta med leveransen i några dagar så fick de tag på varan och skickade den veckan efter. Jag är mycket nöjd!

Skrivet av  Charlotte Hallin Johansson  - 2016-04-08

Snabb leverans

Skrivet av  Annika Buxfeldt  - 2016-04-07

Snabb leverans! Hade varorna i brevlådan redan dagen efter beställning! Toppenbra!

Skrivet av  Andreas Pettersson  - 2016-04-07

Mycket snabb leveranstid så jag är inget annat än nöjd.

Skrivet av  Thilda Eriksen  - 2016-04-07

Fick varorna på 2 dagar, så nöjd med leveransen. Kommer beställa fler gånger!

Skrivet av  Jenny Johansson  - 2016-04-07

Skrivet av  Madelen Wallin  - 2016-04-06

Skrivet av  Suzan Sabar  - 2016-04-06

Jag älskade servicen! Varorna kom i tid och de glädje mig. :) Lycka till och fortsätt så!

Skrivet av  Lisette Sundqvist  - 2016-04-05

Skrivet av  Kholoud Bajes  - 2016-04-04

Jag fick min vara i tid och det var jätte bra .Tack👍🏼👍🏼👍🏼

Skrivet av  Britt-Marie Berge  - 2016-04-04

Varan kom väldigt snabbt direkt i brevlådan. Bra förpackat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Helena Holmquist Jansson  - 2016-04-04

Jag uppskattar snabbheten på leveransen (jag beställde och hämtade upp min samma dag) och trevligt bemötande.

Skrivet av  Jenny Cleröd  - 2016-04-04

Jag har ännu inte testat produkten ännu men leveransen var supersnabb - med posten dagen efter beställning lades. So far so good!

Skrivet av  Sara Arnesen  - 2016-04-03

Jag har inte provat produkten ännu, men blev väldigt glatt överraskad över den snabba frakten. Beställde 20.00 på en onsdag, fick varan i brevlådan 17.00 på fredagen.

Skrivet av  Henrik Gustafsson  - 2016-04-03

Supersnabb leverans. Perfekt.

Skrivet av  Mats Ove Nilsson  - 2016-04-02

Hej, har redan skrivit en recension. Varorna kom blixtsnabbt och allt funkade perfekt :-)

Skrivet av  Vera Gustavsson  - 2016-04-02

Helt ok. inget att klaga på

Skrivet av  Maria Gripson  - 2016-04-02

Skrivet av  Marléne Hansson  - 2016-04-02

Varorna kom fort och beställningen gick smidigt på hemsidan. Supernöjd!

Skrivet av  Marie Petersson  - 2016-04-02

Super snabb leverans och bra priser

Skrivet av  Ann-Charlotte Olofsson  - 2016-04-02

Bra. Snabb leverans.

Skrivet av  Varsha Christensson  - 2016-04-02

Skrivet av  Hanna Enbjärde  - 2016-04-01

Skrivet av  Viktoria Persson  - 2016-04-01

Varorna kom väldigt snabbt, fint packat!

Skrivet av  Pernilla Johansson  - 2016-04-01

Skrivet av  Ann-Christine Röhnisch  - 2016-04-01

Bra packat!

Skrivet av  Emma Haraldsson  - 2016-03-29

Skrivet av  Petra Haraldsson  - 2016-03-28

Skrivet av  Thérése Görtz  - 2016-03-28

Skrivet av  Ann-Christine Sandin Månsson  - 2016-03-28

Skrivet av  Jesper Uppgren Eriksson-Ylipää  - 2016-03-28

Klockrent. Underbart att man kan hemta upp sakerna själv snabbt💖

Skrivet av  Camilla Zingmark  - 2016-03-28

Jättebra!

Skrivet av  Amelia Hilmersson  - 2016-03-27

Varorna kom snabbt och i tid

Skrivet av  Katarina Johansson  - 2016-03-27

Skrivet av  Johan Mårtensson  - 2016-03-26

Snabb leverans.

Skrivet av  Monika Ewa Nawara-Nawiesniak  - 2016-03-25

Skrivet av  Sara Margaretha Elisabeth Lindström  - 2016-03-25

Allt var bra.

Skrivet av  Liahne Dhimple Batilo Kofoed  - 2016-03-25

Mycket bra leveranstid, snabb! Allt gick smidigt med köpet och butiker hade även ett bra utbud. Sidan skulle kunna se snyggare ut, då utseende spelar roll framförallt på hemsidor.

Skrivet av  Christa Johansson Rindhoff  - 2016-03-24

Skrivet av  Amanda Huk  - 2016-03-24

Snabb leverans och jättebra packat :)

Skrivet av  Eva Ulrika Norlin  - 2016-03-23

Precis som utlovat var det snabb leverans. Paket låg i brevlådan vilket var skönt så att jag slapp åka och hämta ut paketet.

Skrivet av  Anna Winnquist  - 2016-03-22

Varorna kom snabbt och var ordentligt packade. Dessutom fick vi guldballonger och en ballongpump i present :) Mycket uppskattat!!

Skrivet av  Ann-Christine Sandin Månsson  - 2016-03-21

Skrivet av  Robert Hagberg  - 2016-03-21

Skrivet av  Asrin Ali Zadeh  - 2016-03-21

Beställde på en fredag fick dem måndag morgon. Bra produkter och oerhört snabb leverans :D

Skrivet av  Linda Lindgren  - 2016-03-21

Snabb hantering!

Skrivet av  Åsa Wennberg  - 2016-03-20

Bra med snabb leverans,proffsigt.

Skrivet av  Malin Bäckstedt  - 2016-03-20

Paketet var perfekt packat, det levererandes snabbt och jag är väldig nöjd.

Skrivet av  Åke Nyman  - 2016-03-20

Snabb leverans och mycket trevlig personal

Skrivet av  Tommy Olsson  - 2016-03-20

Skrivet av  Margareta Johannesson  - 2016-03-19

Skrivet av  Monica Hansson  - 2016-03-19

Snabb leverans, beställde varan på onsdag eftermiddag och fick den på fredagen. Väl paketerad.

Skrivet av  Charlotta Lundberg  - 2016-03-19

Superbra, extremt snabb leverans. Bra kvalitet på sakerna!!

Skrivet av  Ida Imberg  - 2016-03-19

Snabb leverans, tur för mig som var ute i sista minuten.

Skrivet av  Caroline Gidstedt  - 2016-03-19

Allt var bra. Kom inom utsatt tid o bra paketerat.

Skrivet av  Jenny Karlsson  - 2016-03-19

Snabb leverans och fint packat så partyhallen får utan tvekan högsta betyg!

Skrivet av  David Hansson  - 2016-03-18

Smidigt! Snabb leverans! :)