1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 401 - 500

Skrivet av  Maria  - 2020-12-30

Snabb leverans. Alla produkterna fanns med och allt var snyggt packat. Jag är jättenöjd och kommer beställa mer framöver.

Skrivet av  Gunilla  - 2020-12-30

Varan kom snabbt. Bra packat.

Skrivet av  Lena  - 2020-12-30

Varorna kom i tid och bra förpackat.

Skrivet av  Annika  - 2020-12-29

Supersnabb leverans och varan var utomordentligt bra paketerad. Så otroligt nöjd med både vara, leveranstid och paketering. Extra plus är att det är en bra, lätt hemsida och otroligt lätt att hitta det man söker.

Skrivet av  Mikael  - 2020-12-29

Välpackat o levererans i tid.

Skrivet av  Emelie  - 2020-12-26

Hur bra som helst! Jätte snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2020-12-24

Jag är mycket nöjd med den snabba leveransen och paketeringen.

Skrivet av  Peter  - 2020-12-23

mycket bra och snabb leverans

Skrivet av  Carina  - 2020-12-23

Snabb leverans bra service fint packat jag fick varorna i tid inget att klaga på

Skrivet av  Ulla  - 2020-12-23

Paketet kom snabbt och var bra paketerat.

Skrivet av  Ros-Mari  - 2020-12-23

Det kom otroligt snabbt och jag är så nöjd

Skrivet av  Sara  - 2020-12-22

Snabb leverans, väl förpackat.

Skrivet av  Helena  - 2020-12-21

Köpet av mina varor från Partyhallen gick supersmidigt och enkelt. Varorna kom fram snabbare än vad jag räknat med. Paketet var bra paketerat och enkelt att hämta. Inga konstigheter helt enkelt!

Skrivet av  Christina  - 2020-12-21

Dålig förpackning. Den var inte så bra försluten

Skrivet av  Karin  - 2020-12-21

Snabb leverans

Skrivet av  Monia  - 2020-12-20

Smidigt att beställa och att betala. Varan kom i tid och var bra packeterad.

Skrivet av  Jean  - 2020-12-20

Jag fick paketet snabbt. Och det var paketerat perfekt!

Skrivet av  Gretel  - 2020-12-20

Fick varorna snabbt.

Skrivet av  Tony  - 2020-12-20

Varan kom i tid. Bra packat.

Skrivet av  Marianne  - 2020-12-19

Bra packat, snabb leverans

Skrivet av  Bertil  - 2020-12-19

Leveransen kom i tid och det var inget fel på paketet.

Skrivet av  Susanne  - 2020-12-19

Allt snabbt och perfekt!

Skrivet av  Angelica  - 2020-12-19

Allt gick fort och bra leverans

Skrivet av  lena  - 2020-12-18

Bästa kundservicen, och så roliga saker till bra priser! Kommer definitivt att beställa mer saker :)

Skrivet av  Susanne  - 2020-12-18

Mycket nöjd. Snabb leverans och bra återkoppling om leverans etc

Skrivet av  Birgitta  - 2020-12-18

Snabb leverans

Skrivet av  Pernilla  - 2020-12-17

Allt har fungerat klockrent!

Skrivet av  Gunilla  - 2020-12-17

Snabb leverans. Kom hem i lådan.

Skrivet av  marita  - 2020-12-17

Jag fick varorna i tid och allt var bra

Skrivet av  Maria  - 2020-12-17

Varorna kom snabbt efter beställning och packningen var bra.

Skrivet av  Anna  - 2020-12-17

Jätte bra packat

Skrivet av  Mary-Anne  - 2020-12-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Malin  - 2020-12-17

Allt toppenbra! Seriös näthandel med grymma varor!

Skrivet av  Helena  - 2020-12-16

Kom snabbt, bra packat.

Skrivet av  Theres  - 2020-12-16

Varorna kom snabbt och var bra packat. Rekommenderas 😊

Skrivet av  Ieva  - 2020-12-16

Mycket fina, bra och prisvärda produkter. Jätte snabb leverans! Tack!

Skrivet av  Lisa  - 2020-12-16

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Karin  - 2020-12-15

Supersnabb service och leverans. Bra paketering och fina saker. Kändes också prisvärt. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera att beställa från Partyhallen!

Skrivet av  Britt  - 2020-12-15

Jättebra service !!

Skrivet av  Anna  - 2020-12-15

Jag kunde hämta ut varorna 1 1/2 dygn efter beställning. Suveränt! Varorna var enligt min förväntning.

Skrivet av  Emma  - 2020-12-15

Skrivet av  Anna  - 2020-12-15

Jag kunde hämta ut varorna 1 1/2 dygn efter beställning. Suveränt! Varorna var enligt min förväntning.

Skrivet av  Monika  - 2020-12-15

Skrivet av  Jenny  - 2020-12-15

Skrivet av  Emma  - 2020-12-15

Skrivet av  Frida  - 2020-12-15

Skrivet av  Marino  - 2020-12-15

Fattades en detalj när grejorna kom. Men det rättade snabbt till när jag varit i kontakt med säljaren.

Skrivet av  Sandra  - 2020-12-15

Super snabbt och nöjd med allt!!!

Skrivet av  Måns  - 2020-12-15

Snabbt levererat, rimligt pris.

Skrivet av  Abdulfatah  - 2020-12-15

Set bar bästa jag sett den tår exakt tiden ni så den kan ta

Skrivet av  Teresa  - 2020-12-15

Utmärkt med snabba hemleveranserFantastiskt bra!

Skrivet av  Teresa  - 2020-12-15

Underbar företag och rekommenderas hjärtligt!

Skrivet av  Emma  - 2020-12-15

Skrivet av  Maria  - 2020-12-14

Snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2020-12-14

Snabb leverans. Inga problem.

Skrivet av  Ingela  - 2020-12-14

Snabb leverans. Mycket nöjd.

Skrivet av  Lina  - 2020-12-14

Varan kom i utsatt tid och var bra packat. Inget trasigt och snabbt och enkelt!

Skrivet av  Therese  - 2020-12-13

Snabb leverans. Smidigt

Skrivet av  Madelene  - 2020-12-13

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Anders  - 2020-12-13

Snabb leverans

Skrivet av  Evalena  - 2020-12-13

Varorna anlände i utsatt tid. De var bra förpackade och allt var helt. Jag är mycket nöjd totalt sett och kommer att handla av Partyhallen igen

Skrivet av  Barbro  - 2020-12-13

Allt var bra, från beställning till leverans!

Skrivet av  Anna  - 2020-12-13

Allt var packat bra och korrekt. Allt kom väldigt snabbt utan problem. Bilderna och text överensstämmer med verkligheten och jag är mycket nöjd.

Skrivet av  Setareh  - 2020-12-12

Riktigt snabb leverans och bra priser. Inget krångel och allt var i bra packat. Vi är nöjda och kommer garanterat handla där igen!

Skrivet av  Sara  - 2020-12-12

Snabb leverans och bra priser

Skrivet av  Sara  - 2020-12-12

Snabb leverans och enkelt att beställa!

Skrivet av  Carolina  - 2020-12-11

Både beställning och leverans gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Monica  - 2020-12-11

Gick väldigt fort att få paketet väldigt bra paketerat ❤️

Skrivet av  Fredric  - 2020-12-11

Snabb leverans. Bra paketerat

Skrivet av  Malin  - 2020-12-10

Supersnabb leverans och välförpackat

Skrivet av  Weronica  - 2020-12-10

Paketet kom i tid och innehållet var väl och bra paketerat.

Skrivet av  Albert  - 2020-12-10

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Eva  - 2020-12-10

Bra. Snabb leverans.

Skrivet av  Caroline  - 2020-12-09

Enkelt snabbt och smidigt

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-12-09

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Lina  - 2020-12-09

Snabb frakt!!

Skrivet av  Jan  - 2020-12-09

Smidigt köp. Snabb leverans. Bra produkter

Skrivet av  Pernilla  - 2020-12-09

Snabb leverans. Inget onödigt stort emballage för innehållet.

Skrivet av  Lena  - 2020-12-09

Leverans kom enlig ob i tid. Paketet var intakt.

Skrivet av  Lisa  - 2020-12-09

Allt smidigt och i tid!

Skrivet av  Sarah  - 2020-12-08

Sjukt snabb frakt!

Skrivet av  Carl  - 2020-12-08

Jätte bra, lägst priser jämfört med alla andra party butiker, väldigt snabb leverans tid dessutom. Vädligt nöjd🙌

Skrivet av  Van  - 2020-12-08

Mycket bra produkter och mycket bra service.

Skrivet av  Marith  - 2020-12-08

Fick varorna bara några dagar efter att jag beställt, direkt till brevlådan, bra och säkert inpackat. Perfekt!

Skrivet av  Marika  - 2020-12-08

Snabb leverans, enkelt att beställa

Skrivet av  Siv  - 2020-12-07

Bra packat kom som utlovat

Skrivet av  Daniel  - 2020-12-07

Nöjd med upplevelsen. Snabbt och smidigt från betalning till leverans.

Skrivet av  Ann-christin  - 2020-12-07

Väldigt snabb leverans helt otroligt.

Skrivet av  Ayana  - 2020-12-06

Snabb leverans, bra priser, bra kvalite. Mer än nöjd !

Skrivet av  Ida  - 2020-12-06

Galet snabb leverans och så väl packade produkter 💕🤶 allt super bra helt enkelt 😻

Skrivet av  Ida  - 2020-12-06

Snabb leverans.

Skrivet av  Sandra  - 2020-12-05

Allt kom snabbt och smidigt.

Skrivet av  Britt-Marie  - 2020-12-04

Snabb leverans hem i brevlådan. Ordentligt packat

Skrivet av  Åsa  - 2020-12-04

Beställningen gick smidigt och supersnabb leverans. Fint packade i en plåtask och bubbelplast runt om. Så här var det absolut inget att anmärka på. Kommer göra flera affärer framöver!

Skrivet av  Linda  - 2020-12-03

Bra pakat och snabb leverans

Skrivet av  Veronica  - 2020-12-03

Jag är supernöjd med allt! Pris, produkter och leverans! Kommer absolut handla här igen!!

Skrivet av  Susanna  - 2020-12-03

Varorna kom snabbt och var bra packade.

Skrivet av  Wilma  - 2020-12-03

Varan kom snabbt! Väldigt bra förpackat

Skrivet av  Marja  - 2020-12-02

Snabb leverans , bra packat

Skrivet av  Annika  - 2020-12-02

Allt gick smidigt och snabbt