Kundomdömen

930 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 401 - 500

Skrivet av  Rune Frisk  - 2016-12-17

Snabb leverans

Skrivet av  Dzenana Agic  - 2016-12-17

Tack för den snabba leveransen! Jag är jättenöjd och kommer att beställa via er fortsättningsvis. Tack :)

Skrivet av  Eva-Lotte Lundin  - 2016-12-17

snabbt bra

Skrivet av  Amanda Svensson Laurell  - 2016-12-16

Allt gick snabbt och smidigt, packat bra och bara helt perfekt.

Skrivet av  Dennis Fransson  - 2016-12-16

Paketet kom ej fram i tid, det skickades dagen det skulle men kom inte fram i tid. Skulle senast vara här i torsdags men ännu inget under fredagen. Paketet kommer returneras eftersom innehållet behövdes till kalaset på söndagen. Kundtjänst svarade snabbt och var hjälpsamma, tyvärr verkar paketet spårlöst försvunnet sedan det skickades.

Skrivet av  Karin Hölmark  - 2016-12-16

Mycket snabb leverans! Det var bra packeterat, de som var ömtåligt var extra inlindat 👍. Tycker de var smidigt att handla på partyhsllen.se

Skrivet av  Britta Lindqvist  - 2016-12-16

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Eleonora Marija Banusic  - 2016-12-16

Mycket bra förpackat! Snabb leverans, vilket alltid uppskattas!

Skrivet av  Christina Crantz  - 2016-12-16

Allt va toppen! Bara +++++++

Skrivet av  Hannah  - 2016-11-17

Bäst pris och otroligt snabb frakt! Beställde min order i onsdags, fick hem den i torsdags dagen efter, helt fantastiskt!!

Skrivet av  Lena Nordström  - 2016-11-17

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Eva Margareta Kjellin  - 2016-11-16

Som på räls från beställning till leverans.

Skrivet av  Paulo Mukooza  - 2016-11-15

Hej! Varorna kom i tid då jag personligen åkte dit efter stängning och fick en super bra service av personalen. De guidade mig till adressen via telefonen och dessutom återigen utanför sin arbetstid och på detta var serviceminded och lät mig prova precis allt jag önskade samt öppnade upp förpackningar utan att 100% veta om jag ens kommer köpa något eller inte. Stort fokus på mig som kund och även gav smakråd på en av produkterna trots att ena var mycket billigare än de jag testade. Genuina köpråd och ej säljråd. Tusen tack för hjälpen och min outfit blev helt klart bäst. Partyhallen hela vägen!!//8383P

Skrivet av  Anna Moe  - 2016-11-14

Snabbt, enkelt och supersmidigt!

Skrivet av  Helén Karin Elisabeth Staflund  - 2016-11-14

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Olof Ingvar Myrehed  - 2016-11-12

Varorna kom väldigt snabbt och det fungerade bra.

Skrivet av  Ann-Charlotte Waermö  - 2016-11-11

Fick mina varor jättefort och är jättenöjd!

Skrivet av  Camilla Jönsson  - 2016-11-11

Beställde varorna kl 13.30 och kunde hämta paketet dan efter vid 16-tiden! Suveränt!

Skrivet av  Sara Pakarinen  - 2016-11-11

Supersnabb leverans! Kontaktade kundtjänst och fick ett väldigt trevligt bemötande. Så jag ger ett stort + till er!

Skrivet av  Thomas Lundström  - 2016-11-10

Gick mycket snabbt och smidigt.

Skrivet av  Dora Milena Valencia Gil  - 2016-11-10

Rekommenderar 100%

Skrivet av  Peter Pedersen  - 2016-11-08

Var otroligt smidigt, hämtade varan själv.

Skrivet av  Johan Hemblom  - 2016-11-02

Verkligen kanonpersonal! Kan varmt rekommenderas!

Skrivet av  Åsa Ahlén  - 2016-11-01

Snabb leverans. Beställde fredag eftermiddag och fick paketet redan på måndagen. Bra mmailkontakt från företagets sida.

Skrivet av  Ann Caroline Landström  - 2016-11-01

Snabb leverans 👍

Skrivet av  Madeleine Björkhed  - 2016-10-31

Fick snabbt mina beställda varor!

Skrivet av  Ida Pirttijärvi  - 2016-10-31

Kom väldigt snabbt och allt var bra, ingenting sönder. Ordentligt packat!

Skrivet av  Maria Mattisson  - 2016-10-31

Snabb lev, bra pris, bra packat etc. Hur bra som helst!

Skrivet av  Ali H  - 2016-10-31

Grym hemsida, snabb leverans och ett stort PLUS att man kan hämta produkten direkt hos er i ert hämtlager. Handlar här framöver! :) / A

Skrivet av  Cecilia Struck  - 2016-10-31

Super snabb och smidigt leverans! Jätte nöjd!!!

Skrivet av  Sanaz Chobot  - 2016-10-31

Super bra att man kan beställa och själv hämta ut sin order i Årsta! Perfekt när man ska på maskerad och är ute i sista minut! Beställde vid lunch, fick ett mejl inom en halvtimme och gick och hämtade min order direkt efter jobbet.

Skrivet av  Patricia Tagesson Andersson  - 2016-10-31

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Isabell Tyfting Laitinen  - 2016-10-31

Jag fick varorna efter två dagar. Väldigt fin pakaterat och varorna inuti var hela o fina.

Skrivet av  Nathalie Christoffersen  - 2016-10-31

Fich de i tid och paketet var jättebra packat! Ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  David Ask  - 2016-10-30

Tiptoppen. Supersnabb leverans!

Skrivet av  David Ask  - 2016-10-30

Superbra service!!! Jag är imponerad.

Skrivet av  Lena Kristina Jonasson  - 2016-10-30

1 dag allt ok

Skrivet av  Jana Suderow  - 2016-10-30

Super snabbt leverans. Jag är jätte nöjd.

Skrivet av  Felicia Klaesson  - 2016-10-30

Supersnabb leverans, fick hem det i superbra skick

Skrivet av  Sussanna Persson  - 2016-10-30

Allt var super bra! =) Snabbt o enkelt!

Skrivet av  Catrin Nilsson  - 2016-10-30

Snabb och bra leverans!

Skrivet av  Pärham Jalili  - 2016-10-30

Snyggt att man kan hämta upp beställda produkter direkt som jag behövde göra! Enkelt att hitta, schysst personal.

Skrivet av  Emma Jönsson  - 2016-10-30

Blev väldigt förvånad att jag fick leveranserna så snabbt som dagen efter! Riktigt bra! Paketet var packat bra. Kommer att beställa här hädanefter. :) kommer att dela med mig av bilderna sen på instagram

Skrivet av  Malin Schill  - 2016-10-30

Paketet kom i tid, även fast det blev lite strul då jag råkade skriva fel på min mailadress. Men efter ett samtal med väldigt trevlig personal så kom paketet ändå i tid. Toppen personal!

Skrivet av  Frida Moberg  - 2016-10-30

Snabb leverans och rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Åsa Andersson  - 2016-10-30

Jättemycket varor att välja bland och supersnabb lev 👍👍👍👍

Skrivet av  Cecilia Frykman  - 2016-10-29

Snabbt och enkelt!

Skrivet av  Elisabeth Bergström  - 2016-10-29

Perfekt. Snabbt och pålitligt

Skrivet av  Robin Svennberg  - 2016-10-29

Förvånad över att paketet kom så fort. Normalt sett brukar det ta längre tid eftersom paket först brukar åka till posten, och sen med posten till brevlådan. Posten brukar normalt sett inte vara SÅ snabba som de var nu. Mycket nöjd!! Paketet var väl paketerat och inget var trasikt.

Skrivet av  Vivin Najafi  - 2016-10-29

Otroligt snabb leverans 😊👍 all creeds för det. Helnöjd😊

Skrivet av  Nawzad Rashid  - 2016-10-29

Vi fick den i tid...bra

Skrivet av  Gina Eriksson  - 2016-10-29

Snabb leverans, bra produkter och bra priser! Butiken får 10/10 från mig!

Skrivet av  Ravinder Kaur  - 2016-10-29

Ja kom väldigt snabb

Skrivet av  Jaime Joaquin Ramirez Guajardo  - 2016-10-29

snabb leverans.

Skrivet av  Alice Malmström  - 2016-10-29

Snabb leverans!! (Y)

Skrivet av  Rose-Marie Alsén Karlsson  - 2016-10-29

Den är det bästa jag varit med om när jag har skickat efter saker, smidigt gick så fort att få hem, och att det kom hem till postlådan var ju det bästa. Supernöjd.

Skrivet av  Stid Perez Quinonez  - 2016-10-27

Snabb leverans

Skrivet av  Nicklas Norberg  - 2016-10-27

paketeringen var bra och leveransen gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Frida Danielsson  - 2016-10-27

Det var nog det bästa och smidigaste köpet jag gjort på nätet. Lätt att förstå vid beställningen och den samma leveransen var toppen!!!

Skrivet av  Malin Josefine Eliasson  - 2016-10-27

Partyhallen är snabb med leveransen och mycket bra produkter

Skrivet av  Marie Glanzén  - 2016-10-26

Riktigt riktigt bra! Kommer handla här flera gånger. det var fint förpackat och kom i tid

Skrivet av  Nadja Hertell  - 2016-10-26

Det gick fort att få min order och det är bra kvalité på sakerna jag har beställt!

Skrivet av  Elise Lindberg  - 2016-10-26

Varan kom väldigt fort vilket jag är supernöjd med och den var bra packad!

Skrivet av  Therese Juopperi  - 2016-10-25

Är jätte nöjd att det kom så fort! Nu kan vi ha ett barnkalas i rätt tid :) Jätte nöjd med pris och leverans!

Skrivet av  Linda Söderberg  - 2016-10-25

Jätte bra och snabb service. Kommer absolut beställa här igen

Skrivet av  Maria Hägglund  - 2016-10-24

Snabb leverans, allt vart rätt och stämde med vad jag upplevt innan köp.

Skrivet av  Karolina Blixt Lidner  - 2016-10-24

Snabbt att hitta produkter på er hemsida. Hemsidan var för övrigt enkel och tydlig och med stort sortiment vilket är super. Blev också väldigt glad över att det jag beställde faktiskt fanns i lager. Det har hänt tidigare att jag beställt varor från andra sidor som jag sedan fått mail från där jag fått info om att varorna varit 2månader försenade innan de var åter i lager. Snabb leverans, bra pris & fint paketerat. Trevlig service! Rekomenderas varmt till andra. Kommer handla av er igen!

Skrivet av  David Engström  - 2016-10-24

De var bra packat

Skrivet av  Mattias Vannergård  - 2016-10-24

Supersnabb order. En av slipsarna var på, och batteriet lite svagt, men vi beställde några extra slipsar, och det går att byta batterier, så ingen fara på taket.

Skrivet av  Joanna Hedin  - 2016-10-24

Oerhört snabb och smidig leverans! Mycket nöjd!

Skrivet av  Ulrika Johansson  - 2016-10-24

Raketleverans!!! Beställda på em och hade paket att hämta nästa dag😊 Stort urval av produkter.

Skrivet av  Emelie Nimwat Johansson  - 2016-10-24

De skickade varan samma dag och jag fick den dagen efter. Superbra!

Skrivet av  Matilda Normelli  - 2016-10-24

Det tog endast 1,5 dygn från att jag beställt dem tills jag hade paketet i brevlådan, riktigt bra!!

Skrivet av  Emma Lundberg  - 2016-10-24

Snabb leverans enkel betalning. Lätt att hitta de man söker och bra priser! Bättre blir de inte! Tack ni räddade barnkalaset med den korta leveranstiden och toppen produkter!

Skrivet av  Janni Karlsson  - 2016-10-23

Leverans dagen efter beställningen. Mycket bra packat!

Skrivet av  Marie Sjödahl  - 2016-10-22

Det tog bara ett par dagar så hade jag paketet - så snabb leverans!

Skrivet av  Sandra Ljung  - 2016-10-22

Bra packat och snabb leverans. Otroligt nöjd 😊

Skrivet av  Louise Blomgren Åkerlund  - 2016-10-22

Väldigt bra! Otroligt snabb leverans!!!! Kommer garanterat handla härifrån igen!

Skrivet av  Erik Ahlsten  - 2016-10-22

snabb leverans, perfekt packat.

Skrivet av  Cecilia Munoz  - 2016-10-22

Smidigt och snabbt

Skrivet av  John Fredrik Johansson  - 2016-10-22

Fick varorna samma lördag som vi beställde dem. Varorna stod färdigpackad på hämtlagret. Personalen var noga med att dräkten verkligen var rätt storlek. Bra för kund och Partyhallen att detta blir rätt från början.👍

Skrivet av  Charlotte Persson  - 2016-10-21

Fick dagen efter jag beställde super bra

Skrivet av  Malin Mårtensson  - 2016-10-21

Mycket Snabb leverans!! Välpackat i låda! Kommer absolut beställa här igen!!

Skrivet av  Torill Karlsen  - 2016-10-21

Otrolig rask leverans.Dagen efter beställning. Toppen bra.

Skrivet av  Elina Håkansson  - 2016-10-21

Beställde natt till tisdag, onsdag förmiddag fanns det i lådan!!! Förpackat i en liten låda med massor av papper. Säkert, bra och fint. Kommer definitivt beställa igen :D

Skrivet av  Charlotte Persson  - 2016-10-21

Fick dagen efter jag beställde super bra

Skrivet av  Malin Rosander  - 2016-10-21

Allt var superbra! Mycket snabb leverans och varorna var bra packade. Kan verkligen rekommendera till mina vänner!

Skrivet av  Cecilia Ekblad  - 2016-10-21

Fick varorna dagen efter beställning! Imponerande snabbt!

Skrivet av  Benny Andreassen  - 2016-10-21

Fantastiskt bra och trevlig personal. Jag glömde gel blodet i beställningen,ringde upp kundtjänst och fick det fixat utan problem. Snabb leverans. All var bra packat. Rekommenderar alla att beställa från Partyhallen. 👍👍👍👍👍

Skrivet av  Sofia Berntsson  - 2016-10-21

Paketet kom fort. Nästan lite för fort! Fick sms på att: "jag har ett paket som är på väg till mig" och då väntade jag mig ett sms eller avi som skulle komma. Rätt var det var så låg den i min brevlåda utan att jag hade fått notis om det. Paketet kom fort och vart helt, inga skador på emballage och funkar perfekt.

Skrivet av  Miia Rauta  - 2016-10-21

Snabb leverans

Skrivet av  Wilma Olsson Jerström  - 2016-10-16

Snabb leverans och funkade bra på hemsidan att beställa 👍🏻

Skrivet av  Tomas Joelsson  - 2016-10-16

Mycket snabb leverans. Paketet var ordentligt packat. Kontakt med kundtjänst behövdes ej. Kommer definitivt att handla hos er igen.

Skrivet av  Radia Örtenblad  - 2016-10-15

Lätt att hitta det jag sökte i butiken. Varorna kom snabbt, mycket smidigt från beställning till leverans.

Skrivet av  Helena Andersson  - 2016-10-15

Extremt snabb leverans och bra packat :) 🖒🖒

Skrivet av  Malin Josefine Eliasson  - 2016-10-15

Snabb leverans och bra produkter

Skrivet av  Angelica Norrgården  - 2016-10-15

Biligt å bra å snabb lev!!

Skrivet av  Gabrielle Andersen Sandström  - 2016-10-15

Paketet var färdigt på typ en timme! Snabbt verkligen. Så bra med lageravhämtning ocksä

Skrivet av  Amanda Aaröe  - 2016-10-15

Super snabb leverans

Skrivet av  Ulla Stina Holmberg  - 2016-10-14

Det fungerade alldeles utmärkt.