1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 401 - 500

Skrivet av  Sara  - 2021-04-01

Allt flöt på bra. Ska göra en ny beställning inom kort.

Skrivet av  Marie  - 2021-04-01

Lätt att beställa på hemsidan, väl förpackat och snabb leverans. Mycket nöjd med allt från beställning till leverans och själva produkten. Kommer definitivt handla hos Partyhallen fler gånger!

Skrivet av  Marie  - 2021-03-31

Mycket snabb leverans. Direkt till dörr.

Skrivet av  Maria  - 2021-03-31

Kom väldigt snabbt.

Skrivet av  Helene  - 2021-03-31

Snabb o smidig leverans

Skrivet av  SOFIE  - 2021-03-31

Överlag är jag nöjd med beställningen. Mycket för pengarna!

Skrivet av  Linette  - 2021-03-30

Fantastisk snabb leverans!! Paketet fanns att hämta dagen efter beställningen!

Skrivet av  Kicki  - 2021-03-30

Jättebra. Snabb leverans, direkt i brevlådan.

Skrivet av  Susanne  - 2021-03-30

Snabb leverans. Paketet alldeles utmärkt packat. Finns inget att klaga på.

Skrivet av  Alexander  - 2021-03-30

Varan kom snabbt. Grymt bra

Skrivet av  Asta  - 2021-03-30

Allt gick smidigt, snabbt och lätt.

Skrivet av  Ann  - 2021-03-30

Otroligt snabb leverans. Beställde tidig eftermiddag och fick den dagen efter!

Skrivet av  Malin  - 2021-03-30

Tog 24 timmar! Supersnabbt!

Skrivet av  Sandra  - 2021-03-30

Jättesnabb leverans, bra packat!

Skrivet av  Andrea  - 2021-03-29

Rekommendera starkt Partyhallen, alla varor var packat bra och snabb leverans. Billigare och bättre än andra partybutiker.

Skrivet av  Lena  - 2021-03-29

Allt fungerade väldigt bra. Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Karin  - 2021-03-29

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Tina  - 2021-03-29

I got my goods on time, and the package was packed very nicely I love it

Skrivet av  Susanne  - 2021-03-28

Supersnabb leverans dagen efter beställning

Skrivet av  Mariella  - 2021-03-28

Snabb leverans och trevlig kundtjänst

Skrivet av  Amanda  - 2021-03-28

Snabb leverans och bra packeterat

Skrivet av  Marija  - 2021-03-28

Har köpt hos partyhallen i många år till nästan varje tillställning och har alltid fått min order snabbt och enkelt!

Skrivet av  malin  - 2021-03-27

Bra packat och kom supersnabbt 👍

Skrivet av  Birgitta  - 2021-03-26

Mycket bra. Varorna kom i tid!

Skrivet av  Simon  - 2021-03-26

Snabb leverans

Skrivet av  Leyla  - 2021-03-26

Jättebra och snabb service som alltid. Snabb leverans. Bra hemsida och väldig fin sortiment samt bra priser. Handlar alltid från partyhallen när jag ska köpa grejer till barnen kalas.

Skrivet av  Annika  - 2021-03-26

Kom snabbt bra packat 👍

Skrivet av  Lina  - 2021-03-26

Levererades i tid. Bra förpackat.

Skrivet av  Maja  - 2021-03-26

Allt bra toppen. Paketet kom supersnabbt

Skrivet av  Li  - 2021-03-26

Leveransen var snabb och okomplicerad, smidigt och toppen!

Skrivet av  Åsa  - 2021-03-25

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Eden  - 2021-03-25

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Ulrika  - 2021-03-25

Smidigt och snabbt

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-03-25

Varan kom snabbt o jag är helnöjd! TACK!

Skrivet av  Jon  - 2021-03-24

Jag kan verkligen rekommendera Partyhallen! Snabba, smidiga, billiga, trevliga! Hur bra som helst 👍🏼

Skrivet av  Kerstin  - 2021-03-24

Varorna kom snabbt ( 1-2 dagar). Bra packat & är supernöjd 👍😍

Skrivet av  Linn  - 2021-03-24

Fick varorna i tid, super bra hjälp via telefon när jag ville lägga till produkter. Kommer absolut handla igen !

Skrivet av  Yvonne  - 2021-03-23

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Annette  - 2021-03-23

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Ingmar  - 2021-03-23

Bra packat Snabbt levererat.

Skrivet av  Roxana  - 2021-03-22

Varorna kom väldigt snabbt och väl förpackade. Allt var som i beskrivningen och av god kvalitet

Skrivet av  Gunnar  - 2021-03-22

Riktigt snabb leverans

Skrivet av  Ann-Margret  - 2021-03-22

Mycket bra packat och otroligt snabb leverans👍

Skrivet av  Natalia  - 2021-03-22

Allt va toppen. Väl packat & kom i tid. Kommer definitivt beställa från er igen.

Skrivet av  THERESE  - 2021-03-22

Snabb leverans

Skrivet av  Jaana  - 2021-03-22

Snabb leverans, tog endast 2 dagar.

Skrivet av  Elliot  - 2021-03-22

Gick väldigt snabbt. Enormt nöjd med leveranstiden

Skrivet av  Elin  - 2021-03-22

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Hjerti  - 2021-03-22

Har aldrig varit med om att varan har skickats så fort. Ca 2 dagar efter beställning. Har ändå beställt mycket på nätet.

Skrivet av  Tomas  - 2021-03-22

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Linda  - 2021-03-22

Snabb effektiv leverans, inget att klaga på

Skrivet av  Marita  - 2021-03-22

Snabb leverans. Trevliga varor. Mycket nöjd.

Skrivet av  Khwzga  - 2021-03-21

Snabb leverans

Skrivet av  Sonja  - 2021-03-21

Fick paketet inom några dagar.

Skrivet av  Maria  - 2021-03-21

Snabb leverans och prisvärda varor, kommer definitivt återkomma som kund!

Skrivet av  Cecilia  - 2021-03-21

Supersnabb leverans. Två tummar upp. Rekommenderas

Skrivet av  Charlotte  - 2021-03-21

Snabb leverans.

Skrivet av  Evelina  - 2021-03-21

Snabb leverans. Fint packat och välpaketerat. Kommer beställa härifrån igen!

Skrivet av  Suzanne  - 2021-03-21

Fick varorna i tid och allt fanns i paketet. Super bra

Skrivet av  Rebecka  - 2021-03-21

Beställde på eftermiddagen och fick paketet dagen efter. Fina produkter, bra pris och snabb leverans.

Skrivet av  Inger  - 2021-03-20

Absolut bästa betyg! Supersnabb leverans och bra packad, kom i brevlådan. Kommer säkert att köpa fler gånger.

Skrivet av  Annika  - 2021-03-20

Bra förpackning och snabb leverans 👍

Skrivet av  Jonas  - 2021-03-19

Snabb leverans & enligt utlovad tid! Paketet bra packat!

Skrivet av  Carina  - 2021-03-19

Snabb leverans, mycket bra isolerat så de höll sig intakta på resans gång! Tack!🙏

Skrivet av  Lena  - 2021-03-19

Ett stort plus för att leveransen gick så snabbt! Allt var paketerat på ett bra sätt och barnen blev supernöjda!

Skrivet av  Susanne  - 2021-03-18

Leveransen kom snabbt!

Skrivet av  Wais  - 2021-03-18

Allt gick smidigt!

Skrivet av  Anneli  - 2021-03-18

Snabb leverans. Mycket omsorgsfullt paketerat. Bra priser och väldigt fina saker. Jag kommer att beställa fler gånger från er.

Skrivet av  Emma  - 2021-03-18

Snabb leverans.

Skrivet av  Emma  - 2021-03-18

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Gun  - 2021-03-18

Fick mina varor fort och varan var ordentligt förpackad 👍👏

Skrivet av  Lena  - 2021-03-18

Jättesnabb och bra leverans.

Skrivet av  Paul  - 2021-03-18

Kom snabbt. Mycket bra paketerade.

Skrivet av  Malin  - 2021-03-18

Snabb leverans direkt till dörren.

Skrivet av  Saron  - 2021-03-18

Otroligt snabb service.

Skrivet av  Christian  - 2021-03-16

Snabb leverans på mindre ett dygn så plus för det!!

Skrivet av  Emma  - 2021-03-15

Snabb leverans och. Välpackat!

Skrivet av  Carina  - 2021-03-15

Snabb leverans fick det på 2 dagar. Bra paketerat. Finns inget att klaga på. Har rekommenderat till bekanta.

Skrivet av  Hannelore  - 2021-03-15

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Mari  - 2021-03-15

Varorna levererades snabbt och var hela. Packat i en platt kartong och en extra pappskiva inne i paketet.

Skrivet av  Johan  - 2021-03-15

Snabb leverans 3 dagar. Paketet bra packat.

Skrivet av  Therese  - 2021-03-15

Otroligt snabb och bra leverans

Skrivet av  Annika  - 2021-03-15

De gick fort och smidigt att få varan.

Skrivet av  Madelen  - 2021-03-15

Snabb och smidig leverans. Överlag en väldigt bra upplevelse med partyhallen.se

Skrivet av  Linda  - 2021-03-15

Fick allt inom ett dygn,super snabb leverans 🙂

Skrivet av  Marie  - 2021-03-15

Supersnabb leverans,

Skrivet av  Christina  - 2021-03-15

Otroligt snabb leverans. Bra förpackat. Är helnöjd med allt!

Skrivet av  Lotta  - 2021-03-15

Det gick hur fort som helst. Jag beställde från 5 olika till ett påsk-överraskning till anställda och Partyhallen var snabbast !

Skrivet av  Martina  - 2021-03-15

Snabb frakt och fina produkter 👍

Skrivet av  Marie  - 2021-03-15

Supersnabb leverans,

Skrivet av  Marcus  - 2021-03-15

Klockren service och leverans!

Skrivet av  Könül  - 2021-03-14

Mycket snabb leverans! Paketet kom dagen efter.

Skrivet av  Könül  - 2021-03-14

Mycket snabb leverans! Paketet kom dagen efter.

Skrivet av  kerstin  - 2021-03-14

Snabb leverans och bra att försändelsen kom i brevlådan.

Skrivet av  Sebastian  - 2021-03-14

Dagen efter jag beställde kom varan. Helt suveränt

Skrivet av  Helena  - 2021-03-14

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Bo  - 2021-03-14

Bra hemsida snabb leverans.

Skrivet av  Mari  - 2021-03-14

Snabb leverans! Bra priser.

Skrivet av  Sophia  - 2021-03-14

Jag fick varorna snabbt och de var välpaketerade

Skrivet av  Moa  - 2021-03-14

Jag fick varorna i tid