1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 401 - 500

Skrivet av  Christina  - 2020-03-30

Varorna kom i tid. De var bra paketerade. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Kristin  - 2020-03-30

Paketet kom jättesnabbt. Allt flöt smidigt. Inget som krånglade.

Skrivet av  Kajsa  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Petra  - 2020-03-30

Mycket bra och snabb leverans 👍

Skrivet av  Sandra  - 2020-03-30

Snabb leverans och bra utbud , det tackar vi för

Skrivet av  Katarina  - 2020-03-30

Kom i tid och det var bra packat:)

Skrivet av  Anneli  - 2020-03-30

Super snabb leverans! Sååå bra

Skrivet av  Carla  - 2020-03-30

Bra packat och snabb leverans. Tog 2 dagar.

Skrivet av  Anton  - 2020-03-29

Allt va bra. 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-29

Otroligt snabb leverans, beställde rätt sent men kunde hämta ut paketet dagen efter. Bra paketerat!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-29

Supersmidigt köp och snabb leverans

Skrivet av  Helena  - 2020-03-29

Jag är imponerad. Beställde sent söndag kväll och tisdag eftermiddag låg paketet i brevlådan. Kanon. Bra emballerat, tårtbilden helt intakt. Kommer självklart att beställa mer från Partyhallen. Bara positiva erfarenheter.

Skrivet av  Päivi  - 2020-03-29

Supersnabb leverans verkligen, mycket trevligt bemötande i kundtjänsten!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-29

Fick varor snabbare än vad jag hade förväntat mig då det kom redan dagen efter .

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-29

Leveransen gick väldigt fort. Mycket nöjd

Skrivet av  Siv  - 2020-03-28

Fick varorna i tid. packeteringen var bra.

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kom fram snabbt

Skrivet av  Mona  - 2020-03-28

Snabbt och bra! Inget att klaga på.

Skrivet av  Eva-Lott  - 2020-03-28

Väldigt snabbt och smidigt. Perfekt!!

Skrivet av  Anette  - 2020-03-28

Jag fick varorna i tid o allt fungera bra.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-28

Vart så imponerad av hur fort det gick att få hem paketet. Tror det är den snabbaste hanteringen och till mitt postombud jag har varit med om och det älskar jag. Tackar så mycket :)

Skrivet av  Carina  - 2020-03-28

Kul och lite annorlunda utbud. Väldigt snabb leverans och bra förpackat. Har bara positivt att säga om den här beställningen.

Skrivet av  Jan  - 2020-03-28

Allt var till största belåtenhet!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-27

Jättesnabb leverans, bra pris, inget som helst att klaga på.

Skrivet av  Anita  - 2020-03-27

Allt fungerade perfekt!😊

Skrivet av  Sara  - 2020-03-27

Jag fick varan i tid, paketet var väl packat och helt när de ankom. Har inte behövt kontakta kundtjänst

Skrivet av  Anna  - 2020-03-27

Inga problem! Kom i tid!

Skrivet av  Neta  - 2020-03-27

Super bra skickar varorna snabbt. ! Rekommenderas starkt !

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2020-03-26

Snabb leverans och bra beskrivning av produkterna.

Skrivet av  Kerstin  - 2020-03-25

Snabb leverans och återkoppling (bekräftelse och sms om uthämtning)

Skrivet av  Ulla  - 2020-03-25

Suverän snabb leverans. Mycket nöjd

Skrivet av  Kjell  - 2020-03-24

Ja allt har funkat bra och snabbt

Skrivet av  Maria  - 2020-03-24

Fick leverensen mycket snabbt, toppen! Allt var helt och precis som det såg ut på bilderna på nätet.

Skrivet av  Eleonor  - 2020-03-23

Suveränt. Den snabbaste leveransen jag upplevt!

Skrivet av  Kalle  - 2020-03-23

Snabb leverans o billiga varor

Skrivet av  Barbro  - 2020-03-22

Rolig butik. Snabb leverans. Bra paketering. Jättenöjd.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-22

Bra packat och fick leveransen i tid, kan rekommendera att handla här :-)

Skrivet av  Fadia  - 2020-03-22

Supersnabb levererans! Kanonbra produkter, tack!

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-22

Otroligt snabb leverans, två dagars garantin höll dem! Kommer handla fler gånger 🙏

Skrivet av  Simon  - 2020-03-22

Snabb leverans, smidigt paketerat.

Skrivet av  niklas  - 2020-03-22

Varorna kom i tid och paketet var välpackat, så alla produkter va hela och fina när dom kom.

Skrivet av  Lena  - 2020-03-22

Har alltid varit nöjd. Snabba leveranser

Skrivet av  Lisbet  - 2020-03-22

Är supernöjd med allt. Snabb leverans, paketerat ordentligt i stadig låda.

Skrivet av  Paulina  - 2020-03-21

Supersnabb leverans, bra packat & snabba svar från kundtjänst om varorna innan jag lade beställningen!!

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-21

Partyhallen är bäst, bar kvalitet på produkterna, bra service och kund bemötande samt att ni har bra och stort urval.

Skrivet av  Isabelle  - 2020-03-20

Levererades galet snabbt! Nöjd.

Skrivet av  Hasse  - 2020-03-20

Snabb leverans o bra packeterat👍

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-20

Snabb och bra leverans. Paket var helt.

Skrivet av  Susana  - 2020-03-18

Fick varorna i tid och väl packat.

Skrivet av  Annis  - 2020-03-18

Älskar denna butiken. Har handlat ett flertal gånger och återkommer med glädje. Sortimentet är fantastiskt. Bra priser, service och blixtsnabb leverans. Jag är supernöjd

Skrivet av  Kristina  - 2020-03-17

Jättenöjd med snabb och välpackad leverans! Rekommenderas!

Skrivet av  Ingegerd  - 2020-03-17

Tog lite lång tid för leverans men nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Nadia  - 2020-03-17

Väldigt bra kvalité! Och något som jag verkligen uppskattar är att de förpackas väldigt bra och snabb leverans! Beskrivning av produkten stämmer helt med varan man beställer, och tycker även det är bra priser på produkterna, värt pengarna på de man köper!

Skrivet av  Therese  - 2020-03-16

Jättebra och snabb leverans, supernöjd med butiken trots att färgen var helt värdelös och lyste inte det minsta. Dåligt köp men bra butik

Skrivet av  Maria  - 2020-03-16

Paketet kom i tid, snabb med leverans

Skrivet av  Ola  - 2020-03-16

Bra information och rekordsnabb leverans.

Skrivet av  Caroline  - 2020-03-16

Super snabbt leverans! Lär handla här igen

Skrivet av  Julia  - 2020-03-16

Extremt snabb leverans, inte ens 24h !

Skrivet av  Jennifer  - 2020-03-15

Kom i tid i oskadd förpackning

Skrivet av  Ebru  - 2020-03-15

Väldigt snabb leverans. Allting var så fint kommer definitivt beställa från partyhallen igen.

Skrivet av  Cajs-Marie  - 2020-03-15

Det var mkt snabb leverans, allt kom fint packat i en kartong.

Skrivet av  Elin  - 2020-03-15

Bra! Kom i tid

Skrivet av  Nalleh  - 2020-03-15

Enkelt att beställa och ännu enklare att hämta ut! Billigare än andra nätshoppar och så snygga saker :)

Skrivet av  Caroline  - 2020-03-15

Snabb leverans, fick den redan dagen efter.

Skrivet av  Maria  - 2020-03-14

Snabb leverans. Bra packat. Varorna till belåtenhet.

Skrivet av  Evelina  - 2020-03-14

Snabbt och smidigt, varorna var precis vad jag förväntade mig. Kanon

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-14

Fick mitt paket i tid. Fick bra information vart mitt paket kommer och information vart jag skulle hämta ut paketet.

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-03-14

Beställde patronerna vid lunchtid ena dagen och dagen efter låg paketet i brevlådan! Fantastisk service

Skrivet av  Tommy  - 2020-03-14

Bra ,snabb leverans kan inte bli bättre.

Skrivet av  Wilma  - 2020-03-14

Det var superbra allting! Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  asha  - 2020-03-13

Jag fick paketet i tid. Jag är mycket nöjd 😊 tack för servicen.

Skrivet av  Jane  - 2020-03-13

Allt perfekt. Snabbt och bra packat.

Skrivet av  Lars-magnus  - 2020-03-13

Bra intryck o snabb leverans bra paketerat

Skrivet av  Ema  - 2020-03-13

Allt kom i tid och i fint skick

Skrivet av  Malin  - 2020-03-13

Snabb leverans och bra paketerat! Nöjd kund!

Skrivet av  Lars  - 2020-03-13

Allt var bra packat och det kom i bra tid.

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-12

Det är alltid lätt och smidigt att handla hos er :)

Skrivet av  Ausra  - 2020-03-11

Vara var i tid. Bra packat.

Skrivet av  anngret  - 2020-03-11

Det gick fort toppen

Skrivet av  Amanda  - 2020-03-11

Pluspoäng för otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2020-03-11

Varorna kom på några dagar

Skrivet av  Ann  - 2020-03-10

Snabbt levererat, styckevis paketerat i stor kartong. Mycket nöjd!

Skrivet av  Cynthia  - 2020-03-09

Mycket bra! Snabb leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2020-03-09

Super snabb leverans...så betryggande när man har en deadline!

Skrivet av  Ibtissam  - 2020-03-09

Snabb leverans o super nöjd. Paketet var helt o jätte nöjd med allt. Tack kommer handla fler gånger💕

Skrivet av  Jeanette  - 2020-03-09

Fick varorna dagen efter beställning, snabbt smidigt och prisvärt!

Skrivet av  Håkan  - 2020-03-09

Supersnabbt. Mycket uppskattat.

Skrivet av  Emmalisa  - 2020-03-08

Snabb leverans

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Ja alltså jag är SÅÅÅ nöjd! Beställde en present till min storebror. Fruktansvärt snabb frakt och en söt liten lapp med en grattishälsning i paketet. Kan nog inte beskriva hur nöjd jag är!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-08

Snabb leverans och fina grejer. Hittade mycket till kalaset.

Skrivet av  Leif  - 2020-03-08

Fantastiskt snabb leverans ,bra packat.Super

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Fint packat,snabb leverans,mycket nöjd

Skrivet av  Henrik  - 2020-03-08

Bra förpackat

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-08

Varorna kom på två dagar! Perfekt!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Allt funkade bra!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-03-08

Jättebra! Allt kom fram snabbt och sakerna var superfina! 🤩

Skrivet av  Philip  - 2020-03-08

Snabbt och smidigt! Verkligen bra!

Skrivet av  Linda  - 2020-03-08

Bra hela vägen👍

Skrivet av  Ida  - 2020-03-08

Toppen! Varorna kom snabbt och var paketerade bra.

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!