Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 601 - 700

Skrivet av  Eva Marie Elisabeth Husén  - 2016-05-23

Det var en otroligt snabb leverans så jag blev förvånad imponerande

Skrivet av  Anna Lundberg  - 2016-05-23

Snabb leverans och smidigt.

Skrivet av  Amar Kalssina  - 2016-05-22

Allt var jätte bra. Kommer säkert handla fler gånger hos er 😊

Skrivet av  Anne Ståhl  - 2016-05-22

Så billigt och enkelt!!

Skrivet av  Matilda Sik  - 2016-05-22

Fick varan dagen efter beställning riktigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Karin Söderberg  - 2016-05-22

Jättebra! Bara jätte bra! Snabb leverans, välpacka!

Skrivet av  Gabriella Cedervall  - 2016-05-21

Jag är riktigt nöjd över den snabba leveransen, endast två dagar innan jag fick grejerna. Tack vare er kommer min examensfest bli lyckad. Kommer garanterat beställa av er nästan gång jag ska ha fest.

Skrivet av  Marie Eriksson  - 2016-05-21

Snabb leverans, bra packat och dottern är så glad. 😊

Skrivet av  Hernan José Mendoza Galiano  - 2016-05-21

Hatten var ihop knölad i en kartong där den inte fick plats

Skrivet av  Mari Åslund  - 2016-05-21

Var ett bra urval i butiken. Det var bra paketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Cecilia Nevelius  - 2016-05-21

Skrivet av  Ingela Vergara Concha  - 2016-05-21

Jätte snabb leverans .. Nästan för snabb! +++++

Skrivet av  Aylin Westerlund  - 2016-05-20

Varorna kom inom 24 timmar.

Skrivet av  Olivia Ekelund  - 2016-05-20

Snabb och smidig leverans!!

Skrivet av  Kristina Wieslander  - 2016-05-20

Skrivet av  Carina Eriksson  - 2016-05-20

Nöjd med produkterna i allmänhet, snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Emma Lindström  - 2016-05-20

Snabb frakt vilket uppskattas. Paketerat bra i kartong.

Skrivet av  Ulrika Silvereden  - 2016-05-20

Snabb leverans, bra kvalitet

Skrivet av  Yvonne Greppi  - 2016-05-19

Mycket bra sevice.

Skrivet av  Katarina Bjädefors  - 2016-05-19

Skrivet av  Ann-Charlotte Ahti  - 2016-05-19

👍

Skrivet av  Jennie Briggler  - 2016-05-18

Mycket bra. Alla varor va med o i perfekt skick. Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd.

Skrivet av  Gabriella Vallander  - 2016-05-17

Fick mitt paket otroligt fort och smidigt. Inget att klaga på!

Skrivet av  Cristin Johansson  - 2016-05-17

Snabb leverans. allt gick bra.

Skrivet av  Monika Tengbro  - 2016-05-16

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Petra Nilsson  - 2016-05-16

Skrivet av  Lena Björkenvik  - 2016-05-15

Det var ordentligt packat och varorna kom snabbt det enda som kan vara knepigt är om man vill skicka tillbaka på grund av för liten storlek eller sto.

Skrivet av  Maria Lehmann  - 2016-05-15

Det var över det hela mycket bra!!!

Skrivet av  Sarah Williams  - 2016-05-15

Mycket bra och snabb service!!! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Ulrika Sjösten  - 2016-05-15

snabb leverans, välpacketerat

Skrivet av  Mona Margareta Hansson  - 2016-05-15

Ja varorna kom väldigt snabbt .Bra packat.Jag är väldigt nöjd 👍

Skrivet av  Ann Sofi Sjöberg  - 2016-05-15

Inspirerande hemsida som leder tankarna till party/fest/fira. Tydliga bilder och bra info.

Skrivet av  Dennis Kindblom  - 2016-05-15

Paketet kom dagen efter, vilket vara kanon!

Skrivet av  Elinor Jansson  - 2016-05-14

Imponerande snabb leverans!

Skrivet av  Josefin Johansson  - 2016-05-14

Skrivet av  Solveig Karlsson  - 2016-05-13

Snabbt levererat, bra packat. Bästa betyg.

Skrivet av  Christin Johansson  - 2016-05-13

Mkt snabb o bra leverans. Återkommer!!

Skrivet av  Lena Hallberg  - 2016-05-12

Det var lätt att beställa. Varorna kom väldigt snabbt. Mycket välpackade. Jag är jättenöjd. Kommer med all säkerhet att handla hos er igen. Kommer rekommendera er till vänner och bekantar. Jag är så supernöjd bara en massa plus till er. Ha en trevlig helg och på återseende. Med vänlig hälsning Lena

Skrivet av  Ulrika Ewa Margareta Norismaa  - 2016-05-12

Allt var jättebra. Supersnabb leverans.

Skrivet av  Ronald Briones Diaz  - 2016-05-12

Ni är bäst grabben vart sjukt nöjd och vi med, kommer gärna och givetvis handla hos er. Allt var grymt packat och grejorna över förväntat snabb leverans !!! :)

Skrivet av  Kerstin Enmark Bolin  - 2016-05-12

Snabb leverans!

Skrivet av  Leif Dobrin  - 2016-05-12

Skrivet av  Hampus Holmström  - 2016-05-12

Skrivet av  Daniella Mourad  - 2016-05-12

Jag fick varorna i tid, väldigt snabb leverans vilket jag är väldigt glad över då det behövdes brådskande snabbt! Bra med många färger och okej pris! Var slut i alla affärer så var väldigt glad över att ni hade den. Tack! Kan rekommendera er sajt och använda den igen vid behov!

Skrivet av  Carlos Del Olmo Holmberg  - 2016-05-12

Skrivet av  Marie Molander  - 2016-05-11

Jättenöjd med den korta leveranstiden!

Skrivet av  Eva Maria Johanna Ludvigsson  - 2016-05-10

Snabb leverans, bra paketerat. Skulle absolut handla här igen!

Skrivet av  Sana Kurdos  - 2016-05-10

Skrivet av  Sara Susanna Christina Nilsson  - 2016-05-09

Mycket snabba mailsvar och toppen att kunna hämta varorna själv hos er.

Skrivet av  Elisabeth Hansson  - 2016-05-09

Varorna kom snabbt så det var jättebra .

Skrivet av  Jessica Trogensson  - 2016-05-08

Snabb leverans.

Skrivet av  Anna Hallström  - 2016-05-08

Bra information, enkelt att beställa, snabb leverans.

Skrivet av  Susan Nygren  - 2016-05-07

Skrivet av  Okbamariam Weldu Bahta  - 2016-05-06

Det glädje mig att jag fick dem i god tid, fast jag beställde dem på kort tid.

Skrivet av  Nora Pinterne Molnar  - 2016-05-06

Jag ska rekommendera till mina vänner den butiken! Jag var jätte nöjd med paketet!

Skrivet av  Kerstin Qvist  - 2016-05-06

Bra bemötande i telefon. Snabbt skickat ! Jag är jättenöjd :-) Massa kramar från mig !

Skrivet av  Yunia Andren  - 2016-05-06

Jag fick allt hjälp jag behövde! Trevlig och hjälpsamma personal!

Skrivet av  Malin Nordgren  - 2016-05-06

Snabb leverans, bra priser och varor som uppfyllde mina förväntningar. Bra och väl packat. Helnöjd!!

Skrivet av  Jenny Lindström  - 2016-05-06

Väldigt bra! Litet paket som levererades i brevlådan bara efter några dagar. Bra att man får mail när beställningen är hanterad så man vet att den är på väg. Jättebra med snabb leverans! Gick så fort att jag inte behövde kontakt kundtjänst! Kommer absolut beställa igen!

Skrivet av  Moa Dansk  - 2016-05-06

Skrivet av  Andreas Lindén  - 2016-05-05

Snabb leverans som vanligt, enkelt att navigera hemsidan och schysta priser! :)

Skrivet av  Carolina Wirström  - 2016-05-05

Varorna kom inom 24 timmar och var packat kanon bra

Skrivet av  Monica Gunnarsson  - 2016-05-05

Det gick jättesnabbt att få varorna, perfekt! Varorna var bra packat.

Skrivet av  Malin Lidbom Eldblom  - 2016-05-05

Varorna kom snabbare än vad jag trodde dom skulle vara. Mycket nöjd!

Skrivet av  Ulrica Lindberg  - 2016-05-05

Fick varorna ca 2-3 dagar efter att jag beställt. Paketet var packat väl.

Skrivet av  Martin Matte  - 2016-05-03

Varan kom i tid. Mycket tidigare än jag trott, haha. Paketet var bra packat! Jag var aldrig i kontakt med kundtjänst, men antar att det bra (?)

Skrivet av  Annika Johansson  - 2016-05-03

Väl packat och fick paket i brevlådan dagen efter beställningen. Kunde inte gått snabbare👍

Skrivet av  Lisa Sahlgren Fromell  - 2016-05-03

Snabb leverans, inget krångel. Varorna var hela när dom kom fram. Super nöjd!

Skrivet av  Emelie Pettersson Hovind  - 2016-05-02

Hade hämtning på mina varor och det funkade kanon! Smidigt snabbt bra service! Riktigt snabb plockning då jag kunde hämta mina saker efter bara någon timme! Kanon skulle verkligen rekommendera er vidare eller har redan gjort det faktiskt :)

Skrivet av  Mikael Antic  - 2016-05-02

Smidig beställning, snabb leverans.

Skrivet av  Katarina Bergström  - 2016-05-02

Ja det fick jag. Den var bra inslagen när den kom.

Skrivet av  Veronica Hjalmarsson  - 2016-05-01

Supersnabb leverans!! Beställde efter 12 ich fick det hem i brevlådan dagen efter

Skrivet av  Zandra Bordi  - 2016-05-01

Rekordsnabbt leverans. Imponerande!!

Skrivet av  Adam Mikael Anders Johansson  - 2016-05-01

Skrivet av  Sandra Huld  - 2016-05-01

Mycket att välja på och ok frsktpris.

Skrivet av  Yunia Andren  - 2016-05-01

Jätte bra sortiment och trevliga och hjälpsamma människor! Mycket nöjd! Kommer absolut att beställa här i framtiden! ;)

Skrivet av  Tiina Soronen  - 2016-04-30

Snabb leverans! Mycket nöjd!

Skrivet av  Petra Bernehäll  - 2016-04-30

Skrivet av  Naimy Kristina Andersson  - 2016-04-30

Lätt att beställa och leveransen var snabb.Trots att den var välpackad var tårtbanden jag beställde trasiga.

Skrivet av  Dilyara Alimova  - 2016-04-29

Skrivet av  Julia Anna Dunajska  - 2016-04-29

Skrivet av  Malin Krantz  - 2016-04-29

Jätte bra sortiment med snabb och enkel betalning och frakt! Kommer absolut att handla här i framtiden!

Skrivet av  Maria Evaldsson  - 2016-04-29

topp

Skrivet av  Amanda Lidekrans  - 2016-04-29

Skrivet av  Ann-Kristine Hellman  - 2016-04-28

Absolut snabb leverans och förpackningen helt ok. Har inte haft någon kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Sanna Thelander  - 2016-04-28

Snabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  Ulf Håkan Markus Söderberg  - 2016-04-28

Ja, Det var bra.

Skrivet av  Veronica Hedkvist  - 2016-04-28

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Ursula Lundgren  - 2016-04-26

Jättebra service och snabb leverans. Allt var fint förpackat.

Skrivet av  Isak Åhlander  - 2016-04-25

Allt gick väldigt smidigt

Skrivet av  Samuel Sundkvist  - 2016-04-25

Mycket bra! Rimligt pris och mycket snabb leverans! Helt OK fraktkostnad!

Skrivet av  Therese Claesson  - 2016-04-25

Skrivet av  Therese Lyager Tinderfjäll  - 2016-04-25

Extremt bra service då varorna kom hem dagen efter beställningen!!!

Skrivet av  Malin Ekvall  - 2016-04-25

Är jätte nöjd med hur det gick att handla ifrån Partyhallen. Beställde sakerna på fredagen och de kom på tisdagen veckan som följde. Så frakten var snabb, sakerna var bra paketerade och inte skadade. Fakturan kom samma dag som jag beställde och var enkel att betala via klarna. Allt gick smidig och bra. Dessutom har de bra priser. Är jättenöjd och kommer definitivt att handla hos Partyhallen nästa gång jag behöver något till festen.

Skrivet av  Mira Pettersson  - 2016-04-25

Skrivet av  Lena Katarina Österlund  - 2016-04-25

Allt fungerade jättebra ,, trevlig och hjälpsam kille på kundtjänst . Snabb leverans

Skrivet av  Helene Lundström Cederborg  - 2016-04-25

Snabb leverans och för varan adekvat packning.

Skrivet av  Sara Karim  - 2016-04-24

Hittade det jag behövde snabbt och enkelt. Snabb leverans och bra service. Varorna var bra förpackade, inget hade skadats under leveransen, även tårtobladen var hela . Helt nöjd. Kommer alltid att beställa från partyhallen.

Skrivet av  Hannah Fhager  - 2016-04-24

Superbra service, snabb leverans.

Skrivet av  Helena Andersson  - 2016-04-24

Varan kom fort fram. Välpaketerade!