1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 601 - 700

Skrivet av  Tony  - 2016-10-03

Snabb leverans

Skrivet av  Camilla  - 2016-10-02

Fina varor och grymt snabb leverans då jag hade kort varsel och panikhandlade sista detaljer inför barnens dop.

Skrivet av  Charlotta  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Charlotta  - 2016-10-01

Bra saker o snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2016-10-01

Mycket snabb leverans. Bra förpackning.

Skrivet av  Johanna  - 2016-10-01

Jättebra butik! Snabb leverans

Skrivet av  Malou  - 2016-09-01

Så nöjd med super snabb leverans, dagen efter låg det i brevlådan! Fick ju panik när jag insåg att det bara var 3 dagar till den "stora dagen".

Skrivet av  Kate  - 2016-06-10

Varan kom snabbt och på utlovad tid. Bra packat.

Skrivet av  Ann  - 2016-06-10

Beställde varorna sent torsdag kväll, på måndag eftermiddag hämtade jag paketen. Bra förpackat (det var ju inget ömtåligt heller). Smidigt sätt att skaffa det där lilla extra som man ofta kommer på lite sent inför festen. Bra grejor till bra priser. Kommer rekommendera Partyhallen framöver och framför allt kommer vi anlita er igen inför nästa temafest.

Skrivet av  Filip  - 2016-06-10

Skrivet av  Ingrid  - 2016-06-08

Varorna kom i tid Jättebra packat Kundtjänst trevliga o informativa

Skrivet av  Agata  - 2016-06-07

Snabb leverans.

Skrivet av  Rebecca  - 2016-06-07

Mycket snabb leverans, bra packat, bara positivt från ni sida.

Skrivet av  Berivan  - 2016-06-07

Ja jag var mycket nöjd

Skrivet av  Monica  - 2016-06-07

det gick snabbt och lätt att handla.

Skrivet av  Benny  - 2016-06-05

Skrivet av  Hanna  - 2016-06-05

Jag är mycket nöjd med mina varor, de var fint och väl packade när de kom hem till mig. Det gick väldigt fort med leveransen, varorna var hemma innan jag hann blinka. Mycket lätt och enkel butik med varierande produkter. Så 5 av 5 stjärnor får ni utav av mig! :D

Skrivet av  Andreas  - 2016-06-05

Grym leveranstid, bra förpackat utan fraktskador

Skrivet av  Tara  - 2016-06-05

Funkade helt felfritt.

Skrivet av  Jerry  - 2016-06-04

Helt perfekt mycket snabb leverans som utlovat . Jerry

Skrivet av  Jessica  - 2016-06-03

Skrivet av  Bengt-Erik  - 2016-06-03

Har aldrig fått en sådan snabb leverans, all heder till er.

Skrivet av  Annelie  - 2016-06-02

Snabb leverans och finare saker än jag trodde

Skrivet av  Eva  - 2016-06-02

Ja, allt var toppenbra!

Skrivet av  Maarit  - 2016-06-02

Skrivet av  Johanna  - 2016-06-02

Har ej använt sakerna än, kommer användas på kalas i juni, men servicen var grym, beställde fel saker och de skickade ut direkt en retursedel lapp så jag kunde skicka tillbaka. Första paketet kom efter ca 3-4 dagar det andra kom efter 1 dag! 😊 kommer handla fler gånger där!

Skrivet av  Linda  - 2016-06-02

Så nöjd man kan bli för tusan!

Skrivet av  Bo  - 2016-05-31

topp intryck! Trevliga folk, god service

Skrivet av  Erja  - 2016-05-31

Bra med snabb leverans och lätt att beställa på nätet. Bra att paketet kommer hem i brevlådan!

Skrivet av  Amanda  - 2016-05-30

Enkelt att handla och mycket snabb leverans!!

Skrivet av  Cecilia  - 2016-05-30

Snabb leverans

Skrivet av  Niklas  - 2016-05-30

Mycket snabb leverans och mkt bra packat.

Skrivet av  Louise  - 2016-05-30

snabbt!!

Skrivet av  Susanna  - 2016-05-29

Snabb leverans av produkter som uppfyllde mina förväntningar.

Skrivet av  Maria  - 2016-05-29

Skrivet av  Jan  - 2016-05-29

Skrivet av  Matilda  - 2016-05-29

Skrivet av  Denise  - 2016-05-29

Hämtade upp mina grejor från deras shop och det gick snabbt och bra. Trevlig kille som gav mig mina grejor.

Skrivet av  Carina  - 2016-05-29

Enkelt att beställa och snabb leverans vilket är viktigt för mig.

Skrivet av  Gabriella  - 2016-05-29

Skrivet av  Sofie  - 2016-05-29

Paketet var rejält och varorna ordentligt packade. Leveransen tog normal lång tid att få. Hemsidan är full av roliga saker.

Skrivet av  Jennie  - 2016-05-28

Supersnabb leverans, väl packat och bra pris

Skrivet av  Jan  - 2016-05-27

Finns inget att klaga på snabb leverans

Skrivet av  Angela  - 2016-05-27

Skrivet av  Kristin  - 2016-05-27

Bra service och bemötande, alla varor höll hög kvalitet till ett bra pris. Beställning och betalning funkade felfritt - jag handlar gärna av er igen!

Skrivet av  Jaana  - 2016-05-27

Varorna kom snabbt och allt var ok

Skrivet av  Jessica  - 2016-05-27

Vi hämtade varorna på lagret samma dag vi beställde. Väldigt lätt och smidigt

Skrivet av  Philip  - 2016-05-26

Älskar verkligen leveranstiden. Riktigt snabbt å bra!

Skrivet av  Johanna  - 2016-05-26

Grymt snabb leverans. Rekommenderas

Skrivet av  Gunnar  - 2016-05-26

Skrivet av  Karim  - 2016-05-26

Perfekt.

Skrivet av  Carl  - 2016-05-26

Väldigt tillmötesgående personal. Enkelt. Mycket prisvärda produkter!!!

Skrivet av  Katarina  - 2016-05-25

Snabb leverans. Bra packat.Beställde via internet, var hur bra som helst.Tack

Skrivet av  Roger  - 2016-05-25

Fantastisk service, mycket trevligt bemötande och snabb leverans, vad mer kan man önska? Återkommer garanterat som kund!

Skrivet av  Clas  - 2016-05-24

Mycket bra, mycket nöjd

Skrivet av  Lars-Håkan  - 2016-05-24

Skrivet av  Erja  - 2016-05-24

Varorna kom fort och det finns mycket att välja på! Ska snart beställa mer!

Skrivet av  Anna  - 2016-05-23

Lätt hemsida snabb leverans

Skrivet av  Linda  - 2016-05-23

Mycket bra. Bra och lätt hemsida. Mycket snabb leverans trots att jag bor i Norrbotten.

Skrivet av  Daniel  - 2016-05-23

Skrivet av  Mikaela  - 2016-05-23

Snabb leverans, paketet kom dagen efter beställningen.

Skrivet av  Lorena  - 2016-05-23

Pålitligt

Skrivet av  Eva  - 2016-05-23

Det var en otroligt snabb leverans så jag blev förvånad imponerande

Skrivet av  Anna  - 2016-05-23

Snabb leverans och smidigt.

Skrivet av  Amar  - 2016-05-22

Allt var jätte bra. Kommer säkert handla fler gånger hos er 😊

Skrivet av  Anne  - 2016-05-22

Så billigt och enkelt!!

Skrivet av  Matilda  - 2016-05-22

Fick varan dagen efter beställning riktigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2016-05-22

Jättebra! Bara jätte bra! Snabb leverans, välpacka!

Skrivet av  Gabriella  - 2016-05-21

Jag är riktigt nöjd över den snabba leveransen, endast två dagar innan jag fick grejerna. Tack vare er kommer min examensfest bli lyckad. Kommer garanterat beställa av er nästan gång jag ska ha fest.

Skrivet av  Marie  - 2016-05-21

Snabb leverans, bra packat och dottern är så glad. 😊

Skrivet av  Hernan  - 2016-05-21

Hatten var ihop knölad i en kartong där den inte fick plats

Skrivet av  Mari  - 2016-05-21

Var ett bra urval i butiken. Det var bra paketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Cecilia  - 2016-05-21

Skrivet av  Ingela  - 2016-05-21

Jätte snabb leverans .. Nästan för snabb! +++++

Skrivet av  Aylin  - 2016-05-20

Varorna kom inom 24 timmar.

Skrivet av  Olivia  - 2016-05-20

Snabb och smidig leverans!!

Skrivet av  Kristina  - 2016-05-20

Skrivet av  Carina  - 2016-05-20

Nöjd med produkterna i allmänhet, snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Emma  - 2016-05-20

Snabb frakt vilket uppskattas. Paketerat bra i kartong.

Skrivet av  Ulrika  - 2016-05-20

Snabb leverans, bra kvalitet

Skrivet av  Yvonne  - 2016-05-19

Mycket bra sevice.

Skrivet av  Katarina  - 2016-05-19

Skrivet av  Ann-Charlotte  - 2016-05-19

👍

Skrivet av  Jennie  - 2016-05-18

Mycket bra. Alla varor va med o i perfekt skick. Snabb leverans. Jag är väldigt nöjd.

Skrivet av  Gabriella  - 2016-05-17

Fick mitt paket otroligt fort och smidigt. Inget att klaga på!

Skrivet av  Cristin  - 2016-05-17

Snabb leverans. allt gick bra.

Skrivet av  Monika  - 2016-05-16

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Petra  - 2016-05-16

Skrivet av  Lena  - 2016-05-15

Det var ordentligt packat och varorna kom snabbt det enda som kan vara knepigt är om man vill skicka tillbaka på grund av för liten storlek eller sto.

Skrivet av  Maria  - 2016-05-15

Det var över det hela mycket bra!!!

Skrivet av  Sarah  - 2016-05-15

Mycket bra och snabb service!!! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Ulrika  - 2016-05-15

snabb leverans, välpacketerat

Skrivet av  Mona  - 2016-05-15

Ja varorna kom väldigt snabbt .Bra packat.Jag är väldigt nöjd 👍

Skrivet av  Ann  - 2016-05-15

Inspirerande hemsida som leder tankarna till party/fest/fira. Tydliga bilder och bra info.

Skrivet av  Dennis  - 2016-05-15

Paketet kom dagen efter, vilket vara kanon!

Skrivet av  Elinor  - 2016-05-14

Imponerande snabb leverans!

Skrivet av  Josefin  - 2016-05-14

Skrivet av  Solveig  - 2016-05-13

Snabbt levererat, bra packat. Bästa betyg.

Skrivet av  Christin  - 2016-05-13

Mkt snabb o bra leverans. Återkommer!!

Skrivet av  Lena  - 2016-05-12

Det var lätt att beställa. Varorna kom väldigt snabbt. Mycket välpackade. Jag är jättenöjd. Kommer med all säkerhet att handla hos er igen. Kommer rekommendera er till vänner och bekantar. Jag är så supernöjd bara en massa plus till er. Ha en trevlig helg och på återseende. Med vänlig hälsning Lena