1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 601 - 700

Skrivet av  Talal  - 2021-02-12

Jätte bra service, paketet kom väldigt snabbt och allting gick så smidigt och fint. Älskar kvalitén och priserna! Rekommenderar väldigt starkt och kommer 110% beställa igen när jag behöver!

Skrivet av  Cecilia  - 2021-02-11

Varorna kom väldigt snabbt

Skrivet av  Annelie  - 2021-02-11

Snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans

Skrivet av  Gunilla  - 2021-02-11

Väldigt nöjd med så snabb leverans

Skrivet av  Carina  - 2021-02-11

Snabb leverans

Skrivet av  Camilla  - 2021-02-11

Paketet kom supersnabbt och var bra packade

Skrivet av  Bodil  - 2021-02-11

Lätt att beställa. Snabb leverans

Skrivet av  Mariola  - 2021-02-11

Jag fick varorna snabbt 👍👍👍

Skrivet av  Elin  - 2021-02-11

Snabb leverans , enkelt att beställa.

Skrivet av  Malin  - 2021-02-11

Mycket imponerad av den snabba leveransen. Var ute sent och hann ändå få varan i tid till kalaset. De kom dagen efter t.o.m.

Skrivet av  Mellah  - 2021-02-11

Snabb leverans. Är nöjd

Skrivet av  Joakim  - 2021-02-11

Snabb leverans utan krångel. Utmärkt butik med bra priser och mycket att välja på. Kanon!

Skrivet av  Margareta  - 2021-02-11

Välpaketerad,snabb och smidig leverans

Skrivet av  Ersbjörs  - 2021-02-11

Varorna kom snabbt och var välpackade

Skrivet av  Anna  - 2021-02-10

Leveransen var som lovad! Fick paketet i tid och snabbt. Riktigt nöjd med det.

Skrivet av  Henrik  - 2021-02-10

Sjukt snabb leverans! Beställde på kvällen och dagen efter finns paketet på utlämningsställe. Imponerande!

Skrivet av  Amadeuz  - 2021-02-10

Super bra och extremt snabb leverans fortsätt så!

Skrivet av  Mikael  - 2021-02-10

Snabb o smidig leverans

Skrivet av  Matilda  - 2021-02-10

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2021-02-10

Varorna kom supersnabbt. Bra packat.

Skrivet av  Karl  - 2021-02-10

Snabb leverans bra packat.

Skrivet av  Birgit  - 2021-02-09

Snabb leverans

Skrivet av  Valdemar  - 2021-02-09

Leveransen var helt otroligt bra som alltid! Är otroligt nöjd

Skrivet av  Henrik  - 2021-02-09

Sjukt snabb leverans! Beställde på kvällen och dagen efter finns paketet på utlämningsställe. Imponerande!

Skrivet av  Alfrida  - 2021-02-09

Otroligt snabb leverans! I love it!

Skrivet av  Mayvor  - 2021-02-09

Beställde på kvällen o varan kom dagen efter. Jag blev väldigt nöjd

Skrivet av  Mimmi  - 2021-02-09

Verkligen Snabb leverans 👍👍. Paketet väl packad. Tusen tack 😊😊

Skrivet av  Robert  - 2021-02-09

Allt gick väldigt smidigt, kommer garanterat tillbaka.

Skrivet av  Jesper  - 2021-02-09

Snabb leverans , som utlovat Bra förpackat.

Skrivet av  Mari  - 2021-02-09

Varorna kom snabbt. Paketet ordentligt packat och innehållet precis det jag beställt.

Skrivet av  Svante  - 2021-02-09

Varorna kom snabbt och var schysst förpackade.

Skrivet av  Helena  - 2021-02-08

Gick jättesnabbt med leveransen. Tack

Skrivet av  Emmeli  - 2021-02-08

Snabb leverans som vanligt och lägsta pris!

Skrivet av  Marie  - 2021-02-08

Snabb leverans!

Skrivet av  Rosie  - 2021-02-08

Otroligt snabb leverans, vilket gladde mig mycket! Ett stort plus för det!

Skrivet av  Amanda  - 2021-02-08

Leveransen var snabb, bra produkter! Kommer absolut att beställa ifrån partyhallen igen! 👏

Skrivet av  Lovisa  - 2021-02-07

Snabb leverans o superfina varor! 👍👍👍

Skrivet av  Barbro  - 2021-02-07

Snabb leverans och helt klart godkända produkter

Skrivet av  Tina  - 2021-02-07

Snabb leverans och allt var fint packat.

Skrivet av  Josefin  - 2021-02-07

Snabb leverans, fina produkter! Helnöjd!

Skrivet av  Jenny  - 2021-02-06

Snabb frakt!! Bra packat och bra varor!

Skrivet av  Björn  - 2021-02-06

Varan kom i tid och var bra packat

Skrivet av  Lisbeth  - 2021-02-06

Bra. Kom när det skulle och var bra packat

Skrivet av  Per  - 2021-02-06

Snabb leverans och välpaketerat.

Skrivet av  hyojung  - 2021-02-06

I received the product on time. It was well packed.

Skrivet av  Marie  - 2021-02-05

Snabb och bra leverans!

Skrivet av  Mona  - 2021-02-05

Snabb leverans. Bra packat så det gick ner i brevlådan.

Skrivet av  Sonja  - 2021-02-05

Snabb leverans

Skrivet av  Eda  - 2021-02-04

Snabb leverans, bra packat, bra priser. Mer än nöjd!

Skrivet av  Andreas  - 2021-02-04

Riktigt snabb leverans, stort plus!

Skrivet av  Ida  - 2021-02-04

Paketet kom i tid.

Skrivet av  Birgitta  - 2021-02-04

Välinpackade varor och snabb leverans!

Skrivet av  Hanna  - 2021-02-02

Jättenöjd med leverans och produkterna.

Skrivet av  Karin  - 2021-02-02

Bästa servicen! Beställde ena dagen fick leverans nästa. Jättenöjd!

Skrivet av  Kent  - 2021-02-01

Mycket bra leverans tid 5 stjärnor

Skrivet av  Annika  - 2021-02-01

Varorna kom rekordsnabbt och de flesta grejer var av bra kvalitet.

Skrivet av  Cornelia  - 2021-02-01

Snabb och effektiv leverans! Kom på 1 dag!

Skrivet av  Stephanie  - 2021-01-30

Supersnabb leverans, kom inom ett dygn! Toppen på alla sätt!

Skrivet av  Pamela  - 2021-01-29

Bra service, snabb leverans och varor till bra pris, bättre blir det inte.

Skrivet av  Lisa  - 2021-01-29

Bra packat, snabb leverans!

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-01-28

Kom snabbt.

Skrivet av  Daniel  - 2021-01-28

Inget att anmärka på. Kom i tid.

Skrivet av  Ing-Louise  - 2021-01-28

Snabb leverans. Paketet var perfekt packat. Ni har ett otroligt stort o roligt sortiment. Jag är helnöjd! 🥰

Skrivet av  Erika  - 2021-01-27

Snabb leverans, jättebra!

Skrivet av  Helene  - 2021-01-27

Snabb leverans och bra förpackad

Skrivet av  Emma  - 2021-01-27

Snabb leverans och trevlig kundservice !

Skrivet av  Sofia  - 2021-01-27

Alltid snabb leverans och god service. Trevlig och hjälpsam kundtjänst.

Skrivet av  Branimir  - 2021-01-27

Allt gick smidigt

Skrivet av  Slobodan  - 2021-01-27

Fick varorna i tid, Bra packat ⭐⭐⭐⭐⭐

Skrivet av  Stephani  - 2021-01-26

Super nöjd med allt! Varorna kom i tid till dotterns kalas! Allt var packat korrekt och med försiktighet. Väldigt nöjd, kommer rekommendera andra att beställa hos er samt så kommer jag alltid att beställa party artiklar hos er!!! En mycket nöjd kund!!!

Skrivet av  Tommy  - 2021-01-26

Snabbt och smidigt

Skrivet av  Nikolina  - 2021-01-26

The product was delivered fast and in good condition.

Skrivet av  Ulf  - 2021-01-26

Kom i god tid packningen var bra.

Skrivet av  Emma  - 2021-01-26

Varan kom i tid

Skrivet av  Lena  - 2021-01-25

Jag fick varorna i tid och de var fint förpackade

Skrivet av  Teresa  - 2021-01-25

Snabb och bra leverans!

Skrivet av  Elin  - 2021-01-25

Allt va bra, kom i tid och produkten va bra!

Skrivet av  Ingela  - 2021-01-25

Toppenservice!

Skrivet av  Sofia  - 2021-01-25

Snabb leverans, smidig betalning efter mottagande av beställningen via Klarna.

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-01-25

Snabb och säker leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2021-01-24

Fick varan super snabbt! Bra packat!

Skrivet av  Hanan  - 2021-01-24

Bara plus. Blev supernöjd med kontakten med kundtjänst. Snabbt svar trevlig personal och jag fick bättre hjälp än vad jag förväntat mig😊👌🏼

Skrivet av  Anna  - 2021-01-23

Otroligt snabb leverans. Bra förpackat. Det tog bara någon dag. Det var lätt att beställa och betala via er webbsida.

Skrivet av  Monica  - 2021-01-23

Snabb leverans, allt var fint packat

Skrivet av  Ruth  - 2021-01-22

Bra packat och jättesnabb leverans!! Mycket nöjd med leveransen!!

Skrivet av  Björn  - 2021-01-22

Fick varorna inom planerad leverans. Packet var bra packat

Skrivet av  Eva  - 2021-01-22

Allt gick snabbt och smidigt.

Skrivet av  Daniela  - 2021-01-22

Snabb och packat snyggt!

Skrivet av  Katie  - 2021-01-22

Snabb leverans som alltid!

Skrivet av  Hans  - 2021-01-22

Allt va super

Skrivet av  Isabella  - 2021-01-21

Snabb leverans

Skrivet av  Sanna  - 2021-01-21

Jag fick varorna i tid, trots att jag var sent ute och beställde väldigt nära jul. Var bra förpackat också. Supernöjd!

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-01-21

Fick varorna jättesnabbt trots att det bara var några dagar kvar till julafton så kom alla julgrejer dagen innan! Perfekt!

Skrivet av  Julia  - 2021-01-21

snabb leverans

Skrivet av  Kerstin  - 2021-01-20

Var överlag nöjd med varorna och priset!

Skrivet av  Karin  - 2021-01-20

Allting kom som utlovat i tid och var väl packat! Ordning och reda! Har absolut ingenting att klaga på så har inte behövt kontakta kundtjänst.

Skrivet av  Margit  - 2021-01-20

Varorna kom i tid och de var omsorgsfullt packade. Inget att klaga på

Skrivet av  Emilia  - 2021-01-20

Super nöjd! Fick varorna super snabbt trots att det var nära jul!

Skrivet av  Isabella  - 2021-01-20

Snabb leverans så nöjd med köpet

Skrivet av  Michelle  - 2021-01-19

Supersnabb leverans bara plus!!