1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 601 - 700

Skrivet av  Camilla  - 2020-02-17

Jag fick varorna dagen efter att jag lagt beställningen, så här har ni fått en ny "stammkund" när det gäller kalas dekorationer

Skrivet av  Karen  - 2020-02-17

Över förväntan! Beställde mina saker på eftermiddagen och hade dom redan dagen efter. Väldigt nöjd med allt!

Skrivet av  Solveig  - 2020-02-17

De va snabb leverans å mycket bra packat

Skrivet av  Sara  - 2020-02-16

Sjukt snabb leverans !!!!!!

Skrivet av  Caroline  - 2020-02-16

Mycket bra snabba svar o mycket snabb leverans

Skrivet av  Ulrika  - 2020-02-16

Ur snabb leverans

Skrivet av  Fredrik  - 2020-02-16

Bra packat snabb leverans

Skrivet av  Tony  - 2020-02-16

Snabb leverans

Skrivet av  Tommy  - 2020-02-16

Snabb leverans. BRA packat o bra information från kundtjänst.

Skrivet av  frida  - 2020-02-16

Bekräftelse-mailet kom efter 1 minut och med tanke på att beställningen gjordes på eftermiddagen blev jag otroligt förvånad och glad när paketet gick att hämta ut redan dagen efter! större utbud och billigare priser än de tidigare partybutikerna jag handlat ifrån! Kommer absolut rekommendera er vidare till alla partyprissar jag känner!

Skrivet av  Michael  - 2020-02-16

Snabb leverans och väl förpackat.

Skrivet av  Christina  - 2020-02-16

Snabb hantering. Hade varorna på ett par dagar.

Skrivet av  Mona  - 2020-02-16

Snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2020-02-16

Bra! Snabb leverans

Skrivet av  Sandra  - 2020-02-15

Supersnabb leverans. Redan dagen efter. Fantastiskt

Skrivet av  Marielle  - 2020-02-15

Fick varorna dagen efter att jag beställde så man kan inte vara mer än nöjd.

Skrivet av  Daniel  - 2020-02-15

Bad om snabb leverans och fick paketet dagen efter. Mycket bra och snabb service.

Skrivet av  Anders  - 2020-02-15

Varorna kom i tid och paketet verkade bra packat. Inte behövt ha något kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Nellie  - 2020-02-15

Supersnabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Maria  - 2020-02-15

Allt kom i tid

Skrivet av  Alexandra  - 2020-02-15

I received the products in 2 days. have been packed properly. Thanks

Skrivet av  Marie  - 2020-02-15

Mycket nöjd med snabb leverans, kommer absolut handla hos er igen.

Skrivet av  Abir  - 2020-02-14

Hej Varorna jag beställde är väldigt vackra Varorna du beställde är väldigt vackra Tack Mvh Abir Jag vill att du skickar en kopia av faktora

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2020-02-14

Snabb leverans , fick dagen efter beställningen.

Skrivet av  Jonas  - 2020-02-14

Riktigt snabb leverans!

Skrivet av  anna  - 2020-02-14

Gick väldigt smidigt att beställa och väldigt bra leverans

Skrivet av  Emelie  - 2020-02-14

Mycket bra

Skrivet av  Leila  - 2020-02-14

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Johanna  - 2020-02-14

Varorna kom i god tid. Snabb leverans. Paketet va packat i en stor kartong väl igensluten.

Skrivet av  Camilla  - 2020-02-14

Välpaketerat och snabb leverans.

Skrivet av  Annika  - 2020-02-14

Varorna kom jättesnabbt! Bra packat. Överlag jättenöjd!

Skrivet av  Sabrina  - 2020-02-14

Super snabb leverans till mycket bra pris . Allting var fint packat och helt. Inte en skråma på kartongen.

Skrivet av  Cecilia  - 2020-02-14

Allt var bra

Skrivet av  Linnéa  - 2020-02-12

Snabb leverans och mycket nöjd 👍👍

Skrivet av  Marie  - 2020-02-12

Otroligt snabb leverans, ordentligt packat och mycket bra pris!

Skrivet av  Lina  - 2020-02-12

Snabb leverans och inga konstigheter

Skrivet av  Maria  - 2020-02-11

Snabb leverans! Bra med så många recensioner från köpare! Lagom stort paket. Kommer handla igen!

Skrivet av  Sari  - 2020-02-11

Snabb leverans, skickades och kom inom utlovad tid. Bra och smidig kontakt med kundtjänst vid reklamation. Fick snabbt svar via mejl.

Skrivet av  Margareta  - 2020-02-11

Varorna kom snabbt. Allt var bra.

Skrivet av  AnnaLena  - 2020-02-11

Toppen. Snabb leverans. Bra packat!

Skrivet av  Marcus  - 2020-02-11

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Kristina  - 2020-02-11

Smidigt att hämta på plats

Skrivet av  Jenny  - 2020-02-11

Fick paketet i tid .

Skrivet av  Jennie  - 2020-02-10

Snabb leverans ! Bra packat!

Skrivet av  Andreas  - 2020-02-10

Leveransen var bland det snabbaste jag upplevt, paketet var väl inslaget, högsta betyg!

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-10

Varan kom 1-2 dagar efter beställning. Bra och ordentligt förpackat.

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-10

Varorna kom snabbt och var bra packade. Bra återkoppling om leveransen och information om att vi skulle höra av oss om det skulle dra ut på tiden (så att vi kunde lita på att allt kom fram till festen). Bra upplevelse, bra priser, Nöjda!

Skrivet av  Jonas  - 2020-02-10

Fick leverans inom 1 dygn, mycket bra!

Skrivet av  Per  - 2020-02-10

Snabb leverans och allt fungerade jättebra.

Skrivet av  Fanny  - 2020-02-09

Alltid lika nöjd med allt!!

Skrivet av  matilda  - 2020-02-09

Super snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2020-02-09

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Irma  - 2020-02-09

Kom jättesnabbt och allt var supersmidigt.

Skrivet av  Rasmus  - 2020-02-09

Fint packat, otroligt snabb leverans - supernöjd!

Skrivet av  Hugo  - 2020-02-09

Snabbt, enkelt och bra!

Skrivet av  Liz  - 2020-02-09

Jättesnabb leverans, bra packat o fina grejer

Skrivet av  Elisabeth  - 2020-02-09

Bra packeterat och fått varorna varje gång inom 48 h. Jag är mer än nöjd!

Skrivet av  Johanna  - 2020-02-09

Snabb leverans! Mycket bra!

Skrivet av  Mathias  - 2020-02-09

Supersnabb leverans

Skrivet av  Satine  - 2020-02-09

Väldigt bra service och leverans! Fick mitt paket på en dag vilket var perfekt för mig som var ute o handlade sista minuten. Bra kundservice då jag fick svar på bara några minuter! Kommer alltid handla här! Bra utbud, bra priser och bra service!

Skrivet av  Rachelle  - 2020-02-09

Alltid lika nöjd! Bra priser, bra produkter o stort utbud. Smidigt att åka dit o hämta!

Skrivet av  Mikael  - 2020-02-09

Alltid toppenbemötande när man hämtar ut varorna på lagret. Trevlig personal och snabb service! Rekommenderar starkt!

Skrivet av  Jessica  - 2020-02-08

Kanonbra

Skrivet av  Maud  - 2020-02-08

Enkelt att beställa och snabb leverans.

Skrivet av  Marie  - 2020-02-08

Leveransen gick snabbt och varorna var ordentligt packade. Bra med klarna betalning, man kan vänta med att betala tills man fått hem varorna. Tackar för bra service 👍👍👍

Skrivet av  Elena  - 2020-02-08

Fick paketet snabbt, bra priser. Kommer definitivt beställa igen och rekommendera er till andra!!

Skrivet av  Anna  - 2020-02-08

Snabb leverans.

Skrivet av  Mari-Ann  - 2020-02-07

Gick snabbt och lätt att beställa. Bra information under tiden innan leverans. Snabb leverans. Väldigt nöjd med hela beställningen 💖

Skrivet av  Elisabet  - 2020-02-07

Snabb leverans, bra packat!

Skrivet av  Marie  - 2020-02-07

Så nöjd med allt..!!!!

Skrivet av  Carina  - 2020-02-07

Snabb leverans, bra paketerat! Allt toppen!!👍🏻

Skrivet av  Jens  - 2020-02-07

Snabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Leif  - 2020-02-07

Perfekt 👌 allt var bra vilken personal

Skrivet av  Ingrid  - 2020-02-07

Alltid snabba leveranser och inga som helst problem . Leverantör mycket tillmötesgående. Uppskattas mycket

Skrivet av  Therese  - 2020-02-07

Lätt att beställa, bra paketerat och leveransen kom på utsatt dag👍

Skrivet av  Sofi  - 2020-02-07

Mycket bra!! Återkommer! 😀

Skrivet av  Anders  - 2020-02-07

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Inger  - 2020-02-07

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Monica  - 2020-02-07

De kom snabbt och välpaketerat.

Skrivet av  Pavlina  - 2020-02-07

Mycket bra kom i tid

Skrivet av  Ida  - 2020-02-04

Snabb leverans, bra packeterat.

Skrivet av  Anna  - 2020-02-04

Otroligt snabb leverans! Fem tummar upp!

Skrivet av  Pia  - 2020-02-04

Kanon, snabb leverans

Skrivet av  Pernilla  - 2020-02-04

Fantastiskt snabb leverans! Mycket nöjd med både produkter och leverans! 5 stjärnor blir det!

Skrivet av  Jimmy  - 2020-02-04

Snabb leverans som tidigare gånger jag beställt. Helt okej priser och inga konstigheter alls att beställa från er. Bra utbud med varor som passar till det mesta :)

Skrivet av  Tina  - 2020-02-04

Snabb problemfri leverans, varorna motsvarade förväntningarna. Bra priser.

Skrivet av  lilian  - 2020-02-03

Vilken service! Gjorde beställningen i panik då den ursprungliga ordern från ett annat ställe inte lyckades leverera i tid. Kunde hämta min "panikbeställning" i Flemingsberg bara någon timme efter ordern var lagd. De var mycket hjälpsamma. Rekommenderas verkligen och blir en återkommande kund 😊

Skrivet av  Hajara  - 2020-02-03

Rekommenderad partyhallen starkt

Skrivet av  Anders  - 2020-02-03

Snabb leverans, inga konstigheter, precis som det ska vara

Skrivet av  Per  - 2020-02-03

Lätt o handla, snabb leverans, bra packat i kartong.

Skrivet av  Annika  - 2020-02-03

Varorna kom ju redan dagen efter beställningen,så verkligen snabb leverans. Varorna var mycket bra packat.

Skrivet av  Anneli  - 2020-02-03

Snabb leverans.

Skrivet av  Peter  - 2020-02-03

Mycket nöjd!!!!! Beställde sent i torsdags och hade produkten redan på fredagen. Tack!!

Skrivet av  Jonna  - 2020-02-03

Fick vararona snabbt

Skrivet av  Emma  - 2020-02-03

Mina varor kom jättesnabbt. Och det var välpackat.

Skrivet av  Erica  - 2020-02-02

Jätte bra sida. Smidigt att beställa, snabb leverans och jätte fina saker och prisvärt

Skrivet av  isabell  - 2020-02-02

Jättesmidigt att beställa härifrån. Fick mitt paket levererat dagen efter och kundtjänsten var fläckfri!

Skrivet av  Anna  - 2020-02-02

Superbra att kunna hämta ut varorna i Huddinge!

Skrivet av  Resan  - 2020-02-02

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Anette  - 2020-02-01

Supernöjd! Varorna kom redan dagen efter.