1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1701 - 1800

Skrivet av  Fereshteh  - 2020-05-08

Snabb leverans

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-08

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Ellie-Diella  - 2020-05-08

Paketet var packat bra. Sakerna kom jätte fort : ).

Skrivet av  Tina  - 2020-05-08

Varan anlände fort och var väl packat.

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-08

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Annelie  - 2020-05-08

Bra packat, relativt snabb leverans

Skrivet av  Josefine  - 2020-05-08

Snabb leverans,super nöjd

Skrivet av  Linnéa  - 2020-05-08

Varorna kom i tid och direkt i postfack vilket jag verkligen uppskattar.

Skrivet av  Anders  - 2020-05-07

Leveransen va klockren! Har beställt här ifrån tidigare och kommer göra så igen! :)

Skrivet av  Margarita  - 2020-05-05

Supersmidigt och bra!

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-05

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Indira  - 2020-05-04

Varorna kom i tid

Skrivet av  Sara  - 2020-05-04

Otrolig snabb leverans och bra betalningsalternativ.

Skrivet av  Therese  - 2020-05-04

Snabb leverans, välpaketerat

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-04

Fick varor i tid dessutom väldigt snabb leverans samt väldigt bra priser. Så 5 stjärnor från mig. SUPERNÖJD!🌞

Skrivet av  Henrik  - 2020-05-04

Mycket snabb leverans

Skrivet av  PIETER  - 2020-05-04

Allt funkade mycket bra med både varor, betalning och leveranstid

Skrivet av  Maria  - 2020-05-03

Paketet kom snabbt.

Skrivet av  BÖRJE  - 2020-05-03

Leveransen kom snabbt och allt var till belåtenhet

Skrivet av  Per  - 2020-05-03

Snabbt, billigt och fraktfritt.

Skrivet av  Selma  - 2020-05-03

Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Emy  - 2020-05-03

Varan kom snabbt och väl paketerat!

Skrivet av  Madeleine  - 2020-05-03

Varorna kom dagen efter. Snabbt! Bra packat speciellt ur miljöhänseende då papper användes som fyllnadsmaterial.

Skrivet av  Lena  - 2020-05-03

Jättebra snabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2020-05-03

Allt kom supersnabbt. Lyxigt professionellt packat. Helt otrolig service.

Skrivet av  Pernilla  - 2020-05-03

Snabb leverans 👍👍

Skrivet av  Clara  - 2020-05-03

Snabb leverans!

Skrivet av  Gunilla  - 2020-05-03

En enkel och tydlig hemsida. Fick min vara snabbt och i min brevlåda.

Skrivet av  Carina  - 2020-05-03

Snabb leverans

Skrivet av  Patrick  - 2020-05-02

Snabbt och effektivt, till ett fördelaktigt pris!

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-02

Varorna kom snabbt i bra förpackning

Skrivet av  Annika  - 2020-05-02

Så snabb o bra service.

Skrivet av  Lilja  - 2020-05-02

snabb leveran och billiga briser men ändå kvalitet på varorna 😎

Skrivet av  Diana  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra inslaget smidigt paket 👍🏻

Skrivet av  Angelica  - 2020-05-02

Jag fick mitt paket i tid. Är jätte nöjd med min beställning 👍😊

Skrivet av  Tanja  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra packat, jag är mycket nöjd

Skrivet av  Sara  - 2020-05-02

Paketet var packat bra och var jätte nöjd att den kom till dörren.

Skrivet av  Emma  - 2020-05-02

Varorna kom i tid och var väl paketerade

Skrivet av  Veronika  - 2020-05-01

Otroligt snabb leverans!!!!! Varorna i paketet var så väl paketerade/emballerade!!!!! Så Fantastiskt Bra Service!!!!!

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-01

Allt var perfekt

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Örjan  - 2020-05-01

Snabbaste leveransen, perfekt paketerat. Toppresultat på allt.

Skrivet av  Malin  - 2020-05-01

Snabb frakt!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-05-01

Jag är så nöjd, inte sista gången jag beställer här

Skrivet av  Eivor  - 2020-05-01

Kom väldigt fort

Skrivet av  Filip  - 2020-05-01

Snabb leverans, billigt och trovärdigt

Skrivet av  Helena  - 2020-04-29

Snabb leverans

Skrivet av  Emilia  - 2020-04-29

Snabb leverans och väl förpackat!

Skrivet av  Martin  - 2020-04-29

Superservice

Skrivet av  Muemen  - 2020-04-28

Bästa service som alltid!!

Skrivet av  Anna-Karin  - 2020-04-28

Lätt att beställa och fantastiskt snabb leverans. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Kim  - 2020-04-28

Bra. Leverasen gick snabbt till rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Tony  - 2020-04-28

Snabb leverans och perfekt packat

Skrivet av  ELIN  - 2020-04-28

Allt var kanonbra!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2020-04-27

Snabb leverans av de beställda varorna.:-)

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-27

Paketet kom snabbare än väntat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-27

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2020-04-27

Gick jättesnabbt och smidigt att beställa och varorna kom efter bara någon dag!

Skrivet av  Maria  - 2020-04-26

Jag är verkligen jättenöjd med Partyhallen. Så roliga festartiklar och så jättesnabb leverans.

Skrivet av  Lovisa  - 2020-04-26

Varan kom i tid och det gick superfort alltihop! Och bra packat!

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Snabb leverans och många bra produkter på hemsidan.

Skrivet av  Linda  - 2020-04-26

Butik och order, bra. Leverans gick på 1 dag efter beställning.

Skrivet av  Christer  - 2020-04-26

Otroligt snabb leverans. Enkel beställning och bra betalningsmöjligheter

Skrivet av  Ann-Sofie  - 2020-04-26

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-26

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-26

Kan inte vara annat än nöjd. Produkterna var bra packat, leveransen var supersnabb.

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Sjukt bra leverans. Supersnabb.

Skrivet av  ingela  - 2020-04-25

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Alexander  - 2020-04-25

Snabb leverans, väl paketerat och korrekt innehåll. Sjukt viktigt när man beställer till en festtillställning och inte har tid att åka runt.

Skrivet av  Mohamed  - 2020-04-25

Billigaste i marknad, mycket snabb leverans och jag menar det. När jag mailade kundtjänsten fick jag svar på direkten och leverans dagen efter med posten ända hem.

Skrivet av  Adam  - 2020-04-25

Fick beställningen på mindre än 24h, mycket nöjd.

Skrivet av  Niina  - 2020-04-24

Perfekt butik med allt till festen,från baby till 100 års kalas. Tack!

Skrivet av  Lina  - 2020-04-24

Fick paketet otroligt snabbt fastän jag bor högst upp i Sverige! Det var väl packeterat! Super nöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-04-24

Snabbt och lätt Rekommenderas.

Skrivet av  Mia  - 2020-04-24

Smidigt att beställa men framförallt mycket snabb leverans!

Skrivet av  Marie  - 2020-04-24

Snabb leverans

Skrivet av  Katri  - 2020-04-24

Fem stjärnor! Otroligt snabb leverans, bra paketerat. Alla produkter hade hög kvalitet till ett bra pris. Har två barn i lågstadiet som jag ska ordna kalas för och är mycket nöjd med kalasartiklarna. Kommer definitivt att handla på partyhallen igen inför framtida kalas.

Skrivet av  Anna  - 2020-04-24

Supet snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-22

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Ulf  - 2020-04-22

Varorna kom i tid , bra info under tiden jag väntade på paketet. Väl emballerat.

Skrivet av  Kent  - 2020-04-22

Bra priser, snabbt och enkelt.

Skrivet av  Cassandra  - 2020-04-22

Hela köpet gick kanon!

Skrivet av  Anna-Maria  - 2020-04-22

Bra och snabb service!!

Skrivet av  Sandra  - 2020-04-21

Så snabb leverans!

Skrivet av  Adam  - 2020-04-21

Snabb leverans

Skrivet av  Andreé  - 2020-04-21

Kom snabbare än förväntat och bra paketerat!

Skrivet av  Renée  - 2020-04-21

Beställde fredag, Kunde hämta ut det på måndag förmiddag

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-04-20

Paketet kom dagen efter, jättebra service! Nöjd 😃

Skrivet av  Karolina  - 2020-04-19

Snabb leverans.

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-19

Toppen! Fick varorna supersnabbt.

Skrivet av  Berit  - 2020-04-19

Bra och snabb service en eloge!!

Skrivet av  Anneli  - 2020-04-19

Varan kom jättesnabbt som lovat. Fint packat.

Skrivet av  Caroline  - 2020-04-19

Supersnabb leverans! Kommer definitivt handla igen när det är kalasdags!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-19

Snabbleverans

Skrivet av  Lena  - 2020-04-18

Kom jättefort, bra packeterad

Skrivet av  Annette  - 2020-04-18

Snabb leverans och enkelt att beställa

Skrivet av  Ove  - 2020-04-16

Snabbt och bra packat!!!

Skrivet av  Anna  - 2020-04-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Lars  - 2020-04-14

Orimligt snabb hantering! 😂 bra information om processen.