1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (1943 st)

Betyg:



Visar omdömen 201 - 300

Skrivet av  Rebecca  - 2020-05-11

Mycket snabb leverans, är väldigt nöjd!

Skrivet av  Anii  - 2020-05-11

Supernöjd, otroligt snabb leverans och bra produkter!

Skrivet av  Carina  - 2020-05-11

Leverans och faktura skedde helt korrekt. Behövde ingen hjälp av kundtjänst...

Skrivet av  Filippa  - 2020-05-11

Snabb leverans och produkterna motsvarar förväntningarna! Bra hemsida

Skrivet av  Nicolina  - 2020-05-11

Fantastiskt att leveransen gick fort som utlovat och allting var bra packat. Väldigt nöjda!

Skrivet av  Annkristin  - 2020-05-11

Jag fick varorna tidigare än jag trott, väldigt nöjd då jag var ute i sista stund. Paketet var väl förpackat och jag kunde inte varit nöjdare.

Skrivet av  Åsa  - 2020-05-11

Supersnabbt levererat! Jättebra service! Tack för det!

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-11

Otroligt snabb leverans!!! Beställde sent på kvällen, varorna skickades dagen efter och levererades till mig dagen därpå!

Skrivet av  Else  - 2020-05-11

Snabb leverans och bra packat. Helnöjd.👍

Skrivet av  Birger  - 2020-05-11

Prisvärd och snabb leverans

Skrivet av  Amy  - 2020-05-10

Grymt snabb leverans! Super nöjd!

Skrivet av  Carina  - 2020-05-10

Paket kom i racerfart

Skrivet av  Taru  - 2020-05-10

Snabb leverans och varorna motsvarade mina förväntningar

Skrivet av  Katie  - 2020-05-10

Supersnabb leverans! Kommer beställa flera saker från Partyhallen!!! :-D

Skrivet av  Anette  - 2020-05-10

Fin och enkel sida lätt att att titta runt,allt gick smidigt att lägga order och betala.Snabb leverans väl inslaget inget att klaga på

Skrivet av  Maritha  - 2020-05-10

Smidigt o snabbt med bra priser och utbud. Rekommenderas varmt

Skrivet av  Catarina  - 2020-05-10

Snabb leverans, och bra packat.

Skrivet av  Linda  - 2020-05-10

Jag fick varorna i tid och de var bra förpackade i en större kartong.

Skrivet av  Amanda  - 2020-05-09

Snabb leverans och bra produkter.

Skrivet av  Gun-Marie  - 2020-05-09

Snabb leverans. Fint och bra paketerat

Skrivet av  Marie  - 2020-05-09

Snabbt leverans, bra packat👍

Skrivet av  Benai  - 2020-05-09

Väldigt snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställningen lades. Extremt bra service

Skrivet av  Charlotte  - 2020-05-09

Väldigt snabb leverans 😊👍

Skrivet av  Fereshteh  - 2020-05-08

Snabb leverans

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-08

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Ellie-Diella  - 2020-05-08

Paketet var packat bra. Sakerna kom jätte fort : ).

Skrivet av  Tina  - 2020-05-08

Varan anlände fort och var väl packat.

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-08

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Annelie  - 2020-05-08

Bra packat, relativt snabb leverans

Skrivet av  Josefine  - 2020-05-08

Snabb leverans,super nöjd

Skrivet av  Linnéa  - 2020-05-08

Varorna kom i tid och direkt i postfack vilket jag verkligen uppskattar.

Skrivet av  Anders  - 2020-05-07

Leveransen va klockren! Har beställt här ifrån tidigare och kommer göra så igen! :)

Skrivet av  Margarita  - 2020-05-05

Supersmidigt och bra!

Skrivet av  Nanna  - 2020-05-05

Mycket snabb och bra service, rekommenderas!

Skrivet av  Indira  - 2020-05-04

Varorna kom i tid

Skrivet av  Sara  - 2020-05-04

Otrolig snabb leverans och bra betalningsalternativ.

Skrivet av  Therese  - 2020-05-04

Snabb leverans, välpaketerat

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-04

Fick varor i tid dessutom väldigt snabb leverans samt väldigt bra priser. Så 5 stjärnor från mig. SUPERNÖJD!🌞

Skrivet av  Henrik  - 2020-05-04

Mycket snabb leverans

Skrivet av  PIETER  - 2020-05-04

Allt funkade mycket bra med både varor, betalning och leveranstid

Skrivet av  Maria  - 2020-05-03

Paketet kom snabbt.

Skrivet av  BÖRJE  - 2020-05-03

Leveransen kom snabbt och allt var till belåtenhet

Skrivet av  Per  - 2020-05-03

Snabbt, billigt och fraktfritt.

Skrivet av  Selma  - 2020-05-03

Snabb leverans och bra paketerat.

Skrivet av  Emy  - 2020-05-03

Varan kom snabbt och väl paketerat!

Skrivet av  Madeleine  - 2020-05-03

Varorna kom dagen efter. Snabbt! Bra packat speciellt ur miljöhänseende då papper användes som fyllnadsmaterial.

Skrivet av  Lena  - 2020-05-03

Jättebra snabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2020-05-03

Allt kom supersnabbt. Lyxigt professionellt packat. Helt otrolig service.

Skrivet av  Pernilla  - 2020-05-03

Snabb leverans 👍👍

Skrivet av  Clara  - 2020-05-03

Snabb leverans!

Skrivet av  Gunilla  - 2020-05-03

En enkel och tydlig hemsida. Fick min vara snabbt och i min brevlåda.

Skrivet av  Carina  - 2020-05-03

Snabb leverans

Skrivet av  Patrick  - 2020-05-02

Snabbt och effektivt, till ett fördelaktigt pris!

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-02

Varorna kom snabbt i bra förpackning

Skrivet av  Annika  - 2020-05-02

Så snabb o bra service.

Skrivet av  Lilja  - 2020-05-02

snabb leveran och billiga briser men ändå kvalitet på varorna 😎

Skrivet av  Diana  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra inslaget smidigt paket 👍🏻

Skrivet av  Angelica  - 2020-05-02

Jag fick mitt paket i tid. Är jätte nöjd med min beställning 👍😊

Skrivet av  Tanja  - 2020-05-02

Snabb leverans och bra packat, jag är mycket nöjd

Skrivet av  Sara  - 2020-05-02

Paketet var packat bra och var jätte nöjd att den kom till dörren.

Skrivet av  Emma  - 2020-05-02

Varorna kom i tid och var väl paketerade

Skrivet av  Veronika  - 2020-05-01

Otroligt snabb leverans!!!!! Varorna i paketet var så väl paketerade/emballerade!!!!! Så Fantastiskt Bra Service!!!!!

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-01

Allt var perfekt

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-01

Mycket nöjd med allt och snabb leverans

Skrivet av  Örjan  - 2020-05-01

Snabbaste leveransen, perfekt paketerat. Toppresultat på allt.

Skrivet av  Malin  - 2020-05-01

Snabb frakt!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-05-01

Jag är så nöjd, inte sista gången jag beställer här

Skrivet av  Eivor  - 2020-05-01

Kom väldigt fort

Skrivet av  Filip  - 2020-05-01

Snabb leverans, billigt och trovärdigt

Skrivet av  Helena  - 2020-04-29

Snabb leverans

Skrivet av  Emilia  - 2020-04-29

Snabb leverans och väl förpackat!

Skrivet av  Martin  - 2020-04-29

Superservice

Skrivet av  Muemen  - 2020-04-28

Bästa service som alltid!!

Skrivet av  Anna-Karin  - 2020-04-28

Lätt att beställa och fantastiskt snabb leverans. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Kim  - 2020-04-28

Bra. Leverasen gick snabbt till rimlig fraktkostnad.

Skrivet av  Tony  - 2020-04-28

Snabb leverans och perfekt packat

Skrivet av  ELIN  - 2020-04-28

Allt var kanonbra!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2020-04-27

Snabb leverans av de beställda varorna.:-)

Skrivet av  Evelina  - 2020-04-27

Paketet kom snabbare än väntat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-27

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Tomas  - 2020-04-27

Gick jättesnabbt och smidigt att beställa och varorna kom efter bara någon dag!

Skrivet av  Maria  - 2020-04-26

Jag är verkligen jättenöjd med Partyhallen. Så roliga festartiklar och så jättesnabb leverans.

Skrivet av  Lovisa  - 2020-04-26

Varan kom i tid och det gick superfort alltihop! Och bra packat!

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Snabb leverans och många bra produkter på hemsidan.

Skrivet av  Linda  - 2020-04-26

Butik och order, bra. Leverans gick på 1 dag efter beställning.

Skrivet av  Christer  - 2020-04-26

Otroligt snabb leverans. Enkel beställning och bra betalningsmöjligheter

Skrivet av  Ann-Sofie  - 2020-04-26

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-04-26

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Malin  - 2020-04-26

Kan inte vara annat än nöjd. Produkterna var bra packat, leveransen var supersnabb.

Skrivet av  Michelle  - 2020-04-26

Sjukt bra leverans. Supersnabb.

Skrivet av  ingela  - 2020-04-25

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Alexander  - 2020-04-25

Snabb leverans, väl paketerat och korrekt innehåll. Sjukt viktigt när man beställer till en festtillställning och inte har tid att åka runt.

Skrivet av  Mohamed  - 2020-04-25

Billigaste i marknad, mycket snabb leverans och jag menar det. När jag mailade kundtjänsten fick jag svar på direkten och leverans dagen efter med posten ända hem.

Skrivet av  Adam  - 2020-04-25

Fick beställningen på mindre än 24h, mycket nöjd.

Skrivet av  Niina  - 2020-04-24

Perfekt butik med allt till festen,från baby till 100 års kalas. Tack!

Skrivet av  Lina  - 2020-04-24

Fick paketet otroligt snabbt fastän jag bor högst upp i Sverige! Det var väl packeterat! Super nöjd med allt!

Skrivet av  Pia  - 2020-04-24

Snabbt och lätt Rekommenderas.

Skrivet av  Mia  - 2020-04-24

Smidigt att beställa men framförallt mycket snabb leverans!

Skrivet av  Marie  - 2020-04-24

Snabb leverans