1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 201 - 300

Skrivet av  Daniel  - 2021-02-17

Snabbaste leveranstiden, helt klart 100% perfekt 👍🏼

Skrivet av  Madelene  - 2021-02-17

Sakerna kom väldigt fort! Bra packat. Bra priser.

Skrivet av  Desirée  - 2021-02-17

Är mycket nöjd med min beställning. Snabbt, smidigt och enkelt!

Skrivet av  Marita  - 2021-02-17

Varorna kom i tid De var väl paketerade

Skrivet av  Amanda  - 2021-02-17

Fick packet dagen efter men där var ett stort hål i lådan.

Skrivet av  Martin  - 2021-02-17

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Charles  - 2021-02-17

Lätt att få information om produkten. Enkelt och smidigt att handla. Mycket snabb leverans av ordern.

Skrivet av  Lena  - 2021-02-16

Supersnabb leverans😊

Skrivet av  Carl  - 2021-02-16

Snabb leverans och bra service

Skrivet av  Tomas  - 2021-02-16

Väldigt gott intryck av detta företag. Fick ordern väldigt snabbt. Välpaketerat och bra skydd på artiklarna. Mycket bra.

Skrivet av  Cecilia  - 2021-02-16

Varorna kom dagen efter beställning. Så nöjd!

Skrivet av  Tove  - 2021-02-16

Gick väldigt snabbt att få! Superbra!

Skrivet av  Christina  - 2021-02-15

Bra packat, snabb leverans, toppennöjd

Skrivet av  Anneth  - 2021-02-15

Allt kom i tid, har gjort det varje gång jag beställt från er. Kunde inte vara mer nöjd!

Skrivet av  Josefine  - 2021-02-15

Bra produkter och bra priser! Snabb leverans! Kommer garanterat att handla där igen!

Skrivet av  Tommy  - 2021-02-15

Enkelt att beställa, och snabb leverans.

Skrivet av  Noor  - 2021-02-15

Supersnabb leverans och väl packade.

Skrivet av  Lena  - 2021-02-15

Kom i tid o var fint paketerat

Skrivet av  Kerstin  - 2021-02-14

Väldigt snabb leverans på 3 dagar.

Skrivet av  Ruan  - 2021-02-14

Fick dem i god tid. Paketet var packat bra!

Skrivet av  Siv-Britt  - 2021-02-14

Snabb leverans. Väl paketerade.

Skrivet av  Terese  - 2021-02-14

Varorna kom snabbt, bara bra.

Skrivet av  Sabina  - 2021-02-14

Framgick 1-2 dagars leveranstid vid beställning. Kom efter 5 dagar.. Paketet packat bra utifrån varorna storlek.

Skrivet av  GunBritt  - 2021-02-13

Supersnabb leverans bra packat👍

Skrivet av  Cornelia  - 2021-02-12

Fick varorna jättefort. Fint packade i en lite låda.

Skrivet av  Madelene  - 2021-02-12

Snabb leverans och bra packat inga problem

Skrivet av  Jeanette  - 2021-02-12

Paketet kom snabbt och smidigt bra packat

Skrivet av  Kristina  - 2021-02-12

Snabbt levererade. Riktigt rejält packat!

Skrivet av  Mohamed  - 2021-02-12

Bra service snabbt leverans på tre dagar

Skrivet av  Janni  - 2021-02-12

Väldigt snabb leverans! Tydlig info om var och när vi får det.

Skrivet av  Nesrin  - 2021-02-12

Super bra! Rekommenderar starkt

Skrivet av  Talal  - 2021-02-12

Jätte bra service, paketet kom väldigt snabbt och allting gick så smidigt och fint. Älskar kvalitén och priserna! Rekommenderar väldigt starkt och kommer 110% beställa igen när jag behöver!

Skrivet av  Cecilia  - 2021-02-11

Varorna kom väldigt snabbt

Skrivet av  Annelie  - 2021-02-11

Snabbt och enkelt att beställa och snabb leverans

Skrivet av  Gunilla  - 2021-02-11

Väldigt nöjd med så snabb leverans

Skrivet av  Carina  - 2021-02-11

Snabb leverans

Skrivet av  Camilla  - 2021-02-11

Paketet kom supersnabbt och var bra packade

Skrivet av  Bodil  - 2021-02-11

Lätt att beställa. Snabb leverans

Skrivet av  Mariola  - 2021-02-11

Jag fick varorna snabbt 👍👍👍

Skrivet av  Elin  - 2021-02-11

Snabb leverans , enkelt att beställa.

Skrivet av  Malin  - 2021-02-11

Mycket imponerad av den snabba leveransen. Var ute sent och hann ändå få varan i tid till kalaset. De kom dagen efter t.o.m.

Skrivet av  Mellah  - 2021-02-11

Snabb leverans. Är nöjd

Skrivet av  Joakim  - 2021-02-11

Snabb leverans utan krångel. Utmärkt butik med bra priser och mycket att välja på. Kanon!

Skrivet av  Margareta  - 2021-02-11

Välpaketerad,snabb och smidig leverans

Skrivet av  Ersbjörs  - 2021-02-11

Varorna kom snabbt och var välpackade

Skrivet av  Anna  - 2021-02-10

Leveransen var som lovad! Fick paketet i tid och snabbt. Riktigt nöjd med det.

Skrivet av  Henrik  - 2021-02-10

Sjukt snabb leverans! Beställde på kvällen och dagen efter finns paketet på utlämningsställe. Imponerande!

Skrivet av  Amadeuz  - 2021-02-10

Super bra och extremt snabb leverans fortsätt så!

Skrivet av  Mikael  - 2021-02-10

Snabb o smidig leverans

Skrivet av  Matilda  - 2021-02-10

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2021-02-10

Varorna kom supersnabbt. Bra packat.

Skrivet av  Karl  - 2021-02-10

Snabb leverans bra packat.

Skrivet av  Birgit  - 2021-02-09

Snabb leverans

Skrivet av  Valdemar  - 2021-02-09

Leveransen var helt otroligt bra som alltid! Är otroligt nöjd

Skrivet av  Henrik  - 2021-02-09

Sjukt snabb leverans! Beställde på kvällen och dagen efter finns paketet på utlämningsställe. Imponerande!

Skrivet av  Alfrida  - 2021-02-09

Otroligt snabb leverans! I love it!

Skrivet av  Mayvor  - 2021-02-09

Beställde på kvällen o varan kom dagen efter. Jag blev väldigt nöjd

Skrivet av  Mimmi  - 2021-02-09

Verkligen Snabb leverans 👍👍. Paketet väl packad. Tusen tack 😊😊

Skrivet av  Robert  - 2021-02-09

Allt gick väldigt smidigt, kommer garanterat tillbaka.

Skrivet av  Jesper  - 2021-02-09

Snabb leverans , som utlovat Bra förpackat.

Skrivet av  Mari  - 2021-02-09

Varorna kom snabbt. Paketet ordentligt packat och innehållet precis det jag beställt.

Skrivet av  Svante  - 2021-02-09

Varorna kom snabbt och var schysst förpackade.

Skrivet av  Helena  - 2021-02-08

Gick jättesnabbt med leveransen. Tack

Skrivet av  Emmeli  - 2021-02-08

Snabb leverans som vanligt och lägsta pris!

Skrivet av  Marie  - 2021-02-08

Snabb leverans!

Skrivet av  Rosie  - 2021-02-08

Otroligt snabb leverans, vilket gladde mig mycket! Ett stort plus för det!

Skrivet av  Amanda  - 2021-02-08

Leveransen var snabb, bra produkter! Kommer absolut att beställa ifrån partyhallen igen! 👏

Skrivet av  Lovisa  - 2021-02-07

Snabb leverans o superfina varor! 👍👍👍

Skrivet av  Barbro  - 2021-02-07

Snabb leverans och helt klart godkända produkter

Skrivet av  Tina  - 2021-02-07

Snabb leverans och allt var fint packat.

Skrivet av  Josefin  - 2021-02-07

Snabb leverans, fina produkter! Helnöjd!

Skrivet av  Jenny  - 2021-02-06

Snabb frakt!! Bra packat och bra varor!

Skrivet av  Björn  - 2021-02-06

Varan kom i tid och var bra packat

Skrivet av  Lisbeth  - 2021-02-06

Bra. Kom när det skulle och var bra packat

Skrivet av  Per  - 2021-02-06

Snabb leverans och välpaketerat.

Skrivet av  hyojung  - 2021-02-06

I received the product on time. It was well packed.

Skrivet av  Marie  - 2021-02-05

Snabb och bra leverans!

Skrivet av  Mona  - 2021-02-05

Snabb leverans. Bra packat så det gick ner i brevlådan.

Skrivet av  Sonja  - 2021-02-05

Snabb leverans

Skrivet av  Eda  - 2021-02-04

Snabb leverans, bra packat, bra priser. Mer än nöjd!

Skrivet av  Andreas  - 2021-02-04

Riktigt snabb leverans, stort plus!

Skrivet av  Ida  - 2021-02-04

Paketet kom i tid.

Skrivet av  Birgitta  - 2021-02-04

Välinpackade varor och snabb leverans!

Skrivet av  Hanna  - 2021-02-02

Jättenöjd med leverans och produkterna.

Skrivet av  Karin  - 2021-02-02

Bästa servicen! Beställde ena dagen fick leverans nästa. Jättenöjd!

Skrivet av  Kent  - 2021-02-01

Mycket bra leverans tid 5 stjärnor

Skrivet av  Annika  - 2021-02-01

Varorna kom rekordsnabbt och de flesta grejer var av bra kvalitet.

Skrivet av  Cornelia  - 2021-02-01

Snabb och effektiv leverans! Kom på 1 dag!

Skrivet av  Stephanie  - 2021-01-30

Supersnabb leverans, kom inom ett dygn! Toppen på alla sätt!

Skrivet av  Pamela  - 2021-01-29

Bra service, snabb leverans och varor till bra pris, bättre blir det inte.

Skrivet av  Lisa  - 2021-01-29

Bra packat, snabb leverans!

Skrivet av  Elisabeth  - 2021-01-28

Kom snabbt.

Skrivet av  Daniel  - 2021-01-28

Inget att anmärka på. Kom i tid.

Skrivet av  Ing-Louise  - 2021-01-28

Snabb leverans. Paketet var perfekt packat. Ni har ett otroligt stort o roligt sortiment. Jag är helnöjd! 🥰

Skrivet av  Erika  - 2021-01-27

Snabb leverans, jättebra!

Skrivet av  Helene  - 2021-01-27

Snabb leverans och bra förpackad

Skrivet av  Emma  - 2021-01-27

Snabb leverans och trevlig kundservice !

Skrivet av  Sofia  - 2021-01-27

Alltid snabb leverans och god service. Trevlig och hjälpsam kundtjänst.

Skrivet av  Branimir  - 2021-01-27

Allt gick smidigt

Skrivet av  Slobodan  - 2021-01-27

Fick varorna i tid, Bra packat ⭐⭐⭐⭐⭐