Kundomdömen

914 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 201 - 300

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla Bjureström  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Libertad Rodriguez  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Vanessa Carmelina Rivera Duque  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla Karlsson Hjertqvist  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie Précenth  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!

Skrivet av  Sofia Hedlund  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johnny Flintberg  - 2018-04-11

Kanon snabb leverans, jättebra packat, väldigt enkelt att beställa via nätet

Skrivet av  Johan Alan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma Bergvall  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa Katarina Haraldsson  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine Munch-Nielsen  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Halina Herati  - 2018-03-12

Jätte snabbt leverans fina saker så nöjdddd tack Rekommenderar verkningen

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-03-11

Varorna kom jättefort.

Skrivet av  Elin Gustafsson  - 2018-03-10

Jag fick paketet dagen efter att jag beställde!

Skrivet av  Mikael Hedendahl  - 2018-03-09

Varorna kom i tid och var fantastiskt välpackade, jag trodde aldrig att glasflaskor skulle överleva transporten. Partyhallen får bli min nya leverantör helt klart. Mycket nöjd!

Skrivet av  Anita Klevstig  - 2018-03-06

Allt toppen, kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Monica Johannesson  - 2018-03-02

Alla sakerna till sonens Paw Patrol kalas var toppenfina och han är så nöjd och glad och ser fram mot kalaset när han fyller 4 år. Paket var väl inslaget och kom mycket snabbt. Allt superbra

Skrivet av  Fanny Bertilsson  - 2018-02-27

Snabb leverans! Fick varorna dagen efter Beställningen! Superbäst butik! 😊👍

Skrivet av  Patricia Mendez  - 2018-02-26

Kommer att beställa fler gånger, då allt kom väl packad och fortare än väntad. Behövde ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Lollo Persson  - 2018-02-25

Så otroligt snabbt levererat, jag beställde före lunch och dagen efter fanns paketet att hämta ut.

Skrivet av  Maria Friberg  - 2018-02-23

Jag kan bara rekommendera och hoppas fler hittar till er webbutik

Skrivet av  Jenny Jansson  - 2018-02-23

Paketet kom snabbt fram

Skrivet av  Michaela Karsäter  - 2018-02-18

Jättebra packat och snabb leverans 👍🏻

Skrivet av  Betina Hofer  - 2018-02-18

Supersnabb leverans och fina produkter till väldigt bra priser!

Skrivet av  Camilla Lindfors  - 2018-02-16

Väldigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Alexandra Månsson  - 2018-02-10

Leverans snabbare än väntat! Supernöjd i helheten!

Skrivet av  Erika Vallius  - 2018-02-07

Snabb leverans! 2 dagar efter beställning. Bra paketering, var lite orolig över tårtoblaten men den var paketerad med bubbelplast mellan två kartongbitar. Handlar definitivt hörifrån igen till nästa kalas!

Skrivet av  Marie Björk  - 2018-02-04

Mycket snabb leverans väl inpackat så allt var helt vid ankomst

Skrivet av  Pernilla Johansson  - 2018-02-02

Jag fick dom i god tid. Gick snabbare än jag trott å då bor jag långt norrut.

Skrivet av  Annelie Sjöberg  - 2018-01-15

Väldigt snabb leverens.

Skrivet av  Stina Påhlson  - 2018-01-07

Toppen att leveransen komma så snabbt

Skrivet av  Dennis Wiktor Bo Andersson  - 2017-12-24

Snabb leverans och hög kvalitet på allt som köptes!

Skrivet av  Sven-Olof Harald Ljunggren  - 2017-12-24

varorna kom med posten dan efter beställning

Skrivet av  Marie Anyichie  - 2017-12-21

Mycket bra och snabba, rekommenderas verkligen

Skrivet av  Per-Olof Östlund  - 2017-12-21

Bra och pålitlig leverantör, varorna kom direkt och allt var med.

Skrivet av  Lena Jansson  - 2017-11-24

Mycket bra varor och snabb leverans

Skrivet av  Eva Hjelte Andersson  - 2017-11-23

Snabb leverans.

Skrivet av  Jenni Wahlstrand  - 2017-11-21

Snabb leverans. Produkten motsvarade produktinformationen.

Skrivet av  Ingela Elisabeth Ingegerd Larsson  - 2017-11-19

Otroligt snabbt levererat och bra paketerat.

Skrivet av  Inga Pihl  - 2017-11-18

Snyggt och välpackat. Snabb leverans, med vanlig posgång. Tack.

Skrivet av  Carita Sundstedt  - 2017-11-17

Snabb leverans efter beställning. Mycket nöjd

Skrivet av  Emma Linnéa Falk  - 2017-11-14

Snabb leverans! Bra pris! Och jättebra produkter . Jag är hel nöjd!

Skrivet av  Michilin Gabro  - 2017-11-13

En av de bästa webbplatser (shop online) Genom snabb leverans Och trovärdighet

Skrivet av  Alexandra Lind  - 2017-11-10

Allt var bra packat förutom dom hängande glitterdekorationerna som blivit vikta och fula. Men i övrigt är jag nöjd och snabb leverans som lovat.

Skrivet av  Maria Elisabeth Bråth  - 2017-11-10

Jättebra service! Direkt får man ett bekräftelsemail, hela tiden info om status på ordern. Jättesnabb leverans, snabbare än jag hade förväntat mig.

Skrivet av  Ingela Kihlberg  - 2017-10-24

Det finns mycket att välja på till hyfsade priser. Snabbt ordererkännande och bra emballage.

Skrivet av  Amanda Blomdahl  - 2017-10-22

Gick super snabbt att få varorna, beställningen stämde helt och alla produkter va hela. Bra packeterat.

Skrivet av  Kalle Kristian Eidhagen  - 2017-10-22

Lätt att handla. Föredömligt snabb leverans! Mkt nöjd.

Skrivet av  Ulrika Bedding  - 2017-10-22

Jättenöjd. Bra sortiment och snabb och smidig leverans.

Skrivet av  ann Johansson  - 2017-10-22

Snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Sandra Petersson  - 2017-10-21

Jättebra och fina saker samt snabb leverans. Jag kommer att beställa igen

Skrivet av  Mia Christina Ringholm  - 2017-10-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Christine Björk Krohn  - 2017-10-16

Varorna beställdes torsdag em och kom fredag. Perfekt och över förväntan!

Skrivet av  Mario Larsson  - 2017-10-15

Det som gör det motiverat att beställa från er är den fantastiska frakttiden . Leverans till mig på en dag blir ju lätt 5 av 5 stjärnor😉

Skrivet av  kerstin östergren  - 2017-10-15

Allt kom väldigt fort och var precis så fint som på bilderna.

Skrivet av  Jane Lundell  - 2017-10-14

Det absolut bästa med att handla hos er var att man fick varorna grymt snabbt :) fick dom dagen efter

Skrivet av  Rebecka Jönsson  - 2017-10-14

Snabb leverans. Kommer absolut att handla här igen.

Skrivet av  Inga lill Jakobsson  - 2017-10-13

Har inget att klaga på. Smidigast och snabbaste leverans jag nånsin varit med om. Tog inte ens 24 timmar innan varorna landade i min brevlåda.ptoffsigt. Kommer handla fler gånger. Super nöjd med allt

Skrivet av  Georg Persson  - 2017-10-13

Som vanligt snabb leverans och väl packat. Kan verkligen rekommendera Er som leverantör. Mycket nöjd.

Skrivet av  Elmar Ishak  - 2017-10-10

Personalen var super trevliga, kom in sista minuten och behövde dessa produkter. Fick olika alternativ att välja på, mycket stort utbud och mycket proffsigt kund service 10/10 för personalen. Forsätt så! Med vänlig hälsning, Super nöjd kund! :)

Skrivet av  Susanne Mariana Holmgren  - 2017-10-07

Mkt snabb leverans med väl inpackade produkter.

Skrivet av  Miriam Mosling  - 2017-10-06

Snabb leverans och inget krångel! Sånt gillar vi!

Skrivet av  Helena Olsson  - 2017-10-04

Jag är mycket nöjd med varorna. Det är alltid snabb leverans och superbra att det går att hämta varorna i Årsta. Personalen på lagret är alltid jättetrevliga. Prisvärt och bra kvalitet. Jag har handlat flera gånger förut och är supernöjd.

Skrivet av  Karolina Hallbäcken  - 2017-09-25

Fick leverans inom 24 h supernöjd!

Skrivet av  Jessica Hed  - 2017-09-18

Snabb leverans och bra paketerad produkt.

Skrivet av  Cajsa Eriksson  - 2017-09-17

Är nöjd med varorna jag beställde, levde upp till mina förväntningar.

Skrivet av  Gunnel Elisabeth Kristina Tillberg  - 2017-09-01

Varan hämtades på ert lager och jag upptäckte, efter att ha lämnat butiken, att asken var spräckt. Jag återvände och fick genast ett nytt helt exemplar. Betalningen via Klarna gick smidigt.

Skrivet av  Martina Youssef  - 2017-09-01

Fantastisk service. Snabb leverans jag är supernöjd

Skrivet av  Josefine Sävqvist  - 2017-08-28

Väldigt snabb leverans, då menar jag chockerande snabb!!

Skrivet av  Nicholas Gray  - 2017-08-28

Sjukt bra service. Beställde en dag, levererade nästa!

Skrivet av  Anna Larsson  - 2017-08-26

Varorna kom snabbare än jag trott och allt var helt. Mycket nöjda!

Skrivet av  Gert Eriksson  - 2017-08-25

Här blir det 5 stjärnor. Beställde strax efter lunch på måndagen och hade varorna i handen mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Emilie Muhammed Noras Mayor  - 2017-08-25

Leverasen super och snabb! Lätt att hitta runt på sidan och bra utbud! Kommer definitivt handla mer här.

Skrivet av  Josefin Jonsson  - 2017-08-13

Allt gick väldigt smidigt! Enkelt att beställa och snabb leverans av alla produkter.

Skrivet av  Mervi Karlsson  - 2017-08-06

Leverans i tid. Kundkontakten med kundtjänst bra och snabb återkoppling

Skrivet av  Monia Åbinger  - 2017-07-01

Allt va superbra, har nog aldrig fått en vara så fort 👍😊

Skrivet av  Maria Helena Malin Kristina Darrell  - 2017-06-19

Stort plus för den snabba leveransen, tog endast en dag!

Skrivet av  Charlotta Hult  - 2017-06-18

Pålitlig leverantör med enormt utbud. Supersnabb leverans och bra pris. Hög kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Sandra Anneli Martikainen  - 2017-06-17

Supersmidig, korrekt och REKORDSNABB leverans! Jag var ute i sista sekund inför sonens kalas, men hade läst många positiva recensioner om Partyhallen och er snabba hantering. Jag blev inte besviken. Stod med paketet i hand redan dagen efter beställning! Här kommer jag absolut att handla igen! Tack, Partyhallen. Nu får min son kalas i Captain america- stil!

Skrivet av  Lina Nilsson  - 2017-06-07

Fick vanorna efter 2 dagar, helt perfekta! Kommer absolut beställa mer hos er:)

Skrivet av  Charlotta Kjellsson  - 2017-06-06

Extremt snabb leverans, mycket uppskattat, då jag beställde i sista stund!

Skrivet av  Maggie Thauersköld Crusell  - 2017-06-04

Kanonsnabb leverans!

Skrivet av  Anita Högman  - 2017-06-03

Så smidigt att beställa på er hemsida och så snabb leverans. Trodde knappt det var sant när jag fick ett sms att paketet hade kommit

Skrivet av  Sofia Strandell  - 2017-05-28

Varorna kom snabbt och bra bilder på produkter som visade vad man fick.

Skrivet av  Mathias Andersson  - 2017-05-25

Sjukt snabb leverans och välpaketerat! Kanon!

Skrivet av  Anette Kyhlström  - 2017-05-24

Mycket fin service med allt! Vänligt bemötande. Intresserad personal.Det var också mycket praktiskt och enkelt att kunna hämta varorna själv. Kan klart rekommendera er till alla i mina nätverk. Tack!

Skrivet av  Bibban Pålsson  - 2017-05-20

Billigt och snabb leverans!! Kanon

Skrivet av  Marita Sjöberg  - 2017-05-19

Snabb leverans och bra service då jag efter min beställning ville komplettera den, inga problem. Bra priser och bra saker fick jag. ska absolut titta där nästa gång jag behöver något roligt

Skrivet av  Ingela Glanrup  - 2017-05-17

Fixat hela studentplaneringen hemma från soffan! Bra hemsida, tydliga bilder och information. Snabb leverans och alla mina 14 varor var jättebra packat. Supernöjd!👍

Skrivet av  Jenny Strandberg  - 2017-05-16

Allt var jätte bra, snabb leverans och bra packat. Finns inget att klaga på

Skrivet av  Maria Rundström  - 2017-05-12

Otroligt snabb leverans. Hade varorna i handen mindre än ett dygn efter att jag lade min beställning!

Skrivet av  Emma Jasmin Henriksen  - 2017-05-12

Jag fick varorna fortare än väntat. Paketet var välpackat och inga fraktskador.

Skrivet av  Mikael Hanning  - 2017-05-09

Varorna kom i tid och paketet var mycket bra packat. Allt var bara perfekt. Tack