1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 201 - 300

Skrivet av  Johan  - 2018-12-16

Snabba leverans trots juletid

Skrivet av  fabian  - 2018-12-16

1 dag frakt

Skrivet av  Eva  - 2018-12-16

Bra snabbt enkelt med hela beställningen

Skrivet av  Christina  - 2018-11-25

Toppen! Blixtsnabb leverans 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Kim  - 2018-11-25

Supersnabb frakt! 👍

Skrivet av  Ida  - 2018-11-25

Extremt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag och dem var här på fredagen

Skrivet av  Axel  - 2018-11-25

Snabba på att plocka ihop och skicka

Skrivet av  Kristina  - 2018-11-25

Bra priser och supersnabb leverans.

Skrivet av  Karin  - 2018-11-25

Helt fantastiskt! Aldrig varit med om en så snabb leverans! Kommer definitivt handla hos er igen:)

Skrivet av  Aurora  - 2018-11-24

Det är första gången jag handlar från partyhallen och jag är SÅ nöjd! Jag kommer att rekommendera butiken till mina vänner! Bra utbud, fantastiskt snabb leverans och produkter av mycket god kvalitet, till ett mycket bra pris!

Skrivet av  Elin  - 2018-11-24

Supersnabb leverans och prylar till bra pris

Skrivet av  Aurora  - 2018-11-24

Mycket bra företag! Beställde ena dagen före 14, hade allt redan nästa dag! Allt håller mycket god kvalitet och det var omsorgsfullt packat! 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Jenny  - 2018-11-23

Mycket trevlig kommer säkert att beställa fler saker hos er. Det gick snabbt att få varorna.

Skrivet av  Bengt  - 2018-11-23

Varorna kom i tid och var bra förpackade i lämpligt förpackningsmaterial. tusen tack! Bengt nordblom

Skrivet av  Marie  - 2018-11-23

Verkligen positivt överraskad! Snabb leverans och hög kvalitet på kläderna!

Skrivet av  Josefine  - 2018-11-23

Jag fick varorna snabbare än jag någonsin kunnat förvänta, allt motsvarade mina förväntningar och jag kommer garanterat beställa mer vid nästa tårtbak och kalas!

Skrivet av  Markku  - 2018-11-12

Suveränt, snabb leverans och produktbeskrivning stämde.

Skrivet av  Madelaine  - 2018-11-11

Fick packutrymmen mycket snabbt och det var inget att klaga på! 👍👍👍

Skrivet av  Susanne  - 2018-11-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Christine  - 2018-11-11

Leverans både sabbt och smidigt 👏👏👏

Skrivet av  Ensari  - 2018-11-11

Leverans inom en dag och väldigt god service från personalen som hjälpte till vid en felbeställning. Oroligt nöjd!

Skrivet av  Malva  - 2018-11-10

Fick varorna supersnabbt och allt gick så smidigt!

Skrivet av  Elisabet  - 2018-11-10

Snabb leverans. Snabb kontakt via mail vid retur.

Skrivet av  Zsuzsanna  - 2018-11-02

Bra produkter och otroligt snabb leverans

Skrivet av  Klaes  - 2018-11-02

Snabb service. Bra och trevlig hemsida. Lätt att finna de man söker.

Skrivet av  Hanna  - 2018-11-02

Snabb leverans. Lite bättre grejer än väntat. Bra packat! Ingen kontakt med kundtjänst behövdes, nöjd!

Skrivet av  Karin  - 2018-11-02

Tumme upp - snabbt och effektivt!

Skrivet av  Madelen  - 2018-11-02

Fick mina varor supersnappt

Skrivet av  Celia  - 2018-11-02

Jättebra service och kontakt, allt fungerade jättebra och storleksbytet var väldigt smidigt och trevligt bemött.

Skrivet av  Cornelia  - 2018-11-02

Snabb leverans men synd att varorna inte levde upp till förväntningarna.

Skrivet av  Linnéa  - 2018-11-02

Bra, bra paketerat, inget att anmärka på

Skrivet av  Lisbeth  - 2018-11-01

Mycket snabb leverans och allt bra packad ner

Skrivet av  Mikael  - 2018-10-23

Lätt att hitta på sidan. Snabb leverans och väl paketerat paket. Tummen upp helt enkelt 👍

Skrivet av  Helena  - 2018-10-14

Mitt samlade intryck är mycket bra. Varorna kom i tid och var väl förpackade. (Har inte varit i kontakt med kundtjänst)

Skrivet av  Maria  - 2018-10-13

Lätt att beställa, snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Pernilla  - 2018-10-13

Super snabbt leverans! Lade min beställning på kvällen och nästa morgon var den packad. Och rimliga priser

Skrivet av  Elisabeth  - 2018-10-12

Helnöjd med hela beställningen! Smidigt att beställa på nätet, varorna kommer snabbt!

Skrivet av  Emily  - 2018-09-24

supersnabb leverans!

Skrivet av  Lasse  - 2018-09-24

Kom som lovat i tid och välpackat behövdes ingen kundtjänst kontakt

Skrivet av  Carola  - 2018-09-24

Toppen! allt jag behövde fanns till min sons blixten mcqueen kalas. Och bra priser. Tusen tack.

Skrivet av  Lina  - 2018-09-23

Snabb frakt, fint packat, fina varor, enkel hemsida 👌🏼

Skrivet av  Mia  - 2018-09-23

Smidig webbutik & Snabb leverans. Tummen upp!

Skrivet av  Pia  - 2018-09-16

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Alexander  - 2018-09-16

Jag beställde innan kl 16:00 så jag fick den nästa dag riktigt bra gjort av er och postnord

Skrivet av  Angelica  - 2018-09-15

Otroligt snabb leverans. Beställde i onsdags morse hade paketet hemma på torsdagen. Va bra storlek på sakerna jag beställde. Inte för smått.

Skrivet av  Barbro  - 2018-09-15

Varorna kom väldigt snabbt (snabbare än utlovat). Bra paketerade. Enkelt att betala med Klarna. Kommer att besöka er webshop fler gånger. Detta va första gången ja handlade hos er.

Skrivet av  Fatih  - 2018-09-11

Fick mycket snabbt leverans fin packat, personalens kundbemötande var jätte trevliga och välkomnande som man önskade. Blev jätte tacksam för grabbarna 👏👍👍

Skrivet av  Anita  - 2018-09-09

Mycket snabbt expedierat, och väl inslaget.Bara plus

Skrivet av  Eva  - 2018-09-09

Paketet kom dagen efter beställningen och allt var i jättefint skick. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Elisabeth  - 2018-09-08

Blixtsnabb leverans. Toppen att kunna hämta på plats. Oerhört bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal.

Skrivet av  Lisa  - 2018-09-07

Packetet var väl förpackat och det kom fram i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Gunilla  - 2018-09-01

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Lena  - 2018-09-01

En butik som jag verkligen tänker rekommendera för sin bra priser och den snabba leveransen. Bra packeterat . Kan inte bli bättre . 👍🏻

Skrivet av  Martin  - 2018-09-01

Bra packat, snabb leverans. Proffsigt intryck. Jag kan rekommendera er butik.

Skrivet av  Else-marieElse  - 2018-09-01

Snabbaste leveransen jag varit med om👍 Beställde måndag och varorna var hos mig redan tisdag nästa dag.

Skrivet av  Lina  - 2018-08-24

Toppen! Enkelt att beställa, snabb leverans & allt uppfyllde förväntningarna!

Skrivet av  Anja  - 2018-08-24

Lysande leverans supersnabbt fick varorna dagen efter beställning Verkligen suveränt!!!

Skrivet av  Solveig  - 2018-08-21

Jättesnabb leverans och varorna var bra packeterade.

Skrivet av  Dusica  - 2018-08-13

Fick paketet dagen efter jag beställt, snabb leverans blev väldigt nöjd med alla produkter och fick det till ett bra pris.

Skrivet av  Gunilla  - 2018-08-12

Paketet jättebra, Och varan kom dan efter beställningen, helt otroligt bra, kan ju inte gå snabbare.

Skrivet av  Fernando  - 2018-08-12

Jättenöjd! Bra produkter har alltid fått produkterna dagen efter! Happy-customer!

Skrivet av  Linda  - 2018-08-12

Otroligt snabb leverans och fina prudukter.

Skrivet av  Jennifer  - 2018-08-11

Varorna i tid, mycket bra! Paketet var bra packat!

Skrivet av  Elinore  - 2018-08-11

Mycket bra saker som var bättre än jag förväntat mig. Packat väldigt bra och man fick det snabbt efter beställning!

Skrivet av  Inga-Lill  - 2018-08-05

Otrolig snabb leverans och trevligt bemötande!!! Har beställt hos er tidigare och samma goda betyg TACK

Skrivet av  Caroline  - 2018-08-05

Snabb leverans! Inga skador på paketet.

Skrivet av  Sintia  - 2018-08-05

Jag fick varorna i snabb leverans och sååå nöjd kund är jag kommer garanterat beställa på kalas fester osv.. tack❤

Skrivet av  Fredrik  - 2018-08-04

Bra artiklar och snabb leverans!! Super!!

Skrivet av  Hanna  - 2018-07-30

Allt motsvarade våra förväntningar. Snabbt hanterat från beställning till leverans

Skrivet av  Sofia  - 2018-07-29

Väldigt nöjd, fick paketet dagen efter jag beställt!

Skrivet av  Maritta  - 2018-07-27

Supersnabb leverans, väl paketerad, bra kontakt med kundtjänsten 👍lätt att hitta i webbutiken, återkommer säkert, inom en snar framtid 😍😀

Skrivet av  Amina  - 2018-07-25

Jätte bra kom i tid och bra förpackade.

Skrivet av  Helene  - 2018-07-20

Allt har varit till belåtenhet. Ska varmt rekommendera er. Mvh Helene

Skrivet av  Agneta  - 2018-07-18

MYCKET SNABB OCH BRA LEVERANS. KUNDE HÄMTA DEN PÅ "AFFÄREN " I FLEMINGSBERG UTAN EXTRA KOSTNADER. TOPPEN.

Skrivet av  Rebecka  - 2018-07-17

Ja det fick jag. Snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Bo  - 2018-07-17

Leveransen var något av ett rekord! Ca 18 timmar från att jag beställt den fick jag ett SMS från posten. Imponerande!

Skrivet av  ebm-papst  - 2018-07-02

Jättesnabb leverans! Paketet var väl paketerat och en bra upplevelse totalt.

Skrivet av  Marko  - 2018-07-02

Mycket positiv till detta köp som gick överraskande snabbt och glasen var ordentligt packade!

Skrivet av  Yvonne  - 2018-07-01

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Marzena  - 2018-07-01

Snabb leverans (dagen efter beställningen (!)), ordentligt packad. Tack för bra service och fina produkter!

Skrivet av  Emma  - 2018-06-23

Fick varorna dagen efter, trots sen beställning på kvällen. Jätte bra paketerat. Detta ställa kommer jag hädan efter alltid beställa från. Billigt också, så prisvärt!

Skrivet av  Olof  - 2018-06-22

Fina saker och imponerande snabb leverans! Kan bara rekommenderas!

Skrivet av  Ann  - 2018-06-22

Varorna kom i tid det gick snabbt,paketet var var bra packat.

Skrivet av  Sally  - 2018-06-22

Otroligt snabb leverans, inga problem någonsin. Rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Kristina  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Conny  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Linda  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Anna  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Alexandra  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Libertad  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Vanessa  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!