1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 201 - 300

Skrivet av  Erica  - 2021-05-25

Väldigt snabb leverans. Paketet var i lagom storlek och väl packat.

Skrivet av  Nicklas  - 2021-05-25

Som vanligt med Partyhallen så kommer grejerna snabbt och det är bra packat

Skrivet av  Gunilla  - 2021-05-25

Mycket snabbt och smidigt med beställning och leverans! Imponerande! Kändes tryggt och proffsigt! Klart nöjd och kan verkligen rekommendera!🤗

Skrivet av  Meriam  - 2021-05-24

Väldig snabb leverans, fick varorna två dagar efter jag lagt beställningen

Skrivet av  Elizabeth  - 2021-05-24

Bra packat och det kom i tid. Perfekt

Skrivet av  Monica  - 2021-05-24

Bra paketering och supersnabb leverans!

Skrivet av  Elin  - 2021-05-24

Alltså så glad över alla produkter . Mycket nöjd och glad över att de kom fort

Skrivet av  Klara  - 2021-05-24

Supersnabb leverans och fantastisk service!

Skrivet av  tina  - 2021-05-24

Jag fick varorna efter tre dagar, bra packat, snabbt och enkelt! Mycket nöjd!!

Skrivet av  Nilesh  - 2021-05-24

Snabb leverans, bra datum på produkterna. Är nöjd

Skrivet av  Anna  - 2021-05-23

Mycket bra som vanligt, med leverans efter 3 dagar.

Skrivet av  Patrick  - 2021-05-23

Snabb leverans.

Skrivet av  James  - 2021-05-23

Bställde online och fick ordern supersnabbt inom bara ett par dagar i en smidig brevform. :)

Skrivet av  Frida  - 2021-05-23

Bara bra, snabb leverans!

Skrivet av  Therese  - 2021-05-22

Snabb leverans

Skrivet av  Erica  - 2021-05-22

Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Marie  - 2021-05-22

Snabb leverans. Bra packat. Supernöjd👍

Skrivet av  Anna  - 2021-05-21

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Ann-Christin  - 2021-05-21

Mycket bra packat o supersnabb leverans. Mycket nöjd kund.

Skrivet av  Arieta  - 2021-05-19

Jätte nöjd med alla prudukterna! Snabb leverans.

Skrivet av  Ulla-Britt  - 2021-05-19

Paket kom snabbt

Skrivet av  Martina  - 2021-05-18

Mycket snabb leverans och allt var packat perfekt 👌🏻 😀

Skrivet av  Gisele  - 2021-05-18

Love it! Fast service, easy to order in the internet, had all kind of assortments and decoration options ( which i loooove), all very well packed and the quality of the materials are also great! I super recommend PartyHallen.se!!!

Skrivet av  Susanna  - 2021-05-18

Snabb leverans och enkelt att beställa

Skrivet av  Parvin  - 2021-05-18

Mycket nöjd, extremt snabb leverans!

Skrivet av  Susanne  - 2021-05-18

Lätt att beställa och snabb leverans

Skrivet av  Parvin  - 2021-05-18

Mycket nöjd, extremt snabb leverans!

Skrivet av  Erika  - 2021-05-18

Snabb leverans.

Skrivet av  Pirjo  - 2021-05-17

Snabb leverans och bra pris

Skrivet av  sahar  - 2021-05-17

Snabb leverans , allting var perfekt.

Skrivet av  Yvonne  - 2021-05-17

Mycket bra o snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2021-05-17

Varorna kom otroligt snabbt, är mycket nöjd!

Skrivet av  Ann-Marie  - 2021-05-17

Min vara kom på ett dygn, mycket nöjd.

Skrivet av  Birgitta  - 2021-05-17

Snabb leverans och bra förpackat.

Skrivet av  Rebecca  - 2021-05-17

Snabb leverans.

Skrivet av  Lena  - 2021-05-17

Kom i tid! Bra!

Skrivet av  Kenth  - 2021-05-17

Imponerad över den korta leveranstiden! Mkt. Bra emballage. KZ.

Skrivet av  Annette  - 2021-05-17

Snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2021-05-16

Hela köpet från beställning gick så smooth! Inget krångel alls och varan levererad just in time. 😊👍👏👏

Skrivet av  Nadia  - 2021-05-16

Jätte nöjd med mitt köp från partyhallen. Jätte snabb leverans, la min beställning kl 10 och fick den dagen efter kl 13. Paketet var bra packat. Rekommenderar verkligen denna sida!

Skrivet av  Gunilla  - 2021-05-16

Jag fick varorna i tid. Bra packade varor.

Skrivet av  Magnus  - 2021-05-16

Bra o snabb leverans

Skrivet av  Klara  - 2021-05-16

Varorna kom hem i brevlådan. Toppen.

Skrivet av  Zanna  - 2021-05-15

Allt fungerade snabbt och smidigt!

Skrivet av  Amanda  - 2021-05-15

Nej jag har ej fått det jag beställt. Ja, jag har haft kontakt med kundtjänst. Sen som jag förstått på dom så skickades inte ens mitt paket på måndagen då det egentligen skulle ha skickats. För jag pratade med kundtjänst på tisdagen och då sa dom att paketet skulle skickas under dagen (tisdag) men fick även då inget mail om att paketet skickats. Så nu vet jag inte hur ni löser detta. Kalaset är imorgon, och jag kommer inte få post under helgen och jag vill inte ha det jag beställt då kalaset redan har varit och jag ska absolut inte betala (även returfrakt) för något då ni inte kan hålla det ni lovar och det som står skrivet på er hemsida.

Skrivet av  Anneli  - 2021-05-15

Lätt att beställa och gick snabbt att få grejerna 😄

Skrivet av  Ellinor  - 2021-05-15

Mycket snabb och bra leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2021-05-15

Varorna kom i tid. Paketet var bra paket och helt. Dock saknades det en vara i beställningen. Kontaktade då kundtjänst- fick den ersatt snabbt tillbaka utan några alls problem. Mycket nöjd av köpet.

Skrivet av  Malin  - 2021-05-15

Lätt att handla. Bra priser. Väldigt snabb leverans. Är väldigt nöjd med Partyhallen.

Skrivet av  Patricia  - 2021-05-15

Allt var rätt och det överträffade mina förväntningar.

Skrivet av  Håkan  - 2021-05-15

Gick smidigt och snabbt

Skrivet av  Venera  - 2021-05-14

Fantastisk snabb service, bra priser och produkter. Mycket nöjd.

Skrivet av  Martina  - 2021-05-14

Snabb frakt och mycket bra packat med en fin hälsning - jag är mycket nöjd

Skrivet av  Ann-Louise  - 2021-05-14

Väl packat och levererat med ljusets hastighet. Kanonbra var min upplevelse, tack.

Skrivet av  Jenny  - 2021-05-14

Jag är mycket nöjd med varorna och snabb leverans med allting i helt skick!

Skrivet av  Maria  - 2021-05-14

Väldigt fint packat och snabb leverans.

Skrivet av  alina  - 2021-05-14

Snabb leverans, allt gick supersmidigt.

Skrivet av  Hans  - 2021-05-14

Snabb leverans Perfekt

Skrivet av  Louise  - 2021-05-13

Supersnabb leverans och jag är nöjd med beställningen

Skrivet av  Buket  - 2021-05-12

Allt var väldigt bra! Fick varorna i tid

Skrivet av  Amira  - 2021-05-11

Snabb leverans och bra paketerat. Mycket nöjd!

Skrivet av  Linnéa  - 2021-05-11

Fick allt i tid, varorna var i bra skick och jag är nöjd.

Skrivet av  Christine  - 2021-05-11

Verkligen supersnabb hemleverans, fick paketet till dörren på ett dygn! Billigt också. Bra paketerat, inte onödigt stor kartong med tomutrymme som man annars ofta ser hos andra leverantörer.

Skrivet av  Lovisa  - 2021-05-11

Tydlig och bra hemsida. Lätt att beställa och betala. Snabb frakt och ett plus med hemleverans. Kan inte recensera varorna då jag inte använt dem ännu men de ser jättebra ut och överträffade mina förväntningar. Kvalité och det ser faktiskt ännu finare ut på riktigt än på hemsidan 😊

Skrivet av  Raija  - 2021-05-10

Mycket snabb leverans. Fick varorna på mindre än ett dygn. Imponerande!

Skrivet av  Inesa  - 2021-05-10

Min vara kom inte i tid, fast leveranstid är 1-2 dagar enligt er.

Skrivet av  Päivi  - 2021-05-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jan  - 2021-05-10

Snabb leverans. Beställde onsdag och paketet kom på fredag samma vecka

Skrivet av  Thomas  - 2021-05-10

Bra pris, snabb leverans

Skrivet av  Peder  - 2021-05-10

supersnabb leverans

Skrivet av  Isabell  - 2021-05-10

Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2021-05-09

Perfekt, snabb leverans och bra kvalitet

Skrivet av  Melina  - 2021-05-09

Jättebra! Jag fick varorna i tid och det var bra packat. Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mona  - 2021-05-09

Varorna kom inom 2 dagar kanon

Skrivet av  Pernilla  - 2021-05-09

Snabb leverans

Skrivet av  Marie  - 2021-05-09

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Isa  - 2021-05-08

Det enda som var konstigt var att mailet med orderbekräftelsen inte gick att skrolla ner i så gick inte att se om/när jag kunde hämta ut varan (skulle hämta det på ert lager). Så jag var därför tvungen att gå in på hemsidan och där se att man kunde hämta ut det direkt (satt och väntade att få en bekräftelse på att "din vara kan nu hämtas ut" då det är så det fungerar hos många andra aktörer)

Skrivet av  Jeny  - 2021-05-08

Superenkelt att hitta vad jag behöver till studenten. Kort leveranstid. Budbee körde ut paketet och allt funkade perfekt.

Skrivet av  Helén  - 2021-05-07

Funkade klockrent, helnöjd med varor och leverans Tänk om fler näthandel kunde fungera så här 🙏

Skrivet av  Karin  - 2021-05-07

Snabbt och enkelt. Varorna stämde väl överens med bilderna på nätet.

Skrivet av  Katarina  - 2021-05-07

Snabb leverans direkt till dörren.

Skrivet av  Marie-Louise  - 2021-05-07

Fick varan i tid. så imponerad

Skrivet av  Maria  - 2021-05-07

Snabbt och enkelt

Skrivet av  Kajsa  - 2021-05-07

Ruskigt snabb leverans, noll krångel. Kan inget annat än att rekommendera partyhallen 👍🏻

Skrivet av  isabella  - 2021-05-07

Allt gick jätte smidigt och bra bästa butiken

Skrivet av  Simon  - 2021-05-06

Snabb och suverän leverans. Skulle rekommendera den här butiken till alla som behöver saker för att förbättra festen

Skrivet av  Ove  - 2021-05-06

Snabb leverans ì

Skrivet av  Eva  - 2021-05-06

Varorna kom verkligen snabbt! Bra packat och det var tydligt på hemsidan där jag handlade.

Skrivet av  Jonas  - 2021-05-06

Leverans i tid och allt var kanon!

Skrivet av  suzan  - 2021-05-06

Snabb leverans

Skrivet av  Richard  - 2021-05-06

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Vendla-Camilla  - 2021-05-04

Snabb leverans, bra paketerat

Skrivet av  Charlotta  - 2021-05-04

varorna kom snabbt och var bra förpackade

Skrivet av  Anna  - 2021-05-04

Så snabbt levererat! Toppen!

Skrivet av  Julia  - 2021-05-04

Fick mina varor inom 2 vardagar, otroligt smidigt

Skrivet av  Ida  - 2021-05-03

Fantastisk bra service, snabb leverans, bra priser och bra utbud! Toppen!!

Skrivet av  Madelene  - 2021-05-03

Otroligt snabb och smidig leverans! Tack!

Skrivet av  Theresa  - 2021-05-03

stort utbud och snabb leverans

Skrivet av  Veronica  - 2021-05-03

Snabb smidig beställning och leverans. Hem i lådan. Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Johan  - 2021-05-02

Väldigt snabb leverans, helt felfri. Snabbt och lätt!