1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1601 - 1700

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-07

Mycket snabb leverans! Avgörande att det framgick innan också, stort plus.

Skrivet av  Mathilda  - 2020-03-07

Otroligt snabbt och effektivt. Ingenting att anmärka på.

Skrivet av  Philip  - 2020-03-07

Leveransen var snabb som det stod att den skulle vara och fick hem produkterna i min brevlåda. Produkterna var i bra skick!

Skrivet av  Edina  - 2020-03-07

Helt underbar! Mycket fin service, brett urval av produkter men bäst av allt snabb leverans!👌🏼🤗

Skrivet av  Anna  - 2020-03-07

Varorna kom snabbt, bra service 👍

Skrivet av  Sten  - 2020-03-06

Snabb leverans. Beställde ena dagen och fick leveransen dagen efter. Mycket imponerande!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-06

Det gick oerhört snabbt. Jag beställde en måndag och fick det på tisdagen! ✌👍

Skrivet av  Fanny  - 2020-03-06

Fick min order otroligt snabbt jag är nöjd

Skrivet av  Åselie  - 2020-03-06

Snabbt och bra!

Skrivet av  Terese  - 2020-03-06

Smidigt och lätt, fick grejerna 3dagar efter beställning!

Skrivet av  Yvonne  - 2020-03-06

Varorna kom snabbt och packningen var bra

Skrivet av  Linn  - 2020-03-06

Snabb leverans.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Blev så paff när paketet kom dagen efter ordern. Supersnabbt! Kommer att beställa fler gånger då det var så smidigt och lämpliga priser. Helnöjd är bara förnamnet. :D

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Varorna kom dagen efter beställningen så blev överraskad över hur fort det gick. Väl förpackat och inget fattades. Ser fram emot att köpa mer roliga kläder. :)

Skrivet av  Agneta  - 2020-03-03

Varorna kom inom utlovad tid. Paketet var omsorgsfullt packat.

Skrivet av  Timothy  - 2020-03-03

Gick snabbt och bra, inget strul

Skrivet av  Sylvia  - 2020-03-03

Bra packad och snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2020-03-02

Enkelt att handla och snabb leverans!!

Skrivet av  ulf  - 2020-03-02

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Lina  - 2020-03-02

Skrivet av  Ulrika  - 2020-03-02

Lätt att beställa, otroligt snabb leverans. Mycket nöjd👍

Skrivet av  Anna  - 2020-03-02

snabb leverans direkt i brevlådan

Skrivet av  Angela  - 2020-03-02

Hämtade på plats. Så smidigt.

Skrivet av  Jenny  - 2020-03-02

Enkelt att handla och snabb leverans!!

Skrivet av  Lena  - 2020-03-02

Jätte bra o snabb leverans!

Skrivet av  Christer  - 2020-03-02

Jättesnabb leverans. Perfekt förpackning. Supernöjd!

Skrivet av  Diana  - 2020-03-01

Allt var bra

Skrivet av  Emma  - 2020-03-01

Snabbt , enkelt o i tid. Kommer garanterat handla hos er igen när det blir aktuellt!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-01

Allt var toppen!Så nöjd

Skrivet av  Therese  - 2020-03-01

Snabb order men kunde varit förpackad bättre

Skrivet av  Nellie  - 2020-03-01

Jag fick varorna i tid; snabb leverans. Allt var packat bra och kom fram intakt. Så nöjd!

Skrivet av  Michelle  - 2020-03-01

Super snabb leverans. Hade mitt paket redan dagen efter jag beställt. Kommer definitivt beställa igen! Priserna ligger även lite lägre än på andra hemsidor. Bara massa plus på denna sidan! 😊😊

Skrivet av  Emmelie  - 2020-02-29

Supersnabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Daniel  - 2020-02-29

Bra paketerat som vanligt å snabb leverans

Skrivet av  Linda  - 2020-02-29

Väldigt nöjd med både utformning på hemsida och leverans :) bara pluss !

Skrivet av  Annika  - 2020-02-29

Mycket bra,snabb service!

Skrivet av  Kerstin  - 2020-02-29

Varorna kom på utlovad tid. Bra packat.

Skrivet av  Sara  - 2020-02-29

Kom superfort utan minsta lilla krångel!

Skrivet av  Michael  - 2020-02-29

Inga konstigheter , levererades snabbt

Skrivet av  Joanna  - 2020-02-29

Fick varorna en dag efter beställningen Paketet var bra packat inget var sönder

Skrivet av  Maria  - 2020-02-29

Gick mycket snabbt

Skrivet av  Tanja  - 2020-02-29

Snabb leverans.

Skrivet av  Mimmie  - 2020-02-29

Ja. Snabbare än jag trodde med leveransen! Nöjd

Skrivet av  Cassandra  - 2020-02-28

Fick varorna i tid och bra paketerat

Skrivet av  Ulla  - 2020-02-28

Bra packat och snabbt

Skrivet av  Susann  - 2020-02-28

Toppen, snabb leverans, rekommenderar 👍

Skrivet av  Beatrice  - 2020-02-28

Snabb leverans och varorna smart packade så det fick plats i brevlådan. Toppen!

Skrivet av  Martina  - 2020-02-28

Snabbt och enkel leverans!!

Skrivet av  Mikael  - 2020-02-28

2 dagars leverans till oss som bor mitt ute på landet = toppbetyg!

Skrivet av  carina  - 2020-02-28

snabb o bra leverans

Skrivet av  Patrik  - 2020-02-28

Snabb leverans kom som utlovat.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-02-28

Bra, snabb leverans

Skrivet av  Ellika  - 2020-02-28

Bra hemsida med stort utbud för alla sorters kalas. Snabb och trygg leverans.

Skrivet av  Marja  - 2020-02-28

Fick varorna snabbt och allt var bra packat

Skrivet av  Vera  - 2020-02-25

Jag fick mina varor i tid.

Skrivet av  Daria  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans, bra packat och bra varor!

Skrivet av  Madelaine  - 2020-02-25

Paketet kom i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Jenny  - 2020-02-25

Snabb leverans

Skrivet av  Tina  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans och fina produkter

Skrivet av  Silvia  - 2020-02-25

Allt var bra. Och väldigt snabb leverans. Verkligen ett smidigt och bra köp. Tack!

Skrivet av  Petra  - 2020-02-24

Snabb o helt perfekt leverans

Skrivet av  Åsa  - 2020-02-24

Toppbetyg till support/ kundtjänst som utan problem löste min första felbeställning på maskeraddräkten. De har även varit jättesnabba på att svara vid mina tidigare mailförfrågningar. 5 stjärnor till butiken och kommer absolut handla härifrån igen!

Skrivet av  Ulrica  - 2020-02-24

Perfekt service, leverans och snabba svar!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-02-24

Perfekt! Snabb leverans!

Skrivet av  Christina  - 2020-02-23

Hämtade varorna och blev väldigt bra bemött och personen berättade också hur Helium flaskan fungerade och även väldigt tydliga svar på andra frågor jag hade.

Skrivet av  Amanda  - 2020-02-23

Ja allt var bra, varorna i bra skicka.

Skrivet av  Joakim  - 2020-02-23

Gick väldigt fort att få dräkten.

Skrivet av  Karin  - 2020-02-23

Fick varorna snabbt på några dagar allt väl inpackat. Supernöjd😁

Skrivet av  Annelie  - 2020-02-23

Väldigt snabb leverans, toppen!

Skrivet av  Tatjana  - 2020-02-23

Köpet smidigt och lätt. Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Ida  - 2020-02-23

Bra produkter, bra pris, bra leveranstid.

Skrivet av  Viola  - 2020-02-23

Paketet kom i tid, ett hörn var lite buckligt men annars var allt som det ska.

Skrivet av  Birgitta  - 2020-02-23

Allt gick väldigt snabbt och smidigt , beställde och leverans nästa dag , suveränt, bra paketerat , alla sakerna överens stämmde med bilderna , TACK

Skrivet av  Rolf  - 2020-02-23

Snabb leverans

Skrivet av  Ulrica  - 2020-02-23

Otroligt bra och snabb service🌟

Skrivet av  Amanda  - 2020-02-23

Supersnabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Martin  - 2020-02-21

Fick en snabb leverans och är jättenöjd med de varor jag beställt. Bra packat

Skrivet av  Ull-Britt  - 2020-02-21

Tack kommer att beställa fler gånger. Bra pris, fina produkter och snabb leverans.

Skrivet av  Christina  - 2020-02-21

Jag tycker ni är värda fler än 5 stjärnor! Snabb leverans och snabb återkoppling, sånt uppskattar jag och kommer handla hos hädanefter!

Skrivet av  Johnny  - 2020-02-21

Mycke bra

Skrivet av  Linda  - 2020-02-21

Jättesnabb leverans👍🏼

Skrivet av  Marsha  - 2020-02-21

Delivery was the fastest, most efficient I’ve ever experienced, and I order online often. Thank you.

Skrivet av  Patrik  - 2020-02-21

Enkelt att beställa plus snabb leverans.

Skrivet av  Veronica  - 2020-02-21

Mycket bra packat snabb leverans

Skrivet av  Göte  - 2020-02-21

Varorna kom tid och var väl förpackade.

Skrivet av  Lena  - 2020-02-21

Bra och snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Julia  - 2020-02-21

Är supernöjd! Beställde massa till vårat dop och blev så nöjd med färgen. Paketet var kom snabbt och det var bra packat! Inget att klaga på. Kontaktade kundtjänst för att returnera en vara, gick snabbt och smidigt att få svar!

Skrivet av  Susanne  - 2020-02-21

Supersnabb leverans och allt var perfekt paketerat, vi kommer att återkomma.

Skrivet av  Maud  - 2020-02-20

Snabb leverans, lätt att beställa. Kan absolut tänka mig att beställa från Partyhallen fler gånger.

Skrivet av  Eva-Lisa  - 2020-02-19

Snabb leverns. Bra förpackat.

Skrivet av  Jessica  - 2020-02-19

Snabb leverans, bra paketeterat. Bra priser. Kommer handla här fler gånger.

Skrivet av  Louise  - 2020-02-19

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2020-02-18

Snabb och bra leverans. Bra paketerad också.

Skrivet av  Linda  - 2020-02-18

Snabb leverans, bra packat, inga skador på förpackning eller innehåll.

Skrivet av  Malin  - 2020-02-18

Fick det super snabbt efter 2 dagar

Skrivet av  anna  - 2020-02-17

Supernöjd med allt

Skrivet av  fredrika  - 2020-02-17

Fick hem allting på bara en dag, hur snabbt som helst

Skrivet av  Gull-May  - 2020-02-17

Ja det kom fortare än jag väntat mig SUPER!!!! 😀

Skrivet av  Barbro  - 2020-02-17

Allt var helt perfekt