1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1601 - 1700

Skrivet av  Nathalie  - 2019-11-26

Skrivet av  Dan  - 2019-11-26

Skrivet av  michaela  - 2019-11-26

Snabb leverans!!!

Skrivet av  Sofie  - 2019-11-26

Snabb leverans...

Skrivet av  Janerik  - 2019-11-26

Absolut bra !!

Skrivet av  Cecilia  - 2019-11-26

Snabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Carl  - 2019-11-26

Snabb leverans.

Skrivet av  Agneta  - 2019-11-26

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Alessandra  - 2019-11-25

Varorna kom snabbt, beställde tisdag kväll och de kom torsdag samma vecka. Bra paketerat! Kommer att beställa hos er igen!

Skrivet av  Stefan  - 2019-11-25

Fick varorna jätte fort inom 20 timmar kallar jag express service 😃 allt var fint packat och helt vid ankomsten

Skrivet av  Karin  - 2019-11-25

Varorna kom i tid och det var verkligen inte lång väntetid. Jag är nöjd med mina köp.

Skrivet av  Ramize  - 2019-11-25

Snabb leverans

Skrivet av  Peter-Robin  - 2019-11-25

Allt bara bra. Förutom att en ballong var sönder.

Skrivet av  Malin  - 2019-11-25

Snabb leverans, mycket bra, men tråkigt att produkten och beskrivningen är missvisande. Väldigt dåligt.

Skrivet av  Linda  - 2019-11-25

Bra kundtjänst som svarade direkt och löste allt smidigt till kundens bästa!

Skrivet av  pernilla  - 2019-11-25

Paketet kom dagen efter jag beställt, otroligt bra och snabba leveranser!

Skrivet av  Elin  - 2019-11-25

Jättesnabb leverans! Jättenöjd med allt förutom en av varorna som jag tyckte var dålig kvalité på.

Skrivet av  Ann  - 2019-11-25

I will recommend the store a 100%. Very fast delivery and nice in packaging😊. I love the way they treat me as their customer and really satisfied👍🏽😊

Skrivet av  Sandra  - 2019-11-25

Superbra allting, snabb leverans och den som packade mitt paket hade gulligt nog tagit en utav varje färg på sakerna jag beställde då man inte kunde välja färg själv. Det däremot är lite synd men i mitt fall blev det perfekt ändå😃

Skrivet av  Jenny  - 2019-11-25

Snabb leverans

Skrivet av  Ingela  - 2019-11-25

Allt gick utan problem och dessutom väldigt snabbt

Skrivet av  Marie  - 2019-11-25

Snabb leverans, superbra!

Skrivet av  Katrin  - 2019-11-25

Snabb leverans och paketet välpackat! Kommer definitivt beställa fler gånger.

Skrivet av  Majvor  - 2019-11-25

Allt från köpets början till leverans i min postlåda funkade jättebra👍

Skrivet av  Therese  - 2019-11-25

Det gick jättesnabbt! Jag har inte använt lyktorna än.

Skrivet av  Mia  - 2019-11-25

Snabbt levererat och fint packet.

Skrivet av  Annelie  - 2019-11-25

Supersnabb leverans.

Skrivet av  Jennie  - 2019-11-25

Varorna fick jag i tid, och paketet var väldigt bra packat. Är så nöjd med alla produkter!

Skrivet av  Jessica  - 2019-11-24

Mycket bra, inget att anmärka på.

Skrivet av  Birgit  - 2019-11-24

Supersnabb leverans

Skrivet av  Sandra  - 2019-11-24

Supersnabb leverans, super nöjd

Skrivet av  Britt-Inger  - 2019-11-24

Utan anmärkning !

Skrivet av  Elisabeth  - 2019-11-24

Det gick jättebra med leverans

Skrivet av  Karin  - 2019-11-24

Snabb leverans välspäckat. Smidig och snabb affär.👍🏻

Skrivet av  Nils  - 2019-11-24

Bekräftelse på mejl, sms när varan fanns för utlämning, ok packat, snabb leveranstid. Nöjd!

Skrivet av  Nils  - 2019-11-24

Bekräftelse på mejl, sms när varan fanns för utlämning, ok packat, snabb leveranstid. Nöjd!

Skrivet av  Linda  - 2019-11-24

Kom snabbt efter beställning och var packat bra i en kartong.

Skrivet av  Marita  - 2019-11-24

Varorna är bra och snabb leverans 👌🏻

Skrivet av  Sara  - 2019-11-24

Varorna kom snabbt och smidigt, bra packat

Skrivet av  Jane  - 2019-11-24

Snabb leverans. Bra kontakt med kundtjänst. Bra packat.

Skrivet av  Pernilla  - 2019-11-23

Varorna motsvarade förväntningarna och var ordentligt förpackade. Snabb leverans, paketet kom inom ett par dagar. Partyhallen får toppenbetyg av oss.

Skrivet av  Marika  - 2019-11-23

Mycket snabbt och enkelt! Inga problem alls.

Skrivet av  Marie  - 2019-11-23

Snabb leverans. Bra packad.

Skrivet av  susanne  - 2019-11-23

Mycket bra! Allt kom på tid.

Skrivet av  Annika  - 2019-11-23

De kom i tid, bra packade

Skrivet av  marie  - 2019-11-23

Kom snabbt som utlovat

Skrivet av  Lisbeth  - 2019-11-23

Den kom i går grevens tid jätte söt och fin ska på baby sower i morron söndag tack

Skrivet av  Cecilia  - 2019-11-23

Skrivet av  Rita  - 2019-11-23

Mycket snabb leverans och bra förpackat, jag är helnöjd.

Skrivet av  Louise  - 2019-11-23

Snabb lev jättebra varor allt var toppen 👍

Skrivet av  Heidi  - 2019-11-23

Super snabb leverans! Tack!

Skrivet av  Wanna  - 2019-11-23

Snabb leverans. Inget att klaga.

Skrivet av  Majeed  - 2019-11-22

Ja

Skrivet av  Alva  - 2019-11-22

Paketet var väl packat och även de ömtåliga varorna jag beställde som jag befarade eventuellt skulle vara trasiga vid leverans var mycket fina när de levererades och leveranstiden finns det ingenting att klaga över! Skulle definitivt beställa från partyhallen igen!

Skrivet av  Sanna  - 2019-11-22

Fick varorna snabbt, bra packat. Ska jag klaga på något så är det den här sidan som jag. Jag har inte provat allt än. Svårt att bedöma innan. Ni borde ha en knapp (ej recensera denna produkt) eller något liknande. Det ska kännas pålitligt att vi kunder kan lita på varandras stjärnor/omdömen.

Skrivet av  Juhopekka  - 2019-11-22

Skrivet av  Johanna  - 2019-11-22

Väldigt snabb leverans! Bra paketerat!

Skrivet av  Johanna  - 2019-11-22

Snabb leverans

Skrivet av  Ingemo  - 2019-11-22

Verkligen snabb leverans, bra hemsida

Skrivet av  ANN-BRITT  - 2019-11-22

Snabb leverans , väl emballerat , enkel beställning o betalning.

Skrivet av  Eva  - 2019-11-22

Snälla rara, varför måste så "små" varor skickas i stora och klumpiga kartonger? Det blir krångligt när man ska hämta på posten och känns bara så himla onödigt! Utöver detta så är servicen super bra!

Skrivet av  Axel  - 2019-11-22

Snabb leverans

Skrivet av  Birgitta  - 2019-11-22

snabb leverans. Bra packat

Skrivet av  Emilia  - 2019-11-22

Snabb leverans!

Skrivet av  Linda  - 2019-11-21

Paketet kom i tid och det var bra packat.

Skrivet av  Veronica  - 2019-11-21

Snabb leverans & välpaketerad. Alltid lika nöjd med köp från partyhallen!

Skrivet av  Carina  - 2019-11-21

Levererades jättesnabbt! Så bra service!

Skrivet av  Maria  - 2019-11-21

Varan kom redan dagen efter, bra packat, jättenöjd med mitt köp 👌💁‍♀️

Skrivet av  Kim  - 2019-11-21

Snabb leverans 👍🏼

Skrivet av  Sofia  - 2019-11-21

Världens snabbaste leverans!

Skrivet av  Victoria  - 2019-11-20

Bra och snabb leverans

Skrivet av  Axel  - 2019-11-20

Fick det i tid, om inte innan till och med. Är sjukt nöjd

Skrivet av  Agneta  - 2019-11-18

Snabb leverans, bra förpackade. Är mycket nöjd.

Skrivet av  Jessica  - 2019-11-18

Lätt att orientera sig på hemsidan, tydliga förklaringar, allt kom i tid och var bra förpackat.

Skrivet av  Hanna  - 2019-11-16

Snabbare leverans har jag ALDRIG varit med om. Inte ens med express. Är hur nöjd som helst

Skrivet av  Roger  - 2019-11-04

Mycket snabb hantering och professionellt bemötande! Mycket nöjd!

Skrivet av  Pamela  - 2019-11-03

Det gick ooootroligt snabbt!! Beställde vid lunch och dom kom dagen efter. Fantastiskt!! Litet och smidigt paket, helt lagom. Inget onödigt stort paket, BRA!!!

Skrivet av  Medina  - 2019-11-03

Snabb leverans och inga konstigheter. Kom i perfekt lagom stor förpackning till allt jag hade beställt.

Skrivet av  Hanna-Josefine  - 2019-11-02

Snabbt, enkelt och bra kommunikation med support

Skrivet av  Dunia  - 2019-10-25

Grymt service

Skrivet av  Alice  - 2019-10-25

Som jag skrev ovan, allt gick väldigt smidigt. Trodde att det skulle ta minst 3-4 dagar, men fick paketet dagen efter. Tusen tack!

Skrivet av  Camilla  - 2019-10-24

Varorna kom snabbt och var precis som jag vill ha dem :)💥💥💥

Skrivet av  Emma  - 2019-10-24

Otroligt snabbt leverans och bra kvalitet och pris. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Moa  - 2019-10-21

Jättesnabb leverans, efter en dag var paketet framme vilket uppskattas då jag beställde min vara i sista minuten

Skrivet av  Annette  - 2019-10-14

Måste säga att jag har nog aldrig fått en sådan bra service som hos er, massor av guldstjärnor till er. Tack !!!!

Skrivet av  Mattias  - 2019-10-14

Mkt snabb leverans, vilket premieras för fest med kort varsel.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Super snabb leverans.

Skrivet av  Sonja  - 2019-10-14

Varorna kom i tid ordentligt förpackade. Har inget negativt att säga om detta.

Skrivet av  Sandra  - 2019-10-14

Fick det dagen efter beställning. 👍🏻

Skrivet av  Anna  - 2019-10-14

Leverans hrlt ok!

Skrivet av  Carina  - 2019-10-12

Jag är jättenöjd, fick varorna snabbt, så jag har inte provat dem än.

Skrivet av  Elinor  - 2019-10-09

Jättebra!! Jag fick paketet i tid och varorna var väl paketerade. Tack så mycket Partyhallen, inte sista gången jag beställer grejer från er!! ❤️

Skrivet av  Linda  - 2019-10-08

Andra gånger jag beställer härifrån! Snabb leverans och mycket prisvärda produkter!

Skrivet av  Lina  - 2019-10-08

Beställde på fredagen och hade paketen på lördagen, mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Roger  - 2019-10-06

Mycket snabb och välpaketerad leverans helt i enlighet med vad som utlovats.

Skrivet av  Joacim  - 2019-10-05

Seriös och bra butik med mycket snabb leverans.

Skrivet av  Philippa  - 2019-10-05

Produkterna kom på utlovat datum.

Skrivet av  Filip  - 2019-10-04

Japp de kom i tid, väldigt bra service, kommer handla här fler gånger!

Skrivet av  Manuel  - 2019-10-04

Bra pris supersnabb leverans och enkel betalning.

Skrivet av  Jenny  - 2019-10-04

Snabb leverans och den bästa servicen jag någonsin fått! Köpte för stor kostym och nästa dag skickades rätt strl, inga problem och supertrevlig mailkommunikation!