1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1601 - 1700

Skrivet av  Claes  - 2020-05-26

Allt har fungerat så jäkla bra, bra produkt, snabb leverans, mycket bra hemsida och bra priser. Har redan rekommenderat er till alla mina vänner

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabb frakt, bra priser på produkterna, bra kvalitet!

Skrivet av  Media  - 2020-05-26

Allting var såå perfekt, underbar kundtjänst. Fick hjälp direkt. Väldig nöjd och kommer självklart fortsätta beställa mina varor från partyhallen.

Skrivet av  Ulla  - 2020-05-26

Allt var perfekt. Eftersom jag inte får gå ut i affärer nu i coronatider så var det bra att kunna beställa så här. Kom i tid, bra förpackning. Jag är MYCKET nöjd. Tack.

Skrivet av  Linda  - 2020-05-26

Varorna kom snabbt och var bra packat. Ingen kontakt med kundtjänst. Helnöjd 👍

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabb frakt, bra priser på produkterna, bra kvalitet!

Skrivet av  Gert  - 2020-05-26

Varorna kom jätte snabbt, väl paketerat, och det var lätt att beställa,

Skrivet av  Zackariyah  - 2020-05-26

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-26

Snabbt, enkelt och bra paketerat.

Skrivet av  Marielle  - 2020-05-25

Snabb leverans

Skrivet av  Karin  - 2020-05-25

Snabb leverans! Supernöjd😃👍

Skrivet av  Viveca  - 2020-05-25

Snabbt o smidigt hanterat o levererat

Skrivet av  Ann-Cathrin  - 2020-05-25

Snabb leverans, och paketet kom i min brevlåda,väl packat i vadderat kuvert.

Skrivet av  amanda  - 2020-05-25

snabb leverans och fick dom till och med direkt i brevlådan! tummen upp!

Skrivet av  Pia  - 2020-05-25

Snabbt och bra

Skrivet av  Camilla  - 2020-05-24

Enkelt att beställa och snabb leverans! Supernöjd!

Skrivet av  Sofia  - 2020-05-24

Bra utbud och snabb leverans!

Skrivet av  Khadija  - 2020-05-24

Allt var perfekt, nöjd.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-24

Snabb och säker leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-24

Snabb och säker leverans.

Skrivet av  Anne-Marie  - 2020-05-24

Supersnabb leverans, fantastiskt!!

Skrivet av  Annicka  - 2020-05-24

Allt är till belåtenhet. Kom snabbt

Skrivet av  Albin  - 2020-05-24

Varorna kom hur snabbt som helst, tog bara 1 dag så hade jag den hemma 😍

Skrivet av  Sabina  - 2020-05-24

Jag fick allt i tid och det var smidigt packat!

Skrivet av  Monica  - 2020-05-24

Allt fungerade bra. Leveransen var snabb. Faktureringen lättbegriplig. Högt betyg!

Skrivet av  Poul  - 2020-05-24

kanon snabb leverans bra prylar

Skrivet av  Monica  - 2020-05-23

Varorna kom snabbt, ordentligt packade och hög klass på allt jag beställde, kan varmt rekommendera partyhallen!!

Skrivet av  Ruth  - 2020-05-23

Fantastiskt snabbt och bra - ni höll eran löfte med 1-2dagar leveranstid 👍 och detta trots all strul under rådande omständigheter med Corona- 👍

Skrivet av  Suzanne  - 2020-05-23

Snabb leverans, bra paketerat.

Skrivet av  Leonora  - 2020-05-23

Fick varorna snabbt och förväntade mig ett stort paket för jag beställde mycket men ni packade smart då paketet inte va gigantiskt. Va i kontakt med kundtjänst för råkade beställa fel heliumtub, tack vare en snabb och hjälpsam kundtjänst gick det att fixa!

Skrivet av  Gary  - 2020-05-22

Allt gick fort och smidigt.

Skrivet av  Alice  - 2020-05-22

Varorna kom i tid och var bra paketerade!

Skrivet av  Irama  - 2020-05-22

I definitely got the goods on time and the packaging was great, can't wait to order more stuff from Party Hallen..

Skrivet av  Lena  - 2020-05-22

Snabbt å smidigt

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-20

Snabb leverans, bra paketerat Kontakten med kundtjänst var mkt bra

Skrivet av  Loritzia  - 2020-05-20

Ni har alltid bästa servis. Är alltid super nöjd.

Skrivet av  Kristina  - 2020-05-19

Supersnabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  maria  - 2020-05-19

Snabbt och enkelt. Fick det som lovades!

Skrivet av  Ann-Kristin  - 2020-05-19

Fantastiskt smidigt. Oerhört snabb leverans. Helnöjd.

Skrivet av  Pernilla  - 2020-05-19

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-19

Snabb leverans, bra priser, bra paketerat!

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-19

Snabb leverans, bra priser, bra paketerat!

Skrivet av  Hilde  - 2020-05-19

Smidigt. Snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-19

Snabb leverans som utlovat. Bra packat

Skrivet av  Margareta  - 2020-05-18

Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Helene  - 2020-05-18

Smidigt och snabbt köp, är jättenöjd

Skrivet av  Ingela  - 2020-05-18

Snabb frakt, beställde ena dagen och fick grejorna dagen efter! Väldigt positivt...

Skrivet av  Eva  - 2020-05-18

Fick varorna mycket snabbt inom utlovad tid

Skrivet av  David  - 2020-05-18

Väldigt snabb leveranstid! Paketet var väl packat och jag fick allt jag beställde.

Skrivet av  Wardeh  - 2020-05-18

Mkt bra. Snabb leverans

Skrivet av  Jessica  - 2020-05-18

Bra utbud och snabb leverans!

Skrivet av  Carolina  - 2020-05-18

Stort utbud av varor och supersnabb leverans

Skrivet av  Sara  - 2020-05-18

Otroligt snabb leverans! Fick varorna dagen efter att jag hade beställt.

Skrivet av  Nelly  - 2020-05-18

Jättesnabb leverans, allt kom på en dag

Skrivet av  Jelena  - 2020-05-18

Det var väldigt snabbt och smidigt att handla hos er! Jag återkommer gärna.

Skrivet av  Nelly  - 2020-05-17

Jättesnabb leverans, allt kom på en dag

Skrivet av  Jeanette  - 2020-05-17

Snabb leverans, väl förpackade varor och mycket smidigt att beställa från er.

Skrivet av  Helena  - 2020-05-17

Jag fick paketet i tid . Varorna var bra packade 😊 nöjd med hela köpet och hanteringen.

Skrivet av  Maria  - 2020-05-17

Jättebra snabb å bra leverans ,bra packat.+++++

Skrivet av  Lisbeth  - 2020-05-17

Fick det på två dar! Bra packat!

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-17

Snabb leverans, bra paketerat Kontakten med kundtjänst var mkt bra

Skrivet av  Marianne  - 2020-05-17

Lätt att beställa och snabbleverans. Många produkter till bra priser.

Skrivet av  Julia  - 2020-05-17

Varorna kom snabbt! Är jättenöjd

Skrivet av  Anders  - 2020-05-16

Enkel sida att navigera och söka på. Och minst lika enkelt att genomföra köp på den👍

Skrivet av  Anders  - 2020-05-16

Snabb leverans, bra förpackat!

Skrivet av  Maria  - 2020-05-16

Enkelt smidigt och snabb leverans

Skrivet av  Josefin  - 2020-05-16

Har inget dåligt att säga! Produkterna kom efter 2 dagar, jättesmidigt och bra! Kommer verkligen beställa ifrån er igen

Skrivet av  Nike  - 2020-05-16

Fick varorna i tid

Skrivet av  Agneta  - 2020-05-15

Snabb leverans, bra paketerat Kontakten med kundtjänst var mkt bra

Skrivet av  Johan  - 2020-05-15

Varorna kom i tid, bra paketerat. Inget o klaga på alls.

Skrivet av  Helena  - 2020-05-15

Det gick fort och bra!

Skrivet av  Christina  - 2020-05-15

Det gick smidigt att både beställa och att få varorna. Det var snabb leverans tycker jag.

Skrivet av  Anders  - 2020-05-15

Fick grejerna i tid bra med information var varorna är nånstans.

Skrivet av  Ann-Britt  - 2020-05-12

Väldigt bra och snabbt

Skrivet av  Mizgin  - 2020-05-12

Fick i tid och paketet var bra packat

Skrivet av  Ulrika  - 2020-05-12

Varorna kom i tid och allt var helt! Tack!

Skrivet av  Moa  - 2020-05-12

Varan kom väldigt fort och det var väldigt bra packat!

Skrivet av  Annette  - 2020-05-12

Enkelt att beställa o snabb leverans!! Bra urval på saker!

Skrivet av  Inga  - 2020-05-12

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Rebecca  - 2020-05-11

Mycket snabb leverans, är väldigt nöjd!

Skrivet av  Anii  - 2020-05-11

Supernöjd, otroligt snabb leverans och bra produkter!

Skrivet av  Carina  - 2020-05-11

Leverans och faktura skedde helt korrekt. Behövde ingen hjälp av kundtjänst...

Skrivet av  Filippa  - 2020-05-11

Snabb leverans och produkterna motsvarar förväntningarna! Bra hemsida

Skrivet av  Annkristin  - 2020-05-11

Jag fick varorna tidigare än jag trott, väldigt nöjd då jag var ute i sista stund. Paketet var väl förpackat och jag kunde inte varit nöjdare.

Skrivet av  Åsa  - 2020-05-11

Supersnabbt levererat! Jättebra service! Tack för det!

Skrivet av  Caroline  - 2020-05-11

Otroligt snabb leverans!!! Beställde sent på kvällen, varorna skickades dagen efter och levererades till mig dagen därpå!

Skrivet av  Birger  - 2020-05-11

Prisvärd och snabb leverans

Skrivet av  Amy  - 2020-05-10

Grymt snabb leverans! Super nöjd!

Skrivet av  Carina  - 2020-05-10

Paket kom i racerfart

Skrivet av  Taru  - 2020-05-10

Snabb leverans och varorna motsvarade mina förväntningar

Skrivet av  Katie  - 2020-05-10

Supersnabb leverans! Kommer beställa flera saker från Partyhallen!!! :-D

Skrivet av  Anette  - 2020-05-10

Fin och enkel sida lätt att att titta runt,allt gick smidigt att lägga order och betala.Snabb leverans väl inslaget inget att klaga på

Skrivet av  Maritha  - 2020-05-10

Smidigt o snabbt med bra priser och utbud. Rekommenderas varmt

Skrivet av  Catarina  - 2020-05-10

Snabb leverans, och bra packat.

Skrivet av  Linda  - 2020-05-10

Jag fick varorna i tid och de var bra förpackade i en större kartong.

Skrivet av  Amanda  - 2020-05-09

Snabb leverans och bra produkter.

Skrivet av  Gun-Marie  - 2020-05-09

Snabb leverans. Fint och bra paketerat

Skrivet av  Marie  - 2020-05-09

Snabbt leverans, bra packat👍

Skrivet av  Benai  - 2020-05-09

Väldigt snabb leverans. Fick varorna dagen efter beställningen lades. Extremt bra service

Skrivet av  Charlotte  - 2020-05-09

Väldigt snabb leverans 😊👍