Kundomdömen

930 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 101 - 200

Skrivet av  Marko Hauska  - 2018-07-02

Mycket positiv till detta köp som gick överraskande snabbt och glasen var ordentligt packade!

Skrivet av  Emelie Franck  - 2018-07-01

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Yvonne Flink  - 2018-07-01

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Marzena Nordin  - 2018-07-01

Snabb leverans (dagen efter beställningen (!)), ordentligt packad. Tack för bra service och fina produkter!

Skrivet av  Emma Viitala Åslund  - 2018-06-23

Fick varorna dagen efter, trots sen beställning på kvällen. Jätte bra paketerat. Detta ställa kommer jag hädan efter alltid beställa från. Billigt också, så prisvärt!

Skrivet av  Olof Torbjörn Dävehed  - 2018-06-22

Fina saker och imponerande snabb leverans! Kan bara rekommenderas!

Skrivet av  Victor Evegård  - 2018-06-22

Ja de fick jag, tog ca 2 arbetsdagar, nöjd kund

Skrivet av  Ann Blomqvist  - 2018-06-22

Varorna kom i tid det gick snabbt,paketet var var bra packat.

Skrivet av  Sally Svennberg  - 2018-06-22

Otroligt snabb leverans, inga problem någonsin. Rekommenderar verkligen!

Skrivet av  Kristina Andersson  - 2018-06-15

Supersnabb leverans

Skrivet av  Anna Appelros Bolin  - 2018-06-15

Allt med packning och leverans var toppen.

Skrivet av  Eva Köhlqvist  - 2018-06-15

Leveransen kom omedelbart, snabbaste någonsin! Väl förpackat!

Skrivet av  Maria Burvall  - 2018-06-10

Allt var rätt och det gick fort!

Skrivet av  Annika Lundholm Moberg  - 2018-06-10

Paketet levererades mycket snabbt, var bra packat.

Skrivet av  Conny Persson  - 2018-06-09

Mycket bra packat o snabb leverans.bra jobbat

Skrivet av  Martin Henriksson  - 2018-06-09

Jag beställde, fick i tid, uppsatta produkten, och hade en sån himla trevligt stund när den väl kom till användning. Partyhallen har ALLTID det jag behöver och levererar alltid i tid, vilket är helt perfekt. I slutändan är ju ett företag som partyhallen till för att tillfredsställa oss med en eller flera produkter som levereras i tid och som håller en bra kvalite- detta har de aldrig misslyckas med. För mig får partyhallen 10 av 5 stjärnor främst pga. leveranstid och smidighet vid beställning, tveka ej- beställ!

Skrivet av  Mikael Eriksson  - 2018-06-03

Supersnabb leverans fick stråhatten dagen efter beställning sådant Gillas!!!

Skrivet av  Linda Vesterlund  - 2018-06-02

Fick sakerna oväntat snabbt, och det var bra paketerat.

Skrivet av  Anna Zacharczuk  - 2018-06-02

Super snabb leverans och varorna ser bra ut. Mvh anna

Skrivet av  Claes Roslund  - 2018-06-02

Sas 1 till 2 dagar. Beställde på lördagen och fick på onsdagen.

Skrivet av  Anna Karlsson  - 2018-06-01

Väldigt snabb frakt och en servicevänlig kundtjänst. Hel nöjd.

Skrivet av  Sara Gadde  - 2018-06-01

Mycket snabb leverans. Bra produkter till bra priser. Pga av dom bra priserna beställde jag fler saker än jag tänkt från början.

Skrivet av  Eva-Marie Andersson  - 2018-05-27

Otroligt snabb leveranstid fick leveransen dagen efter jag beställt. Bra packad i kartongen med plats runt så den var hel

Skrivet av  Alexandra Hellman  - 2018-05-26

Vilken service!! Supersnabb frakt och hjälpsam kundservice. !

Skrivet av  Amanda Svalin  - 2018-05-25

Jag fick varorna i tid! Paketet var packat otrolig bra. Har inte beställt från partyhallen innan och blev positivt överraskad. Hade varit kul att ha en partyhallen butik där jag bor!

Skrivet av  Camilla Bjureström  - 2018-05-25

Varorna kom på 2 dagar, allt var bra paketerat.

Skrivet av  Amanda Malmström  - 2018-05-25

Stort utbud av mycket roliga saker till ett bra pris! Paketet kom förvånadsvärt fort!

Skrivet av  Libertad Rodriguez  - 2018-05-11

ja, det kom snabbt. Allt var välförpackat. Jag är nöjd

Skrivet av  Vanessa Carmelina Rivera Duque  - 2018-05-07

Helt perfekt allting! hade panik då jag beställde grejerna i sista stund och de levererade verkligen 2 dagar efter kom det beställde onsdag em och fick min beställning på fredag! ni gjorde en mamma och dotter riktigt glad dottern som fyllde 4år önskade dig Vaiana tårta flera månader innan trodde aldrig jag skulle göra bild och att kunna fixa en egen tårta utan att det skulle kosta massa pengar! tack för ni levererar det ni säger 😊

Skrivet av  Camilla Karlsson Hjertqvist  - 2018-05-07

Bra utbud och priser. Mycket snabb leverans. Paketet kom dagen efter jag hade beställt. Toppen!!!!

Skrivet av  Marie Précenth  - 2018-05-06

Ja jag fick varorna i tid. De var väl förpackade!

Skrivet av  Lena Tholin  - 2018-05-06

Väldigt snabb leverans, hade den nästa dag!

Skrivet av  Jacob Weber  - 2018-05-06

Stod att den skulle levereras inom 1 till 2 dar när jag beställde på en tisdag men kom inte innan helgen super besviken

Skrivet av  Anders Granelli  - 2018-05-06

Hade faktiskt beställt av ett annat företag, men dem kunde inte leverera i tid. Så beställde av partyhallen i ren panik. En onsdag och fick varorna torsdag, deadline fredag.

Skrivet av  Sofia Hedlund  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johnny Flintberg  - 2018-04-11

Kanon snabb leverans, jättebra packat, väldigt enkelt att beställa via nätet

Skrivet av  Johan Alan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma Bergvall  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa Katarina Haraldsson  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine Munch-Nielsen  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Anit Holmbom  - 2018-04-01

Snabb leverans. Nu hoppas jag att jag lyckas med tårtorna..

Skrivet av  Sofia Clarensius  - 2018-03-13

Bra, väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Mirjeta Sadiku  - 2018-03-12

Ja dom kom som dom skulle o allt var glasklart

Skrivet av  Halina Herati  - 2018-03-12

Jätte snabbt leverans fina saker så nöjdddd tack Rekommenderar verkningen

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-03-11

Varorna kom jättefort.

Skrivet av  Elin Gustafsson  - 2018-03-10

Jag fick paketet dagen efter att jag beställde!

Skrivet av  Mikael Hedendahl  - 2018-03-09

Varorna kom i tid och var fantastiskt välpackade, jag trodde aldrig att glasflaskor skulle överleva transporten. Partyhallen får bli min nya leverantör helt klart. Mycket nöjd!

Skrivet av  Anita Klevstig  - 2018-03-06

Allt toppen, kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Monica Johannesson  - 2018-03-02

Alla sakerna till sonens Paw Patrol kalas var toppenfina och han är så nöjd och glad och ser fram mot kalaset när han fyller 4 år. Paket var väl inslaget och kom mycket snabbt. Allt superbra

Skrivet av  Fanny Bertilsson  - 2018-02-27

Snabb leverans! Fick varorna dagen efter Beställningen! Superbäst butik! 😊👍

Skrivet av  Patricia Mendez  - 2018-02-26

Kommer att beställa fler gånger, då allt kom väl packad och fortare än väntad. Behövde ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Lollo Persson  - 2018-02-25

Så otroligt snabbt levererat, jag beställde före lunch och dagen efter fanns paketet att hämta ut.

Skrivet av  Maria Friberg  - 2018-02-23

Jag kan bara rekommendera och hoppas fler hittar till er webbutik

Skrivet av  Jenny Jansson  - 2018-02-23

Paketet kom snabbt fram

Skrivet av  Malin Ann-Cathérine Burjan Plato  - 2018-02-23

Beställde varor på måndag eftermiddag och hade varorna på tisdag fm..jättebra bemötande och superbra service.

Skrivet av  Susanne Åhström  - 2018-02-23

Snabbt och enkelt, bra paketering. Är jätte nöjd i det stora hela.

Skrivet av  Madeleine Carlsson  - 2018-02-19

Otroligt snabb leverans! Perfekt för en stressad mamma som inte var ute i god tid!👍🏻

Skrivet av  Johanna Larsen  - 2018-02-19

Fick varorna i tid och det var packat bra allt var perfekt och som det ska vara

Skrivet av  Michaela Karsäter  - 2018-02-18

Jättebra packat och snabb leverans 👍🏻

Skrivet av  Betina Hofer  - 2018-02-18

Supersnabb leverans och fina produkter till väldigt bra priser!

Skrivet av  Fredrika Eliasson  - 2018-02-17

Snabb och smidig leverans! Jätte snabb leverans, djupt imponerad! Och paken var jätte bra packad. Super nöjd!

Skrivet av  Camilla Lindfors  - 2018-02-16

Väldigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Sandra Torinsson  - 2018-02-12

Jag är mer än nöjd. Snabb & Smidig leverans. Beställde och fick mina varor på morgonen dagen efter. Och paketet va perfekt packat.

Skrivet av  Ingela Martina Stahl  - 2018-02-12

Suverän service! Jag var ute i sista sekund och ni gjorde allt för att jag skulle få mina grejer i tid! Och ja dom kom fram i tid och discot blev jättelyckat❤ Tusen, tusen tack !!!

Skrivet av  Felix Eriksson  - 2018-02-12

Bra pris, snabb leverans, välförpackat. Inget att klaga på!

Skrivet av  Alexandra Månsson  - 2018-02-10

Leverans snabbare än väntat! Supernöjd i helheten!

Skrivet av  Johannes Lundsten  - 2018-02-09

Vansinnigt snabb leverans

Skrivet av  Erika Vallius  - 2018-02-07

Snabb leverans! 2 dagar efter beställning. Bra paketering, var lite orolig över tårtoblaten men den var paketerad med bubbelplast mellan två kartongbitar. Handlar definitivt hörifrån igen till nästa kalas!

Skrivet av  Camila Celmira Roman Lara  - 2018-02-05

Ni är bäst !! Hade lite bråttom med min beställning men fick den den dagen jag ville 💙💙💙 kommer garanterad att handla hos er igen ❤

Skrivet av  Ann Lindlöv  - 2018-02-05

Tack för snabb hjälp, god service och trevligt bemötande rekommenderas varmt

Skrivet av  Marie Björk  - 2018-02-04

Mycket snabb leverans väl inpackat så allt var helt vid ankomst

Skrivet av  Pernilla Johansson  - 2018-02-02

Jag fick dom i god tid. Gick snabbare än jag trott å då bor jag långt norrut.

Skrivet av  Kim Eldinadotter  - 2018-01-31

Allt fungerade jättebra, fick paketet omgående och i gott skick.

Skrivet av  Zuzana Cahunek  - 2018-01-22

Varan kom i tid och allting va i sin ordning 👍

Skrivet av  Annelie Sjöberg  - 2018-01-15

Väldigt snabb leverens.

Skrivet av  Stina Påhlson  - 2018-01-07

Toppen att leveransen komma så snabbt

Skrivet av  Dennis Wiktor Bo Andersson  - 2017-12-24

Snabb leverans och hög kvalitet på allt som köptes!

Skrivet av  Sven-Olof Harald Ljunggren  - 2017-12-24

varorna kom med posten dan efter beställning

Skrivet av  Aila Tuominen  - 2017-12-24

Mycket bra och snabb service och leverans.Tack! God Jul!

Skrivet av  Katarina Monika Johansson  - 2017-12-23

Är jätte nöjd, snabb leverans :) mycket att välja på. kommer att i fortsättningen att handla från er God Jul

Skrivet av  Camilla Rosvall  - 2017-12-22

Snabb leverans! Kan varmt rekommendera Partyhallen!

Skrivet av  Marie Anyichie  - 2017-12-21

Mycket bra och snabba, rekommenderas verkligen

Skrivet av  Helena Linder  - 2017-12-21

Japp varorna kom snabbt☺ inga problem med det paketerade paketet👍

Skrivet av  Per-Olof Östlund  - 2017-12-21

Bra och pålitlig leverantör, varorna kom direkt och allt var med.

Skrivet av  Carina Åsman  - 2017-11-30

Fick en snabb och leverans, bra packerat. Ingen kontakt med kundtjänst.

Skrivet av  Pia Bermsten  - 2017-11-29

Lätt att beställa, snabb leverans . Jag är jättenöjd!

Skrivet av  Marie-Louise Ewerth Lindström  - 2017-11-28

Partyhallen kommer jag allid att tala varmt om. Så underbar kundtjänst alltså!! Varorna levererades efter bara någon dag och var riktigt bra förpackade. Och kontakten med kundtjänst är jätte fin. Superbra service och det märks att ni uppskattar era kunder! Jag har talat varmt om Partyhallen och vi kommer att vara kunder till er långt framöver!

Skrivet av  Andréa Söderlund  - 2017-11-27

Nöjd med min beställning. Otroligt snabb leverans & väldigt bra priser.

Skrivet av  Samira Kazic  - 2017-11-26

Bra kvalité på produkterna och snabb leverans. Bara positivt!!

Skrivet av  Lena Jansson  - 2017-11-24

Mycket bra varor och snabb leverans

Skrivet av  EMMA INGEMANSSON  - 2017-11-24

Varorna kom snabbt. Jag beställde sent på onsdagskvällen och de kom med posten på fredagen =)

Skrivet av  Eva Hjelte Andersson  - 2017-11-23

Snabb leverans.

Skrivet av  Jenni Wahlstrand  - 2017-11-21

Snabb leverans. Produkten motsvarade produktinformationen.

Skrivet av  Sofhie Svensson  - 2017-11-20

Positivt! Snabb leverans, kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Ingela Elisabeth Ingegerd Larsson  - 2017-11-19

Otroligt snabbt levererat och bra paketerat.

Skrivet av  Inga Pihl  - 2017-11-18

Snyggt och välpackat. Snabb leverans, med vanlig posgång. Tack.

Skrivet av  Carita Sundstedt  - 2017-11-17

Snabb leverans efter beställning. Mycket nöjd

Skrivet av  Emma Linnéa Falk  - 2017-11-14

Snabb leverans! Bra pris! Och jättebra produkter . Jag är hel nöjd!

Skrivet av  Andreas Lindström  - 2017-11-14

Super bra har rekommenderat till flera vänner

Skrivet av  Michilin Gabro  - 2017-11-13

En av de bästa webbplatser (shop online) Genom snabb leverans Och trovärdighet