1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 101 - 200

Skrivet av  Emma  - 2021-03-18

Väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Gun  - 2021-03-18

Fick mina varor fort och varan var ordentligt förpackad 👍👏

Skrivet av  Lena  - 2021-03-18

Jättesnabb och bra leverans.

Skrivet av  Paul  - 2021-03-18

Kom snabbt. Mycket bra paketerade.

Skrivet av  Malin  - 2021-03-18

Snabb leverans direkt till dörren.

Skrivet av  Saron  - 2021-03-18

Otroligt snabb service.

Skrivet av  Christian  - 2021-03-16

Snabb leverans på mindre ett dygn så plus för det!!

Skrivet av  Emma  - 2021-03-15

Snabb leverans och. Välpackat!

Skrivet av  Carina  - 2021-03-15

Snabb leverans fick det på 2 dagar. Bra paketerat. Finns inget att klaga på. Har rekommenderat till bekanta.

Skrivet av  Hannelore  - 2021-03-15

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Mari  - 2021-03-15

Varorna levererades snabbt och var hela. Packat i en platt kartong och en extra pappskiva inne i paketet.

Skrivet av  Johan  - 2021-03-15

Snabb leverans 3 dagar. Paketet bra packat.

Skrivet av  Therese  - 2021-03-15

Otroligt snabb och bra leverans

Skrivet av  Annika  - 2021-03-15

De gick fort och smidigt att få varan.

Skrivet av  Madelen  - 2021-03-15

Snabb och smidig leverans. Överlag en väldigt bra upplevelse med partyhallen.se

Skrivet av  Linda  - 2021-03-15

Fick allt inom ett dygn,super snabb leverans 🙂

Skrivet av  Marie  - 2021-03-15

Supersnabb leverans,

Skrivet av  Christina  - 2021-03-15

Otroligt snabb leverans. Bra förpackat. Är helnöjd med allt!

Skrivet av  Lotta  - 2021-03-15

Det gick hur fort som helst. Jag beställde från 5 olika till ett påsk-överraskning till anställda och Partyhallen var snabbast !

Skrivet av  Martina  - 2021-03-15

Snabb frakt och fina produkter 👍

Skrivet av  Marie  - 2021-03-15

Supersnabb leverans,

Skrivet av  Marcus  - 2021-03-15

Klockren service och leverans!

Skrivet av  Könül  - 2021-03-14

Mycket snabb leverans! Paketet kom dagen efter.

Skrivet av  Könül  - 2021-03-14

Mycket snabb leverans! Paketet kom dagen efter.

Skrivet av  kerstin  - 2021-03-14

Snabb leverans och bra att försändelsen kom i brevlådan.

Skrivet av  Sebastian  - 2021-03-14

Dagen efter jag beställde kom varan. Helt suveränt

Skrivet av  Helena  - 2021-03-14

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Bo  - 2021-03-14

Bra hemsida snabb leverans.

Skrivet av  Mari  - 2021-03-14

Snabb leverans! Bra priser.

Skrivet av  Sophia  - 2021-03-14

Jag fick varorna snabbt och de var välpaketerade

Skrivet av  Moa  - 2021-03-14

Jag fick varorna i tid

Skrivet av  Astrid  - 2021-03-14

Snabb leverans och bra priser!

Skrivet av  Yasir  - 2021-03-14

Gick super snabbt

Skrivet av  Arne  - 2021-03-13

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Emma  - 2021-03-13

Bra kvalité och snabb leverans

Skrivet av  Elin  - 2021-03-13

Varorna kom 2 dagar efter beställning och allt var intakt. Bra!

Skrivet av  Martin  - 2021-03-13

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Ulla  - 2021-03-13

Paketet kom på två dagar. Så det var bra

Skrivet av  Rune  - 2021-03-13

Bra pris samt snabb leverans. Många ++++++

Skrivet av  Angelica  - 2021-03-13

Snabb leverans, bra packat

Skrivet av  Josefine  - 2021-03-13

Snabb leverans! Bra produkter! Nöjd med köpet!

Skrivet av  Heléne  - 2021-03-13

Paketet kom i utlovad tid. 👍

Skrivet av  Mona  - 2021-03-13

Kom perfekt i tid!

Skrivet av  Miriam  - 2021-03-13

Snabb leverans & helt okej priser!

Skrivet av  Jenni  - 2021-03-12

Smidig och snabb betalning och leverans. Fick hem allt på bara 2 dagar! Jättenöjd!

Skrivet av  Petra  - 2021-03-12

Snabb leverans!!

Skrivet av  Martin  - 2021-03-12

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Lennart  - 2021-03-12

Allting var bra snabb leverans jätte nöjd

Skrivet av  Kerstin  - 2021-03-12

Snabb leverans allt fint packat. Bra att ni använder Klarna. Tack för god service!

Skrivet av  Krister  - 2021-03-11

Allt kom i tid. Bra emballage.

Skrivet av  Ann  - 2021-03-09

Otrolig snabb leverans och bra förpackat. Mycket nöjd. 👌

Skrivet av  Barbro  - 2021-03-09

Bra. Varorna fint packade och kom snabbt

Skrivet av  sofia  - 2021-03-08

Paketet kom fort och var mycket bra paketerat! Supernöjd.

Skrivet av  anna  - 2021-03-08

fick varorna väldigt snabbt, var bra packat. kan inte bli mer nöjd. kommer handla hos partyhallen igen

Skrivet av  Michael  - 2021-03-07

Snabb leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Camilla  - 2021-03-07

Verkligen supernöjd, enkelt att beställa och snabb leverans. Toppenbra , kommer absolut beställa igen.

Skrivet av  Monica  - 2021-03-07

Mycket snabb leverans Bra packat

Skrivet av  Sofie  - 2021-03-07

Väldigt bra priser och rekordsnabb frakt. Mycket nöjd.

Skrivet av  Åsa  - 2021-03-06

Snabb leverans

Skrivet av  Therese  - 2021-03-06

I helhet nöjd med både leveransen och produkterna.

Skrivet av  Glenn  - 2021-03-06

Sjukt snabbt hanterat och skickat. Under 2 dagar så låg paketet i lådan.

Skrivet av  Katarina  - 2021-03-06

Supernöjd. Snabb leverans och produkterna var som förväntat!

Skrivet av  Malin  - 2021-03-06

Bra packat. Sjuk snabb leverans.

Skrivet av  Marica  - 2021-03-06

Snabbt och enkelt, kan inte bli nöjdare

Skrivet av  Catarina  - 2021-03-05

Bra packat.

Skrivet av  Camilla  - 2021-03-05

Snabb leverens

Skrivet av  Marica  - 2021-03-05

Snabbt och enkelt, kan inte bli nöjdare

Skrivet av  Catarina  - 2021-03-05

Jag fick paketet i tid. Det var bra packat.

Skrivet av  Emil  - 2021-03-05

Snabb leverans och partyhallen såg till att allt i paketet va säkrat!

Skrivet av  Yasir  - 2021-03-03

Gick super snabbt

Skrivet av  Frida  - 2021-03-01

Paketet kom mycket snabbt, och var bra packat.

Skrivet av  Eva  - 2021-03-01

Snabb leverans.

Skrivet av  Helena  - 2021-02-25

Snabb leverans! Superbra

Skrivet av  Hanna  - 2021-02-25

Snabb leverans, väl inpackade varor. Är väldigt nöjd

Skrivet av  Putte  - 2021-02-25

snabb leverans och bra förpackat

Skrivet av  Gustav  - 2021-02-25

Snabbt skickat. Uselt med så hög fraktkostnad att det inte ens lönar sig att skicka tillbaka det.

Skrivet av  Anna  - 2021-02-25

Snabb leverans, bra paketerat. Inget att klaga på! Jag är supernöjd!

Skrivet av  Mariana  - 2021-02-23

Jätte snabb leverans kom på 2 dagar

Skrivet av  Carina  - 2021-02-23

Snabb leverans, hann bara trycka på skicka så låg den på uthämtnings stället. Kan varmt rekommendera era varor o att man har varan på ett par dagar ☺️

Skrivet av  Charlotte  - 2021-02-22

Kom snabbare än förväntat. Paketet välspäckat. Nöjd helt enkelt.

Skrivet av  Jessica  - 2021-02-22

Smidigt att beställa och snabb leverans!

Skrivet av  Yasir  - 2021-02-22

Gick super snabbt

Skrivet av  Margareta  - 2021-02-22

Verkligen snabbt, inget att klaga på.

Skrivet av  Halina  - 2021-02-22

Mycket missnöjd! Beställde 16 februari och har inte fått de än. Det står att leveransen är 1 till 2 dagar. Min dotter hade födelsedag 19 februari och jag blev tvungen att avbryta den planerade festen för att vi inte fick grejerna. Hon blev mycket ledsen.

Skrivet av  Ellinor  - 2021-02-21

Extremt snabb leverans och toppen på alla sätt! Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Yrsa  - 2021-02-21

Snabb leverans.

Skrivet av  Inger  - 2021-02-21

Snabb leverans, enkelt att beställa

Skrivet av  Therese  - 2021-02-20

Fint packat. Snabb leverans. Jätte nöjd.

Skrivet av  Gabrielle  - 2021-02-20

Lever upp till förväntningarna och väldigt snabb leverans!

Skrivet av  Yvonne  - 2021-02-19

Wow det gick ofattbart snabbt!! imponerad! Beställde på morgonen ena dagen, och hämtade ut på Willys dagen efter!! Effektivt!

Skrivet av  Mattias  - 2021-02-19

Perfekt packat, kom fram väldigt snabbt är väldigt nöjd med produkterna.

Skrivet av  Thea  - 2021-02-19

Rekommenderar starkt partyhallen!

Skrivet av  Yasir  - 2021-02-18

Gick super snabbt

Skrivet av  Anna  - 2021-02-18

Hade varorna dagen efter, supersnabbt som vanligt. Har under flera år köpt ballonger, Halloweengrejer mm till kalas och partyn samt all marsipan och sockerpasta till figurtårtor från partyhallen, det är bra kvalitet, otroligt snabba leveranser och de få gånger jag haft problem har det varit snabba lösningar och trevligt bemötande. Stort tack, kommer fortsätta handla hos er och kan varmt rekommendera er//Anna

Skrivet av  Christina  - 2021-02-18

Snabb leverans!

Skrivet av  Haris  - 2021-02-18

Bra leverans tid,fin packat.

Skrivet av  Catrin  - 2021-02-18

Snabbt och enkelt - inget att klaga på

Skrivet av  Linda  - 2021-02-18

Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Iris  - 2021-02-17

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Linda  - 2021-02-17

Mina varor kom dagen efter jag beställt dom, väl packade