1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 101 - 200

Skrivet av  Therese  - 2019-04-07

Bra webbsida, snabb leverans. Jag är nöjd!

Skrivet av  GAbriella  - 2019-04-06

Super smidigt, fick min leverans efter 1 dag!

Skrivet av  Eva  - 2019-04-06

Snabb leverans. Bra förpackat, inget att klaga på.

Skrivet av  Monika  - 2019-04-06

Jättesnabb leverans. Nöjd med hela köp.

Skrivet av  Susanne  - 2019-04-06

Supersnabb leverans allt var tilk belåtenhet

Skrivet av  Jens  - 2019-03-22

Snabbt, enkelt och prisvärt.

Skrivet av  Jessica  - 2019-03-22

Ok utbud, bra pris. Snabb leverans och lätt att genomföra köpet

Skrivet av  Jeanette  - 2019-03-20

Jag kommer defenitivt att handla där igen. Beställde och fick varorna dagen efter! Dom löste t.o.m att stoppa packningen av mitt paket då sambon plötsligt ville ha en hatt han med. så vi slapp dubbla frakt avgifter. bra jobbat! Trevlig kundtjänst. fina grejer.Paketet var bra packat med papper runt istället för all bubbelplast som man brukar få. så jag förmodar att miljötänket finns med på agendan.

Skrivet av  Karin  - 2019-03-19

Ja gick snabbt och var välpackat.

Skrivet av  Susanne  - 2019-03-18

Kommer verkligen handla där igen. Produkterna var superbra över lag. Priserna var lite lägre. Bra om man har fler barn att köpa till ;))

Skrivet av  Tomas  - 2019-03-17

Snabb leverans och kom vid rätt tidpunkt så jag kunde hålla det hemligt. Bra packat och inget onödigt stort paket. Klimatsmart.

Skrivet av  Agneta  - 2019-03-17

Fick varorna jättesnabbt och bra packat

Skrivet av  Åsa  - 2019-03-17

Snabb leverans! Välemballerat. Mycket bra.

Skrivet av  Josefine  - 2019-03-17

Helt klart bäst på att frakta fort, fick varorna inom 24 timmar

Skrivet av  Jane  - 2019-03-16

Det var jätte snabb leverans. Varorna var packade bra.

Skrivet av  Kajsa  - 2019-03-15

Varorna kom snabbt och smidigt hem!

Skrivet av  Maria  - 2019-03-15

Snabb leverans, lätt att beställa, stort utbud, bra priser!

Skrivet av  Sari  - 2019-03-15

Varorna kom efter bara 2 dagar, smidigt!

Skrivet av  Trinidad  - 2019-03-10

Rekommenderar att beställa från Partyhallen.

Skrivet av  Anna  - 2019-03-10

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Seher  - 2019-03-10

Mycket snabb leverans och allt jag beställde fanns med! Rekommenderar starkt att beställa härifrån.

Skrivet av  Katarina  - 2019-03-10

Fick vad jag beställde, allt var fint. Supersnabb leverans (beställde tisdagsförmiddag, kunde hämta ut paketet onsdag!).

Skrivet av  Julia  - 2019-03-09

Fick varorna jättesnabbt och vi är nöjda med allt.

Skrivet av  Michael  - 2019-03-09

Av oss får ni 5 stjärnor för mycket snabb leverans. mycket bra varor och ett jättesortiment👍bara att 👏👏vi återkommer Mvh Micke o Marie Creutz

Skrivet av  Rebecka  - 2019-03-08

Väldigt snabb leverans och bra fina produkter. Jag är väldigt nöjd och har varit det vid tidigare beställningar också👍

Skrivet av  Camilla  - 2019-03-04

Paketet var välinpackat och kom redan dagen efter beställning!

Skrivet av  Marianne  - 2019-03-04

Mycket snabb leverans, bra packat. Rekommenderas att handla fraån.

Skrivet av  Torbjörn  - 2019-03-03

Varan kom blixtsnabbt. Två dagar från beställning är ett prydligt och välinpackat paket hemma hos mig.

Skrivet av  Paola  - 2019-03-03

Jätte bra paketerat och super snabbt leverans.

Skrivet av  Karin  - 2019-03-02

Snabbaste leveransen jag vart med om, beställde 15.30 en tisdag och vid 13-tiden på onsdagen fick jag sms om att jag kunde hämta ut det jag köpt

Skrivet av  Sandra  - 2019-02-23

Snabbaste leverans jag varit med om! Super nöjd med alla produkter! Här kommer jag handla igen och rekommendera!

Skrivet av  Camilla  - 2019-02-23

Otroligt snabb leverans och varorna var precis vad jag förväntade mig.

Skrivet av  Caroline  - 2019-02-22

Fntastiskt bemötande! Jag fick ringa och ändra beställningen då jag råkade köpa för få, han i telefon ändrade och ordnade det enkelt och snabbt!

Skrivet av  Anna-Lena  - 2019-02-20

Jättebra å snabb leverans!

Skrivet av  Carl-mikael  - 2019-02-19

Billiga produkter och trevlig personal men skulle uppskatta om det stod alla åldergränser på dom produkter som är tex 18 års gräns på

Skrivet av  Gunnel  - 2019-02-17

Snabb leverans o bra packat,väntar på räkningen nu.

Skrivet av  Linda  - 2019-02-17

Jättebra grejjer o snabb leverans! Blir och handla mer gånger av er!:)

Skrivet av  Annelie  - 2019-02-17

Väldigt snabb leverans och bra packat.

Skrivet av  Lisa  - 2019-02-17

Sjukt snabb leverans (dagen efter beställning)

Skrivet av  Carola  - 2019-02-17

Jättebra butik. Snabb leverans och säkert packade varor!

Skrivet av  Lisa  - 2019-02-17

Perfekt! Supersnabb leverans.

Skrivet av  Johanna  - 2019-02-16

Snabb leverans och bra utbud

Skrivet av  Sebastian  - 2019-02-16

Ordern var hur smidig som helst, leveransen tog en dag vilket är helt sjukt. Paketet var även bra packat. 10/10

Skrivet av  Jennifer  - 2019-02-03

Varorna kom på 1 dag, väldigt bra packat

Skrivet av  Muemen  - 2019-02-03

Superbra o snabb service

Skrivet av  Marja-Liisa  - 2019-02-03

Jättesnabbt leverans 😊

Skrivet av  Märta  - 2019-02-02

Supersnabb frakt, paketet väldigt bra och kompakt packat utan massa onödigt förpackning

Skrivet av  Jessica  - 2019-02-02

Snabb leverans. Lite tillknycklat paket.

Skrivet av  Elinor  - 2019-02-02

Super snabb leverans. Fick varorna på mindre än 23 timmar från det jag hade beställt. Allt var super bra packat. Kommer absolut o beställa igen👍🏼

Skrivet av  Hilde  - 2019-02-01

Snabb leverans och inget krångel!

Skrivet av  Jenny  - 2019-02-01

Gick snabbt och enkelt

Skrivet av  Erika  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt, väl förpackat

Skrivet av  Marwa  - 2019-02-01

snabb leveranstid, min dotter är jätte glad

Skrivet av  David  - 2019-02-01

Varorna kom snabbt.Var bra packat i en liten låda

Skrivet av  rebecca  - 2019-02-01

Supersnabb leverans! Rekommenderas verkligen :)

Skrivet av  Victoria  - 2019-01-30

Jag fick paket i tid

Skrivet av  Katrin  - 2019-01-28

Smidigt att beställa och varorna kom hem snabbt, tog endast 2 dagar!

Skrivet av  Aija  - 2019-01-28

Lätt att hitta det jag sökte och vilken snabb leverans det var. Passade mig utmärkt eftersom jag var lite sent ute.

Skrivet av  Rebecca  - 2019-01-28

Jag fick mitt paket snabbt levererat, så bra!!

Skrivet av  Pernilla  - 2019-01-28

Varan kom i tid, snabb leverans.

Skrivet av  Sameer  - 2019-01-28

Otroligt snabbt leverans

Skrivet av  Viktor  - 2019-01-27

Min beställning kom dagen därpå vilket är så fint. Varorna var bra packade

Skrivet av  Annelie  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.

Skrivet av  Sofia  - 2019-01-15

Ja alltså beställde på fredagen och de kom pp måndag, gryymt!!!

Skrivet av  Alexandra  - 2019-01-14

Dessa saker beställdes sent, då vi insåg att det skulle bli fler gäster på kalaset än vi räknat med. Lätt panik, men två dagar senare kunde vi hämta ut paketet! Så bra!

Skrivet av  Gun  - 2019-01-14

Trevlig och lättorienterad sida. Ni har många fina prylar. Leveransen kom supersnabbt. Alla artiklarna var till belåtenhet och motsvarade förväntningarna. TACK!

Skrivet av  shahad  - 2019-01-14

Varan kom i tid det tog en dag bara. Den var bra skick och packat bra.

Skrivet av  Lisette  - 2019-01-07

Supersnabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Elsa  - 2019-01-07

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Zekiye  - 2019-01-07

Vi fik paketet nästa dag så snabb det var!!

Skrivet av  Maja  - 2019-01-07

Jättefina produkter och snabb leverans!

Skrivet av  Eva  - 2019-01-07

Bra. HIttade lätt det jag sökte. Dräkten kom snabbt.

Skrivet av  Hanna  - 2019-01-06

Jag var ute lite i sista minuten med att beställa saker till min dotters kalas och jag fick ordern redan dagen efter! Fina saker och snabb leverans, att kalaset sedan blev lyckat gör det hela bara ännu bättre. :)

Skrivet av  Lena  - 2019-01-06

Varan var i perfekt skick och levererades enligt utlovat datum.

Skrivet av  Jonathan  - 2019-01-06

Extremt snabb leverans! Är helnöjd med min beställning :)

Skrivet av  Anna-Carin  - 2019-01-06

Snabb leverans, bra packat. Är helt nöjd med mina varor. Tack och god fortsättning det nya året🙂

Skrivet av  Jennifer  - 2019-01-06

Jättesnabba leveranser som alltid och man får alltid exakt det som man har beställt! Aldrig varit ett misstag

Skrivet av  Tobias  - 2019-01-06

Snabb leverans, fick den dagen efter beställning.

Skrivet av  Dragica  - 2019-01-06

Det gick väldigt fort, fick varorna dagen efter jag hade beställt

Skrivet av  Eva  - 2018-12-26

Mycket nöjd med allt och vilken snabb order det var nog det snabbaste jag varit med om. Väl inslaget absolut inget att klaga på.

Skrivet av  Petra  - 2018-12-26

Snabb leverans trots att det var helgdagar! Det kan man kalla bra service.

Skrivet av  Ulf  - 2018-12-25

Allt var topp 👍 Kan rekkomendera denna sajt för andra 😄🏃🏼‍♂️.

Skrivet av  Caroline  - 2018-12-17

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Karin  - 2018-12-17

Snabb leverans och bra packat. Allt har funkat bra!

Skrivet av  Fatima  - 2018-12-17

Supersnabb frakt, fick min order nästa dag!

Skrivet av  Anna-Klara  - 2018-12-17

Riktigt snabb leverans och är generellt nöjd över produkterna jag köpte. Kvällen blev en succe!

Skrivet av  jens  - 2018-12-17

fick grejerna på 1,5 dag. gick jätte fort.