Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 101 - 200

Skrivet av  Annelie Norborg  - 2019-01-27

Jätte snabb leverans och vi är nöjda över lag med det vi beställde.

Skrivet av  Saly Youssef  - 2019-01-20

Jätte bra leveranstid. Fick varorna dagen efter jag hade lagt beställningen. Jätte snabb leverans

Skrivet av  Mary Jane Johansson  - 2019-01-20

Varan kom i tid och paketet var bra packat.

Skrivet av  Kitty Ekstrand  - 2019-01-19

Väldigt snabb leverans. Bra paketerat. Supernöjd😁

Skrivet av  Johannes Eurenius  - 2019-01-19

Yes fick varorna i tid. 5/5

Skrivet av  Sophia Stafås  - 2019-01-19

Leveransen var snabb och välpackiterat

Skrivet av  Lisa Blidby  - 2019-01-19

Fick varorna efter 2 dagar! Snabbt och smidigt.

Skrivet av  Lena Nyberg  - 2019-01-19

Snabb leverans. Bra förpackning. Kommer att handla fler gånger från Partyhallen.. 🤗

Skrivet av  Isabella Pettersson  - 2019-01-19

Supersnabb leverans! Beställde på eftermiddagen och mitt paket kom redan dagen därpå!

Skrivet av  Moa Widerström  - 2019-01-18

Bra paketerat och mycket snabb leverans. Jag kommer besöka er hemsida vid fler tillfällen.

Skrivet av  veronica Ek  - 2019-01-18

Som vanligt alltid jättenöjd. En näthandel jag alltid beställer ifrån när jag behöver tillbehör till min bakning. Stort utval av produkter & färger. Jag beställer snart igen! 5/5 stjärnor !!

Skrivet av  Sanela Ramic  - 2019-01-18

Tack varorna kom i tid paketet var jätte bra packad en stor tumme upp för den

Skrivet av  Fredrik Nilsson  - 2019-01-17

Snabb leverans utan konstigheter

Skrivet av  Stellan Sandén  - 2019-01-15

Lätt att beställa. Snabb leverans. Har inget mer att önska.

Skrivet av  Sofia Skoglund  - 2019-01-15

Ja alltså beställde på fredagen och de kom pp måndag, gryymt!!!

Skrivet av  Alexandra Rodriguez  - 2019-01-14

Dessa saker beställdes sent, då vi insåg att det skulle bli fler gäster på kalaset än vi räknat med. Lätt panik, men två dagar senare kunde vi hämta ut paketet! Så bra!

Skrivet av  Gun Carina Ros-Mari Bengtsson  - 2019-01-14

Trevlig och lättorienterad sida. Ni har många fina prylar. Leveransen kom supersnabbt. Alla artiklarna var till belåtenhet och motsvarade förväntningarna. TACK!

Skrivet av  shahad AL-fahdawi  - 2019-01-14

Varan kom i tid det tog en dag bara. Den var bra skick och packat bra.

Skrivet av  Lisette Gabriella Clewåker  - 2019-01-07

Supersnabb leverans, bra paketerat!

Skrivet av  Elsa Björkman  - 2019-01-07

Otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Zekiye Gölcük  - 2019-01-07

Vi fik paketet nästa dag så snabb det var!!

Skrivet av  Maja Bergfeldt  - 2019-01-07

Jättefina produkter och snabb leverans!

Skrivet av  Eva Carlsson  - 2019-01-07

Bra. HIttade lätt det jag sökte. Dräkten kom snabbt.

Skrivet av  Hanna Sjöström  - 2019-01-06

Jag var ute lite i sista minuten med att beställa saker till min dotters kalas och jag fick ordern redan dagen efter! Fina saker och snabb leverans, att kalaset sedan blev lyckat gör det hela bara ännu bättre. :)

Skrivet av  Lena Hansson  - 2019-01-06

Varan var i perfekt skick och levererades enligt utlovat datum.

Skrivet av  Jonathan Wallander  - 2019-01-06

Extremt snabb leverans! Är helnöjd med min beställning :)

Skrivet av  Anna-Carin Bergman  - 2019-01-06

Snabb leverans, bra packat. Är helt nöjd med mina varor. Tack och god fortsättning det nya året🙂

Skrivet av  Jennifer Ellus  - 2019-01-06

Jättesnabba leveranser som alltid och man får alltid exakt det som man har beställt! Aldrig varit ett misstag

Skrivet av  Tobias Jawmyr  - 2019-01-06

Snabb leverans, fick den dagen efter beställning.

Skrivet av  Dragica Dragojevic  - 2019-01-06

Det gick väldigt fort, fick varorna dagen efter jag hade beställt

Skrivet av  Eva Ann-Christin Jönsson  - 2018-12-26

Mycket nöjd med allt och vilken snabb order det var nog det snabbaste jag varit med om. Väl inslaget absolut inget att klaga på.

Skrivet av  Petra Magnusson  - 2018-12-26

Snabb leverans trots att det var helgdagar! Det kan man kalla bra service.

Skrivet av  Ulf Nydahl  - 2018-12-25

Allt var topp 👍 Kan rekkomendera denna sajt för andra 😄🏃🏼‍♂️.

Skrivet av  Caroline Resebo  - 2018-12-17

Varorna kom snabbt!

Skrivet av  Karin Elisabet Gråberg  - 2018-12-17

Snabb leverans och bra packat. Allt har funkat bra!

Skrivet av  Fatima Sellberg  - 2018-12-17

Supersnabb frakt, fick min order nästa dag!

Skrivet av  Anna-Klara Nilsson  - 2018-12-17

Riktigt snabb leverans och är generellt nöjd över produkterna jag köpte. Kvällen blev en succe!

Skrivet av  jens skågeby  - 2018-12-17

fick grejerna på 1,5 dag. gick jätte fort.

Skrivet av  Johan Andersson  - 2018-12-16

Snabba leverans trots juletid

Skrivet av  fabian plejbo  - 2018-12-16

1 dag frakt

Skrivet av  Eva Karlsson  - 2018-12-16

Bra snabbt enkelt med hela beställningen

Skrivet av  Christina Mårtensson  - 2018-11-25

Toppen! Blixtsnabb leverans 👍🏻👍🏻

Skrivet av  Kim Sundqvist  - 2018-11-25

Supersnabb frakt! 👍

Skrivet av  Ida Forsback  - 2018-11-25

Extremt snabb leverans! Beställde på onsdag eftermiddag och dem var här på fredagen

Skrivet av  Axel Saletti Grill  - 2018-11-25

Snabba på att plocka ihop och skicka

Skrivet av  Kristina Jansson  - 2018-11-25

Bra priser och supersnabb leverans.

Skrivet av  Karin Andersson Modiggård  - 2018-11-25

Helt fantastiskt! Aldrig varit med om en så snabb leverans! Kommer definitivt handla hos er igen:)

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Det är första gången jag handlar från partyhallen och jag är SÅ nöjd! Jag kommer att rekommendera butiken till mina vänner! Bra utbud, fantastiskt snabb leverans och produkter av mycket god kvalitet, till ett mycket bra pris!

Skrivet av  Elin Thelberg  - 2018-11-24

Supersnabb leverans och prylar till bra pris

Skrivet av  Aurora Lundqvist  - 2018-11-24

Mycket bra företag! Beställde ena dagen före 14, hade allt redan nästa dag! Allt håller mycket god kvalitet och det var omsorgsfullt packat! 5/5 stjärnor!

Skrivet av  Jenny Ann-Sofie Kjellberg  - 2018-11-23

Mycket trevlig kommer säkert att beställa fler saker hos er. Det gick snabbt att få varorna.

Skrivet av  Bengt Nordblom  - 2018-11-23

Varorna kom i tid och var bra förpackade i lämpligt förpackningsmaterial. tusen tack! Bengt nordblom

Skrivet av  Marie Frisk  - 2018-11-23

Verkligen positivt överraskad! Snabb leverans och hög kvalitet på kläderna!

Skrivet av  Josefine Messelt  - 2018-11-23

Jag fick varorna snabbare än jag någonsin kunnat förvänta, allt motsvarade mina förväntningar och jag kommer garanterat beställa mer vid nästa tårtbak och kalas!

Skrivet av  Markku Till  - 2018-11-12

Suveränt, snabb leverans och produktbeskrivning stämde.

Skrivet av  Madelaine Hallbäck  - 2018-11-11

Fick packutrymmen mycket snabbt och det var inget att klaga på! 👍👍👍

Skrivet av  Susanne Elgeblad  - 2018-11-11

Snabb leverans.

Skrivet av  Christine Andersson  - 2018-11-11

Leverans både sabbt och smidigt 👏👏👏

Skrivet av  Ensari Turan  - 2018-11-11

Leverans inom en dag och väldigt god service från personalen som hjälpte till vid en felbeställning. Oroligt nöjd!

Skrivet av  Malva Medin  - 2018-11-10

Fick varorna supersnabbt och allt gick så smidigt!

Skrivet av  Elisabet Westrin  - 2018-11-10

Snabb leverans. Snabb kontakt via mail vid retur.

Skrivet av  Zsuzsanna Fabian  - 2018-11-02

Bra produkter och otroligt snabb leverans

Skrivet av  Klaes Vilhelmsson  - 2018-11-02

Snabb service. Bra och trevlig hemsida. Lätt att finna de man söker.

Skrivet av  Hanna Olin Andersson  - 2018-11-02

Snabb leverans. Lite bättre grejer än väntat. Bra packat! Ingen kontakt med kundtjänst behövdes, nöjd!

Skrivet av  Karin Rydell  - 2018-11-02

Tumme upp - snabbt och effektivt!

Skrivet av  Madelen Karlsson  - 2018-11-02

Fick mina varor supersnappt

Skrivet av  Celia Ahlström Söderling  - 2018-11-02

Jättebra service och kontakt, allt fungerade jättebra och storleksbytet var väldigt smidigt och trevligt bemött.

Skrivet av  Cornelia Hedendahl  - 2018-11-02

Snabb leverans men synd att varorna inte levde upp till förväntningarna.

Skrivet av  Linnéa Holmberg  - 2018-11-02

Bra, bra paketerat, inget att anmärka på

Skrivet av  Lisbeth Anabalon  - 2018-11-01

Mycket snabb leverans och allt bra packad ner

Skrivet av  Mikael Norberg  - 2018-10-23

Lätt att hitta på sidan. Snabb leverans och väl paketerat paket. Tummen upp helt enkelt 👍

Skrivet av  Helena Hedquist  - 2018-10-14

Mitt samlade intryck är mycket bra. Varorna kom i tid och var väl förpackade. (Har inte varit i kontakt med kundtjänst)

Skrivet av  Maria Undemo  - 2018-10-13

Lätt att beställa, snabb leverans och paketet var bra packat.

Skrivet av  Pernilla Nordstedt  - 2018-10-13

Super snabbt leverans! Lade min beställning på kvällen och nästa morgon var den packad. Och rimliga priser

Skrivet av  Elisabeth Nordin  - 2018-10-12

Helnöjd med hela beställningen! Smidigt att beställa på nätet, varorna kommer snabbt!

Skrivet av  Emily Örvill  - 2018-09-24

supersnabb leverans!

Skrivet av  Lasse Lehtonen  - 2018-09-24

Kom som lovat i tid och välpackat behövdes ingen kundtjänst kontakt

Skrivet av  Carola Turesson  - 2018-09-24

Toppen! allt jag behövde fanns till min sons blixten mcqueen kalas. Och bra priser. Tusen tack.

Skrivet av  Lina Otto  - 2018-09-23

Snabb frakt, fint packat, fina varor, enkel hemsida 👌🏼

Skrivet av  Mia Levander  - 2018-09-23

Smidig webbutik & Snabb leverans. Tummen upp!

Skrivet av  Pia Marie Fager  - 2018-09-16

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Alexander Topalian  - 2018-09-16

Jag beställde innan kl 16:00 så jag fick den nästa dag riktigt bra gjort av er och postnord

Skrivet av  Angelica Eriksson  - 2018-09-15

Otroligt snabb leverans. Beställde i onsdags morse hade paketet hemma på torsdagen. Va bra storlek på sakerna jag beställde. Inte för smått.

Skrivet av  Barbro Jeppsson  - 2018-09-15

Varorna kom väldigt snabbt (snabbare än utlovat). Bra paketerade. Enkelt att betala med Klarna. Kommer att besöka er webshop fler gånger. Detta va första gången ja handlade hos er.

Skrivet av  Fatih Arikan  - 2018-09-11

Fick mycket snabbt leverans fin packat, personalens kundbemötande var jätte trevliga och välkomnande som man önskade. Blev jätte tacksam för grabbarna 👏👍👍

Skrivet av  Anita Jakobsson  - 2018-09-09

Mycket snabbt expedierat, och väl inslaget.Bara plus

Skrivet av  Eva Barrklev  - 2018-09-09

Paketet kom dagen efter beställningen och allt var i jättefint skick. Rekommenderar verkligen Partyhallen!

Skrivet av  Elisabeth Göransson  - 2018-09-08

Blixtsnabb leverans. Toppen att kunna hämta på plats. Oerhört bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal.

Skrivet av  Lisa Therése Karlsson  - 2018-09-07

Packetet var väl förpackat och det kom fram i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Gunilla Nilsson  - 2018-09-01

Snabb leverans o supernöjd med varorna

Skrivet av  Lena Nilsson  - 2018-09-01

En butik som jag verkligen tänker rekommendera för sin bra priser och den snabba leveransen. Bra packeterat . Kan inte bli bättre . 👍🏻

Skrivet av  Martin Brage  - 2018-09-01

Bra packat, snabb leverans. Proffsigt intryck. Jag kan rekommendera er butik.

Skrivet av  Else-marieElse Hedlund  - 2018-09-01

Snabbaste leveransen jag varit med om👍 Beställde måndag och varorna var hos mig redan tisdag nästa dag.

Skrivet av  Lina Blomér  - 2018-08-24

Toppen! Enkelt att beställa, snabb leverans & allt uppfyllde förväntningarna!

Skrivet av  Anja Ekstrand  - 2018-08-24

Lysande leverans supersnabbt fick varorna dagen efter beställning Verkligen suveränt!!!

Skrivet av  Solveig Nilsson  - 2018-08-21

Jättesnabb leverans och varorna var bra packeterade.

Skrivet av  Dusica Grozdanovic  - 2018-08-13

Fick paketet dagen efter jag beställt, snabb leverans blev väldigt nöjd med alla produkter och fick det till ett bra pris.

Skrivet av  Gunilla Gallenius  - 2018-08-12

Paketet jättebra, Och varan kom dan efter beställningen, helt otroligt bra, kan ju inte gå snabbare.

Skrivet av  Fernando Campos Sanchez  - 2018-08-12

Jättenöjd! Bra produkter har alltid fått produkterna dagen efter! Happy-customer!

Skrivet av  Linda Falkenberg Åhfelt  - 2018-08-12

Otroligt snabb leverans och fina prudukter.