Kundomdömen

930 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 301 - 400

Skrivet av  Anna Rostrand  - 2017-05-06

Fantastiskt snabb leverans, bra packat och mailkontakt. Partyt kan börja!

Skrivet av  Amanda Berggren Andersson  - 2017-05-06

allt fungerade bra, fick varorna när jag skulle få dom, välpackat, tummen upp.

Skrivet av  Louise Birgitta Kristina Jonsson  - 2017-05-06

Snabb frakt, vilket passade bra när jag beställde med kort varsel.

Skrivet av  Joakim Wiik  - 2017-05-02

Snabb leverans. Två dagar som utlovat. Bra pris.

Skrivet av  Anna Caroline Rudolfsson  - 2017-05-01

Varorna kom i tid o paketet var välbehållet! Webbsidan var lätt att beställa ifrån samt lätt o smidigt att betala fakturan via mobilen.

Skrivet av  Sevan Josefsson  - 2017-04-28

Fantastisk Mycket snabb leverans Bra service Tydlig hemsida

Skrivet av  Camilla Kihlén  - 2017-04-24

Mindre än 24 timmmar efter beställning kom mina glas, perfekt!

Skrivet av  Marie Ekström  - 2017-04-24

Är det här världsrekord? Tryckte på 'skicka order' 19/4 kl. 18.59, fick sms 21/4 kl. 12.13 att hämta ut paket, 41 timmar, bra jobbat, välpackat paket, kommer att shoppa mer grejer hos er

Skrivet av  Ingvar Winbo  - 2017-04-23

Varorna kom överraskande snabbt och uppfyllde mina förväntningar

Skrivet av  Elin Elfström  - 2017-04-23

Orroligt snabb leverans! Bra priser! Helt perfekt!

Skrivet av  Hanna Johannesson  - 2017-04-09

Jättebra och snabb leverans, är nöjd med allt jag fått hem. Alla produkter kommer bli kanon till min student och pryda mitt hem :)

Skrivet av  Emelie Malmberg  - 2017-04-09

Varorna levererades så himla fort så leveranstiden var helt klart den bästa någonsin!! Stor tumme upp för det :) Paketet var väl packat och genomtänkt. Babyshowern blir av i slutet av april, skickar gärna bilder då om det skulle viljas. Återigen, tack!!

Skrivet av  Jenny Fälth  - 2017-04-09

Varorna kom jättesnabbt!! Beställde verkligen i sista minuten och den kom tills jag behövde ha varorna. Super!

Skrivet av  Mersiha Kuckovic  - 2017-04-09

Jag fick varorna dagen efter 🖒🖒🖒🖒🖒🖒

Skrivet av  Maria Susa  - 2017-04-03

Helt fantastiskt snabb leverans och i bra emballage!! Beställde kl: 14.00 och hade varorna dagen efter! Har beställt flera gånger härifrån och alltid lika snabba! Smidigt att beställa på hemsidan också!

Skrivet av  Veronica Ek  - 2017-04-03

Bra och prisvärda produkter som kom med snabb leverans. Välpackat och bra inslaget i kartong vid leveransen. Härifrån kommer jag fortsätta köpa mina produkter inför bakverk. Rekommenderas !!

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-04-02

Fick varorna snabbare än jag trott. Allt toppen!

Skrivet av  Elmina Fredriksson  - 2017-04-02

Supersnabb leverans! Bor i norra Norrland och paketet kom fram dagen efter beställning

Skrivet av  Saida Patel  - 2017-04-01

Tummen upp på alla punkter!! 👍🏼

Skrivet av  Anna Erica Lundin  - 2017-03-31

Bra packat. Tog endast 1 dag att få varorna så kanon. Allt var helt vid leveransen.

Skrivet av  Malin Isaksson Larsson  - 2017-03-29

Allt fungerade utmärkt

Skrivet av  Alexandra Hast  - 2017-03-20

Jag gjorde min beställning på torsdagen och fick varorna dagen efter! Supersnabb leverans. Är helnöjd med servicen, rekommenderar att beställa härifrån.

Skrivet av  Sandra Adolfsson  - 2017-03-20

Snabb och smidig leverans, toppen när man är ute i sista sekunden!

Skrivet av  Emelie Batista  - 2017-03-17

Extremt bra leverans och service beställde det dagen innan och fick paket dagen efteråt. Riktigt nöjd! Paketet var bra packat ej för stort, samtidigt välpackat. Här har ni hittat en kund som kommer att vara er trogen!

Skrivet av  Emina Sela  - 2017-03-16

Varorna skickdes så snabbt! redan dagen efter. jag är väldigt nöjd och kommer säkert helt definitivt köpa fler produker via hemsidan. Tummen upp!

Skrivet av  Emelie Lannersund  - 2017-03-15

Perfekt smärtfritt och toppen stort sortiment enkelt att handla och hämta

Skrivet av  Lovisa Malmlöv  - 2017-03-14

Snabb leverans. Bra förpackat. Toppen helt enkelt!

Skrivet av  Lina Backman  - 2017-03-14

Jätte bra service och trevlig personal när man ringde. Kommer definitivt beställa där igen! Snabb frakt och bra packat! Ni är värda 5 stjärnor

Skrivet av  Wendela Kallstenius Almgren  - 2017-03-13

Bra service från kundtjänst! Väldigt snabb och pålitlig leverans och allt var med och bra packat. Vi är nöjda!

Skrivet av  Jennifer Gustafsson  - 2017-03-11

fick varorna i tid, det var perfekt packat, kunde int vart nöjdare. Allt gick smidigt och snabbt och jag fick varorna i tid.

Skrivet av  Shelley Moene  - 2017-03-11

Tack för att ni har så mycket att välja på sitta hemma och beställa istället för att springa runt i en massa affärer, nöjd med allt och det var snabb leverans. Shelley

Skrivet av  Altynai Abdyldaeva  - 2017-03-06

Bra kvalitet på fina varor och så snabbt leverans! 10 poäng av 10!!! Fick varorna på 2 dagar och de var packad ordentligt. Tusen tack!

Skrivet av  Rahel Tesfay  - 2017-03-06

Jätte bra service & kundbemötande! Rekommenderade er till en vän som valde att. Eställa hos er och det blev något krångel med leveransen, men ni löste det galant! Vi båda är förvånade hur bra ni löste det! Inte sista gången jag beställer hos er och kommer att fortsätta rekommendera er till vänner! 10/10!

Skrivet av  Annacarin Lönnborn  - 2017-03-05

Leveranstiden var den största överraskningen. Kunde inte hitta klubban i någon affär. Skulle på kalas på fredagen, beställde på onsdagen och fick varan på torsdagen. Bra packad i kartong. Toppen. Tack!

Skrivet av  Sofia Göransson  - 2017-03-05

Snabb, bra och smidig leverans. Både leverans och produkter var som utlovat.

Skrivet av  Erika Lagerblad  - 2017-03-04

Super snabb leverans. Jag fick varorna dagen efter min beställning. Fraktkostnaden var inte för hög och välpackat paket. Jag kommer handla ifrån er fler gånger.

Skrivet av  Hanna Ahl  - 2017-03-03

Väldigt bra packeterat och jag fick paketet på knappt 24 timmar så det var extremt bra leverans!

Skrivet av  Ulrica Arvidsson  - 2017-03-03

Allt var bara bra med frakt, snabbhet osv

Skrivet av  Enisa Spahic  - 2017-03-02

Hej Jag fick mina varor i tid och jättenöjd!! Paketet var bra packat och fick också listan på varor som jag har beställt så nöjd,nöjd super nöjd 😉😉

Skrivet av  Timmi Modari  - 2017-03-02

Snabb leverans. Inga problem alls. Bra paketerat.

Skrivet av  Rubi Abilia Tapia Ochoa  - 2017-02-28

Är supernöjd över hur smidigt det gick och att jag kunde hämta ut dom samma dag i Årsta då jag var ute i sista minut. Sen även med klarna betalningen. Köper nog här igen till nästa kalas

Skrivet av  Emelie Gustafsson  - 2017-02-28

Supernöjd med allt, fick leverans dagen efter och allt jag beställt var bra kvalitet på!

Skrivet av  Linda Waltersson  - 2017-02-27

Ett mkt bra intryck av min beställning. Paketet kom inom ramen av utsatt tid och varorna höll mkt god kvalitet. Och det viktigaste av allt var att de 17 barn som åt av tårtorna klädda med sockerpasta och oblat var mkt nöjda :)

Skrivet av  Ann-Marie (Mia) Sandberg  - 2017-02-25

Väldigt bra med så snabb leverans. Jag är mycket nljd

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-02-23

Fick allt i tid, allt var förpackat bra, allt gick väldigt smidigt!

Skrivet av  David Högberg  - 2017-02-23

Världsklass!

Skrivet av  Lena Wiberg  - 2017-02-21

Snabb leverans och bra sida att beställa ifrån.

Skrivet av  Sofie Axelsson  - 2017-02-21

Snabb leverans och jag kommer definitivt beställa hos er igen, tack!

Skrivet av  Triva Baro  - 2017-02-20

Ja jag fått de i tid packat bra

Skrivet av  Cleidimar Penha Souza  - 2017-02-20

Varor kom i tid och allt var bra.

Skrivet av  Jörgen Larm  - 2017-02-20

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Kajza Sundgren  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans, kom redan dagen efter jag beställt👍 Mycket trevlig och snabb kundtjänst! Kommer absolut beställa av er fler gånger!

Skrivet av  Madelene Djupenström  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans. Alla varor var med och ingen kontakt med kundtjänst behövdes.

Skrivet av  Anna Maria Eriksson  - 2017-02-14

Så enkelt och lätt att beställa och varorna kom nästa dag....

Skrivet av  Andreas Malmqvist  - 2017-02-14

Jättebra! Snabb leverans, beställde på onsdag och hade det på fredag. Kundtjänst svarade sent på en kväll inom en timme. Jättebra företag! Kommer beställa mer i framtiden. :)

Skrivet av  Ikram Boujrad  - 2017-02-09

Ja tycker att det är bra intryck bra pris. Snabb leverans

Skrivet av  Tetiana Laudon  - 2017-02-07

Leveransen var supersnabb och allt kom i gott skick samt väl förpackat

Skrivet av  Amanda Sepulveda  - 2017-02-06

Älskar allt vi köpte hos er ! Är super nöjd och kommer handla till nästa kalas hos er igen !

Skrivet av  Kerstin Lövgren  - 2017-02-03

Snabb leverans allt var med och i bra skick. Jag är imponerad av hela ert upplägg, kommer handla fler gånger och även rekommendera er till andra. Tack

Skrivet av  Conny Andersson  - 2017-02-03

Snabb leverans. Bra priser ! 👍👍👍👍👍 Fem tummar av fem

Skrivet av  Linda Håkansson  - 2017-02-03

Jag tycker att ni var kanon. Jag skrev ett mail. Till kundtjänst och ville ändra min beställning. I tron om att det inte skulle gå. Men ni löste det direkt till mig. Helt underbart bemötande. Guld värt och det gör att man kommer handla hos er fler gånger!! Tack för fantastisk service👍 Linda

Skrivet av  Sofie Helmersson  - 2017-02-03

Oerhört snabbt levererat, suveränt!

Skrivet av  Kristina Kouroutzidou  - 2017-02-01

Kom snabbt

Skrivet av  Veronica Sandqvist  - 2017-01-31

Kom innan utlovad tid perfekt packat har inget att klaga på Kalaset är en hit redan innan kalasdatum

Skrivet av  Simon Topal  - 2017-01-30

Bästa service , då jag fick hem ordern snabbt :-)

Skrivet av  Maria Hannula  - 2017-01-30

Första gången jag beställde från partyhallen och har inget att klaga på. Priserna var mycket bra, lägre än på andra ställen och ett extra plus att man kan hämta ut varorna i deras hämtlager i Årsta!

Skrivet av  Johanna Sundvall Oja  - 2017-01-30

Förvånad att det var så snabb leverans son de var fick det dagen efter ja beställt på em innan helt imponerad men jätte bra verkligen och kallar ja bra service.

Skrivet av  Ulrika Carlberg  - 2017-01-29

Jag fick mina varor dagen efter min beställning. Varorna var först inslagna i bubbelplast och sedan i en kartong, toppen 👍

Skrivet av  Nina Iranfar  - 2017-01-29

Är jättenöjd med mina beställningar från partyhallen. Snabb leverans och bra kvalité på allt. Rekommenderas varmt

Skrivet av  Donjeta Kukaqi  - 2017-01-22

Det var en snabbleverans och det blev hur jag hade önskat mig. Mycket nöjd kund!

Skrivet av  Nicole Sandström  - 2017-01-21

Jag fick varorna super snabbt hem och kommer defenitivt beställa flera ggr från er

Skrivet av  Monica Rydberg  - 2017-01-20

Helt fantastiskt med vilken fart paketet anländer! Toppen! Bra sortiment👍

Skrivet av  Margareta Smedberg  - 2017-01-17

Varorna kom jättesnabbt bra service

Skrivet av  Pernilla Eriksson  - 2017-01-17

Första gången jag handla. Allt var med och produkterna jättefina. Snabb leverans! Rekomenderas

Skrivet av  Laila Gustafsson  - 2017-01-10

Har köpt varor från er tidigare och även då som nu, Snabb och bra leverans. Återkommer gärna flera gånger till er.

Skrivet av  Liselotte Heinonen  - 2017-01-09

Snabb återkoppling och leverans. Mycket bra paketerat.

Skrivet av  Britt-marie Lindberg  - 2017-01-07

Beställde varorna vid lunchtid och fick varorna på förmiddagen dagen därpå. Varorna var fint packade. Jättesnabbt! Mycket nöjd då jag kom på att beställa det här i sista minuten. Barnbarnet fick sin Spidermantårta till födelsedagen.

Skrivet av  Agneta Noresson  - 2017-01-07

Mycket snabb leverans. Kom redan en dag efter beställningen gjordes. Hade också telefonkontakt med kundtjänst och blev där trevligt bemött.

Skrivet av  Johanna Törnvall  - 2017-01-02

Väldigt noga paketerat och väldigt snabb leverans. Kan absolut inte klaga på någonting där. Toppen!!!

Skrivet av  Ulla Margareta Björk  - 2017-01-02

Snabb leverans.

Skrivet av  Armin Rovcanin  - 2016-12-23

Allt var super bra!

Skrivet av  Anna Susanne Mikaela Widén Sjöberg  - 2016-12-23

Toppenbra service! Snabb keverans med Trevlig personal som snabbt hjälpte till att få en Ny dress levererad då den första var för liten, Ringde tis e.m om en ny hade den i brevlådan Dagen efter , de är bra service! Tänker Rekomendera er till mina vänner!

Skrivet av  Willy Dyrberg  - 2016-12-22

Hämtade varor på lager,orden var färdig snabbt och att hämta ut den gick på under en minut!

Skrivet av  Tore Laitamaa  - 2016-12-21

Jag hämtade varorna som var leveransklara strax efter min beställning.

Skrivet av  Eva Maria Kristina Larsson  - 2016-12-21

Varorna kom snabbt och var bra packade.

Skrivet av  Sara Nilsson  - 2016-12-20

Snabb leverans och välpaketerade grejer.

Skrivet av  Mikael Larsson  - 2016-12-20

Snabb leverans och perfekt packat.

Skrivet av  Birgitta Almhov  - 2016-12-20

Väldigt snabbt expedierat, bra packat👍

Skrivet av  Maria Skogman Sundin  - 2016-12-19

Tycker att det är bra, snabb leverans =)

Skrivet av  Anita Ingegerd Söderholm  - 2016-12-19

snabb leverans väl förpackat

Skrivet av  Agneta Lundin Dahlberg  - 2016-12-19

Att allt fungerade som det skulle och att det gick riktigt fort.

Skrivet av  Björn Ludvig Bertil Tano  - 2016-12-19

Gillar inte 1) Lurendrejeri. Stod 1-2 dagars leverans. 2) Företaget som hävdade att det var3-6 på det jag beställde och även hävdade att det stått så. Det stod t o m på beställningsmejlet 1-2 dagar. Det tog fyra dagar så helt ok men ingen som återkommit och erkänt.

Skrivet av  Anonym  - 2016-12-18

Whaoo, vilken snabb leverans! Jag rekommenderar er av hela mitt hjärta! Annica Hedborg

Skrivet av  Mari Uusitalo  - 2016-12-18

Mycket nöjd med mitt köp hos partyhallen.Snabb leverans och varorna var bra packat.

Skrivet av  Dorota Lukianska  - 2016-12-18

Beställde fel storlek, men inga problem att byta/skicka och snabbt får rätta storlekar.

Skrivet av  Petra Lindquist  - 2016-12-17

Snabb leverans, perfekt packat så allt höll. Mycket bra överlag tycker jag.

Skrivet av  Monika Bergström  - 2016-12-17

Snabb leverans och fint paketerat

Skrivet av  Monica Johansson  - 2016-12-17

Lätt att beställa varor och snabb leverans. Varorna var bra packade

Skrivet av  Niclas Karlsson  - 2016-12-17

Paketet kom snabbt.dagen efter.jätte nöjd

Skrivet av  Erik Ribbhammar  - 2016-12-17

Riktigt bra hantering!