1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 301 - 400

Skrivet av  Veronica  - 2021-05-02

Snabb smidig beställning och leverans. Hem i lådan. Kan inte bli bättre.

Skrivet av  Carina  - 2021-05-02

Snabb leverans ,tog bara 1 dag

Skrivet av  Mary  - 2021-05-02

Det var väldigt lätt att beställa och paketet kom snabbt. Jag är är mycket nöjd med allting.

Skrivet av  Anders  - 2021-05-02

Gick väldigt snabbt! Från beställning till leverans endast 2 dagar👍

Skrivet av  Kenneth  - 2021-05-02

Fick min order väldigt snabbt.

Skrivet av  Sandra  - 2021-05-02

Snabbt och smidigt, både att beställa och att få hem paketet.

Skrivet av  Kristoffer  - 2021-05-02

Snabb leverans, allt helt och fint och bra packat. Ingen kontakt med kundtjänst var nödvändig. Rekommenderas!

Skrivet av  Sara  - 2021-05-01

Allt var hur bra som helst!!!! Bra priser jämfört med andra,mycket snabb och smidig leverans,tydlig och lättnavigerad hemsida,mycket bra utbud etc etc.Jag är jättenöjd och mycket glad över att jag upptäckte er,tuuuuuusen tack!!!!

Skrivet av  Magnus  - 2021-05-01

Grymt snabbt:)

Skrivet av  Nina  - 2021-05-01

Bara bra, extra glad blev jag över den mycket snabba leveransen rakt i brevlådan!

Skrivet av  Ronja  - 2021-05-01

Snabb leverans

Skrivet av  Bozana  - 2021-05-01

Riktigt snabb leverans, bra förpackad!

Skrivet av  Lovisa  - 2021-05-01

Snabb leverans och mycket fina grejer.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-30

Toppen på alla sätt!👍

Skrivet av  Ivana  - 2021-04-30

Välpackad och supersnabb leverans!

Skrivet av  Yvonne  - 2021-04-30

Allt perfekt. Väl packat. Snabb leverans.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-29

Fick varorna i tid

Skrivet av  Madeleine  - 2021-04-29

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Jennifer  - 2021-04-29

Snabb leverans, kom i brevlådan. Bra packat, inget att klaga på.

Skrivet av  Emma  - 2021-04-29

Det kändes så tryggt att handla hos Partyhallen och det blev verkligen festligt hemma! Paketet kom supersnabbt och det var utmärkt packat! Så roligt utbud!

Skrivet av  Michael  - 2021-04-28

Snabb leverans efter ordern och bra packat!

Skrivet av  Shanel  - 2021-04-27

Very fast delivery and good prices

Skrivet av  Thomas  - 2021-04-27

Snabb leverans. Fick det jag beställde. Bra paketerat.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-26

Snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Sandra  - 2021-04-26

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Jill  - 2021-04-26

Snabb och bra service!

Skrivet av  Tove  - 2021-04-26

Helt fantastisk leveranstid, 1dag och då beställde jag sent.

Skrivet av  Isabelle  - 2021-04-26

Nöjd med mina varor. Mycket snabb leverans.

Skrivet av  Emina  - 2021-04-26

Väldigt nöjd. Kom i tid, bra förpackat, inget trasigt. Kommer handla igen från hemsidan

Skrivet av  Maria  - 2021-04-26

Snabb leverans. Bra paketerat.

Skrivet av  Lisette  - 2021-04-26

Alla paket från partyhallen kommer inom 1-2 arbetsdagar och denna kom på 1!! Alltid pålitliga och flera köp kommer att göras

Skrivet av  EMELIE  - 2021-04-25

Snabb leverans, bra paketerat! Bara nöjd

Skrivet av  Susanne  - 2021-04-25

Snabb leverans!

Skrivet av  Annika  - 2021-04-25

Kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Yvonne  - 2021-04-25

Mycket nöjd med leveranstid.

Skrivet av  Christer  - 2021-04-25

Mycket snabb leverans. Perfekt!

Skrivet av  Ingela  - 2021-04-25

Mycket snabbt och bra paketerat!

Skrivet av  Linnéa  - 2021-04-25

Tog bara 1 dag att få varan!

Skrivet av  Ibtisam  - 2021-04-25

Bra förpackat och fick varorna i tid. Kan absolut rekommendera partyhallen.se

Skrivet av  Liv  - 2021-04-24

Snabb leverans.

Skrivet av  Ulf  - 2021-04-24

Mycket snabb leverans, bra paketerat.

Skrivet av  Jenny  - 2021-04-24

Väldigt smidigt att beställa, bra priser och snabb leverans

Skrivet av  Susanne  - 2021-04-24

Mycket snabb och felfri leverans. Stort + för detta. 👍

Skrivet av  Anna  - 2021-04-24

Lite dyr frakt för en billig grej men verkligen blixtsnabb leverans

Skrivet av  Sture  - 2021-04-24

Snabb och smidig leverens Tack

Skrivet av  Ann  - 2021-04-23

Mycket snabb och smidig leverans. Bra förpackat.

Skrivet av  Annett  - 2021-04-23

Utmärkt paketerat och snabb leverans

Skrivet av  Johanna  - 2021-04-23

Snabb leverans och bra paketerat

Skrivet av  Annika  - 2021-04-23

Snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Thilda  - 2021-04-23

Det stod att leveranstiden var 1-2 arbetsdagar men nu har det gått 5 arbetsdagar och har fortfarande inte fått min beställning...

Skrivet av  Eva  - 2021-04-23

Snabb och smidig leverans

Skrivet av  Rebecka  - 2021-04-23

Snabb leverans & bra paketering. :)

Skrivet av  Ellinor  - 2021-04-22

Fick varorna snabb, bra packat.

Skrivet av  Madeleine  - 2021-04-22

Bra förpackat och smidig leverans ända till dörren. Stort plus!

Skrivet av  Eleonore  - 2021-04-20

Snabb leverans o allt var utmärkt packat. Tack.

Skrivet av  Camilla  - 2021-04-19

Enkelt att beställa, bra med olika fraktalternativ.

Skrivet av  Paula  - 2021-04-19

Varorna kom inom 2 dagar, inget att anmärka på.

Skrivet av  Maria  - 2021-04-19

Gillar Partyhallens utbud och deras snabba leveranser!

Skrivet av  Annika  - 2021-04-18

Kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Sven  - 2021-04-18

Smidigt och snabbt. Mycket nöjd.

Skrivet av  Helene  - 2021-04-18

snabb leverans

Skrivet av  Josefine  - 2021-04-18

Snabb leverans!

Skrivet av  Agnieszka  - 2021-04-17

Inga klagomål, snabb leverans, toppen när man ute i sista sekund!

Skrivet av  Greta  - 2021-04-17

Mycket snabb leverans

Skrivet av  Vicente  - 2021-04-16

Snabb leverans

Skrivet av  Sofia  - 2021-04-16

Leverans dagen efter, fantastiskt!

Skrivet av  Margareth  - 2021-04-16

Allt fungerade perfekt. Snabb leverans och bra emballage.

Skrivet av  Gullevi  - 2021-04-15

Snabb leverans och bra packat

Skrivet av  Lennart  - 2021-04-14

Skrivet av  Mats  - 2021-04-13

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Linda  - 2021-04-13

Snabb och bra leverans.

Skrivet av  Ann-Sofie  - 2021-04-12

Snabb leverans och bra packat. Supernöjd.

Skrivet av  Anne  - 2021-04-12

Detta var första gången jag beställde från Partyhallen nu i April 2021. Det var sanslöst bra leveranstid. Tog bara knappa 2 dagar tills paketet kom fram. Allt var mycket bra förpackat med skyddande emballage. Kommer återkomma ofta då ni har många sorters godis mm som ej finns någon annanstans Tack för toppenservice

Skrivet av  Diyana  - 2021-04-12

Alla beställda produkter var med och väl förpackade. Produkterna motsvarade bilderna på nätet. Snabb leverans. 4 dagar med helg emellan. Diana

Skrivet av  Johanna  - 2021-04-12

Supersnabb leverans 👏🏼

Skrivet av  Linnea  - 2021-04-12

Extremt bra! Beställde i sista stund och fick grejerna på 2 dagar. Sjukt nöjd & tacksam!

Skrivet av  Theodora  - 2021-04-12

Very good experience, smooth online transaction, items arrived in 1 day!! Very happy

Skrivet av  Daniel  - 2021-04-12

Världsklass på allt som vanligt! Brett sortiment, trevlig och kunnig personal, bra och väl packat och snabb leverans! Partyhallen är utan tvekan den bästa leverantören när man ska ha fest och kalas. Rekommenderas varmt!

Skrivet av  Marie  - 2021-04-12

Bra sortiment och snabb leverans

Skrivet av  Viktoria  - 2021-04-12

Super snabb leverans 👌

Skrivet av  Eva  - 2021-04-12

Snabb leverans. Bra packat.

Skrivet av  Gabriella  - 2021-04-11

Helnöjd, snabb leverans och fina produkter!

Skrivet av  Caroline  - 2021-04-11

Billiga priser, bra produkter och mycket snabb leverans!

Skrivet av  Karolina  - 2021-04-07

Varorna kom väldigt fort

Skrivet av  Mirjam  - 2021-04-06

Snabb leverans och högkvalitativa varor. Super nöjd!

Skrivet av  Sanna  - 2021-04-06

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Kirsti  - 2021-04-05

Välpackat och snabb leverans

Skrivet av  Carina  - 2021-04-05

Otroligt smidigt att handla på webbsidan och snabb service trots order precis innan påsk. Mycket nöjd!

Skrivet av  Mikaela  - 2021-04-04

Snabb leverans! Bra och imponerande packat då jag köpte mycket och det var packat så bra i en liten kartong! Bra priser, rättvisa bilder på alla saker 👍

Skrivet av  Nova  - 2021-04-04

Ja varorna kom i tid och var perfekt paketerat

Skrivet av  Therése  - 2021-04-04

Bra packat och snabb leverans

Skrivet av  Peter  - 2021-04-04

Bra & snabb leverans

Skrivet av  Jennie  - 2021-04-04

Jag är väldigt nöjd med allt. Varorna kom fint och välpaketerat. Varorna kom i tid och som förväntat.

Skrivet av  Marie  - 2021-04-03

Varorna kom snabbt och var omsorgsfullt förpackat. Toppen!

Skrivet av  Anki  - 2021-04-02

Snabbt och smidigt!

Skrivet av  Matilda  - 2021-04-02

Varorna kom snabbt och var bra förpackade!

Skrivet av  Ann-Helen  - 2021-04-02

Suverän service! Snabbt enkelt och bra paketerat!

Skrivet av  Vera  - 2021-04-02

Paketet var i fint skick och jag tycker leveransen gick jättesnabbt!

Skrivet av  Karin  - 2021-04-01

Det tog 4 dagar istället för utlovade 1-2 dagar vilket drar ner betyget. Annars var allt bra

Skrivet av  Christine  - 2021-04-01

Snabb leverans och kom på utsatt dag. Supernöjd