1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring oss på 08-120 543 34

Kundomdömen (1002 st)

Betyg:



Visar omdömen 301 - 400

Skrivet av  Sofia  - 2018-04-15

Mycket snabb leverans och bra service

Skrivet av  Johnny  - 2018-04-11

Kanon snabb leverans, jättebra packat, väldigt enkelt att beställa via nätet

Skrivet av  Johan  - 2018-04-05

Mycket bra! Är väldigt nöjd med produkterna och Partyhallen. Servicen är i en klass för sig, mycket trevliga. Tack!

Skrivet av  Emma  - 2018-04-04

Varorna kom snabbt och var utmärkt paketerat. Jätte nöjd med allt!

Skrivet av  Ewa  - 2018-04-03

Snabb leverans, fint packat!! Rekommenderar er varmt till vänner och bekanta. Det blir helt klart fler beställningar 👍

Skrivet av  Madeleine  - 2018-04-01

Supersnabb leverans och perfekt service!!

Skrivet av  Halina  - 2018-03-12

Jätte snabbt leverans fina saker så nöjdddd tack Rekommenderar verkningen

Skrivet av  Eva  - 2018-03-11

Varorna kom jättefort.

Skrivet av  Elin  - 2018-03-10

Jag fick paketet dagen efter att jag beställde!

Skrivet av  Mikael  - 2018-03-09

Varorna kom i tid och var fantastiskt välpackade, jag trodde aldrig att glasflaskor skulle överleva transporten. Partyhallen får bli min nya leverantör helt klart. Mycket nöjd!

Skrivet av  Anita  - 2018-03-06

Allt toppen, kom snabbt, bra packat

Skrivet av  Monica  - 2018-03-02

Alla sakerna till sonens Paw Patrol kalas var toppenfina och han är så nöjd och glad och ser fram mot kalaset när han fyller 4 år. Paket var väl inslaget och kom mycket snabbt. Allt superbra

Skrivet av  Fanny  - 2018-02-27

Snabb leverans! Fick varorna dagen efter Beställningen! Superbäst butik! 😊👍

Skrivet av  Patricia  - 2018-02-26

Kommer att beställa fler gånger, då allt kom väl packad och fortare än väntad. Behövde ingen kontakt med kundtjänst

Skrivet av  Lollo  - 2018-02-25

Så otroligt snabbt levererat, jag beställde före lunch och dagen efter fanns paketet att hämta ut.

Skrivet av  Maria  - 2018-02-23

Jag kan bara rekommendera och hoppas fler hittar till er webbutik

Skrivet av  Jenny  - 2018-02-23

Paketet kom snabbt fram

Skrivet av  Michaela  - 2018-02-18

Jättebra packat och snabb leverans 👍🏻

Skrivet av  Betina  - 2018-02-18

Supersnabb leverans och fina produkter till väldigt bra priser!

Skrivet av  Camilla  - 2018-02-16

Väldigt nöjd med snabb leverans

Skrivet av  Alexandra  - 2018-02-10

Leverans snabbare än väntat! Supernöjd i helheten!

Skrivet av  Erika  - 2018-02-07

Snabb leverans! 2 dagar efter beställning. Bra paketering, var lite orolig över tårtoblaten men den var paketerad med bubbelplast mellan två kartongbitar. Handlar definitivt hörifrån igen till nästa kalas!

Skrivet av  Marie  - 2018-02-04

Mycket snabb leverans väl inpackat så allt var helt vid ankomst

Skrivet av  Pernilla  - 2018-02-02

Jag fick dom i god tid. Gick snabbare än jag trott å då bor jag långt norrut.

Skrivet av  Annelie  - 2018-01-15

Väldigt snabb leverens.

Skrivet av  Stina  - 2018-01-07

Toppen att leveransen komma så snabbt

Skrivet av  Dennis  - 2017-12-24

Snabb leverans och hög kvalitet på allt som köptes!

Skrivet av  Sven-Olof  - 2017-12-24

varorna kom med posten dan efter beställning

Skrivet av  Marie  - 2017-12-21

Mycket bra och snabba, rekommenderas verkligen

Skrivet av  Per-Olof  - 2017-12-21

Bra och pålitlig leverantör, varorna kom direkt och allt var med.

Skrivet av  Lena  - 2017-11-24

Mycket bra varor och snabb leverans

Skrivet av  Eva  - 2017-11-23

Snabb leverans.

Skrivet av  Jenni  - 2017-11-21

Snabb leverans. Produkten motsvarade produktinformationen.

Skrivet av  Ingela  - 2017-11-19

Otroligt snabbt levererat och bra paketerat.

Skrivet av  Inga  - 2017-11-18

Snyggt och välpackat. Snabb leverans, med vanlig posgång. Tack.

Skrivet av  Carita  - 2017-11-17

Snabb leverans efter beställning. Mycket nöjd

Skrivet av  Emma  - 2017-11-14

Snabb leverans! Bra pris! Och jättebra produkter . Jag är hel nöjd!

Skrivet av  Michilin  - 2017-11-13

En av de bästa webbplatser (shop online) Genom snabb leverans Och trovärdighet

Skrivet av  Alexandra  - 2017-11-10

Allt var bra packat förutom dom hängande glitterdekorationerna som blivit vikta och fula. Men i övrigt är jag nöjd och snabb leverans som lovat.

Skrivet av  Maria  - 2017-11-10

Jättebra service! Direkt får man ett bekräftelsemail, hela tiden info om status på ordern. Jättesnabb leverans, snabbare än jag hade förväntat mig.

Skrivet av  Ingela  - 2017-10-24

Det finns mycket att välja på till hyfsade priser. Snabbt ordererkännande och bra emballage.

Skrivet av  Amanda  - 2017-10-22

Gick super snabbt att få varorna, beställningen stämde helt och alla produkter va hela. Bra packeterat.

Skrivet av  Kalle  - 2017-10-22

Lätt att handla. Föredömligt snabb leverans! Mkt nöjd.

Skrivet av  Ulrika  - 2017-10-22

Jättenöjd. Bra sortiment och snabb och smidig leverans.

Skrivet av  ann  - 2017-10-22

Snabb leverans. Väl paketerat.

Skrivet av  Sandra  - 2017-10-21

Jättebra och fina saker samt snabb leverans. Jag kommer att beställa igen

Skrivet av  Mia  - 2017-10-16

Supersnabb leverans!

Skrivet av  Christine  - 2017-10-16

Varorna beställdes torsdag em och kom fredag. Perfekt och över förväntan!

Skrivet av  Mario  - 2017-10-15

Det som gör det motiverat att beställa från er är den fantastiska frakttiden . Leverans till mig på en dag blir ju lätt 5 av 5 stjärnor😉

Skrivet av  kerstin  - 2017-10-15

Allt kom väldigt fort och var precis så fint som på bilderna.

Skrivet av  Jane  - 2017-10-14

Det absolut bästa med att handla hos er var att man fick varorna grymt snabbt :) fick dom dagen efter

Skrivet av  Rebecka  - 2017-10-14

Snabb leverans. Kommer absolut att handla här igen.

Skrivet av  Inga  - 2017-10-13

Har inget att klaga på. Smidigast och snabbaste leverans jag nånsin varit med om. Tog inte ens 24 timmar innan varorna landade i min brevlåda.ptoffsigt. Kommer handla fler gånger. Super nöjd med allt

Skrivet av  Georg  - 2017-10-13

Som vanligt snabb leverans och väl packat. Kan verkligen rekommendera Er som leverantör. Mycket nöjd.

Skrivet av  Elmar  - 2017-10-10

Personalen var super trevliga, kom in sista minuten och behövde dessa produkter. Fick olika alternativ att välja på, mycket stort utbud och mycket proffsigt kund service 10/10 för personalen. Forsätt så! Med vänlig hälsning, Super nöjd kund! :)

Skrivet av  Susanne  - 2017-10-07

Mkt snabb leverans med väl inpackade produkter.

Skrivet av  Miriam  - 2017-10-06

Snabb leverans och inget krångel! Sånt gillar vi!

Skrivet av  Helena  - 2017-10-04

Jag är mycket nöjd med varorna. Det är alltid snabb leverans och superbra att det går att hämta varorna i Årsta. Personalen på lagret är alltid jättetrevliga. Prisvärt och bra kvalitet. Jag har handlat flera gånger förut och är supernöjd.

Skrivet av  Karolina  - 2017-09-25

Fick leverans inom 24 h supernöjd!

Skrivet av  Jessica  - 2017-09-18

Snabb leverans och bra paketerad produkt.

Skrivet av  Cajsa  - 2017-09-17

Är nöjd med varorna jag beställde, levde upp till mina förväntningar.

Skrivet av  Gunnel  - 2017-09-01

Varan hämtades på ert lager och jag upptäckte, efter att ha lämnat butiken, att asken var spräckt. Jag återvände och fick genast ett nytt helt exemplar. Betalningen via Klarna gick smidigt.

Skrivet av  Martina  - 2017-09-01

Fantastisk service. Snabb leverans jag är supernöjd

Skrivet av  Josefine  - 2017-08-28

Väldigt snabb leverans, då menar jag chockerande snabb!!

Skrivet av  Nicholas  - 2017-08-28

Sjukt bra service. Beställde en dag, levererade nästa!

Skrivet av  Anna  - 2017-08-26

Varorna kom snabbare än jag trott och allt var helt. Mycket nöjda!

Skrivet av  Gert  - 2017-08-25

Här blir det 5 stjärnor. Beställde strax efter lunch på måndagen och hade varorna i handen mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Emilie  - 2017-08-25

Leverasen super och snabb! Lätt att hitta runt på sidan och bra utbud! Kommer definitivt handla mer här.

Skrivet av  Josefin  - 2017-08-13

Allt gick väldigt smidigt! Enkelt att beställa och snabb leverans av alla produkter.

Skrivet av  Mervi  - 2017-08-06

Leverans i tid. Kundkontakten med kundtjänst bra och snabb återkoppling

Skrivet av  Monia  - 2017-07-01

Allt va superbra, har nog aldrig fått en vara så fort 👍😊

Skrivet av  Maria  - 2017-06-19

Stort plus för den snabba leveransen, tog endast en dag!

Skrivet av  Charlotta  - 2017-06-18

Pålitlig leverantör med enormt utbud. Supersnabb leverans och bra pris. Hög kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Sandra  - 2017-06-17

Supersmidig, korrekt och REKORDSNABB leverans! Jag var ute i sista sekund inför sonens kalas, men hade läst många positiva recensioner om Partyhallen och er snabba hantering. Jag blev inte besviken. Stod med paketet i hand redan dagen efter beställning! Här kommer jag absolut att handla igen! Tack, Partyhallen. Nu får min son kalas i Captain america- stil!

Skrivet av  Lina  - 2017-06-07

Fick vanorna efter 2 dagar, helt perfekta! Kommer absolut beställa mer hos er:)

Skrivet av  Charlotta  - 2017-06-06

Extremt snabb leverans, mycket uppskattat, då jag beställde i sista stund!

Skrivet av  Maggie  - 2017-06-04

Kanonsnabb leverans!

Skrivet av  Anita  - 2017-06-03

Så smidigt att beställa på er hemsida och så snabb leverans. Trodde knappt det var sant när jag fick ett sms att paketet hade kommit

Skrivet av  Sofia  - 2017-05-28

Varorna kom snabbt och bra bilder på produkter som visade vad man fick.

Skrivet av  Mathias  - 2017-05-25

Sjukt snabb leverans och välpaketerat! Kanon!

Skrivet av  Anette  - 2017-05-24

Mycket fin service med allt! Vänligt bemötande. Intresserad personal.Det var också mycket praktiskt och enkelt att kunna hämta varorna själv. Kan klart rekommendera er till alla i mina nätverk. Tack!

Skrivet av  Bibban  - 2017-05-20

Billigt och snabb leverans!! Kanon

Skrivet av  Marita  - 2017-05-19

Snabb leverans och bra service då jag efter min beställning ville komplettera den, inga problem. Bra priser och bra saker fick jag. ska absolut titta där nästa gång jag behöver något roligt

Skrivet av  Ingela  - 2017-05-17

Fixat hela studentplaneringen hemma från soffan! Bra hemsida, tydliga bilder och information. Snabb leverans och alla mina 14 varor var jättebra packat. Supernöjd!👍

Skrivet av  Jenny  - 2017-05-16

Allt var jätte bra, snabb leverans och bra packat. Finns inget att klaga på

Skrivet av  Maria  - 2017-05-12

Otroligt snabb leverans. Hade varorna i handen mindre än ett dygn efter att jag lade min beställning!

Skrivet av  Emma  - 2017-05-12

Jag fick varorna fortare än väntat. Paketet var välpackat och inga fraktskador.

Skrivet av  Mikael  - 2017-05-09

Varorna kom i tid och paketet var mycket bra packat. Allt var bara perfekt. Tack

Skrivet av  Karmel  - 2017-05-08

Snabb leverans packat i ordning toppen tack

Skrivet av  Evelina  - 2017-05-07

Super snabb leverans och fina produkter. Kan garanterat tänka mig att beställa igen !

Skrivet av  Anna  - 2017-05-06

Fantastiskt snabb leverans, bra packat och mailkontakt. Partyt kan börja!

Skrivet av  Amanda  - 2017-05-06

allt fungerade bra, fick varorna när jag skulle få dom, välpackat, tummen upp.

Skrivet av  Louise  - 2017-05-06

Snabb frakt, vilket passade bra när jag beställde med kort varsel.

Skrivet av  Joakim  - 2017-05-02

Snabb leverans. Två dagar som utlovat. Bra pris.

Skrivet av  Anna  - 2017-05-01

Varorna kom i tid o paketet var välbehållet! Webbsidan var lätt att beställa ifrån samt lätt o smidigt att betala fakturan via mobilen.

Skrivet av  Sevan  - 2017-04-28

Fantastisk Mycket snabb leverans Bra service Tydlig hemsida

Skrivet av  Marie  - 2017-04-24

Är det här världsrekord? Tryckte på 'skicka order' 19/4 kl. 18.59, fick sms 21/4 kl. 12.13 att hämta ut paket, 41 timmar, bra jobbat, välpackat paket, kommer att shoppa mer grejer hos er

Skrivet av  Ingvar  - 2017-04-23

Varorna kom överraskande snabbt och uppfyllde mina förväntningar

Skrivet av  Elin  - 2017-04-23

Orroligt snabb leverans! Bra priser! Helt perfekt!

Skrivet av  Hanna  - 2017-04-09

Jättebra och snabb leverans, är nöjd med allt jag fått hem. Alla produkter kommer bli kanon till min student och pryda mitt hem :)