Kundomdömen

940 Recensioner
Skriv en recension!



Betyg:










Visar omdömen 301 - 400

Skrivet av  Martina Youssef  - 2017-09-01

Fantastisk service. Snabb leverans jag är supernöjd

Skrivet av  Josefine Sävqvist  - 2017-08-28

Väldigt snabb leverans, då menar jag chockerande snabb!!

Skrivet av  Nicholas Gray  - 2017-08-28

Sjukt bra service. Beställde en dag, levererade nästa!

Skrivet av  Anna Larsson  - 2017-08-26

Varorna kom snabbare än jag trott och allt var helt. Mycket nöjda!

Skrivet av  Gert Eriksson  - 2017-08-25

Här blir det 5 stjärnor. Beställde strax efter lunch på måndagen och hade varorna i handen mindre än ett dygn senare!!!

Skrivet av  Emilie Muhammed Noras Mayor  - 2017-08-25

Leverasen super och snabb! Lätt att hitta runt på sidan och bra utbud! Kommer definitivt handla mer här.

Skrivet av  Josefin Jonsson  - 2017-08-13

Allt gick väldigt smidigt! Enkelt att beställa och snabb leverans av alla produkter.

Skrivet av  Mervi Karlsson  - 2017-08-06

Leverans i tid. Kundkontakten med kundtjänst bra och snabb återkoppling

Skrivet av  Monia Åbinger  - 2017-07-01

Allt va superbra, har nog aldrig fått en vara så fort 👍😊

Skrivet av  Maria Helena Malin Kristina Darrell  - 2017-06-19

Stort plus för den snabba leveransen, tog endast en dag!

Skrivet av  Charlotta Hult  - 2017-06-18

Pålitlig leverantör med enormt utbud. Supersnabb leverans och bra pris. Hög kvalitet på produkterna.

Skrivet av  Sandra Anneli Martikainen  - 2017-06-17

Supersmidig, korrekt och REKORDSNABB leverans! Jag var ute i sista sekund inför sonens kalas, men hade läst många positiva recensioner om Partyhallen och er snabba hantering. Jag blev inte besviken. Stod med paketet i hand redan dagen efter beställning! Här kommer jag absolut att handla igen! Tack, Partyhallen. Nu får min son kalas i Captain america- stil!

Skrivet av  Lina Nilsson  - 2017-06-07

Fick vanorna efter 2 dagar, helt perfekta! Kommer absolut beställa mer hos er:)

Skrivet av  Charlotta Kjellsson  - 2017-06-06

Extremt snabb leverans, mycket uppskattat, då jag beställde i sista stund!

Skrivet av  Maggie Thauersköld Crusell  - 2017-06-04

Kanonsnabb leverans!

Skrivet av  Anita Högman  - 2017-06-03

Så smidigt att beställa på er hemsida och så snabb leverans. Trodde knappt det var sant när jag fick ett sms att paketet hade kommit

Skrivet av  Sofia Strandell  - 2017-05-28

Varorna kom snabbt och bra bilder på produkter som visade vad man fick.

Skrivet av  Mathias Andersson  - 2017-05-25

Sjukt snabb leverans och välpaketerat! Kanon!

Skrivet av  Anette Kyhlström  - 2017-05-24

Mycket fin service med allt! Vänligt bemötande. Intresserad personal.Det var också mycket praktiskt och enkelt att kunna hämta varorna själv. Kan klart rekommendera er till alla i mina nätverk. Tack!

Skrivet av  Bibban Pålsson  - 2017-05-20

Billigt och snabb leverans!! Kanon

Skrivet av  Marita Sjöberg  - 2017-05-19

Snabb leverans och bra service då jag efter min beställning ville komplettera den, inga problem. Bra priser och bra saker fick jag. ska absolut titta där nästa gång jag behöver något roligt

Skrivet av  Ingela Glanrup  - 2017-05-17

Fixat hela studentplaneringen hemma från soffan! Bra hemsida, tydliga bilder och information. Snabb leverans och alla mina 14 varor var jättebra packat. Supernöjd!👍

Skrivet av  Jenny Strandberg  - 2017-05-16

Allt var jätte bra, snabb leverans och bra packat. Finns inget att klaga på

Skrivet av  Maria Rundström  - 2017-05-12

Otroligt snabb leverans. Hade varorna i handen mindre än ett dygn efter att jag lade min beställning!

Skrivet av  Emma Jasmin Henriksen  - 2017-05-12

Jag fick varorna fortare än väntat. Paketet var välpackat och inga fraktskador.

Skrivet av  Mikael Hanning  - 2017-05-09

Varorna kom i tid och paketet var mycket bra packat. Allt var bara perfekt. Tack

Skrivet av  Karmel Manaz Dahl  - 2017-05-08

Snabb leverans packat i ordning toppen tack

Skrivet av  Evelina Carolina Schröder  - 2017-05-07

Super snabb leverans och fina produkter. Kan garanterat tänka mig att beställa igen !

Skrivet av  Anna Rostrand  - 2017-05-06

Fantastiskt snabb leverans, bra packat och mailkontakt. Partyt kan börja!

Skrivet av  Amanda Berggren Andersson  - 2017-05-06

allt fungerade bra, fick varorna när jag skulle få dom, välpackat, tummen upp.

Skrivet av  Louise Birgitta Kristina Jonsson  - 2017-05-06

Snabb frakt, vilket passade bra när jag beställde med kort varsel.

Skrivet av  Joakim Wiik  - 2017-05-02

Snabb leverans. Två dagar som utlovat. Bra pris.

Skrivet av  Anna Caroline Rudolfsson  - 2017-05-01

Varorna kom i tid o paketet var välbehållet! Webbsidan var lätt att beställa ifrån samt lätt o smidigt att betala fakturan via mobilen.

Skrivet av  Sevan Josefsson  - 2017-04-28

Fantastisk Mycket snabb leverans Bra service Tydlig hemsida

Skrivet av  Marie Ekström  - 2017-04-24

Är det här världsrekord? Tryckte på 'skicka order' 19/4 kl. 18.59, fick sms 21/4 kl. 12.13 att hämta ut paket, 41 timmar, bra jobbat, välpackat paket, kommer att shoppa mer grejer hos er

Skrivet av  Ingvar Winbo  - 2017-04-23

Varorna kom överraskande snabbt och uppfyllde mina förväntningar

Skrivet av  Elin Elfström  - 2017-04-23

Orroligt snabb leverans! Bra priser! Helt perfekt!

Skrivet av  Hanna Johannesson  - 2017-04-09

Jättebra och snabb leverans, är nöjd med allt jag fått hem. Alla produkter kommer bli kanon till min student och pryda mitt hem :)

Skrivet av  Emelie Malmberg  - 2017-04-09

Varorna levererades så himla fort så leveranstiden var helt klart den bästa någonsin!! Stor tumme upp för det :) Paketet var väl packat och genomtänkt. Babyshowern blir av i slutet av april, skickar gärna bilder då om det skulle viljas. Återigen, tack!!

Skrivet av  Maria Susa  - 2017-04-03

Helt fantastiskt snabb leverans och i bra emballage!! Beställde kl: 14.00 och hade varorna dagen efter! Har beställt flera gånger härifrån och alltid lika snabba! Smidigt att beställa på hemsidan också!

Skrivet av  Veronica Ek  - 2017-04-03

Bra och prisvärda produkter som kom med snabb leverans. Välpackat och bra inslaget i kartong vid leveransen. Härifrån kommer jag fortsätta köpa mina produkter inför bakverk. Rekommenderas !!

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-04-02

Fick varorna snabbare än jag trott. Allt toppen!

Skrivet av  Elmina Fredriksson  - 2017-04-02

Supersnabb leverans! Bor i norra Norrland och paketet kom fram dagen efter beställning

Skrivet av  Saida Patel  - 2017-04-01

Tummen upp på alla punkter!! 👍🏼

Skrivet av  Malin Isaksson Larsson  - 2017-03-29

Allt fungerade utmärkt

Skrivet av  Sandra Adolfsson  - 2017-03-20

Snabb och smidig leverans, toppen när man är ute i sista sekunden!

Skrivet av  Emina Sela  - 2017-03-16

Varorna skickdes så snabbt! redan dagen efter. jag är väldigt nöjd och kommer säkert helt definitivt köpa fler produker via hemsidan. Tummen upp!

Skrivet av  Emelie Lannersund  - 2017-03-15

Perfekt smärtfritt och toppen stort sortiment enkelt att handla och hämta

Skrivet av  Lovisa Malmlöv  - 2017-03-14

Snabb leverans. Bra förpackat. Toppen helt enkelt!

Skrivet av  Lina Backman  - 2017-03-14

Jätte bra service och trevlig personal när man ringde. Kommer definitivt beställa där igen! Snabb frakt och bra packat! Ni är värda 5 stjärnor

Skrivet av  Wendela Kallstenius Almgren  - 2017-03-13

Bra service från kundtjänst! Väldigt snabb och pålitlig leverans och allt var med och bra packat. Vi är nöjda!

Skrivet av  Jennifer Gustafsson  - 2017-03-11

fick varorna i tid, det var perfekt packat, kunde int vart nöjdare. Allt gick smidigt och snabbt och jag fick varorna i tid.

Skrivet av  Shelley Moene  - 2017-03-11

Tack för att ni har så mycket att välja på sitta hemma och beställa istället för att springa runt i en massa affärer, nöjd med allt och det var snabb leverans. Shelley

Skrivet av  Altynai Abdyldaeva  - 2017-03-06

Bra kvalitet på fina varor och så snabbt leverans! 10 poäng av 10!!! Fick varorna på 2 dagar och de var packad ordentligt. Tusen tack!

Skrivet av  Rahel Tesfay  - 2017-03-06

Jätte bra service & kundbemötande! Rekommenderade er till en vän som valde att. Eställa hos er och det blev något krångel med leveransen, men ni löste det galant! Vi båda är förvånade hur bra ni löste det! Inte sista gången jag beställer hos er och kommer att fortsätta rekommendera er till vänner! 10/10!

Skrivet av  Annacarin Lönnborn  - 2017-03-05

Leveranstiden var den största överraskningen. Kunde inte hitta klubban i någon affär. Skulle på kalas på fredagen, beställde på onsdagen och fick varan på torsdagen. Bra packad i kartong. Toppen. Tack!

Skrivet av  Sofia Göransson  - 2017-03-05

Snabb, bra och smidig leverans. Både leverans och produkter var som utlovat.

Skrivet av  Hanna Ahl  - 2017-03-03

Väldigt bra packeterat och jag fick paketet på knappt 24 timmar så det var extremt bra leverans!

Skrivet av  Ulrica Arvidsson  - 2017-03-03

Allt var bara bra med frakt, snabbhet osv

Skrivet av  Enisa Spahic  - 2017-03-02

Hej Jag fick mina varor i tid och jättenöjd!! Paketet var bra packat och fick också listan på varor som jag har beställt så nöjd,nöjd super nöjd 😉😉

Skrivet av  Timmi Modari  - 2017-03-02

Snabb leverans. Inga problem alls. Bra paketerat.

Skrivet av  Rubi Abilia Tapia Ochoa  - 2017-02-28

Är supernöjd över hur smidigt det gick och att jag kunde hämta ut dom samma dag i Årsta då jag var ute i sista minut. Sen även med klarna betalningen. Köper nog här igen till nästa kalas

Skrivet av  Emelie Gustafsson  - 2017-02-28

Supernöjd med allt, fick leverans dagen efter och allt jag beställt var bra kvalitet på!

Skrivet av  Linda Waltersson  - 2017-02-27

Ett mkt bra intryck av min beställning. Paketet kom inom ramen av utsatt tid och varorna höll mkt god kvalitet. Och det viktigaste av allt var att de 17 barn som åt av tårtorna klädda med sockerpasta och oblat var mkt nöjda :)

Skrivet av  Ann-Marie (Mia) Sandberg  - 2017-02-25

Väldigt bra med så snabb leverans. Jag är mycket nljd

Skrivet av  Josefine Tyrén  - 2017-02-23

Fick allt i tid, allt var förpackat bra, allt gick väldigt smidigt!

Skrivet av  David Högberg  - 2017-02-23

Världsklass!

Skrivet av  Lena Wiberg  - 2017-02-21

Snabb leverans och bra sida att beställa ifrån.

Skrivet av  Sofie Axelsson  - 2017-02-21

Snabb leverans och jag kommer definitivt beställa hos er igen, tack!

Skrivet av  Triva Baro  - 2017-02-20

Ja jag fått de i tid packat bra

Skrivet av  Cleidimar Penha Souza  - 2017-02-20

Varor kom i tid och allt var bra.

Skrivet av  Jörgen Larm  - 2017-02-20

Snabb och bra leverans

Skrivet av  Kajza Sundgren  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans, kom redan dagen efter jag beställt👍 Mycket trevlig och snabb kundtjänst! Kommer absolut beställa av er fler gånger!

Skrivet av  Madelene Djupenström  - 2017-02-20

Mycket snabb leverans. Alla varor var med och ingen kontakt med kundtjänst behövdes.

Skrivet av  Anna Maria Eriksson  - 2017-02-14

Så enkelt och lätt att beställa och varorna kom nästa dag....

Skrivet av  Andreas Malmqvist  - 2017-02-14

Jättebra! Snabb leverans, beställde på onsdag och hade det på fredag. Kundtjänst svarade sent på en kväll inom en timme. Jättebra företag! Kommer beställa mer i framtiden. :)

Skrivet av  Ikram Boujrad  - 2017-02-09

Ja tycker att det är bra intryck bra pris. Snabb leverans

Skrivet av  Tetiana Laudon  - 2017-02-07

Leveransen var supersnabb och allt kom i gott skick samt väl förpackat

Skrivet av  Amanda Sepulveda  - 2017-02-06

Älskar allt vi köpte hos er ! Är super nöjd och kommer handla till nästa kalas hos er igen !

Skrivet av  Conny Andersson  - 2017-02-03

Snabb leverans. Bra priser ! 👍👍👍👍👍 Fem tummar av fem

Skrivet av  Linda Håkansson  - 2017-02-03

Jag tycker att ni var kanon. Jag skrev ett mail. Till kundtjänst och ville ändra min beställning. I tron om att det inte skulle gå. Men ni löste det direkt till mig. Helt underbart bemötande. Guld värt och det gör att man kommer handla hos er fler gånger!! Tack för fantastisk service👍 Linda

Skrivet av  Sofie Helmersson  - 2017-02-03

Oerhört snabbt levererat, suveränt!

Skrivet av  Veronica Sandqvist  - 2017-01-31

Kom innan utlovad tid perfekt packat har inget att klaga på Kalaset är en hit redan innan kalasdatum

Skrivet av  Simon Topal  - 2017-01-30

Bästa service , då jag fick hem ordern snabbt :-)

Skrivet av  Maria Hannula  - 2017-01-30

Första gången jag beställde från partyhallen och har inget att klaga på. Priserna var mycket bra, lägre än på andra ställen och ett extra plus att man kan hämta ut varorna i deras hämtlager i Årsta!

Skrivet av  Johanna Sundvall Oja  - 2017-01-30

Förvånad att det var så snabb leverans son de var fick det dagen efter ja beställt på em innan helt imponerad men jätte bra verkligen och kallar ja bra service.

Skrivet av  Nina Iranfar  - 2017-01-29

Är jättenöjd med mina beställningar från partyhallen. Snabb leverans och bra kvalité på allt. Rekommenderas varmt

Skrivet av  Donjeta Kukaqi  - 2017-01-22

Det var en snabbleverans och det blev hur jag hade önskat mig. Mycket nöjd kund!

Skrivet av  Nicole Sandström  - 2017-01-21

Jag fick varorna super snabbt hem och kommer defenitivt beställa flera ggr från er

Skrivet av  Monica Rydberg  - 2017-01-20

Helt fantastiskt med vilken fart paketet anländer! Toppen! Bra sortiment👍

Skrivet av  Margareta Smedberg  - 2017-01-17

Varorna kom jättesnabbt bra service

Skrivet av  Pernilla Eriksson  - 2017-01-17

Första gången jag handla. Allt var med och produkterna jättefina. Snabb leverans! Rekomenderas

Skrivet av  Laila Gustafsson  - 2017-01-10

Har köpt varor från er tidigare och även då som nu, Snabb och bra leverans. Återkommer gärna flera gånger till er.

Skrivet av  Liselotte Heinonen  - 2017-01-09

Snabb återkoppling och leverans. Mycket bra paketerat.

Skrivet av  Britt-marie Lindberg  - 2017-01-07

Beställde varorna vid lunchtid och fick varorna på förmiddagen dagen därpå. Varorna var fint packade. Jättesnabbt! Mycket nöjd då jag kom på att beställa det här i sista minuten. Barnbarnet fick sin Spidermantårta till födelsedagen.

Skrivet av  Agneta Noresson  - 2017-01-07

Mycket snabb leverans. Kom redan en dag efter beställningen gjordes. Hade också telefonkontakt med kundtjänst och blev där trevligt bemött.

Skrivet av  Johanna Törnvall  - 2017-01-02

Väldigt noga paketerat och väldigt snabb leverans. Kan absolut inte klaga på någonting där. Toppen!!!

Skrivet av  Ulla Margareta Björk  - 2017-01-02

Snabb leverans.

Skrivet av  Anna Susanne Mikaela Widén Sjöberg  - 2016-12-23

Toppenbra service! Snabb keverans med Trevlig personal som snabbt hjälpte till att få en Ny dress levererad då den första var för liten, Ringde tis e.m om en ny hade den i brevlådan Dagen efter , de är bra service! Tänker Rekomendera er till mina vänner!

Skrivet av  Willy Dyrberg  - 2016-12-22

Hämtade varor på lager,orden var färdig snabbt och att hämta ut den gick på under en minut!