1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Kundomdömen (2000 st)

Betyg:



Visar omdömen 1201 - 1300

Skrivet av  asha  - 2020-03-13

Jag fick paketet i tid. Jag är mycket nöjd 😊 tack för servicen.

Skrivet av  Jane  - 2020-03-13

Allt perfekt. Snabbt och bra packat.

Skrivet av  Lars-magnus  - 2020-03-13

Bra intryck o snabb leverans bra paketerat

Skrivet av  Ema  - 2020-03-13

Allt kom i tid och i fint skick

Skrivet av  Malin  - 2020-03-13

Snabb leverans och bra paketerat! Nöjd kund!

Skrivet av  Lars  - 2020-03-13

Allt var bra packat och det kom i bra tid.

Skrivet av  Ayah  - 2020-03-12

Det är alltid lätt och smidigt att handla hos er :)

Skrivet av  Ausra  - 2020-03-11

Vara var i tid. Bra packat.

Skrivet av  anngret  - 2020-03-11

Det gick fort toppen

Skrivet av  Amanda  - 2020-03-11

Pluspoäng för otroligt snabb leverans!

Skrivet av  Maria  - 2020-03-11

Varorna kom på några dagar

Skrivet av  Ann  - 2020-03-10

Snabbt levererat, styckevis paketerat i stor kartong. Mycket nöjd!

Skrivet av  Cynthia  - 2020-03-09

Mycket bra! Snabb leverans!

Skrivet av  Jennifer  - 2020-03-09

Super snabb leverans...så betryggande när man har en deadline!

Skrivet av  Ibtissam  - 2020-03-09

Snabb leverans o super nöjd. Paketet var helt o jätte nöjd med allt. Tack kommer handla fler gånger💕

Skrivet av  Jeanette  - 2020-03-09

Fick varorna dagen efter beställning, snabbt smidigt och prisvärt!

Skrivet av  Håkan  - 2020-03-09

Supersnabbt. Mycket uppskattat.

Skrivet av  Emmalisa  - 2020-03-08

Snabb leverans

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Ja alltså jag är SÅÅÅ nöjd! Beställde en present till min storebror. Fruktansvärt snabb frakt och en söt liten lapp med en grattishälsning i paketet. Kan nog inte beskriva hur nöjd jag är!

Skrivet av  Marie  - 2020-03-08

Snabb leverans och fina grejer. Hittade mycket till kalaset.

Skrivet av  Leif  - 2020-03-08

Fantastiskt snabb leverans ,bra packat.Super

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Fint packat,snabb leverans,mycket nöjd

Skrivet av  Henrik  - 2020-03-08

Bra förpackat

Skrivet av  Angelica  - 2020-03-08

Varorna kom på två dagar! Perfekt!

Skrivet av  Sofia  - 2020-03-08

Allt funkade bra!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-03-08

Jättebra! Allt kom fram snabbt och sakerna var superfina! 🤩

Skrivet av  Philip  - 2020-03-08

Snabbt och smidigt! Verkligen bra!

Skrivet av  Linda  - 2020-03-08

Bra hela vägen👍

Skrivet av  Ida  - 2020-03-08

Toppen! Varorna kom snabbt och var paketerade bra.

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Camilla  - 2020-03-08

Mycket snabb leverans!

Skrivet av  Lisa  - 2020-03-07

Mycket snabb leverans! Avgörande att det framgick innan också, stort plus.

Skrivet av  Mathilda  - 2020-03-07

Otroligt snabbt och effektivt. Ingenting att anmärka på.

Skrivet av  Philip  - 2020-03-07

Leveransen var snabb som det stod att den skulle vara och fick hem produkterna i min brevlåda. Produkterna var i bra skick!

Skrivet av  Edina  - 2020-03-07

Helt underbar! Mycket fin service, brett urval av produkter men bäst av allt snabb leverans!👌🏼🤗

Skrivet av  Anna  - 2020-03-07

Varorna kom snabbt, bra service 👍

Skrivet av  Sten  - 2020-03-06

Snabb leverans. Beställde ena dagen och fick leveransen dagen efter. Mycket imponerande!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-06

Det gick oerhört snabbt. Jag beställde en måndag och fick det på tisdagen! ✌👍

Skrivet av  Fanny  - 2020-03-06

Fick min order otroligt snabbt jag är nöjd

Skrivet av  Åselie  - 2020-03-06

Snabbt och bra!

Skrivet av  Terese  - 2020-03-06

Smidigt och lätt, fick grejerna 3dagar efter beställning!

Skrivet av  Yvonne  - 2020-03-06

Varorna kom snabbt och packningen var bra

Skrivet av  Linn  - 2020-03-06

Snabb leverans.

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Blev så paff när paketet kom dagen efter ordern. Supersnabbt! Kommer att beställa fler gånger då det var så smidigt och lämpliga priser. Helnöjd är bara förnamnet. :D

Skrivet av  Linda  - 2020-03-03

Varorna kom dagen efter beställningen så blev överraskad över hur fort det gick. Väl förpackat och inget fattades. Ser fram emot att köpa mer roliga kläder. :)

Skrivet av  Agneta  - 2020-03-03

Varorna kom inom utlovad tid. Paketet var omsorgsfullt packat.

Skrivet av  Timothy  - 2020-03-03

Gick snabbt och bra, inget strul

Skrivet av  Sylvia  - 2020-03-03

Bra packad och snabb leverans!

Skrivet av  Jenny  - 2020-03-02

Enkelt att handla och snabb leverans!!

Skrivet av  ulf  - 2020-03-02

Väldigt snabb leverans.

Skrivet av  Lina  - 2020-03-02

Skrivet av  Ulrika  - 2020-03-02

Lätt att beställa, otroligt snabb leverans. Mycket nöjd👍

Skrivet av  Anna  - 2020-03-02

snabb leverans direkt i brevlådan

Skrivet av  Angela  - 2020-03-02

Hämtade på plats. Så smidigt.

Skrivet av  Jenny  - 2020-03-02

Enkelt att handla och snabb leverans!!

Skrivet av  Lena  - 2020-03-02

Jätte bra o snabb leverans!

Skrivet av  Christer  - 2020-03-02

Jättesnabb leverans. Perfekt förpackning. Supernöjd!

Skrivet av  Diana  - 2020-03-01

Allt var bra

Skrivet av  Emma  - 2020-03-01

Snabbt , enkelt o i tid. Kommer garanterat handla hos er igen när det blir aktuellt!

Skrivet av  Cecilia  - 2020-03-01

Allt var toppen!Så nöjd

Skrivet av  Therese  - 2020-03-01

Snabb order men kunde varit förpackad bättre

Skrivet av  Nellie  - 2020-03-01

Jag fick varorna i tid; snabb leverans. Allt var packat bra och kom fram intakt. Så nöjd!

Skrivet av  Michelle  - 2020-03-01

Super snabb leverans. Hade mitt paket redan dagen efter jag beställt. Kommer definitivt beställa igen! Priserna ligger även lite lägre än på andra hemsidor. Bara massa plus på denna sidan! 😊😊

Skrivet av  Emmelie  - 2020-02-29

Supersnabb leverans och bra packat!

Skrivet av  Daniel  - 2020-02-29

Bra paketerat som vanligt å snabb leverans

Skrivet av  Linda  - 2020-02-29

Väldigt nöjd med både utformning på hemsida och leverans :) bara pluss !

Skrivet av  Annika  - 2020-02-29

Mycket bra,snabb service!

Skrivet av  Kerstin  - 2020-02-29

Varorna kom på utlovad tid. Bra packat.

Skrivet av  Sara  - 2020-02-29

Kom superfort utan minsta lilla krångel!

Skrivet av  Michael  - 2020-02-29

Inga konstigheter , levererades snabbt

Skrivet av  Joanna  - 2020-02-29

Fick varorna en dag efter beställningen Paketet var bra packat inget var sönder

Skrivet av  Maria  - 2020-02-29

Gick mycket snabbt

Skrivet av  Tanja  - 2020-02-29

Snabb leverans.

Skrivet av  Mimmie  - 2020-02-29

Ja. Snabbare än jag trodde med leveransen! Nöjd

Skrivet av  Cassandra  - 2020-02-28

Fick varorna i tid och bra paketerat

Skrivet av  Ulla  - 2020-02-28

Bra packat och snabbt

Skrivet av  Susann  - 2020-02-28

Toppen, snabb leverans, rekommenderar 👍

Skrivet av  Beatrice  - 2020-02-28

Snabb leverans och varorna smart packade så det fick plats i brevlådan. Toppen!

Skrivet av  Martina  - 2020-02-28

Snabbt och enkel leverans!!

Skrivet av  Mikael  - 2020-02-28

2 dagars leverans till oss som bor mitt ute på landet = toppbetyg!

Skrivet av  carina  - 2020-02-28

snabb o bra leverans

Skrivet av  Patrik  - 2020-02-28

Snabb leverans kom som utlovat.

Skrivet av  Charlotte  - 2020-02-28

Bra, snabb leverans

Skrivet av  Ellika  - 2020-02-28

Bra hemsida med stort utbud för alla sorters kalas. Snabb och trygg leverans.

Skrivet av  Marja  - 2020-02-28

Fick varorna snabbt och allt var bra packat

Skrivet av  Vera  - 2020-02-25

Jag fick mina varor i tid.

Skrivet av  Daria  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans, bra packat och bra varor!

Skrivet av  Madelaine  - 2020-02-25

Paketet kom i tid. Inget att klaga på.

Skrivet av  Jenny  - 2020-02-25

Snabb leverans

Skrivet av  Tina  - 2020-02-25

Väldigt snabb leverans och fina produkter

Skrivet av  Silvia  - 2020-02-25

Allt var bra. Och väldigt snabb leverans. Verkligen ett smidigt och bra köp. Tack!

Skrivet av  Petra  - 2020-02-24

Snabb o helt perfekt leverans

Skrivet av  Åsa  - 2020-02-24

Toppbetyg till support/ kundtjänst som utan problem löste min första felbeställning på maskeraddräkten. De har även varit jättesnabba på att svara vid mina tidigare mailförfrågningar. 5 stjärnor till butiken och kommer absolut handla härifrån igen!

Skrivet av  Ulrica  - 2020-02-24

Perfekt service, leverans och snabba svar!

Skrivet av  Ellinor  - 2020-02-24

Perfekt! Snabb leverans!

Skrivet av  Christina  - 2020-02-23

Hämtade varorna och blev väldigt bra bemött och personen berättade också hur Helium flaskan fungerade och även väldigt tydliga svar på andra frågor jag hade.

Skrivet av  Amanda  - 2020-02-23

Ja allt var bra, varorna i bra skicka.

Skrivet av  Joakim  - 2020-02-23

Gick väldigt fort att få dräkten.

Skrivet av  Karin  - 2020-02-23

Fick varorna snabbt på några dagar allt väl inpackat. Supernöjd😁

Skrivet av  Annelie  - 2020-02-23

Väldigt snabb leverans, toppen!