1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Just nu 20% rabatt på Pooler & Badringar.

Teater Sminkset Vitt

Teater Sminkset Vitt

Betyg: 5 av 5
(6 omdömen)
99 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 1146
För att få den vita clownsminkningen att verkligen sitta, eller skelettsminkningen med för den delen, använder du detta smink-set för vit färg. Känn dig som ett riktigt proffs vid sminkbordet och låt fantasin flöda!

Innehåller teater make-up samt fixeringspuder.

Tillbehör

4.6666666666667 6

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:4av 5

Helt ok, inte så täckande som jag ville. Men med pudret satt det bra

Betyg:4av 5

Bra med settingpuder

Betyg:5av 5

Jättebra! Lätt att få till en jämn fin färg, anpassa nyansen och pudret fixerade allt klädd. Höll hela kvällen och bästa av allt, det färgade inte av sig! Man kunde röra ansiktet utan att det försvann. Rekommenderas starkt!

Betyg:5av 5

Man blir vit kanon!

Betyg:5av 5

Mycket prisvärd. Jag fuktade svampen, doppade den i sminket och duttade det på ansiktet tills jag blev lagom blek, sedan tog jag pudret. Sminket täckte bra, satt i hela kvällen och färgade inte av sig. Perfekt oavsett om man vill vara likblek eller kritvit =)

Betyg:5av 5

Superbra! Mjuk fin konsistens och perfekt att det medföljde ett vitt puder så att man kan "sätta" krämen i ansiktet bättre och inte smetar av sig lika mycket :)

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också