Sök
  • Kundomdömen 4.7 / 5

  • 1-2 dagars leveranstid

  • Hjälp? Ring 08-120 543 34

  • 1-2 dagars lev.tid

  • Visa kundomdömen

Kärlekskalender för Par

Betyg: 5 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Handla denna produkt Kärlekskalender för Par
pris 129 kr
Tillgänglighet: Lagervara Leveranstid: 1-2 dagar
Art nr: 16370

Nu har du och din partner chansen att skapa en riktigt romantiskt, roligt och erotisk månad tillsammans! Denna kärlekskalender för par är som en adventskalender för vuxna, men istället för 24 luckor finns det hela 31 olika luckor med spännande aktiviteter. Ni kan börja er kärleksmånad när ni vill, börja helt enkelt med luckan med dagens datum. Ladda upp för en riktigt spännande och sensuell månad tillsammans med detta kärleks-spel.

Kärlekskalender för Par består av en månadskalender med 31 luckor att öppna dag för dag, innehållande 3 olika aktiviteter för dig och din partner att utföra. På baksidan finns instruktioner på engelska. Kalendern är tillverkad i papp.

Instruktioner:
Öppna luckan för dagens datum och välj en av dem 3 aktiviteterna. När du valt något kan du inte fega ur, dock kan din partner fega ur en gång. Om din partner fegar ur får du välja en ny aktivitet från luckan. Alla aktiviteter måste ske på samma dag såvida inte annat anges. Bestäm er för vem som ska öppna jämna datum och vem som ska öppna ojämna datum, fortsätt öppna luckorna tills de tar slut. Ett tips är att öppna tidigt på dagen, då vissa aktiviteter kanske kräver planering.

Observera att kalendern innehåller luckor med nummer 29, 30 och 31 och att alla månader inte har dessa datum. Hoppa enkelt över dem datumen som din utvalda månad inte har och öppna alla dem oöppnade luckorna på er sista dag.

Kalendern mäter ca 21 x 30 cm.

Säljs styckvis.

Leverans inom 1-2 dagar - Normalt på 1 dag

Enastående kundservice - Ring/chatta/mejla

Prisgaranti - Alltid 100% prisgaranti

Hitta liknande prylar

0
0

Recensioner

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Så uppskattad present att ge sin partner! Ingen vet vad som är i var lucka och uppskattas av båda parter! Super smidig leverans och bra hemsida. Inte sista gången vi beställer via partyhallen!

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

Betyg: 5 stjärnor av 5,
Verifierat köp

En jätteroligt present som är perfekt för par som vill lägga till något nytt i sin relation.

Andra köpte också

Butiksomdömen

Läs våra omdömen på Prisjakt, Trustpilot och Google. Vi får ofta höra att vi har snabba leveranser och shyssta villkor.
Se vad våra kunder faktiskt tycker om oss.

  • Google Prisjakt Betyg: 4.8 Stjärnor
    4.8 / 5