Kärlekskalender för Par

129 kr
Finns i lager
Lev.tid: 1-2 dagar
Art.nr: 16370


Nu har du och din partner chansen att skapa en riktigt romantiskt, roligt och erotisk månad tillsammans! Denna kärlekskalender för par är som en adventskalender för vuxna, men istället för 24 luckor finns det hela 31 olika luckor med spännande aktiviteter. Ni kan börja er kärleksmånad när ni vill, börja helt enkelt med luckan med dagens datum. Ladda upp för en riktigt spännande och sensuell månad tillsammans med detta kärleks-spel.

Kärlekskalender för Par består av en månadskalender med 31 luckor att öppna dag för dag, innehållande 3 olika aktiviteter för dig och din partner att utföra. På baksidan finns instruktioner på engelska. Kalendern är tillverkad i papp.

Instruktioner:
Öppna luckan för dagens datum och välj en av dem 3 aktiviteterna. När du valt något kan du inte fega ur, dock kan din partner fega ur en gång. Om din partner fegar ur får du välja en ny aktivitet från luckan. Alla aktiviteter måste ske på samma dag såvida inte annat anges. Bestäm er för vem som ska öppna jämna datum och vem som ska öppna ojämna datum, fortsätt öppna luckorna tills de tar slut. Ett tips är att öppna tidigt på dagen, då vissa aktiviteter kanske kräver planering.

Observera att kalendern innehåller luckor med nummer 29, 30 och 31 och att alla månader inte har dessa datum. Hoppa enkelt över dem datumen som din utvalda månad inte har och öppna alla dem oöppnade luckorna på er sista dag.

Kalendern mäter ca 21 x 30 cm.

Säljs styckvis.

Så tyckte andra om produkten

0 Recensioner
Skriv en recension!


Betyg:
Personer som köpte denna produkt köpte också