Smurfarna Kalas

Smurfarna har sedan länge varit små uppskattade och omtyckta varelser, som har kommit ut med flera olika filmer och berättelser. Smurfarna är vänliga små, blåa figurer som bor i sin Smurfby och hittar på en hel del olika grejer. Nu har du chansen att fira din födelsedag tillsammans med Gammelsmurfen, Smurfan, Glasögonsmurfen och de andra Smurfarna i Smurfbyn. Bjud in alla smurfarna och dina vänner med ett riktigt roligt Smurfarna kalas!

Här i Smurfarna kalas kategorin kan du hitta allt du behöver för ett riktigt lyckat Smurf kalas. Bläddra bland allt från kalas dukning och kalas dekorationer till baknings tillbehör. Pynta och dekorera ditt hem eller festlokalen med ballonger, flaggvimplar och girlanger, till ett riktigt fint Smurfarna kalas med massvis av kalas dekorationer och tillbehör. Bland baknings tillbehören kan du hitta passande sockerpasta, strössel och kristyr i Smurfiga blåa nyanser, perfekt för dig som vill göra en Smurf tårta, Smurf cupcakes eller kanske några Smurf kakor.

Få till ett riktigt lyckas Smurfarna kalas med dem här kalas tillbehör och dekorationer. Välkomna in alla dina vänner och smurfa hela natten lång! Men se upp för den elake Gargamel och hans katt Azrael, kanske de försöker komma in på ditt Smurf kalas.

+ Visa mer