1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

Ice Cube Of Sweden Isbitar

Betyg: 5 av 5
(2 omdömen)
99 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 16070
Hur många glas whisky och goda drinkar har egentligen blivit förstörda på grund av smältande isbitar? Nu kan du äntligen slippa blaskiga drycker, med dessa fantastiska whiskystenar kan du äntligen avnjuta din whisky eller annan dryck i lugn och ro utan oro över förstörd dryck. Riktigt bra isbitar som inte smälter! Dessa isbitar är även återanvändbara, så när du hällt i dig det sista av din dryck är det bara att diska och använda igen, perfekt för fester, kalas eller när du bara vill ha en kall eller varm dryck för dig själv. Isbitarna kan även alstra värme för exempelvis te, glögg, kaffe m.m.

Ice Cube Of Sweden Isbitar innehåller 8 stycken täljstens kuber som kan både hålla din dryck kall och varm. Lägg in kuberna i frysen för att kyla eller lägg in dem i mikron/ugnen för att få dem att alstra värme. Återanvändbara kuber tillverkade av täljsten som är en naturligt luktfri och smaklös bergart, som dessutom inte kommer att repa dina glas.

Kuberna mäter cirka 2 x 2 cm.

Säljs i 8-pack.
5 2

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:5av 5

Läckra och bra storlek samt en fin förpackning.

Betyg:5av 5

Jag är mycket nöjd, varan stämmer väl överens med mina förväntningar

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också