Till Köket

Om du är i behov av att fylla ut ditt nya kök med smarta och snygga grejer eller kanske bara känner för att byta ut dina köksgrejer så har du allt du kan tänkas behöva här i vår till köket kategori. Här hittar du både roliga, snygga och praktiska grejer och prylar till köket som till exempel en hel rad olika muggar och glas, olika sorters bägare och behållare, vinställ, iskrossare och lyxiga champagnehinkar m.m.

Är du på jakt efter snygga glas, smarta flask- och vinställ eller kanske någon annan praktiskt pryl så kan du hitta en hel del roliga och smarta grejer för den törstiga personen här. Kika runt i vårt till köket sortiment och låt dig inspireras av exempelvis en festlig drinkdispenser, praktiska iskrossare, flaskställ, och roliga kapsylöppnare. För dig som söker glas så har vi självklart även mängder av olika typer av glas, som exempelvis shotglas med roliga tryck, härliga ölglas, snygga whiskyglas och eleganta vinglas och champagneglas.

Den här kategorin är även den rätta för dig som gillar att blanda och mixa olika sorters drinkar, här kan du nämligen också kika närmare på häftiga bartender sets, cocktail shaker sets, drinkskiktare och andra praktiska och användbara barverktyg för hemmabaren eller nybörjarbartendern.

+ Visa mer