Hulken Avengers

Bjud in dina alla dina vänner på kalas och fira din födelsedag tillsammans med Marvel Avengers hjälten Hulken! Hulken är egentligen en forskare vid namn Bruce Banner som vid ett tillfälle utsatts för en hög dog gammastrålar av misstag, vilket ledde till att när Bruce Banner blir irriterad och upprörd så förvandlas han till det stora, gröna monstret Hulken. Hulken är en stor, grön, inte så intelligent varelse som med sin enorma muskelstyrka försöker förstöra allt som kommer i hans väg. En mycket omtyckt och uppskattad Marvel karaktär, som dessutom är med i det stora superhjälte-gänget Avengers. Så varför inte bjuda in alla dina vänner till ett riktigt roligt barnkalas i Avengers Hulken tema?

Dekorera och gör det riktigt fint i hela ditt hem eller festlokalen med super häftiga Avengers Hulken kalas tillbehör och dekorationer. Duka fram Avengers Hulken tårtan och cupcakes med tallrikar, muggar, servetter och sugrör med riktigt häftiga Avengers Hulken motiv och pynta med Avengers Hulken girlanger, konfetti och ballonger i härliga gröna Hulken nyanser.

Skapa ett riktigt häftigt Avengers Hulken kalas, som sent kommer att glömmas med dessa barnkalas tillbehör och dekorationer med coola Hulken motiv. Ett barnkalas i häftigt Avengers Hulken tema kommer garanterat att uppskattas av alla Hulken-älskare.

+ Visa mer