1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34

20-50% rabatt på alla Adventskalendrar!

Ballongfästen

Betyg: 5 av 5
(5 omdömen)
29 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 5610
Vill du fylla hela kalaset med massor av fina ballonger men inte har någon lust med att hålla på och trassla med ballongsnören och tejp så kan dessa ballongfästen underlätta en hel del under dekoreringen. Praktiska ballongfästen som gör det möjligt att fästa ballonger i taket eller på en vägg på bara ett ögonblick. Trä bra över fästena över ballongernas knutar så är de klara för att klistras fast precis där du vill ha dem. Toppenbra pryl för alla festfixare som vill göra det enkelt att dekorera festen!

Ballongfästen omfattar 20 stycken självhäftande ballongfästen. Ballongfästena träs enkelt över ballongens knut och kan därefter fästas på väggar och tak.

Info om Ballongfästen:
- Självhäftande ballongfästen.
- Träs över ballongens knut.
- Säljs i 20-pack.
4.8 5

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:4av 5

Fungerar bättre på mindre ballonger.

Betyg:5av 5

Första gången jag använder såna och verkligen en praktiskt grej att ha istället för att krångla med tejp och liknande. Något jag kommer använda alltid i framtiden när det är dags att hänga upp ballonger.

Betyg:5av 5

Mycket bra lösning. Slapp all tejp och snöre

Betyg:5av 5

Funkade bra !

Betyg:5av 5

Bra

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också