1-2 dagars lev.tidVisa kundomdömen
1-2 dagars leveranstid!
Bråttom? Hämta hos oss!
Hjälp? Ring 08-120 543 34
Hårkritor Set

Hårkritor Set

Betyg: 5 av 5
(13 omdömen)
89 kr
I lager
Lev: 1-2 dagar
Art: 19530
Drömmer du om ett färgsprakande hårsvall? Med dessa hårkritor kan alla dina hår-fantasier bli verklighet. Praktiska och smidiga hårkritor i regnbågens alla färger som är enkla att använda för både nybörjare och frisör-proffs. Med dessa hårkritor kan du enkelt färga håret i tusentals olika färgkombinationer. Den perfekta hårfärgen för dig som önskar en temporär färgeffekt till exempelvis maskerad och fest.

Hårkritor Set består av ett set med 24 stycken hårkritor i olika färger. Instruktioner för användning finns på förpackningen.
4.6923076923077 13

Omdömen

Betyg:5av 5
0
0
Betyg:3av 5

Ett roligt kit, för en snabb förändring.

Betyg:4av 5

Håret behöver vara ganska blött för att kritorna ska avge färg. Blir aningen sockervaddskänsla dagen efter så bör nog fixas innan festen och sedan tvättas ur samma kväll. Men fina färger och nöjd systerdotter i regnbågsfärgat hår!

Betyg:5av 5

Dottern älskar dem! Superlätt att måla med och gick lätt att tvätta bort med schampo och balsam som vanligt 👌🏻😃

Betyg:5av 5

Superkritor! Så kul! Väldigt lätta att använda. Håret blir otroligt torrt dock. Rekommenderar att enbart måla "medhårs" för att inte helt trassla till håret. Kul att måla figurer på snaggat här också!

Betyg:5av 5

Perfekt för små barn 👶🏻

Betyg:5av 5

Upplevde att produkten var väldigt bra, fina färger och enkelt att använda.

Betyg:5av 5

Kritorna överträffade mina förväntningar och resultatet blev mycket bra. Produkten fäster bra i håret och färgar inte av sig om man följer de tillhörande instruktionerna. Snygga färger.

Betyg:4av 5

Helt ok tråkigt att behöva blöta håret innan användning dock för bra resultat!

Betyg:5av 5

Dom var en succé här hemma. Väldigt bra kvalité. Färgerna håller i mer än en dag i håret. Ända nackdelen är att håret blir väldigt tort efteråt men det löste sig med balsam.

Betyg:5av 5

Riktigt bra! Jag googlade hur de skulle användas och då funkade de fin fint! (På vått hår).

Betyg:5av 5

Perfekta till dottern då hon vill färga håret i alla möjliga olika färger. Super att de bara är tillfälliga

Betyg:5av 5

Produkten fungerade bra när håret var fuktat men man behöver vara försiktig med kläder och möbler, färgar lätt av sig (i alla fall när man nyss haft på den). Gillade också alla olika nyanser.

Betyg:5av 5

Riktigt bra färgkritor i många olika färger, lätta att använda och lätta att tvätta bort. Min dotter på 5 år blev supernöjd med sitt hår!

Kundbilder

Vi älskar kundbilder! Visa upp våra produkter och inspirera andra. Tagga din bild med #Partyhallen och tävla om ett presentkort på 600 kr som vi lottar ut varje månad.

Andra köpte också