Celebrate

Här är den rätta kalas kategorin för dig som vill fira din födelsedag i härliga pastell nyanser och lyxigt guld! I den här Celebrate kategorin finner du riktigt fina kalas tillbehör och dekorationer i vitt, guld och pastellfärger, som passar alldeles utmärkt för killar och tjejer, barn och vuxna i alla åldrar.

Duka fram en enastående födelsedagsdukning med dessa Celebrate tallrikar, assietter, servetter och bordsduk, allt snyggt dekorerade med festliga texter som "Celebrate", "Happy Birthday" och "It's Cake Time!". Till en riktigt snygg Celebrate kalasdukning, krävs ju självklart några matchande dekorationer till. Så tveka inte på att matcha din dukning med Celebrate kalas dekorationerna. Pynta och dekorera hela kalaset med dem matchande Celebrate banderollerna, hängande dekorationer och konfetti, som även de är dekorerande med festliga texter som "Hip Hip Hooray!", "Happy Birthday" och "Woohoo!".

Med dessa festliga Celebrate kalas tillbehören och dekorationerna kan du på bara ett ögonblick få till den rätta kalas stämningen till födelsedagen och det stora kalaset. Se till att skapa ett riktigt fint födelsedagskalas till ditt barn, din vän, en förälder eller kanske till dig själv, med dessa Celebrate kalas dekorationer och tillbehör. Festa och fira så länge ni orkar bland tjusiga kalas tillbehör och dekorationer i lyxigt guld, vitt och härliga pastellfärger!

+ Visa mer